| Autor |
Zpráva |
JanickaMalina
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:01
- Nahlásit
No jistěěě lednice tam jsou i mrazáky...zelené nebudou ale slanina je nesmysl...voněla by přes celou louku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:04
- Nahlásit
JanickaMalina
ale slanina je nesmysl...voněla by přes celou louku
No jo, to jsou ty majitelé těch gaučáků "aby pejsánkovi dobře chutnalo....." Ale přesvědčili jste mě, nabalím si tunu té nejlevnější točené uzeniny, která se okolo masa jen lehce mihla. Ta vonět určo nebude
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Hyena
nejlevnější točené uzeniny,
točeňák se ti bude blbě krájet, nemá tu správnou velikost, říkám kup kuřecí párky
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 10:21
- Nahlásit
Alexa
Jako přidávám se, samo stopuju i nadále na vařený maso, ale ty párky nakrájíš v poho, akorát jsou děsně vidět.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 12:47
- Nahlásit
Vidět nevidět, hlavně, že to bude mít ten správný estetický dojem. Taková úhledná pidikolečka z točáku neuděláš....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 13:31
- Nahlásit
Rendy
Taková úhledná pidikolečka z točáku neuděláš....
To ne, tam to našviháš na kolečka a fikneš ještě na půl, v případě stavu finačnínouze i na čtvrtiny a je to. Uznávám, že v případě nalazení cizím člověk nepůsobí různě velké kousky smalámu v přírodě valným estetickým dojmem.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:30
- Nahlásit
JanickaMalina
Jen by mě ještě zajímalo, jestli bude seminář v češtině, němčině, či němčině s překladem.....
Hyena
Když to najde člověk, tak to ještě jde. Horší jsou čápi. Jednou jsme tak přijeli po pauze na našlapanou stopu a kamarádovi se po stopě producíroval čáp a pečlivě si vysbírával jeho salámky....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:39
- Nahlásit
Rendy
Mě se jednou po stopě producíroval jezevčík a panička na to čuměla jak puk a já ji málem zabila!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Rendy
en by mě ještě zajímalo, jestli bude seminář v češtině,
v češtině, občas proložené němčinou, ale neboj rozumět budeš dobře
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 19:55
- Nahlásit
No mě němčina až tak neva, jen jsem chtěla vědět, na co se mám připravit....
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:33
- Nahlásit
opět se uvolnily 2 místa,na tento VELMI žádaný seminář-neváhejte,více tady a popř u webmastra:
http://www.velkyknirac-aprocne.com/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 15:36
- Nahlásit
Baileys
Kruciš, já schválně k Malině na webovky nešla, aby mě to náhodu nesvádělo a ty mě to pěkně doneseš na CZta. Jela bych hned, ale koliduje mi to se zkouškou, kterou potřebuju pro svojí práci Takže až na jaře.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:00
- Nahlásit
posouvááám
|