| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:57
- Nahlásit
žanda
Nova včera taky říkala 70 psů pokud se nepletu........
Asi 67 dospělých psů+ nějaké vrhy štěňat,dohromady asi 90 psů.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:58
- Nahlásit
kejtlin
Kristepane, kolik má mít jedna slepice metrů čtverečních? My se taky chystáme vyrábět si domácí vajíčka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:05
- Nahlásit
corgi
nevim, jen řekli tady je to na metry v pořádku, ptž byly puštěný na zahradě, která má půl hektaru, já se jich neptala kolik má mít slepice prostoru, já čuměla jak jojo.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:07
- Nahlásit
kejtlin
já čuměla jak jojo
Rozumim
|
rain
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:23
- Nahlásit
Mi jako řekněte, že to nejde uhrát na mastnou pokutu, když už nic jiného, aspoň skrz ty poplatky??
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:29
- Nahlásit
kejtlin
to me prave s*re ty nic nedelas a muzou vniknout na Tvuj pozemek a provest kontrolu, proc to nejde u ni - zkontrolovat ockovaky, prihlaseni....ten Blesk to bude blud, ale tenkrat uz se rikalo, ze si z Jarosova stihla nejaky psy odvest, tak treba tam ma i nejaky odtama. Zrovna myslim ty frbully.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:34
- Nahlásit
Steph
no oni se zeptali jestli můžou dovnitř a udělat kontrolu, ukázali průkazy, já něci vykoktala jako asi jo, já nevim, otevřela jsem jim, podržela psy co by je sežrali,prolezli venek a pak se zeptali jestli můžou do baráku at´ jdu s nima já šla, otevřela jim, prolezli to u mě, prohlídli očkováky, vzbudili psy chrápající na gauči, sepsali prohlášení, pak mi řekli, že tam byli poslaný že týrám zvířata, omluvili se mi a šli.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:09
- Nahlásit
kejtlin
tohle jsem už taky zažila,dopadla jsem dobře,bo nemám co tajit
mě tohle štve nejvíc,že na nás slušnejch chodí udání a na druhý se ani nekouknou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:30
- Nahlásit
kejtlin
F klidu, u mě taky byli. Teda nebyli, páč mi vet zavolal a řekl "mám tu na vás udání, že tam ty psy prý týráte, tak jenom abyste to věděla, já to rovnou hážu do koše" . Taky mě to nasralo
rain
Mi jako řekněte, že to nejde uhrát na mastnou pokutu, když už nic jiného, aspoň skrz ty poplatky??
Mluvila jsem s kompetentní úřednicí, tuším z Jindřichovského městského úřadu. Už si bohužel nepamatuju přesně co to bylo za úřad. Řekla mi doslova "my po ní ty poplatky vymáhat nebudeme, stejně bysme nic nedostali a byla by to zbytečná práce". Kurňa, ale když nějaká bába nezaplatí 150,- poplatek za jednoho jezevčíka tak na ni okamžitě přijdou exekutoři
Steph
ale tenkrat uz se rikalo, ze si z Jarosova stihla nejaky psy odvest, tak treba tam ma i nejaky odtama. Zrovna myslim ty frbully
Ne nějaký, ale skoro všechny. Odvezla všechno co se jí hodilo pro další chov, nechala tam jenom staré a nemocné, prostě odpad
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:40
- Nahlásit
Biluška
bojím se, že máš pravdu,jak s poplatky-tak s odpadem- ale to je fakt dost děsný zjištění............a páka žádná (
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:57
- Nahlásit
žanda
a páka žádná
bártů by se musela stát nějaká nehoda......
|
bea
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:26
- Nahlásit
kejtlin
Nebo kdyby se stěžovala převážná částt vesnice, že tam psi naříkají a kdyby to nafotili...jenže asi by to taky bylo na nici
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:34
- Nahlásit
bea
bez jejího vědomí nesmí nikdo nic fotit a když to vyfotí, tak to nesmí bez jejího souhlasu zveřejnit.to by si asi lidi z vesnice museli denně stěžovat na obecní úřad, ale co by s tím udělal obecnák nevím.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:51
- Nahlásit
kejtlin
hele jako jestli nema kolem pozemek s ceduli Soukromy pozemek Nevstupovat, tak si muzu za plotem na verejnym pozemku fotit co chci, to mi nikdo zakazat nemuze, ale to se max nafoti to zverstvo co je venku
dejavu
Ty si na tohle odbornice, jak je to s tim vniknutim PCR na pozemek, kdyz je tam podezreni na tyrani na udani, plati ten zakon a jak se to da pouzit v praxi?
Biluška
jak nedostali z ni poplatky a prachy na to aby si koupila dalsi mnozirnu na to ma, bych blila velebnosti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:53
- Nahlásit
Steph
jak nedostali z ni poplatky a prachy na to aby si koupila dalsi mnozirnu na to ma, bych blila velebnosti
Podle mě tam lítaly velké úplatky na všechny strany, jinak by z toho snad vyváznout nemohla. Ale to je jenom můj osobní názor, důkazy nemám
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:58
- Nahlásit
Biluška
me ta zenska prijde dementni i se to oni rikalo, ze je nejaka mentalne zaostala, tak mi rekni kde takovej clovek bere prachy na uplatky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 21:10
- Nahlásit
dementní člověk nedokáže dát inzerát na net a kamkoliv
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 21:27
- Nahlásit
kejtlin
kdovi kdo ty inzeraty podava, nedalo by se zjistit IP z kteryho se to podava?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 21:34
- Nahlásit
Steph
to nevim, jsem počítačovej antitvor, ale někdo kdo to umí tak by to asi zjistil, ale nač to bude?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 07:54
- Nahlásit
no bez někoho za zády ta baba "podnikat" nebude,,,,,,,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:05
- Nahlásit
Steph
žanda
kejtlin
Ten někdo za zády jsou Lea Čechová a její máma Zdena Mlejnková. IMHO to jsou ty, co tahají za nitky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:06
- Nahlásit
vždyt v tom byl snad zapletenej nějakej utulek,nebo se pletu?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:21
- Nahlásit
Biluška
tak to je hezký google vyblil jako první tohle http://web.strmilovsko.cz/kontakty.php (spolky - kynologický klub) a když vlezu na stránky toho KK tak se proklikám až k Cibela o.s. maj na webu strmilovsko nějakej renonc, bo co?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:31
- Nahlásit
tak teď tomu už nerozumím vůbec- ty dvě zmíněný dámy provozují cvičák a spolupracují s Cibelou,která pomáhala zachraňovat pesany od Bártů..............tohle mi vyhodil mozek z toho co tu čtu.....je to tak? To nedává smysl.....
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:38 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
No mě mrskne !!! Já jsem našla to jméno Lea Čechová, když jsem hledala útulek, kam bych dovezla nějaké peníze a masové konzervy. A vyjel mi útulek tuším v Malým Jeníkově a tohle jméno u toho bylo. Pak jsem taky viděla, že Eukanuba dělala vloni nějakou akci, jakože přerozdělila snad peníze útulkům a tahle dorota tam byla uvedená taky. No tak to je síla, to jste mě nas...ééé..naštvali Ještě, že jsem tam nejela jí ty prachy dát.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:45
- Nahlásit
http://www.zvero.net/article_print.php?article_id= 86
|
Eliša
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:58
- Nahlásit
Tady Petra z Cibely. Já Vám vysvětlím, co že jste to vypátrala. Dříve než byla založena Cibela o.s. fungoval útulek v Malém Jeníkově, provozovaný Leou Čechovou a Zdenou Mlejnkovou. Já a i další členky jsme tam pomáhaly. Nicméně postupen času jsme tak nějak pronikaly do toho, jak tento útulek funguje a s tím jsme nesouhlasily, takže jsme se od něj distancovaly a založily Cibelu, která nikdy s útulkem v Jeníkově (dnes již zaniklým, zanikl někdy zjara 2008) nespolupracovala. Cibela spolupracuje s KK Strmilov, ale ani zde již ani paní Čechová ani paní Mlejnková nefigurují a ani už nejsou jeho členy. Doufám, že jsem Vám to trochu objasnila, klidně pokud má někdo nějaký další dotaz, ráda zodpovím, nemáme co tajit a naše úmysly jsou opravdu čisté.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 09:13
- Nahlásit
Eliša
Za sebe musím napsat,že Cibelu jsem opravdu nepodezírala - sledovala jsem,jak pomáhala v kauze Jarošov a i teď.....jen pro neznalého věci je to fakt zamotanina.........a jistě nebudu sama, kdo po čtení informací a koukání na internet bude mít problém se v tom orientovat,jelikož stránky útulku jsou tedy zastaralé a nové info nikde není................Možná by nebylo úplně blbý si na stránky dát, že se od určitých lidí,nebo institucí distancujete...........
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2009 09:32
- Nahlásit
Eliša
žanda
Za sebe musím napsat,že Cibelu jsem opravdu nepodezírala
nápodobně, však taky píšu, že maj na webu strmilovsko zřejmě renonc ... spíš by měl ten KK (potažmo Cibela) něco udělat s tim, aby nebyl díky tomu spojovanej s těma jménama ...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:35
- Nahlásit
Tohle se teď objevilo na iFauně.
|