| Autor |
Zpráva |
baška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:53
- Nahlásit
Zaujímali by ma vaše skúsenosti s tým, že kde pes môže a kde nie. V Rakúsku je zvykom, že skoro všade kde môže pán tak môže aj pes. U nás do obchodov nemôže - v Ba je asi iba jedno obchodné centrum, kde vítajú aj psa - do reštaurácii môže iba tiež niekde.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:00
- Nahlásit
baška
tak tady jsem viděla např. v Tescu nebo v Kauflandu malé psíky, velké nee
a jinak v Paláci Flora můžeš vzít psa na vodítku, ale v Edenu ne
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:09
- Nahlásit
v Brně můžou psi do Vaňkovky - nákupního centra....
|
duli
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:14
- Nahlásit
v brne bezne chodim s pesanem(velkym) do baumaxu pro mnamky.....
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:17
- Nahlásit
My dnes byli s Parsonkou v Brně - v elektro spáčil a prodavačům se naše tříměsiční mimčo libilo
|
baška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:30
- Nahlásit
Brno je potom na tom celkom dobre, ale v menších mestách je to oničom. Hoci si myslím, že pes je mnohokrát čistejší a zdravší ako niektorí ľudia.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:54
- Nahlásit
Mno já sní mužu do zverimexu a do jednoho obchodu ale tam stejně už nechodím(páč tam jsme si nechávali vyvolávat film a když je ten digi )ale tam jsem jí moc nevodila páč tam měli hrníčky a samý křehký věci a já se bála aby něco nerozbila...ale jinak sem se raději jinak neptala...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:29
- Nahlásit
baška
centra su minimalne dve: Aupark a Avion
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:00
- Nahlásit
U nás v maloměstě chodím se smečkou (tři psi) téměř kamkoliv. Vynechávám teda potraviny a obchody s oblečením ( ne každý má rád psí chlupy na kalhotech které právě koupil). Ale knihkupectví, trafiky, elektro a podobně absolvuji kdykoliv se smečkou. Ono to nebývá zase tak často, protože když jdu nakupovat tak s sebou většinou psy neberu. Pokud se ale zadaří že je mám s sebou tak jdou dovnitř. Vyskytne-li se prodavač, který má námitky jdu prostě jinam. Jsem zákazník a můžu si vybírat . Jelikož je o mě už známé tak mě odnikud nevyhazují .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:36 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
v Brně může i do Olympie,Futura, Tesco KR.Pole a Shopping parku i do Špalíčku tuším a jinak do obchodů jako hornbach,Bauhaus,Baumax - to myslím všude (j áseteda nikdy neptala,ale nikdy nás nevyhodili ) do restauraček taky skoro do všech (ale mám malý plemeno..)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:40
- Nahlásit
Jojo, v Brně je to docela v pohodě(ale taky mám přízemního psíka), byli jsme s ní v Tescu (malým - do velkýho nás vyhazovač s ní nepustil), v M-paláci, ve Vaňkovce, ve Stavebninách Šťastný a v hospodách skoro ve všech...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:58
- Nahlásit
tak v Praze je to jak kde..ale s mensim psem nejsou zas takovy problemy...
treba Tesco Eden, psa pusti, ale musi byt na ruce....pritom jsem tam sla do zveraku...takze fakt nevim jak se do te prodejny maji dostat lidi s velkyma hafama
Tesco Smichov...pusti, ale pes v tasce...dokonce me jednou ostraha vyhazovala i z toho mezidveri, kdyz jsem tam cekala se psem na mamku..a to venku prselo...
KFC...pes v tasce
no a pak mam vyzkousene restaurace v Jizerkach..a tam smel v tasce uplne vsude
|
venda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:22
- Nahlásit
mám vlčáka
na vandru do hospody může téměř vždycky, jen v Hostomicích ne a když jsou to napůl penziony tak jak kdy,
do restaurací většinou jo,
byly jsme i v sámošce dokud byla štěně, teď ve foto obchodě, v provaznictví, zahrádkářskejch potřebách, hodinářství, v Holan sportu, v HG sportu, prostě do menších obchůdků v pohodě, pochopitelně do všech zverimexů (byly jsme zatim asi v pěti) vyhodili nás akorát z masny
a když jsem si šla do Luxoru vyzvednout knížky, pán z ostrahy se jen zeptal, jestli má košík a s tim nás pak pustil
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:24
- Nahlásit
No mám takovou kuriozitku...známá má holandksýho ovčouna, se kterým dost cestuje a když tak jednou musela čekat na nádraží na vlak a bylo ošklivě, tak si řekla, že si radši zaleze do čekárny nebo jak se tomu nadává...no a paní nádražní ji odtamtud vyhazovala, že tam se psem nesmí, ale bezdomovci špinaví, kteří tam chrněli jí nevadili...za to čistý pes ano...no viděl to barman z vedlejšího baru a známou s pejsanem pustil sednout ke stolku a uvařil čaj ) Já jsem byla o víkendu v restauraci se svým skoro tříměsíčním labroušem, zeptala jsem se , jestli to nebude vadit, když tam s ním budu a nevadilo a ještě mi k tomu úplně automaticky přinesla misku s vodou...takže hafoš byl obsloužený dřív než my )) To jsem opravdu čubrněla.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:25
- Nahlásit
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:24
- Nahlásit
V Brně v restuaraci Dejavu (už se tu o ní kdysi psalo) maj dokonce psí menu v jídelním lístku..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
stejne to je hnus...malej pes do ruky jo ale velkej ne...
