| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 00:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
My toho zatím moc neskládali, tak se docela těším.
a teď jdu spát, tupouncí, ráno zase vstávám převelice brzo, aby mohl pan Tryksík všem ukázat, že coursing ho převelice baví, ale unavovat se tryskem na dlouhou vzdálenost fakt nehodlá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
A kouříš aspoň doutník?já bych si dal. mňam....kvalitní doutník je bájo,škoda,že mi na ně skrz čokliska nezbejvá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:03
- Nahlásit
Maky a Trix
tak budeme v neděli skládat ikea puzzle
Celkem nezávidím,eště mám v živý paměti,gdyž sme v létě skládali ložnici z němec,je to celkem nepochopitelmý,ale maj úplně jiný šroubky,zarážky a záklopky.......do dneška nám chybí jedna rohová skříň.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:04
- Nahlásit
Vy ještě nespíte? Já chci taky na Kubu , nějaký drink, teplý večerní větřík a cigárko, ach jo.
Místo toho jsem vytočená jak vývrtka, že z toho dneska neusnu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:06
- Nahlásit
Martinna
Místo toho jsem vytočená jak vývrtka, že z toho dneska neusnu.
Já jsem mírně rozhozená z nejmladšího potomka,tagže už mám v sobě lir a něco modrýho portugala,což je normálně prášek na spaní,a dneska nic.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:06
- Nahlásit
jablunka
myslím, že to bude velmi plodné, minimálně se u toho převelice zhádáme.
Naštěstí máme jednu postel a noční stolečky, to bychom mohli zvládnout vybírali jsme to půl roku, nenápadně jsem mu tu postel neustále ukazovala a dneska vymyslel (sám samože ), že tahle se mu líbí moc a že jí koupíme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Maky a Trix
My skládali todle........URL
....a fakt to bylo skoro o rozvod.
edit.....a furt tam není ta rohovka:d
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:09
- Nahlásit
jablunka
Tak to já v sobě mám litr Rulandského modrého a taky nic.
Já teda děti nemám, ale stačí mi skoro tchýně, čarodějnice jedna.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:11
- Nahlásit
Martinna
Tak mě děti taky normálně nerozhází,ale gdyž jim něco je.
Ofšem tchýni se to povede pravidelně.
čin čin
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:12
- Nahlásit
Maky a Trix
Ikeu jsme taky skádali, a je to vpoho, musíš ale jet podle přiloženého plánku, který páni tvorstva občas považují za zbytečnost, jelikož oni přece ví jak na to.
Nakonce je ale opravdu nejspolehlivější ten plánek .
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:15
- Nahlásit
jablunka
No myslím, že po dnešku už je i označení skorotchýně pro ní moc dobré. Mě tak vytočila, že už s ní nepromluvím.
Nesnáším lidi, kteří moralizují a kážou věci, o kterých nic neví.
Bordel mají před svým prahem, ale kérují do jiných, kteří si poklidně žijou a o druhé se nestarají.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:16
- Nahlásit
Martinna
teď mi došel ten paradox......ty piješ bílý,já červený,ale obě pijem modrý.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:20
- Nahlásit
Martinna
No myslím, že po dnešku už je i označení skorotchýně pro ní moc dobré. Mě tak vytočila, že už s ní nepromluvím.
Tohle znám,ještě v době gdy tchýně byla skorotchýně,se jí povedlo se mnou opít.....divný.....a svěřit mi tajemství.V okamžiku,kdy ona vystřízlivěla došlo jí co mi řeka,se rozhodla,že nás s Tomem rozeštve za jakoukoliv cenu.....no stálo jí to moc,hlavně úsilí,ale sme spolu,manželé a máme dvě děti a tchýni došlo,že nemá cenu se snachou bojovat.......kecám,zkouší to neustále,jen je opatrnější,páč neriskne tři roky bez kontaktu,který v klidu risknu já.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:22
- Nahlásit
jablunka
Já taky piju červené. Mám sice ráda víc bílé, ale poslední dobou už jsem nějak přešla na červené. Tak jsem se na dnešek těšíla, že přijedu k mamce na víkend, jako každý pátek si dáme s babama vínko a pohoda, klid po celém týdnu a ta pinda linda mi to tak pokazí, že asi fakt půjdu uklízet nádobí místo spaní.
Tak nasraná už jsem fakt dlouho nebyla, nesnáším když se mi někdo naváží bezdůvodně do rodiny, jen kvůli toho že je psychicky labilní závistivec.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:25
- Nahlásit
......ty piješ bílý,já červený,ale obě pijem modrý
Stejně z toho vobě zétra zfijalovíte Eném sem nakoukla,páč du hají sežrala sem kýbl guláše a je mi těžko ráno mi bé ouzko,takže vy pijete na zdraví já všíl na zdechnutí.Tož si čin čin a já cink blin teda.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:26
- Nahlásit
jablunka
Nekourim, sedim v recepci (pač jedině tady je wifina) a mam desnej hlad a čekam až muš konečně přestane pracovat a pudem se konečně nažrat!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:27
- Nahlásit
jablunka
No právě, dneškem asi já risknu doživotní nekontakt. Ona se nás ani nesnaží rozeštvat, jen se strká do věcí o kterých nic neví a vůbec jí do toho nic není, mimo to se jedná o mou rodinu, která s jejím synem nemá nic společného. Je to fanatička, která je zakomplexovaná, vadí jí že někdo i přes životní tragédie může žít víceméně stabilně a proto si vymýšlí nepodložené nesmysly jak škodit. Nechápu, jak může být člověk tak bezcitný, namyšlený a ofrklý.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:28 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit
danajasa
Jako ty tady s gulášem, a já teď po těch litrech vína dostala hlad, no fuj ale přece nepůjdu o půl druhé vnoci vyžrat ledničku!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak si nechte chutnat, já to musím vydržet až do rána .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:32
- Nahlásit
Martinna
Já se mám, mám tchyni 4000km daleko a ještě nemluvime společnym jazykem, takže i kdyby do mě chtěla kerovat, tak bych ji stejnek nerozumněla
Ale extchyně, ta do mě furt kerovala a ja ji dycky vyfuckovala nastesti exmanzel byl dycky na my strane.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nekourim, sedim v recepci (pač jedině tady je wifina) a mam desnej hlad a čekam až muš konečně přestane pracovat a pudem se konečně nažrat!
