Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Stopařský seminář-M.Hoyer
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
EngieB
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 21:00
- Nahlásit

Alexa
Jenže mu sou čtyři měsíce, něco začít musím. V květnu už mu bude skoro devět nebo deset. Ale kámoška už u Milana byla dvakrát, tak mi ukáže, jak začít, tak snad to bude dobrý.

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 21:08
- Nahlásit

Moje největší noční můra je, že si pořídím psa a bude to kliďas....
Rendy
to s eti u dobrý pracovní maligny stát nemůže, do klidu si to tam musíš naformátovat sama, tam, kde to chceš.
Doporučuju spíš víc, než míň, přitočit to můžeš kdykoli, ale s přetočeným magorem se těžko domlouváš na klidovým soustředění.

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 07:26
- Nahlásit

Sali
To mi povídej, přetočila jsem si takhle trošku borderku a už bych to neudělala. Zvlášť u jahody... Zvláš't u obrany se musí Ája před každým zákusem uklidnit, aby to za něco stálo. To už mě víc lidí varovalo, že musím u jahody od mala cvičít vzruch-útlum. Ach jo, ale ještě je to dlouho. Už se na malýho magora těším. Docela závidím EngieB, jak si malého užívá...

EngieB
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 07:41
- Nahlásit

Rendy
Užívám, dneska mi kradl odličovací tampony, dostal přes prdel a co? A nic, šlohnul další.
Já teda uklidňuju pravidelně, např. při vyhledání se musí Kik trošku zklidnit, jinak lítá jako magor, ale v rámci motivace ho pak na nástřeláka totálně přetočím.

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:07
- Nahlásit

Jasně, musíš vědět, kdy to použít a využít. Já to na agi potřebovala, to byly postupovky.... ale teď?
Ječí při poslušnosti, když se plazí, tak já udělám krok a on už má těch svých 10 odplazených, revíry obíhá s obrovskými oblouky, protože to napere a neumí to pak v té rychlosti stočit těsně a nejhorší je ta obrana, protože jde do toho bezhlavě a je mu jedno jak. A když dostane ránu obuškem, tak se vytočí do nepříčetna, zelené oči, jekot a nervy. Ale když ho uklidním, tak je to o moc lepší.

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:09
- Nahlásit

Ale v normálním životě je vpohodě a vklidu. Až na to, že ho mám furt za zadkem. Nikdo by neřek, že je to ten samý pes jak na cvičáku.

EngieB
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:11
- Nahlásit

Rendy
Kikeš je labílek, takže my máme všechno tak nějak speciální. Naše poslušnost je v podstatě oddalování vyražení za míčkem, to úplně vidíš, jak se třese, ale už se soustředí docela dlouho.
Obranu sice neděláme, ale revíry jo a ty má v podstatě na jeden zátah dvě plenty, on vůbec zatáčet neumí.
Ale nevím, mě zase přijde, že psa stáhneš dycky, i když u nervišů je to trocha problém.

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:57
- Nahlásit

No však jo. Plesnivce musím pořád hecovat a to mě nebaví. Radši krotím černocha. Jsem asi divná, ale já ho právě za tu jeho magořinu miluju. Fakt
Naše poslušnost je v podstatě oddalování vyražení za míčkem
Máš vidět Arese, když tuší, že bude vysílačka...

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:33
- Nahlásit

Bojím se, že když nějakému chovateli v zahraničí napíšu, že mám borderky, tak mi dravé štěně nedá... Předse jenom je pro mnohé borderka cirkusový pes.

Amina2
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:57
- Nahlásit

Holky poraďte, to se vyšlape kruh asi metr, do toho se naháže 5 nakrájených nožiček párků a pes je má všechny vyžrat, a to se v tom kruhu může při tom baštění motat jak chce? A já při tom stojím bokem vedle kruhu a psa nechám samostatně pracovat?

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:02
- Nahlásit

Amina2
Já ti asi neporadím, já na jeho semináři ještě nebyla. Koláč neznám. Dělám odmala normální stopy. Začínala jsem tak, že jsem udělala klasický nášlap a tam dala dobrotky a pak když jsem řekla hledej, tak je všechny spapal. A po týdnu už jsem dělala krátké rovné stopičky. Žádné koláče ani buchty, pokud nejsou pečené mi nic neříkají....

Amina2
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:11
- Nahlásit

Aspoň videjko, kdyby bylo jak to má vypadat, seminář je plný.

Rendy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:33
- Nahlásit

Ale bude další v září. Navíc musí všichni zaplatit do konce ledna zálohu a pokud nezaplatí zbude i na květen volné místo. Nahlas se jako náhradník a možná se dostaneš. Já byla taky napsaná jako náhradník a vyšlo to. A všichni ještě zaplacíno nemají....

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:58
- Nahlásit

Hyena
Tak koukám, že už máš taky zaplacíno a už jsem dostala i ofiko zprávu, že budeme ubytovaní s křížencem holanďana. Doufám, že bude zrovna hárat, ať je větší sranda...

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:16
- Nahlásit

Rendy
Doufám, že bude zrovna hárat, ať je větší sranda...
A ku..a, tak jsem si to spočítala a budu se sakra modlit, vono mi opravdu vychází na 6 měsíc. No při nejhorším si vezmu s sebou stan a postavím se ho po větru v dostatečné vzdálenosti od všech ostatních.

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:21
- Nahlásit

No tak bychom to nějak přežili no. Plesnivec je kastrovaný a černochovi to prostě zakážu

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:24
- Nahlásit

Rendy
Plesnivec je kastrovaný a černochovi to prostě zakážuˇ
Tý jo, tak ona tam bude mít frajery dva Jináč jsem ti poslala mailíka.

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:26
- Nahlásit

EngieB mě přemluvila, že mám vzít sebou i plesnivku. Ale to je takový plyšáček, kam ho položíš, tam ho najdeš. Beru ho jako polštář...

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:36
- Nahlásit

Rendy
Beru ho jako polštář
Pro sebe nebo pro Hyenu

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:41
- Nahlásit

Záleží jak si ho Hyenka vycvičí. Ares si z něj dělá polštář běžně.....
Zatím nice nepřišlo, asi to trčí někde v drátech....

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:34
- Nahlásit

Hyena
Tak do teďka nic nepřišlo. S centrumem jsou v poslední době problémy, zkus napsat na rlibova@gmail.com

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:55
- Nahlásit

Tak jsem to zkusila znovu, tak snad

Rendy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:13
- Nahlásit

Hyena
Ju ju, už máš odpověď....

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 20:02
- Nahlásit

Rendy
Hele, nefachá mi centrum, tak že eslivá chceš pro ¨frajera fotku Hyeny, tak mrkni do vlákna Holandský ovčák. Minimálně jednu jsem tam dávala.

Rendy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 07:44
- Nahlásit

Hyena
Už to příšlo. Proto jsem odešla od centrumu. Stává se mi, že mail jde i jeden den, než dojde, v tom lepším případě. V tom horším nepřijde vůbec, ať už mě nebo můj mail někomu jinému. Do jisté doby jsem na centrum nenechala dopustit, ale v poslední době je to jedna velká katastrofa.

JanickaMalina
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:48
- Nahlásit

tak jsem to tu pročetla a posmála...jen počkejtéééé co vás čeká...budou vás bolet nohy a po večerech budete krájet párečky - žádný dlouhý výlety vás ani nenapadnou

Rendy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 19:23
- Nahlásit

My se vlka nebojíme pranic. V Globusu už jsem to hlásila, prý zabijou o jedno prase navíc....

EngieB
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:30
- Nahlásit

JanickaMalina
Rendy
Já už zkusila párečky koupit a chutnají, tak to holt přežiju

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:45
- Nahlásit

JanickaMalina
Hele a projde i slanina? Představa zelenajích párečků čtvrtý den semináře mě lehce děsí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:59
- Nahlásit

Hyena
Představa zelenajích párečků čtvrtý den semináře mě lehce děs
bóže vy naděláte s párkama. Myslíš že tam nebude nikde v okolí krám? Kup si jen něco a průběžně zásoby doplňuj. A hlavně budete mít určitě možnost dát párky do lednice.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání