| Autor |
Zpráva |
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:31 - Změnil/a: Rendy
- Nahlásit
Á, že by můj největší oblíbenec H-vrhu? Tvrdě pracující?
No jasně, mrkla jsem na stránky. A budeš brát Kikínka aspoň sebou?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:39 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
Rendy
Rozhodně beru. Chtěla jsem i Reíčka, ale jedu s kámoškou, co má tři psy, takže i tak to bude fakt drsný. Prý se tam dá bokem v poho stopovat, tak budu sprostá a normálně co se naučím na Dantíkovi, rovnou vyzkouším i s Kikešem.
Tvůj merlík se mi moooc líbí, je super, že koušou, Kikeš bohužel nee.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:59 - Změnil/a: Rendy
- Nahlásit
Když jsem tě tam viděla, tak jsem se už těšila, jak tě vyzpovídám Chtěla bych si totiž pořídit malinu a hrozně mě zajímá srovnání mezi borderkou a malinou, co se týče učení, povahy a tak. Jasně, že každý jedinec je jiný, ale i tak....
Falcouš je náš plyšák. Oba koušou rádi, ale protože neděláme sportovku od mala, tak mají své zlozvyky. Ares kouše jen na špičku a Falco zase nemá takovou razanci. Nikdy jsme se ještě za obranu nedostali přes 90b. Nemají na to. Ale to je jedno, hlavně, že je to baví. Falco je zase hrozně levý na stopy. Ale už bude mít letos 8, tak už mu to do hlavy tlačit nebudu. Buď na to přijde sám, nebo prostě nepřijde no.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:03
- Nahlásit
ahoj lidičky, vy co děláte stopy, mam 5 měsíční štěně americké akity a bohužel tady cvičáky nejsou a když by byl, tak fakt hrozný a já bych jí chtěla učit stopu sama, základ tak nějak trochu vím, - našlapat, položit piškotky třeba, na konci položit něco, co nosím u sebe, ze začátku dávat třeba po metru piškotky, ael jinak nevím co dál, za jak dlouho mám tak prodlužovat? nebo nevíte o nějaké partě od plzně (rokycansko), která se tomu věnuje?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:10
- Nahlásit
Rendy
No jsou krásní, četla jsem si, jak černobílou ne Já zase chtěla jen černobílou a jak jsem teď ráda, že mám plesnivce
To pokecáme, někdy z nich teču, ale je to dobrá dvojka, oba akční, takže se nemusím kvůli žádnýmu omezovat.
Kikšu to taky děsně baví, ale udrží se tak jednou ze tří pokusů Tak to děláme jen pro srandu a spíš se orientuju právě na pachový práce.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:11
- Nahlásit
Já jsem od Opavy, takže o Plzeňsku moc přehled nemám bohužel. A popsat začátek stop jsem zkoušela jednou do mailu a bylo to tak počtení na dlouhý večer....
Celkem dobře to popisuje Honza Dubový na svých stránkách www.vycvikpsa.cz , ale nejlepší je, když máš někoho, kdo ti poradí osobně a občas s tebou na tu stopu zajde a skoukne tě. Já to štěstí mám a jsem za to moc vděčná....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:12
- Nahlásit
ankaras
Zkus nějakej seminář nebo radši tu partu, stopařina se musí vidět.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:18
- Nahlásit
EngieB
Jo jo, víš jak dlouho jsem to pak musela od okolí poslouchat? To je to tvoje nové merle?
Ale teď vím, že to byl osud, protože takového psa (povahově) už nikdy mít nebudu. Už bych taky nechtěla nikdy jednoho psa. Baví mě je sledovat, jak vymýšlejí lumpárny, jak se doplňují, jak si rozumí. Je to nádhera. Ares se právě díky tomu, že kouše na špičku taky neuměl udržet, ale pořád na tom pracujeme a docela se nám to daří. Ale plné zákusy to nikdy nebudou. Mě stopy hrozně baví a naštěstí i Areska, tak se jdeme opět o něco vzdělat...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:21
- Nahlásit
Rendy
Mě právě stopy nějak moc nikdy nebrali, ale Kikšu baví a tak mě začali bavit taky A chci je dělat fakt pořádně.
No Kikeš právě kouše, teda bere si to, moc pěkně, na plnou, ale nestiskne nebo stiskne jen na chvíli. On je měkota, i když se přetahuje s malým, tak mu to hnedka pustí. Zato malej visí
Jako dva je akorát. Zkoušela jsem tři, hlídala jsem Reíčka celej víkend, a je to děs. Na tábory v pohodě, ale domů ani náhodou
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:28
- Nahlásit
Já bych si klidně doma přestavila celou smečku. Ale cvičit víc jak dva psy nezvládám, když to má být pořádně. Takže malina (jahoda jak já říkám) přijde, až půjde plyšák do důchodu. A necvičit by mi to nedalo....
Taky si někdy říkám, jak to uděláme až budeme mít jednou tři. Jsme dva lidi, každý sní jogurt nechá kelímek vylízat jednomu psovi. Ale až budou tři?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:30
- Nahlásit
Rendy
No teda! To já koupím dva pribiňáky a koukám se, jak to baští!
Musíš pořídit díííítě! A pak ti teprvá vlasy slezou
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:38
- Nahlásit
Pribiňáčky jsou vynikající, vanilkové termixy a tvaroháčky. Ale nemají je každý den, kdežto my dospělci jogurty každý den baštíme. A oni už se jen třesou....
Nestraš s dítětem....
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:41
- Nahlásit
Když dám klukům citron, tak ho zbaští s chutí a šklebí se při tom, jak děcka v televizi, takže mi to vynahradí....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:07
- Nahlásit
Rendy
Fakt? Nemáš fotku? To bych chtěla vidět
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:37
- Nahlásit
Fotku nemám, ale asi brzy udělám extra pro tebe
Naši kluci jí všechno, veškeré ovoce, zeleninu i syrový česnek. Jsou to blázni. Ares má nejoblíbenější hrášek, Falco je zase blázen do jahod.
Tak uvažuju, jestli mám brát sebou plesnivku, nebo ho nechat s páníčkem doma. Bojím se, že se tam bude nudit...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 20:31
- Nahlásit
Rendy
Co by se nudil! Druhej bude muset po stopách odpočívat, já se nebojím, určo tam je plocha na poslušnost a to nemluvím o vycházkách!!
Všude dobře, tak co doma!
Já teda citron ještě nezkůšala. Posledně jsem obětovala poslední banán do tvarohu a oba ho tam nechali! Smradi. Ale jablíčka, mrkev, vořechy i ten hrášek a jahody jo, Kikeš i červenou papriku. Ale banán jen bez přílohy
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 20:57
- Nahlásit
Rendy
Tak fajn, tak to se uvidíme. Já už mám zaplacíno...
Nejen uvidíme, možná spolu budeme i bydlet
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:23
- Nahlásit
Hyena
A co máš za pejska. Nespapá nás?
EngieB
No uvidím. Jak čtu články z minulých akcí, tak toho měli všichni plné brejle. Abych měla sílu procházet se ještě s Falconem. Ale i kdyby ne, Falconek je nenáročný, já tvrdím, že to ani není borderka. Je to takový povaleč.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:24
- Nahlásit
Lidi, já se vážně těším...... uááá už aby byl květen.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:32
- Nahlásit
Hyena
Taky jsem zvědavá, co tam bude za kamarády!
Rendy
Jako lidi toho měli plný brejle? Tak to už se těším! Ale bob a bobek jsou zase naopak oba magoři, se nemusím procházet, stačí si stoupnout doprostřed pole a házet.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:40
- Nahlásit
Tož jsi mě přesvědčila. Plesnivce zabalím kufry taky. Taky si možná udělá aspoň dvakrát za ten týden stopečku.
Chtěla bych se pak jet podívat na mistrák jahod. Když už to bude tak blízko.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:41
- Nahlásit
Rendy
My jedeme!!! Sákra, musím ještě obvolat ubytování!
Jinak to jsem ráda, uděláme plesnivý fotečky
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:46
- Nahlásit
Na Cvikově se dá zůstat do soboty, to už mám domluvené. A jestli přespím do neděle, to ještě nejsem rozhodnutá.
Falco je proti Kikšovi bílý. Hard-Working byl nekrásnější štěně z vrhu. Moc se mi líbil. A i teď když je velký, tak má tu plesnivou barvu nádhernou. Viděli jsem vás na Intercanisu a ještě někde.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:50
- Nahlásit
Rendy
Jako že se ubytuješ tam? Jdu mrknout na dojezdovou vzdálenost, chci na tom MS být tak tři dny.
No nebejt toho, že ten jeho tata je tak nádhernej, tak do plesnivce nejdu. A teď už tuplem znovu ne, kde bych našla zase tuhle plesnivou??? On je totiž nádherně tmavej a na slunku svítivě stříbrnej. Pokud ovšem není zasranej jak jetel, což je většinou.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:52
- Nahlásit
Rendy
To je kus cesty, musím najít ubytko tam.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:55
- Nahlásit
Koukala jsem, že je to nějakých 60km. Seminář končí prý v pátek večer, tak přespím do soboty a ráno hned pojedu na to MS. Akorát nevím, jestli jet už v sobotu večer domů, nebo přespat do neděle.
Nebo, že bych přejela ještě v pátek večer. No nevím. Asi se taky podívám po ubytku a rozhodnu se podle toho. Kdybys nějaké šikovné ubytko našla, tak dej echo ju?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:59
- Nahlásit
Rendy
Rozhodně. My tam právě chceme být hned od pátku, takže odjedeme ze semináře asi dřív, ale uvidí se. Jako vidět to chcu, blíž už to nebude. Navíc malina je mý srdcový zvířátko a navíc je tam i ring. No zkrátka se to musí vidět!!!
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Já bych na to MS jela z Opavy i kdybych nejela na seminář. Taky už jsem docela zamilovaná do jahod a to ji ještě nemám. Slintám nad nimi už rok. Doufám, že budu spokojená jako ty. Akorát pak vybrat chovku bude krize.. Chtěla bych jahodu někde zvenku a tak musím pak najít někoho, kdo mi poradí a bude mít jakž takž přehled. Ale jsou to ještě tak dva roky, tak to neřeším. Koukám sice už teď, ale za dva roky bude úplně jiná situace. Ale je mi jasné, že to bude 100% jahoda !!!
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 09:38
- Nahlásit
Rendy
To se ti nedivím, to jsou úžasný zvířata, přežiješ-li, že jsou to magoři
Já měla jasno, Alphavilláky už znám dva a tak bylo rozhodnuto
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Magory miluju !
Moje největší noční můra je, že si pořídím psa a bude to kliďas....
|