| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:26
- Nahlásit
brý ráno, kterej tydýt zas vobjednal ráno jinovatku, mlhu a ukrutnej bolehlaf??? nesci ani jedno!!
teď dokoukám autíčka na Prímě a pojedu na počtu a na nákup, ale ani na ten se mě nechce.
Jo a dneska nebudou kousat s náma maliny ringový, prej musej dneska pracovat a zítra maj zas njaký akce bo co. A asi nepřivezu ringovršek, páč jsem ho nevzala s sebou z práce a teď se mě pro něj už cestou nesce, páč je to zajížďka a bolí mě hlava a nic se mě nesce..
Co je zas tohle za den..?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:37
- Nahlásit
Crysa
Co je zas tohle za den..?
úpa debylní den teda ..řekla sem náně že vobleček nebé a vona řekla,že teda nikam nejde ,že má dyzkomfortu plný žuby..zahnutý nahóru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:39
- Nahlásit
Crysa
brý ráno, kterej tydýt zas vobjednal ráno jinovatku, mlhu a ukrutnej bolehlaf???
Tady je krásně, sluníčko, teploučko..normoš je to venku na krátký rukáf . Sem nadšen Jenom škoda, že mám opět pracovní víkend Asi vyhrabu na půdě noťas a houpací síť a zřídím si venku mobilní kancelář
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:39
- Nahlásit
Čus!!
Teda teď jsem to dočetla. Jsem včera v tom Brně o hodně přišla. Asi teda toho Fandu do toho Prokopáku brát nebudu, protože ten jedinej z těch čoklů fakt kousat nechce. Neboho teda radši nebudu fotit.
A abych náš milovaný fanklub nezklamala, tak už nabíjím baterku do foťáku a dala jsem do něj zcela prázdnou 4 megovou kartu, aby jsme se mohli vyřádit.
Díky vám přátelé, neb mi již nebude vadit, že musím uoravovat 600 fotek, když vím, že to dělám pro tolik vzdělaných a uznalých lidí
jinak Malonanda Nyxy je naprosto luxusní. už se těším, jak jí vystavíme dyskomfortu!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
Baico
jinak Malonanda Nyxy je naprosto luxusní. už se těším, jak jí vystavíme dyskomfortu!!
jistě )))) bude f tom vodmala ))))) ale třá se časem začne nudit
jinak fanda je latentní buzna,což je jinej lévl takže ho klidně ber a může zdobit blbý teda bude až z něj mates tu dvojku vyrazí ,to nevim co béme dělat ..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
a vona řekla,že teda nikam nejde
šak měla minule i dva teletabízáky najednou!! jako jediná nemodioringová. Tak zas bé mít příště dva paníčky ringáčky voblečený.
Biluška
Tady je krásně, sluníčko, teploučko..normoš je to venku na krátký rukáf
to by se mě taky líííbilooooo... tady sluníčko je tušit, ale ještě teda nic moc, jinovatka stále leží, ale už jsou stíny vidět, tak třá tady taky vyleze. Doufám že aspoň na to odpoledne.
Baico
Díky vám přátelé, neb mi již nebude vadit, že musím uoravovat 600 fotek, když vím, že to dělám pro tolik vzdělaných a uznalých lidí
vidíííš jakého uznání docházíš, fotíš tak dobře, až se dá ze psůch číst. Takže jsi skoro spýsovatelka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
blbý teda bude až z něj mates tu dvojku vyrazí ,to nevim co béme dělat ..
No tak já si myslím, že to bude v pohodě, neb krásnej bude furt a tudíž bude moct furt i zdobit.
Ale tak mě napadlo, že k tomu svýmu rajčetě budu dávat to upozornění, že při pořizování těchto fotek žádné zvíře neutrpělo zranění a rozhodně netrpělo dyzkomfortem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:52
- Nahlásit
Crysa
Tak zas bé mít příště dva paníčky ringáčky voblečený.
no nevim,netváří se teda zkusim jí přemluvit,ale jak to dopadne je ve hvjezdách..
Baico
budu dávat to upozornění, že při pořizování těchto fotek žádné zvíře neutrpělo zranění a rozhodně netrpělo dyzkomfortem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
ještě je tam v autě ten vysokej rukáv, jak se kouše nahoru na pažu, na ten taky dlouho nehryzala a taky ho dávaj na akce.
A nebo se holt bé česat v Gerdině vokrašlovacim salonu, no.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:03
- Nahlásit
Crysa
davidkova renata
Ale stejně je fajn, že se sejdeme v tom kynekoligickým pekle, ne? Já bych bez Žumpy stjně v kynekoligickým ráji být nechtěla.
Ale asi jsem přišla, přejně jakým dyskomfortem trpěj moji psi. Fanda trpí tím, že je uvázanej a nemůže se mazlit se všema těma lidma a psama a Bajkonůr trpí tím, že je uvázanej a Zlatovláska si nehraje jen s ním Bože to je situácia.
Jo koupila jsem včera v Brně na farmářských trzích úžasnej med s ovodnou šťávou, je fakt výbornej, tak ho dám dneska do čaje. Chcete jahodovej nebo višňovej?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
Crysa
fak nevim.. nejvíc se asi bojí,že jí někdo bé zas tlačit do kousání si myslim..
Baico
jahodovej ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
Zdar děcka, i když jsem byla jeptiška, tak jsem řádila a mám asi 4-hodinové okno, je to moc blbé????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:33
- Nahlásit
makrel
byla jeptiška, tak jsem řádila a mám asi 4-hodinové okno, je to moc blbé????
možná je to lepčí.. ..essi mi rozumíš ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:34
- Nahlásit
davidkova renatano asi se nebudu ani ptát, pro jistotu. ale bylo to s bezpečnýma lidma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
jahodovej
O.K. beru na vědomí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:37
- Nahlásit
davidkova renatanezapomente zase trapit vase psi s tim vasi dysfo...neco!jo hele,co se tyce ukradene nikkyny nabralo to upa jiny smer!ale to je nadlouho!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
nemethova5
hele,co se tyce ukradene nikkyny nabralo to upa jiny smer!ale to je nadlouho!!!
fakt??? něco se rýsuje? dyštak stručně emilem třá..dítě neni doma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
davidkova renataoki
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
nemethova5
Taky ci vědět co je s Nikinou, prosím si mejla
Lidi mě je tak bubě, že nemám ani tušku. Vysvětlete to něgdo těm čoklům
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:32
- Nahlásit
Koukám a medvěd za oknem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:38
- Nahlásit
impact
medvěd za oknem.
uš to nehul rači...
Biluška
Vysvětlete to něgdo těm čoklům
traverza..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
Nekecám, fakt tam byl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:43
- Nahlásit
davidkova renata
traverza..
sem tu zase čumákovala celou noc. Nemám vůbec sílu traverzovat čokly Akorát Harýse teda zmlátím, páč děsně líná a zachlupacuje pořád celý barák Zajímavý je, že Rikina nelíná vůbec a Haryn příšerně celou dobu co ho tu mám. To snad ani není možný, aby měl jeden čokl tolik chlupů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:45
- Nahlásit
impact
fakt tam byl.
věřim..ty halušky prej sou úpa jako reálný
Biluška
sem tu zase čumákovala celou noc
zas nechrápeš???? to nechápu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:45
- Nahlásit
impact
Nekecám, fakt tam byl.
Okamžitě ho di chytit a ochočit. Medvěd je vyšší levl než vlk, páč je větší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
zas nechrápeš????
Náhodou jo, sem spala od desíti do půl dvanácté a pak od půl šesté do osmi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:55
- Nahlásit
Zdááár stávám piji kafé je mi blbě tak půjdu na procházku blejt do rákosí.Dále hlásili v televizi že PROBÍHÁ ŽUMPOVÁ REVOLUCE V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!!Tak esli béte demonsrovat za čitší žumpy budu vám držet palce aby vás nerozehnali na strítě.Pápá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:56
- Nahlásit
Biluška
To mě nenapadlo kuwa.
davidkova renata
Všechny upozorňujeme, že v sobotu 5. března 2011 projde ulicemi Kojetína masopustní průvod v čele s medvědem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
Biluška
Okamžitě ho di chytit a ochočit
twe medvědářem snadno a rychle ))))
danajasa
hlásili v televizi že PROBÍHÁ ŽUMPOVÁ REVOLUCE V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!!Tak
coto??????????? můžeš to upřesnit?? nic nevim a nemám ani trasparent či mávátko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:58
- Nahlásit
impact
Všechny upozorňujeme, že v sobotu 5. března 2011 projde ulicemi Kojetína masopustní průvod v čele s medvědem
si blbá )))))))))))))))))))))))))))
konec hlášení )))))))
|