kdyz an to pride tak toho myho dam taky na ruku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:36
- Nahlásit
Kam nemůže pes, nejdeme ani my, když nás "diskriminují", budeme je ignorovat Archie prý byla s RR dokonce v Ládví v kině a v pohodě . Máme v okolí vyzkoušené restauračky, obchody apod., nijak nás to neomezuje...Jednou je to člen "smečky"...V Obi ji dokonce vozíme ve vozíku Každej se jen směje...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:39
- Nahlásit
blanulinka1
Naprostej souhlas, všechny nesouhlasné pohledy a námitky ignorujeme, nejdřív mi to moc nešlo ale Zdenda mě to naučil.. Ale na vozíku jsme ji ještě nevezli, to musíme vyzkoušet!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:41
- Nahlásit
oni vetsinou v obi, hornbachu, baumaxu atd muzou...
ale kdyz nemuze pes..ja taky nejdu...mam kolikrat tiky poslat je nekam...ale uz to neresim
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
baška
Mě nevadí,že se mnou pes nemůže do obchodu.Stačí mi zverák.
Jednou ke mně přišli klienti a měli pejska,kterého jsem jim "dovolila".A ten pes se tam vys..... Nějak jsem předpokládala,že když si vezmou někam psa,tak je vychovaný a čistotný.Sama mám psa,ale už bych to nepovolila.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:50
- Nahlásit
abby
Třeba se mu moooooooc chtělo!
Jinak od kamarádky buldočka se vykadila v nádražní hale (byla ale ještě mímo) a nikdo to neřešil, bobek se sebral a hotovo
Jinak k tomu braní psa do obchodu, my jsme minulý týden museli jet vybrat dlaždičky a ve stavebninách měli jen do šesti, bylo nám líto po celým dni jen Tess rychle vyvenčit a zase zavřít na dvě hodiny doma, tak jsme ji vzali s sebou a nikde nebyl problém. Jo vlastně ještě v koupelnách u Ptáčka jsme s ní byli..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
Syska
Chtít se mu mohlo,ale můj pes by to neudělal.A páníčci to sice uklidili,ale neomluvili se.Proto chápu,že psi se do obchodu neberou,když nemůžeš lidem důvěřovat.
Je to blbá kancelář,ale i tak mi to bylo nepříjemné.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:56 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit
Tak mi se psem chodíme všude a zatím nemáme problém. Restaurace, pizzerky, včera jsme byli v pivovaru u bulovky, kde nám psa taky obsloužili dřív než nás a na to ládví do kina chodíme se psem taky
S velkými obchoďáky jako je tesco zkušenosti nemám, ale pokud se podle mého nevejde přímo do potravin, tak to každýmu bude taky jedno. Chodím s ním občas i do práce (kancelář v obrovské kancelářské budově asi okolo 1000 zaměstnanců) a taky v poho.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:57
- Nahlásit
abby
Neomluvili se ani?
Ale však já to chápu. Já si taky myslím, že můj pes by to neudělal, ale nikdy nemůžu vědět. No ale asi je rozdíl mít přízemního buldočka než retrívra nebo tak, když někomu vadí, lapnem jí do náruče a nikdo nemůže nic říct...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:58
- Nahlásit
abby
Totiž, vyznělo to tak, že chápu, že se neomluvili...to ne, to od nich teda bylo pěkně blbý..
Jsem se do toho nějak zamotala..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:09
- Nahlásit
Syska
hm,já nevím,jábych z hovna takový drama nedělala teda..pokud tam nebyl koberec...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:13
- Nahlásit
Mar3
Ale já jsem to nemyslela tak, že bych dělala drama z hovna, ale že se neomluvili. Jáse omlouvám furt, když na někoho Tess skočí nebo se někomu připlete pod nohy. Kdyby se vykadila ve velkým obchoďáku, tak to seberu a nikomu se omlouvat nebudu ale v kanclu u někoho asi joooo...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:14
- Nahlásit
Syska
no to sice jo,ale aj dyby se neomluvili tak asi se nezblázním
kor dyž já mám doma taky psa žejo dybych byla nepejskař,tak věřím,že by mi to vadilo,ale takhle asi ne...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:29 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Syska
Já Abby beru jen do obchodů,kde mají věci pro ni.A to i proto,že by se mi ji třeba v Tescu nechtělo hlídat,že něco nezbaští
Mar3
jsem sice pejskař,ale nejsem tady sama a já jim to dovolila a bylo mi to dost nepříjemný.Obzvlášť,když mi to dal kolega pěkně sežrat.A osobně bych psa,o kterým si nejsem jistá,že se mi nepos..... do takových prostor nebrala.Obzvláště pokud jsou dva a ten pán tady stejně jen hlídal toho psa (a to si ho mohl hlídat i venku.máme tady takovej pěknej trávník )
|