| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
a tak to je jasný že se zaběh
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:16
- Nahlásit
Alexa
právě esi ho na chrtích forech něgdo nehledá sem myslela..
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:17
- Nahlásit
Atusch
ale být tam ještě s Desenským tak by to bylo veselé.
18.1. je tam nějaká diskuse i s RD, ale neposlouchala jsem to.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
si blbá)))))))))))))))
nésúúúú víte co dělaj takový interupce na slunci v noci
Maky a Trix
pes není šelma
Ahááááá tak tato skutečnost zůstala utajena i mě a co je teda, lichokopytník????
nemethova5
pani já dala dnes čubě pauzu, vodpoledne se mě pokoušela prudit, ale já jsem jí chytře zavřela doma a utekla sem s jinejma čoklema ven
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
davidkova renata
růžové flexi vodítko.
Jak se dá utéct s flexou,mě dyž flexa upadne pakůn sebou mrskne vo zem a dělá mrtvího(pravda užívám u toho přísloví kuwadopr.takádrahápí..ovinbááác)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
už asi vím, proč mi bylo včera líp, sem pila ledovou minerálku, měla jsem v autě balík a zapomněla ho tam, ted´ asi hodinu taky ucucávám minerálku z lednice a řekla bych, že je to lepší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:22
- Nahlásit
kejtlin
na moribundus ledový to máš ňáký votočený
Jo prosím tě muš to zapoměl v práci, ale v neděli jde do háku, tak to přiveze a já to pošlu v pondělí jo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:22
- Nahlásit
Ja posloucham to vase radio, jsem u telefonickejch dokazu, paneboze ty lidi sou paka!A ty vyjadrovaci schopnosti !
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:25
- Nahlásit
Eldoguero
no jasně, na zánět je dobrý studený-na bakteriální infekci, na virovou ne, jako na chřipku, to posereš úplně
jj jasný pošli v pondělí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
na moribundus ledový to máš ňáký votočený
Eldoguero
Né pani vžíte se do situace bacilů,se těší bé teplý čaj pocení tepločko a naráz bác led voda zima normálně chcípnou na termo šok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
danajasa
ale na každej zánět je dobrý studený, i když je to zánět v krku, ale musí m ít původ v bakteriální infekci-angína, při chřipce studený přitíží
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:31
- Nahlásit
danajasa
teplý čaj pocení tepločko a naráz bác led voda zima
no tak to já bych chcípla i s tím bacilem ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:32
- Nahlásit
kejtlin
každej zánět je dobrý studený, i
Pani já netuchám páč jak mi řekli chladte si otok ledem,tak sem to zkusila s mraženým hráškem a byla mi taká kosa že sem se srazila celá ne enem otok brrrr to nedám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
kejtlin
já myslela, že máš chřipku, tak vidíš jak jsem neinformovaná
Ok, v pondělí
danajasa
já jsem svýmu moribundusu uďála takovej tepelnej šok, že z toho dodneška mám záchvaty kašle, při kterejch na mě čuba čumí jak trubka s vytřeštěnejma očima, jestli jako zdechnu hned nebo stihnu vypadnout ven, aby jí v pokoji pod nosem nesmrděla mrtvola
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
danajasa
otok může být taky zánět nebo krevní sraženina, mě teda ledový nevadí vůbec
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:35
- Nahlásit
danajasa
Jak se dá utéct s flexou
Naprosto normálně pani. Flexa bouchne o zem, začne se rolovat směrem ke psovi, pes se lekne a zdrhá. Máfo tak kdysi málem skočil pod auto. Zastavilo ho jen velmi silné, převelice silné KURVA STŮŮŮŮŮŮŮŮJ. Jinak bylo po něm.
I když třá se normální psi nelekaj. On má teda špatnou zkušenost ještě z dob, kdy jsem byla mladá a blbá a uvázala ho k reklamnímu áčku před obchodem. Od tý doby má panickou hrůzu z věcí, který řachtaj a utíkaj za ním.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
impact
reklamnímu áčku před obchodem
Aha my máme jen divný psy bobtaila dyž sme uvázali před hospodou ke stojanu na kola tak přišel do hospody se stojanem a dvěma kolama,pakůn taktéž neutíká naopak dělá po vzoru divokých slepic mrtvéhoEldoguero
Já bych humřela s čehokolif co má mín ja10c plus. Tak a du do hospůdky musím nasbírat drby at nehumřu neinformovaná.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:46
- Nahlásit
impact
Paní já jednou uvázala argentince k obřímu (fakt obřímu) špalku na štípání dřeva, ale mě nenapadlo, že ten debil to na sebe strhne, když s tím čék nehnul.
Ovšem jak to na sebe strh, naštěstí se uhnul a co myslíte, že udělal... začal ten óbr špalek vztekle zabíjet no ale on to má v hlavě trochu jinak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:53
- Nahlásit
danajasa
bobtaila dyž sme uvázali před hospodou ke stojanu na kola tak přišel do hospody se stojanem a dvěma kolama
No, však Máfo s tím reklamním áčkem utek přes celou pěší zónu na náměstí. Dobrý to bylo. Hlavně, když jsem ho konečně doběhla a chytla, tak byl posranej, pochcanej, na smrt vyděšenej a jak jsem se vracela se psem v jedný ruce a reklamou v druhý ruce, tak jsem se ani nerozhlížela a čuměla na zem bo celá pěší zona prázdná a všichni naskákaní ve výlohách..
Eldoguero
no ale on to má v hlavě trochu jinak
To je vůl.
Prej hej špalku, koho tady téčkuješ ty chajzle.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
GDE JE JABLON?
Jabloň byla v pardubicích v nemocnici.Právě jsme si dali cvičně 90 km v autě....Pardubice nemocnice a zpět.Mauglí mi odpo usnu a vzbudil se v kečích a s šíleným nářkem. v autě dvakrát vrhnul,ulevilo se mu a s doktorem a sestřičkama už žertoval.Ale podle sona je Mauglí v pořádku a to je hlavní.Asi viróza.
Příště mu vrazím prst do krku a ušetříme za benzín a doktory
Kouknu jestli už není na chrtech a kdyžtak ho tam dám.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:57
- Nahlásit
impact
On bere všechno jako osobní útok a tak se k tomu i staví je to játro
celá pěší zona prázdná a všichni naskákaní ve výlohách..
no však pani, akresivní pes a ještě má za sebou kámoše z reklamky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:59
- Nahlásit
davidkova renata
Taxem to flákla na chrty.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 22:08
- Nahlásit
danajasa
Jak píše impact.....
Naprosto normálně pani. Flexa bouchne o zem, začne se rolovat směrem ke psovi, pes se lekne a zdrhá. Máfo tak kdysi málem skočil pod auto........stalo se to s jednou adopťandou,spadnul mezi ní a paničku ze střech sníh,panička pustila leknutím vodítko a bylo vymalováno,čubu totiž bohužel nezastavilo nic,až rozjetý auto.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 22:23
- Nahlásit
jablunka
to je hnus chudák čubina
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 22:36
- Nahlásit
jablunka
Ale podle sona je Mauglí v pořádku a to je hlavní
tak aspoň tak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 22:43
- Nahlásit
Alexa
tak aspoň tak
jj,přesně tak,celkem nás vyděsil. On je celkem tvrďák,jestli se to tak dá říct o 5 letým dítěti,ale tentokrát i prosil o doktora a to je z hloubi své dušičky nesnáší.
Eldoguero
to je hnus chudák čubina
No jo,jenže co naděláš,tam to byla shoda nešťastnejch okolností a byl to průser jak prase.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 00:46
- Nahlásit
Čus bus, je tu někdo? Asik né co? Tady je sedum večír teprv v Havaně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 00:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gde?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 00:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
já akorát došila obojek a kus postroje pro Cigi a plánuju konečně taky nějakej spánek. dneska muž konečně zainvestoval do postele, tak budeme v neděli skládat ikea puzzle
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 00:54
- Nahlásit
impact
V Havaně, na Kubě, tak jak bydlí Fidel
Maky a Trix
Jo, to tam dycky pišou, že si to muže každej složit sama, každej kromě mě teda, ja to nikdy nezvadla
|