Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:19
- Nahlásit

Baysha
Kde ses to o těch trialech dozvěděla? To jsem nikdy neslyšela

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

Baysha
vem si, kolik toho denně nadrásáme
No a vzhledem k tomu, že kolemjdoucí umí číst akorát pomalu tak z toho vznikají takové skvělé paskvily

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

jsou to degeni,jen se tomu tezce smeju!

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:26 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jana33
hele, další kolemjdoucí
říkala mi to Petra (chovatelka), koukali jsme spolu na videa britských field trialů... tedy ne že by podsadu neměli naprosto nikdy, ale hodně často prý nestojí za řeč, prostě v Anglii u trialáků podřídili všechno rychlosti, navíc je tam pokud vím používají jenom "na souši", takže hustou nepromokavou srst asi fakt nepotřebují... a faktem je, že to trialové štěně od Zity je strašná zmrzlina

impact
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:28 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jablunka
Jo, přečetla.
Jednak jsem to četla už od začátku, tže to postupně přibejvalo a druhak takový romány si na čtení nechávám do vlaku cestou z práce nebo do práce. Aspoň to rychlejc uteče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:31
- Nahlásit

Crysa
za chvíli začne alfaroling
to bé snadný,začnu u teletabís)))))) ty se svalej skoro sami.-)))))

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:33
- Nahlásit

Baysha
Občas kouknu Mě je to divný,protože pes se srstí bez podsady by nikdy neměl dostat ani VD. Já se jen ptám,mě se tralaláci nelíbí,jen mě to zaujalo

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

No a vzhledem k tomu, že kolemjdoucí umí číst akorát pomalu
Tak kuwa pomalu pište to co maj číst ti co čtou pomalu,dále navrhuju podtrhávat zvíraznovačem nejlépe již na monitoru at to maj jak skripta

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
alfaroling je něco podobnýho jak tě alfa jedinec domynantně hryže do nosu?

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

jana33
tak ono nejspíš jak kterej... ale určitě to už od pohledu nejsou ti huňatí medvídci jako show, tak je otázka, i když třeba nějakou podsadu má, nakolik je funkční - ale to je teď z mojí strany jen teoretizování, vycházím z toho, co mi řekla Petra, bo kromě výše zmíněného štěnda znám trialáky jen z obrázků

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:43
- Nahlásit

Baysha
alfaroling je něco podobnýho jak tě alfa jedinec domynantně hryže do nosu?
no ty už jsi prostě podle vobrásku srolovaná jak noviny na zápraží

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

Crysa
si piš
URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Baysha
jak tě alfa jedinec domynantně hryže do nosu
moc rostomilý.-)))))
danajasa
Tak kuwa pomalu pište to co maj číst ti co čtou pomalu,dále navrhuju podtrhávat zvíraznovačem nejlépe již na monitoru at to maj jak skripta

přesně!! ustanovuju tě řiditelkou pro styk s kolemjdoucí veřejností

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

Je tu Maky? Furt nevime, jestli ma mys zlucnik

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
ustanovuju tě řiditelkou pro styk s kolemjdoucí veřejností
spravne, jeste byste ji mohla naridit, aby nam delala kazdy den vycucy

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

leyenda
aby nam delala kazdy den vycucy
A jak to stím alzhajmrem asi tak bé vypadat?-Znásilnila medvěda,vražda mladéj dífky v jatelině?A jak mám chytat ty kolemjdoucí dyk už maj téma pro radostné tak eště že bysme založili téma Všichni šmíráci sem-a více rozvinuli běžná žumpí témata vo hovně vosách na ližích a traverzování

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

leyenda
po rychlé konzultaci s MVDr. Gůglem bylo zjištěno, že myš žlučník má, zatímco potkan ne

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:03
- Nahlásit

leyenda
spravne, jeste byste ji mohla naridit, aby nam delala kazdy den vycucy
neměla by se rovnou vydávat tisková zpráva pro ČTK?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:03
- Nahlásit

styk s veřejností by měla mít na starosti pawlinka má v této oblasti už jisté zkušenosti....

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:06
- Nahlásit

kejtlin

fšici
předefším musíme mít tiskovou mlčku! musí bejt příjemného vzhledu a trochu tajemná... jasně! bude to Maryje!

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:09
- Nahlásit

Baysha
myš žlučník má, zatímco potkan ne
dekujiiii
danajasa
tak eště že bysme založili téma Všichni šmíráci sem-a více rozvinuli běžná žumpí témata vo hovně vosách na ližích a traverzování
pani, jste genyjalni, je vas pro ty kolemjdouci uplna skoda

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:10
- Nahlásit

leyenda
chystáš se stát myším chirurgem?

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:13
- Nahlásit

Baysha
nn, na fejsbuku vznikl takovy dotaz nejaka kocka nechavala zlucniky mysek valet pred dverma

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:15
- Nahlásit

leyenda
jak velkej může bejt takovej myší žlučník? dyk toho bych si před dveřma ani nevšimla...

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:20
- Nahlásit

jak se tu včera probíraly tapety na zeť, tak už vím, co chci domů!
http://bydleni.centrum.cz/interiery/2011/3/2/galer ie/uzasne-3d-malby-meni-prostor-inspirujte-se/
úúúúžasnýýýý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:26
- Nahlásit

Crysa
to je fakt super

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
zdáááár tůrysto))) tož tě vítám u nás a doufám,že pobydeš bo jak vidíš,sme celkem dost slavný taxe klidně můžeš hřát v našem stínu)))
hustý ne, sem ti to řikala.-)))))

Děkuji, to by pro mě byla moc veliká čest se hřát ve vašem stínu, to je jasný Akorát že koukám, že tu furt někdo něco píše a nikoho tu neznám a tudíž se teda vůbec nechytám

Baico
Zajímavý je, jak ale všichni tvrděj, že ten náš slovní salát nečtou, ale jsou schopný přesně citovat
Jo? Tak já na zmínku o žumpě narazila až teď na tý ifauně spíš náhodou, že mě zaujalo téma. Ale já zas moc diskuzí nečtu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:32
- Nahlásit

Venta
nikoho tu neznám a tudíž se teda vůbec nechytám
jak neznáš? mě a gerdu znáš a zbytek je většinou na těch inkriminovanejch fotkách s vidličkou))) tady je to celkem jedno,dycky sem někdo načíhne a už zůstane anebo ho ulovíme a zatáhnem semka z jinýho tématu dyš je novej a vypadá schopně))))

ALL
děcka to je venta,znám jí už dlouho,budte na ní hodný,je fajná a navíc je jakási mystryně f obedienci s čupkou,takže s ní můženm srát vostatní co choděj kolem a tak nemaj čas dělat něco se psem.-))))
Crysa
, tak už vím, co chci domů
jako pjekný sou,to jo,ale asi bych měla trošku problém s prostorovou orientací))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:33
- Nahlásit

Crysa
Pani je to nádherný,ale představa,že každé ráno skočím šipku do zdi mě krapet drazuje

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 21:37
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, Vás dvě samo znám Ale na žádný fotky s vidličkou sem teda nekoukala eště. Mě hlavně pobavil ten odkaz a to, jak ste tu moc slavný

<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání