| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Rendy
By se ti u maliny stát nemělo
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 11:45
- Nahlásit
To doufám, u borderek je ten rozdíl poznat.....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 11:55
- Nahlásit
Rendy
Jako i maliny jsou různý, ale když vezmeš pracáka, neměla by ses dostat k nějakýmu kliďasovi. Mě se to rozhodně nepovedlo Malej je pošuk a navíc vzteklina, se uvidí, co z toho bude.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:19
- Nahlásit
Myslíš, že mám brát Aresovi na seminář granule? Když se tam spotřebujou tuny salámu ?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:20
- Nahlásit
Rendy
To mě nenapadlo. Ale asi jo, ne? Já teda netuším, co jsou ty tuny žrádla. Dávám na stopy maso, tak to abych si vzala vlastní mražák.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:31
- Nahlásit
No já dávám normálně granule (Pedigree jim hrozně chutná, tak jim ho dávám na stopy, ale nekrmím tím), protože salámky a podobné věci moc voní na dálku a hlavně Falco mi pak chodí s vysokým nosem, ale Milan prý chce pouze salámek a kvanta. Už jsem se ptala na ledničku a ta tam je, takže určitě i mražák bude....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:56
- Nahlásit
Rendy
Jakej salámek? Jako nějakej spešl druh? Já se od toho držím dál, bo je to karcinogení. Tak nevím, jestli s tím prorazím
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:15
- Nahlásit
Nějaký měkký, klasický točený nebo dietní párečky. Já nevím, já to nepoužívám, ale on to tak chce. Tož to budu muset opatřit. Ale masíčko taky podle mě může být, jen je to luxus Jaké používáš?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:22
- Nahlásit
Rendy
Normálka srdce nebo jazyk. Jako zase tak velkej luxus to není, když se to povede z Vetamixu, což už se ale nepovedlo pěkně dlouho
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Srdíčko občas kupuju a vmíchám jim ho do granulek. Když mám štěstí a je... Vetamix neznám, takže nemůžu posoudit...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:15
- Nahlásit
Rendy
No a já právě koupím celý, takový to nehezký mají v polívce do granulí a masíčko pěkně na stopy. Ale nevím, jestli toho budu moct mít na kila, jak tam psali To abych začala vařit a zamražovat už teď.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:17
- Nahlásit
holky Milan fakt radši salám,stačí nejlevnější výrovní
tohle jako vím páč k němu jezdí kamarádka...kterou potkáte s VK
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:25
- Nahlásit
Co se dá dělat, tak holt vykoupím Globus.....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:47
- Nahlásit
sarax
No jo, ale moji psi prostě salám nedostávaj. Víš, co v tom je????
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:49
- Nahlásit
Hele, tak otázka, kterej salám je tak nejlepší pro psa?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:54
- Nahlásit
Asi žádný, myslím, že salámem psa nikdo nekrmí. Ale pokud to někdo chce jako výcvikovou pomůcku, tak mu to na ten jeden týden neublíží. Moji psi radši balonek nebo potahat se s kůží než pamlsky. Takže při výcviku nezakrmuju. Já asi koupím víděňské párky. Ty jen nakrájím na proužky a nemusím je dát čtvrtit a podobně...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:57
- Nahlásit
Rendy
Myslíš, že párky spíš než salám. Jako vím, že je týden nezabije, ale nechce se mi do nich rvát nějakej sajrajt.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:00
- Nahlásit
No vonět to bude stejně, ale líp se mi to krájí.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:02
- Nahlásit
Rendy
No to bude krize, já salámy nesnáším! Musím to nějak vymyslet.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 09:40
- Nahlásit
Už si tě docela živě představuju, jak tam kladeš salámek na stopu a šklebíš se u toho...
Děcka, to bude ještě sranda....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 10:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Milan doporučuje obyčejné kuřecí párky, krájí se na malinký kolečka. Nedává se nic co voní - žádný sýr ani maso
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 11:26
- Nahlásit
Alexa
Dík, začnu pomalu shánět
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 11:43
- Nahlásit
EngieB
Dík, začnu pomalu shánět
ty maj všude a hlavně měj zásoby na so a ne pak už koupíš v okolí určitě bude krám. Na začátku je opravdu velká spotřeba, pak už to není tak hrozný. Počítej na začátek tak cca 5-8 nožiček na jeden koláč a ty budete dělat 3-4 za den
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:05
- Nahlásit
Alexa
5-8 nožiček??? No potěš, jak je ten koláč velkej?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:55
- Nahlásit
A sakra. vidím, že budeme mít po stopách ještě noční směny v podobě krájení párků....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:34
- Nahlásit
EngieB
o potěš, jak je ten koláč velkej?
asi metr
Rendy
A sakra. vidím, že budeme mít po stopách ještě noční směny v podobě krájení párků...
to těžko v noci se sedí a probírají stopy a tak podobně a pak se jde spinkat protože se v 7 snídá a kolem půl 8 odjíždí na stopičky
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:46
- Nahlásit
A ten koláč je myšlený jako co. Jako nášlap nebo jako stopa ve tvaru kruhu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 17:22
- Nahlásit
RendyA ten koláč je myšlený jako co. Jako nášlap nebo jako stopa ve tvaru kruhu?
něco jako nášlap, neboj on vám to Milan vysvětlí
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:14
- Nahlásit
Alexa
Se těším čím dál víc!!! Akorát mimi mi roste, doufám, že ho nezruším, než se dostanu k Milanovi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:17
- Nahlásit
EngieB
Se těším čím dál víc!!! Akorát mimi mi roste, doufám, že ho nezruším, než se dostanu k Milanovi
Jestli myslíš stopy tak je nedělej až tam.
|