ježíš,jak by mě něgdo začal trápit hladem,tak ho zabím(samozřejmě totéž platí o alkoholu a cigaretách ).
Já taky piju červené.
sem debil a omluvuju se,i gdyš u mě jako potencionální dědičky celejch vjestonic je to neodpustitelný,obje pijeme ČERVENÝ,jen vy ŠEDÝ a já MODRÝ.
ale jak píše danajasa,Stejně z toho vobě zétra zfijalovíte.
Nechápu, jak může být člověk tak bezcitný, namyšlený a ofrklý.
Taky nechápu,ale vím že může,ještě bych přidala bezohledně chladnej hajzl a navíc se mi to poštěstilo poznat u vlastní krve a tm se mi opravdu vyplatilo asi já risknu doživotní nekontakt.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
No tak to ti teda závidím ani nevíš jak.
No právě já žila v takové té naivní představě, že jelikož si celkem rozumím s ženskýma, které jsou třeba i o dvacet let starší, že i s mou skorotchýní, to bude vpoho, pokecáme, popijeme, atd. žádný tlak, žádný stres.
Ale tahle je fakt šílená, je zakompleksovaná a ukřivděná svým životem, tak škodí ostatním, kteří jsou relativně vpohodě.
Je to holá závist, ale jí už bohužel nezměním, jen mě štve, že se sere do mé rodiny, která teď prožívá hodně těžké období i bez jejích kázání.
A můj přítel se k tomu bohužel nevyjadřuje, je zvyklá na její fuckování a prostě to hází za hlavu, já na to bohužel nejsem zvyklá a na hlavu si srát nenechám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:40
- Nahlásit
Martinna
no fuj ale přece nepůjdu o půl druhé vnoci vyžrat ledničku!
Já teď sežrala 20dkg hovězího uzenýho jazyka.
zuzanarosakova
Já se mám, mám tchyni 4000km daleko a ještě nemluvime společnym jazykem, takže i kdyby do mě chtěla kerovat, tak bych ji stejnek nerozumněla
Tohle je ideální.....já to říkám pořád a aji za sebe,jako poencionální skorotchýni.....čím dál,tím líp.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:43
- Nahlásit
Martinna
Nenech si vod ni nic libit a posli ji hned do patricnych mezi, ta exmanzelova matka to nejdriv chvili zkousela, ale pak to vzdala a presla k vzajemnemu spolecenskemu tolerovani se bez jakych koli blizsich kontaktu, coz mi nesmirne vyhovovalo
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:44
- Nahlásit
jablunka
Paní, no já si snad půjdu udělat sýrové toasty , budu to brát jako snídani
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jn, to už jsem udělala slušně jsem jí dneska poslala do prdele, samozřejmě se vší grácií, jak si paní učitelka zaslouži .
Jako, že pindala do mě to jsem ještě nějak překousla, povznesla se a chodila jí na ty její falešné rodinné obídky, Martinko sem, Martinko tam, ale teď už jí fakt seru, do mojí rodiny nebude nikdo kérovat a už vůbec ne někdo, jako je ona.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:48
- Nahlásit
Martinna
teď se mi vrátila céra z maturitního plesu kamaráda a hrabe se ve špajzu,v lednici a v troubě.....du si dát 2 kuřecí křídla.
zuzanarosakova
Nenech si vod ni nic libit a posli ji hned do patricnych mezi
Ono to není upa jednoduchý,kor gdyž nevíš jak zareaguje ......chce to chvilku psycho a pak rovnou poslat do prdele,mě to tak s tchýní vyšlo.Mužoj a nikomu nic neřekla,ale prostě se vyhejbala kontaktu se mnou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:48
- Nahlásit
jablunka
Tohle je ideální.....já to říkám pořád a aji za sebe,jako poencionální skorotchýni.....čím dál,tím líp.
A tchana nemam vubec, ten umrel uz davno, ale tchani se stejne vetsinou do niceho neserou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
A tchana nemam vubec, ten umrel uz davno, ale tchani se stejne vetsinou do niceho neserou
Jak mám tchýni na pikaču,tak tchán je skvělej........ale přece zase nerozeštvu 45 let manželství.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 01:51
- Nahlásit
Martinna
do mojí rodiny nebude nikdo kérovat a už vůbec ne někdo, jako je ona.
To nechapu, jak si to muze dovolit! :mad! A co ti rikala? jestli teda o tom chces psat..
|