| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:16
- Nahlásit
impact
paní ty seš bubááááááááá
nemethova5
Tak to je normální staf, policie nevyšetří nikdy nic pokud jí nenacpeš minimálně tři, zcela nevyvratitelné důkazy až pod nos. A někdy ani to ne. Má Lidka aspoň ponětí kde ta čuba je? U toho předsedy? Proč ji zašantročil? Chtěl si ji nechat,nebo jsou za tím nějaké osobní vztahy? Písni když tak mail, ať zase někdo neřve, že někoho veřejně pomlouváme
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:17
- Nahlásit
Ženy: Dvě přítelkyně si vyprávějí:
1: Tak jaký byl včera večer Valentýn?
2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás?
1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera!
Muži : manželé těchto dam diskutují ve stejnou dobu:
1: Tak co včera večer, dobrý?
2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme si, Zašukali a usnul jsem. Co ty?
1: Hotový peklo ! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni.
Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, Bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi
nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal a přitom ženská ne a ne zavřít hubu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:31
- Nahlásit
Biluška
Víš, co mě to stálo nervů. Mám jít na prase za chvílu a už jsem se viděla, jak místo toho sedím doma a čekám, kde ze zdi vyšlahne oheň.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:31
- Nahlásit
impact
na prase? co s ním budeš dělat?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:35
- Nahlásit
makrel
No co asi? Ty máš otázky takhle při sobotě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:36
- Nahlásit
impact
Uš zas? U vás se dělá mrtvé prase každý týden?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Noooo, začala sezóna.
To je co narozky, to prase.. Se vždycky domluví pár lidí, co má narozky nejblíž vhodnýmu datumu a je to.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 16:47
- Nahlásit
impact
za to nemůžu, mám zabité mozkové buňky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:02
- Nahlásit
makrel
Neboj, ráno se mnou bude naprosto stejná domluva.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:10
- Nahlásit
Jdu, buďte tu hodní.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:12
- Nahlásit
impact
ty taky a nedělej ostudu, na tu jsem odborník já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:44
- Nahlásit
zdarec dysdebylové,uš sem vyprděná,můžu psát teda?
zas sme měli krásnej den,jak my to děláme,já vám nevim..
byl samo dyzkomfort,opilý figurant(btw moc se mu to nelíbilo,takže doufám,že se s ním autorka příspěfku brzo nepotká .popravdě byl celkem dost nasranej ),káva,čaj s jahodama a aleksa opjet upekla motivační dort ..fotek bude zase hafo,takže služba bé mít co dělat než se f tom pohrabe
nemethová
to je nějaká provokace???????????:mad
martinaM
tydlety sektáře úpe miluju no šak von jim to jehova či aštar či ježíš případně alách spočítá,budte f klidu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
Bré odpoledne pipky, zkouška vest dopadla velmi dobře, budeme malinko měnit drobnostě, ale nebojte. Příští sobotu jedu na zkoušku takového jakoby prvního opravdického kusu. Maryje švadlince poblila parkety. Zřejmě ještě ta kost včerejší, kadila tak tvrdý bopky, že málem rozbila Syrečkoj hlavu. Byla aji Sisina a Syrečkoj se moc líbila. Krásnej den sme děcka měli, ale průser je, že sem neměla doma žádnou zeleninu na krouhání, takže teď za chvíli mastim do lídlu nakoupit nějakou oblohu a budeme zítra dělat ty pekáče. Hrobky dnes byly super, sice sme neměli křížky, ale Aleksa, vrchí pečitelka, upekla boží, hrobečkovej dort! Každej měl svojí hropku k zakousnutí. Příště mi Cryska přiveze malinu, se kterou budu moct bránit, nebo jí česat, podle toho, jak to celý půjde. Možná ty maliny veme fšecky. Potom sme jeli v autě s Dagmar Buřtíkovou, byla moc hodná, jenom mlsně koukala po Máně, asi jí připomínala nějakej dobrej pendrekovej bombonek. A loukou jezdil pán na motorce, vyběhával tam pejska svýho malýho )) A sem zas přežraná, už asi necíííí pikniky, to se nedá, takovýho žrádla. Bajko se zas bude zlobit krs ty fotky, tentokrát sem jí foťák sebrala hned na začátku, už ale nesmim jendu fotku fotit 50x, páč je to oser projíždět. Budu si tedy ještě před tím půlmegáčem přát nový foťák, jako má Bajko. Smíte se začít skládat.
KDO MÁ VELMI VELKÝ PEKÁČEK DOMA, ČI GRILOVACÍ PLECH, VEMTE HO ZÍTRA S SEBOU, NEBOŤ SE BUDE HODIT, BUDEM FOTIT. Dnes kolemjdoucí tolik nepobavíme, i když jsem se nesmírně snažila vyfotit aspoň Fanouše, jak je nešťastnej a evidentně nebohej. A pak se povedla nebohá Sisina a nebohej Syreček, jenže u něj se to musí rychle, neboť skoro vůbec nechce bejt nebohej.
Martinna
Je dobře, že už aspoň mužíček zareagoval, úplně nerozumim tomu, proč by ses měla vysírat s JEHO matkou....Ať se s ní vysírá sám, když je jeho, ne? Ty máš svojí v pořádku...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:03
- Nahlásit
Nazdar všichni dis či dys!
Jsem domki a baštím super zelňačku a stahuji fotky. Dnes jsme se drželi při zdi, jejich jen 260 Ale nějaká dikomfortní a nonwelfare se tam určitě najde.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:07
- Nahlásit
Čau ženy, to bylo ale dneska krásně co Byli jsme se psičákovat, docela nám to i šlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
Gerda
Budu si tedy ještě před tím půlmegáčem přát nový foťák, jako má Bajko. Smíte se začít skládat.
twe a proč jako my????? at se složej kolemdoucí ne?! nakonec voni ty fotky sledujou ze všech nejvíc tak je to s nat v jejich zájmu aby se nekoujkali na nějaký amatérský vobrásky!
A sem zas přežraná, už asi necíííí pikniky
téš su přecpané tim posraným hropkovým dortem ,složíte se mi na lyposukci !!!!
Baico
jejich jen 260
jenom??? tak je tam dej úpa fšecky i ty nepovedený at maj f čom listovat.-)))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
nejdřív se ještě skládá na moje játra, foťák až pak!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:15
- Nahlásit
makrel
nejdřív se ještě skládá na moje játra, foťák až pak
šišmarjá! ty prostě nedáš pokoj furt s těma játrama béš prudit!
OK,taxe nějak seřadte ve frontě!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:20
- Nahlásit
davidkova renata
Dík za link. Neznám se s ní ani od vidění, je možný, že ona viděla mě, ale já jí nikdy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:25
- Nahlásit
Baico
Neznám se s ní ani od vidění, je možný, že ona viděla mě, ale já jí nikdy
a já si zas myslim,že tě neviděla vůbec páč vona nesnáší ani výstavy ani výcvik,takže zbejvaj jedině vlčáry, fríčko či adopce vlků a tam ty nechodíš )))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:29
- Nahlásit
davidkova renata
a já si zas myslim,že tě neviděla vůbec
Hele mě se na výstavě už několikrát stalo, že ke mě přišli naprosto neznámí lidi a věděli, že já jsem já a ten pes vedle mě je Baico
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:29
- Nahlásit
nazdar disharmonie
tak už sem taky domki i po nakupování
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
ahojte, prosím prosím o vejcuc co je tady nového
My dneska byly u Ostravice s JRT a byla to super procházka
4 hodiny venku, no paráda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:32
- Nahlásit
Monty
hele užs měla schůzku se spolubydlou?????????????????,
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:37
- Nahlásit
Alexa
ne on je věčně pryč a já už začínám šílet
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:39
- Nahlásit
Uz jsem taky domki, ale zase pujdu, jen si vypiju caj a snim grep
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:40
- Nahlásit
ted jsem dodlabala jenom kilovou zmrzku a do toho půl kila čokolády,když jsem si to tím nabírala
nádherná sobota to je a hlavně chlap už vypadl do roboty a zejtra ho doslova dokopu aby šel chlastat
abych mohla bejt sama zas doma
no ty vole,nádhernej večer budu mít
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:43
- Nahlásit
no a nemám odvoz na libušín 2011,kámoška nejede, takže budu mít 3 dny volna,takže zas boží 3 dny bez chlapa,bo honza jede někam jinam
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
brezen2008
hele, je to tvoje vec, ale proc nejsi rovnou sama, kdyz te pritomnost tvyho chlapa - soude dle tvych prispevku- moc netesi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:46
- Nahlásit
Baico
nj ale vona na výstavy nechodí sou bekaný.-))))))))))
|