| Autor |
Zpráva |
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:51
- Nahlásit
All
No nic ženy, jdu se podívat do té ledničky a pak zkusit usnout, což bude těžké, mám adrenalin až v krku, asi si ještě uvařím nějaký uklidňující čaj nebo si vezmu nějako drogu.
zuzanarosakova
Dobrou večeři
jablunka
Hezké vstávání bez bolehlavu a žlučníhového záchvatu z toho jazyka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:54
- Nahlásit
Martinna
My na tu večeři furt ještě nejdem, asi zdechnu hlady
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:54
- Nahlásit
Martinna
pak zkusit usnout, což bude těžké, mám adrenalin až v krku,
s adrenalinem se nespí,ten prej neuspokojí to co by měl.
Né bez prdele,takhle nabušená emocema ,bych do postele nelezla.
Hezké vstávání bez bolehlavu a žlučníhového záchvatu z toho jazyka.
Bolehlav mi nehrozí a se žlučníkem nestraš,mám 10 let relativní klid..
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jo to já ani moje mamka taky nechápeme, jak si to může vůbec dovolit, mě chytaly mdloby z té její drzosti.
Ona je posraná křesťanka, je tomu rok co nám náhle umřel taťka a ona se kéraovala do toho jak my si uctíme jeho památku, no prostě masakr, místo toho aby nám dala pokoj, jako skoro rodina a chápala naší situaci, tak nám začne kázat se svým posraným kostelem a bohem a kdoví čím ještě.
No prostě normálnímu člověku to hlava nebere.
Nejhorší je, že ti co si nejvíce hrají na křesťany, tak jsou největší bezpáteřní pakáž, ale oni se pak pomodlí a mají hned čisté ty svoje dušičky.
Je mi z ní zle. Nejhorší je, že ona ze sebe dělá největší chudinku, přitom si za svůj život může sama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
My na tu večeři furt ještě nejdem, asi zdechnu hlady
Zab ho!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 02:00
- Nahlásit
Martinna
Tak to bych ji zabila!!!!! To je ale fakt pitcha ja vseobecne nenavidim militantni pobozny lidi, jsem na ne alergicka!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 02:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jo zabila, to je možná ten můj adrenalin. Jsem z toho prostě paf, nechápu, jako co se do toho sere, nemá na to žádné právo, to by si nedovolil ani nikdo z rodiny, natož ona jako viceméně cizí člověk, po tomhle jí asi k narozeninám dám poukaz na pobyt v psychiatrické léčebně.
Jsem vytočená jak prase, jdu si uvařit ten čaj, uklidit a pak snad budu moct usnout.
Jsem tak nasraná, že jí snad ani nepozdravím jestli jí někde potkám.
Málo, že je máti vprdeli z toho co se poslední rok děje, ale ještě se stresuje takovou pitkou.
Ženy dobrou noc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 02:08
- Nahlásit
Martinna
zuzanarosakova
Dámy,odcházím do vječnech lovišť,takže přeju Martinna dobrou noc a klidný spaní a zuzanarosakova dobrou chuť a velkou porci.
P.s:zuzanarosakova essi dou pašovat dotníky z kuby dám za jedem poctvej poctivost!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 04:30
- Nahlásit
Dobré jitro nebo dobrou noc.
zuzanarosakova
Jaká byla večeře?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 04:35
- Nahlásit
Je tu ještě někdo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 06:34
- Nahlásit
no tak vas vsechny zdravim,jsem opet uz od sesti v praci!tak vy jeste vsici chrapete,jo?no bodejt,kdyz tady spisujete az do rana.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:19
- Nahlásit
Aloha všem, už máte vlka?
Jen procházím, fčéra jsem o hodně přišla, pač jsem musela makat. Napadá mě výrok, který tady napsala Maruš - práce mi narušuje zábavu.
Jdu konečně vylízt z té postele (dostala jsem snídani do postele, heč) a jdu něco dělat než pojedu na cvičák za dyskomfortním sárlosem.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Vlka nemám, ale mám příšeru s budíkem v hlavě Nutně potřebuje i o víkendu vstávat a hlavně SNÍÍÍÍDAT v půl sedmé Na chvilu zafunguje odeslání na místo, ale ve výsledku mi stejně nic jinýho nezbejvá než vstát a nachystat mylady stravu, aby si nacpala bachor a šla zase spát
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:31
- Nahlásit
Dobre rano, tady bude dneska podle vseho krasny slunickovy den, coz je dobre, pac budu celej den venku. Davejte na sebe pozor a netrapte pejsky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:32
- Nahlásit
tak vlka nemam a doufam,ze mit nebudu,jsem s dyskomfortnim hajanem v praci a dyskomfotni amin zustal doma s mamou!na cvicak pujdu zitra uz se tesim.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:33
- Nahlásit
leyenda
Tady je taky krásně, zatím -3°, čekám každou chvíli celodenní návštěvu, tak tady nebudu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:33
- Nahlásit
leyendaahojky,no u me je to naopak,oni trapi me!!!amin,ze chce kousat a cvicit a hajan ze chce hlidat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:36
- Nahlásit
nemethova5
bud rada, aspon vidis, ze je jim dobre
Lola1
bleee navsteva, nemam rada navstevy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:49
- Nahlásit
Dobré jitro breberky, lity lity pro Martinnu a její pipkotchýňu, je fakt, že taková dokáže umí udělat v životě peklo. Vůbec nevim, co k tomu říct, radit si nic netroufám, ale žumpa je zde, aby se do ní naházely sračky, proto pani pište pište pište, ulevte své klávesnici, ženy začepcované vám jistě radu poskytnou. Moje exskorotchýně byly skvělý ženský, měla á mám je ráda doteď, s poslední si pořád píšem k narozkám a vánocííím, fakt bájný ženy.
My se až teď probudili, Mařen žije, uvidíme, jesi i sere, za chvíli jedem na první zkoušku žumpovesty, Máňa bude mít radost z kocoura džekouna, kterej je stejně velkej jak ona a je to hustokocour. Mařena si na něj vůbec netroufne, ale džekoun se m usí zavírat, páč by si trouf úplně v pohodě.
Zas nás vzbudila naše dupina, ale ne moc brzo.
Dnes bude krásný den, jelimánci, mazejte ven všichni vám řikám!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
Gerda
Dobré jitro, pani, doufám, že žumpovesta dopadne funkčně i vzhledně, moc se těším! Mám nápat na výhledový další kus šatníku - nutně potřebuju žumpokšiltofku!
S tou kosťou nebojte, maximálně vám bude Mařena kadit rozsypající se až prašný bobek, taky se nám takto zadařilo
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
leyenda
bleee navsteva, nemam rada navstevy
to je bratranec s manželkou, rádi je uvidíme a pokecáme, nebydlí blízko. Dostanou k objedu gulášovou polévku a vdolky, je to jednoduché a oni se na to moc těší.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:56
- Nahlásit
Gerda
jedem na první zkoušku žumpovesty,
dodáš foto?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 08:59
- Nahlásit
Lola1
mňáááám, vdolky, taky bych si dala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:04 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
BayshaLola1
děfčata samozřejmě foto bude, připravuju si lascivní pózy )))) Nafotíme i v pohybu, abyste viděli, že i ve vestě se dá pejsem bít, kopat, píchat vidličkou, dají se po něm vrhat předměty...a prostě vše, co normálně během dne každej slušnej člověk použije alespoň co hodinu.
PŘIPRAVTE SE NA TO, ŽE Z DUBNOVÝCH VÝPLAT BUDEME POSÍLAT DOPLATKY, VYŠETŘETE SI PROTO JI OD NYNÍ CHYBĚJÍCÍCH 450 ZA ŠICÍ PRÁCE, ZBYLÉ KILO PŮJDE NA VEJŠIVKY, TY SE ALE BUDOU DĚLAT POTOM A BUDE SE TO POSÍLAT MĚ.
edit: anebo ještě ne, jen se na to připravte, posílat se to bude po odsouhlasení prototypu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:04
- Nahlásit
zdarec dnes je krásný den na pochřep pejsků ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
zdarec dnes je krásný den na pochřep pejsků))))
Máňa už se moc těší, sem se jí ptala - Bude hrobek? Budeš s Nánou hajat? Bude Nána? - a ona pláče, vrtí ocáskem a sedí u dveří.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:11
- Nahlásit
Bré deň
Olihně jsou na cestě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:12
- Nahlásit
impact
tywoe kde na to chodíte, kámoška taky říkala, že má mrazák plnej olihní
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:12
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/226894-stenatko-zazr acne-prezilo-dve-smrtici-injekce-ted-jej-chteji-ti sice-lidi.html
Kurva hned po ránu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:22
- Nahlásit
Gerdamas emila,dik!
|