| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:57
- Nahlásit
bea
no ale to mi jako dost se*e naprosto bych chápala tu první akci,kdy se nějaká zvířata zachránila a po ní kdyby následovaly patřičné sankce,co by tý stvůře zamezily v podobným jednání,pak by to mělo smysl.Ale todle??? Ta mrcha se všem akorát směje a vesele si pokračuje dál a bude asi donekonečna Jak už psali jiní jinde..jen se jí tim udělalo místo a ubyly starosti neb se odvezla zvířata "neproduktivní" už a na druhou plánovanou akci ani nedošlo bo ty lukrativní stihla odlidit ..Nechci vypadat jak zmetek,ale nejsem si jistá,zda to za to stojí..samosebou nemám proti tomu nic,ale chápeš jak to myslim,ne?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:02
- Nahlásit
Já myslím, že cestou je zde sehnání kvalitního důkazového materiálu a tlačení to přes Státní veterinu a zákonodárné orgány, jak je možné, že Krajská veterina to neposoudila jako týrání a nezakázala chov. Vyklízení kravinínů podobných citových zrůd mne opravdu rovněž netěší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:05
- Nahlásit
dejavu
jak je možné, že Krajská veterina to neposoudila jako týrání a nezakázala chov.
Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš
Zapomělas jak velké prachy se v tomhle točí?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:04
- Nahlásit
já bych měla zájem o nějakého pejska od paní a kdyby se mnou jelo tak 30přátel a dva Honzové s bejzbolkama, možná bychom odvezli pejsků víc....
|
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Jí vím, že máte pravdu, je to vlastně pomoc pro ni, ale ti psi....A jak píše Dejavu, je to jediná cesta - důkazy a materiály a všechno další. Jenže kolik ubožáků ta mrcha umučí, než se něco povede? A těžřko shánět důlazy, když tě nepustí dovntř, nic si nenafotíša shánět někoho, kdo by proti ní svědčil někde, kde nikoho neznáš... Co tedy budeme dělat? Já vím, že se můžete zeptat, co budu dělat já. A já to nevím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:19
- Nahlásit
hally001
Sem měla v plánu ji navštívit při poslední Jarošovské akci. Vím, že byla doma, záclona se tam vlnila jak vzteklá. Na výzvy, aby vylezla neodpovídala. Tak jsem popadla první hrnec co ležel na dvoře a chtěla jsem si otevřít okno a dojít domů. Přidal se ke mě nějaký televizák z Novy. Normálně položil kameru a řekl "tak jdem". Jenže Mášenek mě nacpal do auta a řikal "zapomeň na to, zavřou tě a já se o psy starat nebudu"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:20
- Nahlásit
bea
Co tedy budeme dělat? Já vím, že se můžete zeptat, co budu dělat já. A já to nevím.
Já nic. Mě před nedávnem skončila podmínka za podobnou akci Nehodlám se znova v ničem takovém angažovat, protože zákony prostě stojí na straně těch hajzlů.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:54
- Nahlásit
Biluška
o jake akci mluvíš, která tě stála podmínku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 16:25
- Nahlásit
kde je vůbec zachotín?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
dejavu
To je na dlouho, ti to někdy povím na skypu.
kejtlin
Okolí Jindřichova Hradce, Pelhřimova...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:18
- Nahlásit
Biluška
Jj díky už jsem si to našla na mapách . Bohužel máš pravdu v tom, že my bychom ji pomohli od těch starých a nepotřebných a ona by si pořídila nové,a další věc já mám emoce dobře zvládnutý, ale v tomhle případě bych se asi neovládla a i když se mi to stává zřídkakdy tak je to s většinou velkými následky pro napadenou osobu
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:14
- Nahlásit
Jsem zde nováček, tak snad nebude vadit komentář navíc. Po přečtení Otikova příběhu a shlédnutí fotek z výše uvedené kauzy je mi z té ženské blivno. Zasloužila by pomoct na onen svět, protože ona si vesele inzeruje dál, na bazoši má k dnešku 6 inzerátů. To fakt není žádná páka? Stále chci věřit, že na každou svini se vaří voda!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:20
- Nahlásit
Easy
jak jsi poznala, že jsou nějaké inzeráty její?
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:30
- Nahlásit
někteří zdejší členové při startu této celé debaty už uvedli PODIVNÉ inzeráty z bazoše, kde je uvedeno jméno Zdena, která daruje psy nebo levně prodá....tak jsem to omrkla a zdá se, že pokračuje...pokud to je tedy ona. Ti psi z fotek teda moc happy nevypadaj... (
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:47
- Nahlásit
Easy
já ty inzeráty nenašla, ale jen jsem to rychle projela, pak jsem si zadala zdena a nenašlo mi to nic.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:51
- Nahlásit
kejtlin
odkazy:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4445611/cinsky-nah ac-labutenka.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4445556/cane-corso .php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4445524/mops.php
a další jsou níže pod těmito....
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:06
- Nahlásit
Omlouvám se, jsem asi silně natvrdlá, ale když z toho má vejvar, proč některý psy daruje? A celkem mladý psy. Nějak to nechápu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:19
- Nahlásit
VerčaZ
Nejspíš nerodí, to se může stát i u mladých fen. Nebo ve výkupu není poptávka po štěňatech tohoto plemene, či bar. rázu.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:23
- Nahlásit
Aha, to je fakt, dík.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:54 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
VerčaZ
někdy se stane u štěňat kříženců z nechtěného spojení, že se v štěněcím věku hodně podobají na jedno z rodičovských plemen. Pak se zadara nabízejí jako čistokrevná štěňata toho plemena, na které jsou podobná. Jde hlavně o případy, kdy původní dvě plemena jsou od sebe hodně exteriérově vzdálená. Pokud se použitá plemena na sebe podobají víc (třeba džek rasl a hladkosrstej foxík) pak si "chovatelka" klidně řekne za štěně pět tisíc.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:10
- Nahlásit
Vetšinou si pouze pročítám toto fórum, abych získala více kynologických informací, páč jsem pejskař - začátečník Ale tentokrát mi to nedá nenapsat sem pár řádků. Jelikož jsem zatím ještě dost naivní co se života týče , toto mě dost šokuje. Obzvlášť, když tvrdíte, že zde zmiňovaná paní není ojedinělý případ, ale že množárny psů jsou u nás docela dobrý byznys I když co se divím, nedávno to byly podvyživené dogy z Ostravska a aférka okolo pana Zelníčka (u kterého jsem mimochodem taky málem absolvovala kurz. Mé velké štěstí bylo, že je z Čech, tak jsem se obrátila na Horyslov z Brna) nebo můj osobní zážitek s koněm, který měl zarostlý řetěz do krku. Jen prostě nechápu, že jsou tací lidé, kterým utrpení zvířat přináší požitek. Bože, co z toho má, když má 90 psů ale stejně vydělává jen na polovině z nich. Ale když se nad tím zamyslím, moc nechápu, jak by mohla takto vydělávat. Vždyť přece tolik psů něco sežere ( a to nepočítám ty, které moc nekrmila)
Příběh Otíka mě dostal. Další psí dušička, která utekla hrobníkovi z lopaty
Hluboce smekám před všemi, kteří se v takových akcích angažují a pro pomoc nevinné duše udělají všechno. Osobně jsem se setkala pouze s Biluškou, a kdybych tenkrát věděla, s kým mám tu čest, určitě bych to neodbyla pouhým dobrý den
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:24
- Nahlásit
zuzkaJ
Osobně jsem se setkala pouze s Biluškou, a kdybych tenkrát věděla, s kým mám tu čest, určitě bych to neodbyla pouhým dobrý den
Kde jsme se potkali? Mimochodem, mě nikdo neříká "dobrý den", mě všichni říkají "ahoj" a mým snem je naučit je říkat "ahoj, kde máme začít pracovat"
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:37 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit
Biluška
mě nikdo neříká "dobrý den", mě všichni říkají "ahoj
Tak já řekla dobrý den Žádné velké setkání, byla jsem s feňulou na voříškiádě v Bruntále A byly jsme diskvalifikovaní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:40
- Nahlásit
zuzkaJ
A byly jsme diskvalifikovan í
To byla ta co žrala malý pejsky při sprintu? Nebo ta co neskočila 60tku, panička skákala za ni a místo poháru za skok vysoký si odvezla sádru?
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:49
- Nahlásit
Biluška
místo poháru za skok vysoký si odvezla sádru
Takové paničky tam byly myslím dvě, ne? Špatný terén na doskoku anebo vetchá kolena?
My jsme honili (a bohužel občas pořád honíme) ty malé potvůrky, co mají tu drzost běžet nám před čumákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:54
- Nahlásit
zuzkaJ
Takové paničky tam byly myslím dvě, ne?
jj, dvě (mohly být tři, kdybych skákala i já )
My jsme honili (a bohužel občas pořád honíme) ty malé potvůrky, co mají tu drzost běžet nám před čumákem
To do příštího roku dotrénujete
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:02
- Nahlásit
Biluška
To do příštího roku dotrénujete
Tím si nejsem tak jistá. Už se o to snažím přes dva roky. Leda, že by malí a velcí psi běhali samostatně, a pak by soupeřili jen ti nejlepší. A to bychom my, jako vítězové z velkých, s ohrnutým nosíkem odmítly, protože měřit se s pidinožkama je pod naši úroveň
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:14
- Nahlásit
zuzkaJ
Leda, že by malí a velcí psi běhali samostatně,
To záleží na počtu přihlášených. Když bude třicet startujících tak to není problém. Když je jich deset tak holt dvě kategorie vypsat nemůžu.
protože měřit se s pidinožkama je pod naši úroveň
Nooooo, třá ten chrtík co byl letos by to asi natřel ledaskomu
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:20
- Nahlásit
Biluška
chrtík co byl letos by to asi natřel ledaskomu
Vždyť jsme ho doběhly Jenže byl samá noha, žádny maso, docela ve mě hrklo, abych neodjela taky se sádrou od naštvanýho majitele
Já to myslela tak, že prostě s malýma běhat nebudeme, páč bychom stejně byly zas diskvalifikovaní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:22
- Nahlásit
zuzkaJ
Tak to holt příští rok rozdělíme na kategorie. Je fakt, že je to vůči malým nefér. I když pamatuju takovýho prťavýho něcojakobígla co to ve skoku vysokém natřel totálně všem, skákal tuším 120, to už dávno odpadly i borderky a podobní skokani
|