Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6894 . 6895 . 6896 . 6897 . 6898 . 6899 . 6900 . 6901 . 6902 . 6903 . 6904 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:59
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak nejen, že mi ta pič. zkazila pátek ona káže i v sobotu přes sms, jsem vytočená tak, že jí potkat, tak jí zadusím vlastníma rukama.
Venku tak krásně, já mylela,že budu mít hezký víkend a ta zkur.... pič. mi to celé tak znepříjemní, takoví lidé by opravdu neměli být na světě.
Vživotě jsem nebyla tak nasraná.....
No tak jsem si zanádavala, moc mi to nepomohlo...
Dofám, že aspoň vy máte lepší víkend.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

Martinna
dej sem její číslo, my jí fšichni napíšem a zkažený víkend bude mít ona

davidkova renata
coto??????????? můžeš to upřesnit?? nic nevim a nemám ani trasparent či mávátko!
Mám na půdě lampijon, bude muset stačit

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Martinna
káže i v sobotu přes sms
se vypni! a nenechej si kazit sobotu ! pošli jí v řit a uvidíš jaxe ti uleví.-)))

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Martinna
já určitě, muš opět slíbil že přijede a opět se na to vysere, protže musí bejt v práci, on vůbec slibuje jen ty dny, kdy ví určitě, že nebude moct, údajně to neví, ale na podobný náhody fakt nevěřím,zejména když je tam vedoucí že
stále je mi blbě a při každém polknutí chčiju bolestí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:05
- Nahlásit

Biluška
my jí fšichni napíšem a zkažený víkend bude mít ona

výýbornej nápat!!! at navalí číslo.-)))
Mám na půdě lampijon
nemám ani půdu!! co fčil??

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Biluška
To není špatný nápat, ale jelikož ona je zakomplexovaná pitka, která nemá nic na práci, ona by otravovala a kázali i vám .
A to by jste měly zkažený víkend i vy a né jen já, mamka a ségra.

davidkova renata
Do řiti už jsem jí poslala, ale ona káže dál, dle mého je psychicky narušená.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

Martinna
o není špatný nápat, ale jelikož ona je zakomplexovaná pitka, která nemá nic na práci, ona by otravovala a kázali i vám .
Myslím, že až jí z dvaceti různých čísel přijde sms o tom, že je zakomplexovaná nábožná kráva jordánská tak bude mít úplně jiné starosti než někoho prudit . Naval to číslo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

Biluška
Naval to číslo.
přepošli mi ho pak.-))) jedu dyzkomfortit čokly tak mezi vidličkou a pekáčem si chvíli udělám)))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

Biluškaja ji napisu klidne taky nenavidim streleny fanatiky!
jo ty jsi chtela vedit co je s nikky,no bohuzel nic,jen to,ze v tom maji pekne paraty ty co tu fenu meli pujcenou a aby stare nemocne zenske vyhrozovali a byli na ni sprosti a titulovali ji PSYCHOPATEM!!!tak to uz je fakt prilis!!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:29
- Nahlásit

zduř..., co se řeší, nějaká protestní akce?

táhněte se ven vyprdět, zmetci... je tam krásně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

Pumpajj,venku je nadherne,ted jsem dokecala s malinkou,sviticko na me pekne slunilo!jinak vyprdena jsem dost!

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

Teď jí šel srovnat můj přítel, tak uvidíme s čím přijde, vás budu mít jako skrytou zbraň .

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

Nesnáším ty zasrané sektaře. Neustále ti kážou, nezapomenou kdykoliv ti připomenout, že jsi nevěřící. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak konkrétně u ní, hříchy, které ona stihne udělat za měsíc ja nestihnu za celý život.
Je to husa, manžel se jí už spoustu let kurví, chlastá a hraje automaty, dělá dluhy, spí každý v jiné místnosti, jediné co z něj má jsou prachy, ona je pomlouvačku, na nikom nenechá nit suchou, ale slušným lidem se sere do života. Hej nepochopíte tu opavážlivost.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:45
- Nahlásit

Ale na veřejnosti jsou samozřejmě šťastná křesťanská svatá rodinka, já to až doteď ignorovala, byla to jejich věc, když jim nevadí žít ve falši, ale teď už to byla poslední kapka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

Martinna
Se sektařema nemá smysl se bavit, mají vymytý mozek a jsou znudění a diskomfortní Prď na ni, nebo naval to číslo ať máme taky nějakou zábavu . Mimochodem, nevíš jak to nakonec dopadlo s tou tvojí kámoškou co má Portíka? Vím, že to tam dost smrdí,ale jak jsem bez auta tak nemám jak tam zajet a zkontrolovat to . Zas ale nechci psa nechávat v nějakém průseru, to už bych pro něho radši jela stopem

nemethova5
jakože ta čuba není ukradená, ale zašantročil ji ten co mu ji údajně ukradli?

