| Autor |
Zpráva |
baška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:22
- Nahlásit
Walda,,
máš pravdu, asi to bolo dávnejšie, ale nie pred r.1993 - pretože hovorí o Kč - nie Kčs.
Pani zo ZOO určite časom príde na to, že sa oplatí púšťať ľudí aj so psami do ZOO, pretože čím viac ich príde, tým viac zarobí a psíčkárov je veľa. Len asi ZOO v Ostrave na to možno nie je dostatočne pripravené. V Ba si tiež neviem predstaviť, že by sme mohli ísť do ZOO so psíkom. Žiaľ- nie sme na Novom Zélande. Každý deň na Reality Zone dávajú reportáž zo ZOO z Auklandu.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:23
- Nahlásit
Ja teda nevim,asi budu ukamenovana,ale nejak mne zakaz vstupu se psy do obchodu neomezuje,nevim,proc bych je tam mela tahat - nezda se mi,ze by je to bavilo.Ani dite zbytecne netaham po nakupech.
cst zoo,tak nevim,sice tam se psy muzeme,ale nikdy je tam nebereme.Prijde mi to jako nahrazka normalni prochazky - jasne,pro mne je mnohem zabavnejsi jit do zoo,nez litat se psy po louce,kde k videni neni vubec nic ,ale pro psy (teda aspon pro moje psy) je urcite prijemnejsi byt venku na volno,hrat si s kamarady a blbnout s balonkem,nez cely den byt na voditku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
Lexa
je urcite prijemnejsi byt venku na volno,hrat si s kamarady a blbnout s balonkem,nez cely den byt na voditku
To urcite ano, ale raz za cas to urcite aj toho psa pobavi vidiet a cmuchat nieco ine Ja by som si to urcite rada vyskusala. Minimalne jeho reakcie na ine zvierata. Mame odskusane, len tie bezne
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:40
- Nahlásit
Lexa
V zásadě s tebou souhlasím,ale on se ten pes v ZOO nemá špatně.Naší Abby se tam líbilo.Koukala na zvířátka a byla to fajn procházka.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:43
- Nahlásit
Lexa
nevim,proc bych je tam mela tahat
taky neberu psy na nakupy, ani bych je nikdy nenechala čekat před obchodem....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:44
- Nahlásit
Lexa
Myslím, že pro klidný psi je to v pohodě. My jsme byli jednou v Brněnské a už asi jinam do ZOO nepůjdeme, protože Aris je jednak nerv a jednak je to lovec, je to slídič a ti se vyznačují hlasitostí na zvěř, takže mi každý zvířátko hlásil. Myslím, že pro zvířátka bude lepší, když se na ně půjdem podívat bez psa.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:44
- Nahlásit
pigie
no,fakt by moje obludky cely den na voditku nevydrzeli,kdyz je chci "pobavit",tak proste vymyslim nejakou novou trasu nebo je bereme na vylet - ale tam,kde muzou byt na volno,bydlime v centru mesta a vodika si uziji az dost.
Proste si myslim,ze kdyz mam psa,tak musim pocitat s tim,ze na nektera mista s nim nesmim,a nic hrozneho na tom neni,s ditetem take nemuzu chodit vsude,a neni to diskriminace.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Hafina
Myslím, že pro klidný psi je to v pohodě
Tak toho klidneho si budu muset jednou poridit
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:48
- Nahlásit
Lexa
,bydlime v centru mesta a vodika si uziji az dost.
My ho zase nemame vobec, takze aspon raz by si uzil chodenie na voditku Cely den by som tam asi nestravila, ale tie dve hodinky v pohode. Ja som v ZOO nebola cca 15 rokov A teraz, ked by som sla, tak mi je luto toho casu, co by som mohla stravit s hafom. Takze zas len do toho ZOO nepojdem
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:48
- Nahlásit
wensday
ani bych je nikdy nenechala čekat před obchodem....
ja nechavam jenom fenu a jen kdyz si potrebuju cestou do parku koupit treba cigarety v trafice - takze tak na 2-3 minuty a opravdu vyjimecne.Ale podivej se,kolik psu (a ani nejsou uvazane) sedi treba pred Delvitou
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Lexa
a ani nejsou uvazane
ako ten moj Ale ja ho nechavam tiez maximalne par minut
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Lexa
já mám hroznej strach o psy... dřív jsme je třeba taky nechala, ale nynější psy ne.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
Lexa
Prijde mi to jako nahrazka normalni prochazky
mno z mýho pohledu je to o tom,že když jdeme do ZOO jsme tam od cca 1 hodiny do zavření...a radši mám čubu s sebou než jí nechat doma...takže nechodím do ZOO kvůlivá psovi,ale jdeme s dětma..a pes s náma...protože by jinak byl moooc dlouho sám,a když jsme byli v létě tak jí bylo 6 měsíců a pohoda..jen se bála těch dřevěnejch soch
znova píšu že fakt jedinej krám kam beru psa je zverimex a pak chodí do hospy...prostě jinam mě to ani nenapadá..a v potravinách myslím že by pes mohl vadit...lidem..a mě asi taky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
Lexa
ja nechavam jenom fenu a jen kdyz si potrebuju cestou do parku koupit treba cigarety v trafice
se máš ..my to zkoušíme jednou za 14 dní...ale nebojím se že by nám jí někdo ukradl...lidi se jí spíš bojí já furt čekám že jednou ječet přestane a vono nic..prostě mě uvážete a já to proštěkám,takže to častěji neděláme
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
u nas v Ba je taka smutna ZOO, ze jej navstevu uz davno neriesim - ci uz so psom alebo bez neho
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:54
- Nahlásit
wensday
to ja take,proto maleho nenechavam... ale fakt bych chtela videt magora,ktery by se pokusil odvazat moji fenulu
pigie
to bych neriskla.A take se treba nekdo muze toho psa bat...ne,na volno psy mam zasadne "mimo civilizaci"
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:56 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
wensday
já mám hroznej strach o psy.
aj ja sa o toho mojho bojim. navyse, on chce byt s kazdym kamarat a podla mna by odisiel aj s cudzim clovekom
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:56
- Nahlásit
sarax
jak vidim,zcela mylne se domnivas,ze moje zlaticko sedi pred obchodem a tise ceka,az se vratim.Houby,rve jak blazen... a tak zase nemusim stat frontu,zejo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:57
- Nahlásit
Lexa
A take se treba nekdo muze toho psa bat...
s tym ratam a preto ho nenechavam pri vchode a len na miestach, kde sa mu da pohodlne vyhnut (resp. ludia by si museli zajst, aby sa k nemu priblizili)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Bela
Lexa
no já mám 3 feny, tak si ani dost dobře nedovedu představit , že bych je všecky 3 někde uvázala a šla nakupovat ))))))
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Bela
aj ja sa o toho mojho bojim. navyse, on chce byt s kazdym kamarat a podla mna by odisiel aj s cudzim clovekom
joooo, tak s tymto jedinym bojujem, ked som vnutri v obchode Kym sa mu clovek neprihovori, je v pohode. Ak sa mu prihovori, tak sa mi uz raz stalo, ze sa postavil z odlozenia, ale spred obchodu neodisiel.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Lexa
Taky už se těším až jednou budu mít psa kliďase...
Můj přítel se směje, že kdykoli vybírám nějaký zvíře, přivedu domů pořádný torpédo a rapla a když se nad tím zamyslím, tak je to pravda. Asi mám na ně šťastnou ruku.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
pigie
nas prvy pes Robin odisiel s uplne cudzimi ludmi a ich fenulou k nim do bytu.
Nasli sme ho len vdaka Slobode zvierat - dotycni tam nechali kontakt
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
Hafina
tak aspon ze nejsem sama (doufam,ze to nezni prilis skodolibe)
mam hyperaktivni fenu VK a strasne moc jsem se tesila,ze druhy pejsek bude maly a takovy klidny,jako takove ty jezevcici,co vzdycky jdou par metru za panickem a vypadaji u toho,ze zrovna premysli o osudech lidstva...tak pejska mam,je maly - ale pokud jsme venku min,nez 4 hodiny (a to musi litat),tak je to des Budi se ve 4 rano a do vecera se nezastavi - beha,skace,vymysli ruzne kraviny...Ale aspon se s nim nenudim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:04
- Nahlásit
Lexa
Ty se máš-půjčíš mi ho? Vrátím stopro umřetého, páč se mnou žádný pes nemá velkou trvanlivost od srpna jsem zase zhubla 5 kg a už mi lezou žebra, tak se teď musím trošku dožrat (chroupu sušenky se zrním, co jsme si jich z Polska dovezli kilo, mňam), páč pořád jenom běhám po venku se psama a jim už to připadá poněkud otravné. Z domu vycházím po čtyřech trasách a na každé mám v houštině schovanou pneumatiku (nedotáhla jsem je tam já, už tam byly), kterou občas taháme tam a druhý pes zpátky, mám vytipované stromy na pověšení peška, vím kam s nima jít hrabat myšičky (Buca trhá zeminu a drny zubama), kam plavat do rybníka, kudy tudy na kole...akorát že ti psi moc nevydrží a když jsem v nejlepším, tak jeden kulhá a druhému se nechce , a třetí takové aktivity ještě nedělá, ten jenom chodí směrem dopředu, páč se bojí.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:18
- Nahlásit
Lexa
kolik psu (a ani nejsou uvazane) sedi treba pred Delvitou
No, já svýho psa taky nechávám před obchodem odloženýho bez vodítka, protože si říkám, že pes bez vodítka se ukradne hůř než s vodítkem.
Od toho uvázání nepomůže, tedy kromě toho zamykacího vodítka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:20 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Walda
...anebo takovýhle obojek-na toho psa se lidi neodváží ani podívat, natož ho odvést
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:21
- Nahlásit
Mucholabka
Jé, ty se máš, já taky lítám po venku jak pako a hubnutí se nekoná, asi máš dobrý spalování. Můj pes je fakt nezničitelnej. Venku totálně. Doma sice chrupe, ale jakmile zase vylezem ven, je na zabití. On se prostě neunaví nikdy a když už vypadá, že je unavenej, tak mu stačí 5 minut a je zregenerovanej a hurá zase řádit...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:23
- Nahlásit
Hafina
když už vypadá, že je unavenej, tak mu stačí 5 minut a je zregenerovanej a hurá zase řádit...
Tyhle naděje vkládám do Draka...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:24
- Nahlásit
Mucholabka
Buca je k nakousnutí. Strašně jí to sluší.
No třebas můj pes je pako. On se nechá pohladit, pak couvne, zadek na zem a začne štěkat jak blázen, takový to bafbaf baf, rychle za sebou. Lidi pak pěkně nadskakujou, protože to po tom prvním pohlazení nečekaj. Jestlli by se nechal odvést z předobchodu nevím a ani to nemíním nikdy zkoušet. Když už fakt do toho obchodu musím, tak ho nechám v autě.
|