davidkova renata
jedu dyzkomfortit čokly
Se máš Taky ci dyzkomfortit, ale je mi tak bubě, že bysem ani neoběhla tunel. Čokli mají dneska smůlu. Možná dám odpo procházku, ale jedině za cenu toho, že pojedu na Bořivojovi, pěšky určitě ne

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

Je mi furt divně, kdo za to může???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:24
- Nahlásit

Biluškaano ano pani pochopila jste velice spravne!no jenze co clovek ted muze delat?asi nic co?to je drzost a hnus tohle.
makrelno kdo za to muze?no prece ty??nemas trenink!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:27
- Nahlásit

makrel
Je mi furt divně, kdo za to může???

já můžu totiž za všechno!

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:36 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Biluška
Jo no už na to kašlu, udělala ze sebe zase labilní chudinku, když jí její synové už narovinu řekli, že se chová jak smyslů zbavená ona to vlastně tak nemyslela, už jí prdím.
Já ji k životu nepotřebuji, ať se užírá sama sebou.

No ta kámoška se s tím klukem rozešla, byl nejaký divný, ptala jsem se na Portíka a prý si ho vzala jeho mamka a je vpohodě. Zkusím jí napsat jestli o něm neví něco nového.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:40
- Nahlásit

Martinna
No ta kámoška se s tím klukem rozešla, byl nejaký divný, ptala jsem se na Portíka a prý si ho vzala jeho mamka a je vpohodě. Zkusím jí napsat jestli o něm neví něco nového.
Ona mi právě volala (už je to pár týdnů zpátky), že se rozešli, že se stěhuje a že si ho nemůže nechat, prý si ho mám vzít zpátky. Na druhý den volala znova, že jezdit nemám, že si Porťu nechá její maminka, nebo co (možná to byla maminka toho přítele, každopádně to byla nějaká maminka). Jenže mám neověřené zprávy z té dědiny, že tam Porťas běhá sám jak se mu zachce, prudí u nějaké háravky a tak . Otázka je nakolik je to pravda a nakolik nějakému prudičovi třá vadí, že pes chodí bez vodítka a považuje to za bezprizorní lítání. Zrovna jak na sfiňu se tam teď nemůžu prostě zajet podívat

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:43
- Nahlásit

Biluška
Napsala jsem jí zprávu co a jak, jestli něco neví, tak uvidíme co odpoví.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:48
- Nahlásit

nemethova5
ano ano pani pochopila jste velice spravne!no jenze co clovek ted muze delat?asi nic co?to je drzost a hnus tohle.
Jak to víš? A co na to policie?

Martinna
OK, díky

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:48 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Biluška
To mě je teď celkem líto, že jsem doporučila někoho nezodpovědného, doufám že to bude vpoho, nevím proč si ta kámoška Porthíka nevzala sebou, když se rozešli, to se mi nelíbí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:00
- Nahlásit

Biluškapolicie??nenech se vysmat!to jsou pekni debilove,prej patraji!!!ale na nepravem miste!nejsou udajne dukazy,nemuzou nic delat!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:21
- Nahlásit

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:22
- Nahlásit

nemethova5
to je boží!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:23
- Nahlásit

makrelto je pro davidkovou!!to se mi hrozne libi,zirafa milakuje veveruchu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

zdravím ve spolek žumpu,nevím co je u vás nového,ale veřím že hodně
já dneska měla lítat v lese se psema,ale vedoucí mi oznámil,že kontrola jde už zejtra ráno a na mích 5 sektrorech a no tak místo v lese jsem lítala okolo baráku,takže zejtra jenom musí vyjít stromovka a to hodně brzo ráno,bo odpoledne jedou lyže ,chlapy 50km volnou technikou a to nesmím propást

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 14:52
- Nahlásit

jo a jen tak z prdele jsem dastymu udělala stopu,jen takovou obyč a šlo mu to,pak nastoupili holky a čuchali,jestli dasty něco nepříhlídnul - no nepřehlídnul,na konci měl jako odměnu sejra a plyšového medvídka

impact
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 15:40
- Nahlásit

To je kovbojka zase. Tu chodím už hodinu po baráku a řeším, že mi někde hoří elektrika. Smrad, plíživej a typicky umělej. Všechno jsem vypnula a chodím, ňufám a furt nemůžu přijít na to, odkud to je. Až teď začal jít ze studených kamen proužek dýmu, tak mi došlo, že jsem přece, než dovezli maso, čistila kamna a nechala vevnitř smetáček. Plastovej. No je mrkev, ale totál shořelej.

Jo a Jiří zapomněl na olihně.

<< 1 ... 6894 . 6895 . 6896 . 6897 . 6898 . 6899 . 6900 . 6901 . 6902 . 6903 . 6904 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání