Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:00
- Nahlásit

Baico
To fotila Gerda teď v sobotu. Hezky se umí zatvářit veverka, co?
to teda umí,to se mi líbí...řikám pravě tomu že tzv. "símaní" a náš starej super pes Šeryna co už neni mezi námi uměla několik druhů..síman se svukem,síman s jazykem,síman sekací, síman koukolem...byl to mocný pes

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:01
- Nahlásit

Eldoguero
Du do nich píchat vidlema, aby se vzbudily, páč du ven a psi půjdou laskavě se mnou
jo tak to já zase nemusim. spánek se nepřectírá, nýbrž řádně využívá k rekonvalescenci po předchozim šílenství venku. ale spí se jen do chvíle, než se začnu voblíkat - pak de magorka zkontrolovat esli si beru ty správný gatě a začne bourat barák. Ovec už ho bourá dávno při představě, že bysem třá mohla jít ven A JEHO NECHAT DOMA. Nic horšího totiž neegzistuje. A protože musim mít na kretény štěstí, voba přivandrovalci při týdle přectavě taky šílí - vyjou, štěkaj ještě dlouho potom, co vyrazim s 1. ven.

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:01
- Nahlásit

pawLINka

Marush
to je určitě dobrý jí tohle učit brzo
právě jsem vzpomínala, jak sme u Bajši bojovali s klecí a nakonec jsme to vzdali... no u příštího štěnce už snad budeme vědět trošku líp, jak na to, aby byla pohoda na všech stranách

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:03
- Nahlásit

pawLINka
tak to je hnus, pani Tak držim pěsti, aby to bylo dobrý.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:04
- Nahlásit

Crysa
Za chvíli zas vyrážím na další cvičák Dopo Mlíkoše, odpo Štětí..
No já snad za chvíli vyrazím k domovu Ale ještě 3 neděle a budeme chodit cvičit do Zlovsi i ve středu. Už bude dlouho vidět, už se nemůžu dočkat!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:04
- Nahlásit

pawLINka

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:06
- Nahlásit

za chvílu bude na kiss 98 hovořit sploditel našich promynentních sprátkůch.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:07
- Nahlásit

jbat
za chvílu bude na kiss 98 hovořit sploditel našich promynentních sprátkůch.

jako myslíš náš sploditel,nebo tady těch spratků máte vícero?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:08
- Nahlásit

BrendaBenji
No nejvíc mě sere, že jsme se vlastně nic nedozvěděli. S Tomem to lepší nebude (i když vet tvrdí, že jo a vnutil mi tu mastičku). Jenže u vetů, kam jsem dřív jezdila a kde ho operovali, jsme vyzkoušeli všechno možné a prostě se to nikdy nezlepšilo. Nebo zlepšilo - už mu to ten zadek neustále nekrvácí aspoň...

A s Árušou je to blbý, říkal, že může jít o rakovinu prostaty, špatná játra, špatný to a tamto. Prostě cokoliv... Si tak říkám, jestli mají ty krevní testy vlastně smysl, když stejně všechno co vyjmenoval, je blbý... Ale třeba se to spraví no...
Nemocně nepůsobí, je veselej. Jen hubne a je pažravější.

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:09
- Nahlásit

Marush
jako myslíš náš sploditel,nebo tady těch spratků máte vícero?

jako spratků je tu plno, ale promynentní ste jenom vy dvje. )))

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:10
- Nahlásit

pawLINka

držím palce. neboj.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:10
- Nahlásit

jbat
jako spratků je tu plno, ale promynentní ste jenom vy dvje. )))

no tak sploditel byl včera s mámou chlastat ve městě a docela si dal do trumpety, tak jsem na něj zvědavá jak si dá rádio s kocábem největšim

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:12
- Nahlásit

Marush
rádio s kocábem největšim
s jakym kocábem?
jinak

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:13
- Nahlásit

jbat
jinak

s drsnou kocovinou nejhoršího rázu a pak se rodiče divěj, že my se ségrou někdy popíjíme(hrubý eufemismus)

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:17
- Nahlásit

Marush
s drsnou kocovinou nejhoršího rázu

to je naprosto boží dvojsmysl, páč obojí je hnusný a strašný.

hele ale zakladatel rodu zní v pohodě, asi je zvyklé.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:19
- Nahlásit

jbat

to je naprosto boží dvojsmysl, páč obojí je hnusný a strašný.

hele ale zakladatel rodu zní v pohodě, asi je zvyklé.

jo,jo kocáb je dost dobrý slovo..., tak to jsem ráda že to ocko dal teda

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:22
- Nahlásit

Marush
jo,jo kocáb je dost dobrý slovo
výýýýborný.
si připadám jak moje mamka, dyš se mně dycky ptá "jako jak to myslíš hustý?" a to je mi čtvrt století jenom!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:23
- Nahlásit

pawLINka
hele ta prostata může být i jenom zvětšená nezhoubně. Pokud jo, tak se smrskne po kastraci. U toho zbytku držím palce, aby to nebylo nic z toho, co jsi vyjmenovala

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:24
- Nahlásit

Prej "ta má prsa jako když veverka vykulí oči" . ))))))))))
To je hovado ten můj kolega. )))))))))))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:26
- Nahlásit

makrel
hele ta prostata může být i jenom zvětšená nezhoubně
Však jo, on nám to dal jen jako jednu z možností... Právěže to může být cokoliv...

Pokud jo, tak se smrskne po kastraci.
Ty vole, to by asi Aaron nepřežil. On je na svoje kulky děsně hrdej.

Zvažuju jestli na ty testy jít jak se trošku srovná po té zácpě. Počkám asi nějaký ten týden jestli se nezačne zlepšovat. Objevila se mu nějaká alergie na břichu a měl to teď hodně rozjetý. Mohl hubnout i z toho.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:26
- Nahlásit

jbat
si připadám jak moje mamka, dyš se mně dycky ptá "jako jak to myslíš hustý?" a to je mi čtvrt století jenom!

mně už je přes čtvrt století , ale furt jsem naprostej retard a jedu divný slova a sousloví, to už mě asik nepustí se ségrou máme vlatní názvy a hesla,málokdo nám vůbec rozumí

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:28
- Nahlásit

Marush
se ségrou máme vlatní názvy a hesla,málokdo nám vůbec rozumí

předpokládám že v arabštině...

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:31
- Nahlásit

všem

jakej máte všeobecně názor na veta Herčíka)ten jak má za zenu hrachovcovou), on sídlí kde bydlim..v Horoměřicích a je dost známej,ale zase hodně lidí s nim má blbou zkušenost, že s nim šli se psem a on řek,jéé ten už je odepsanej a chtěl ho uspávat a pak šli jinam a pes byl za chvíli zas v cajku, já jen že aspon na takovou tu základní péči k němu budu chodit asi..ale budu vostražitá . jen jestli třeba mezi váma velkokynologama neni známej jako doktor smrt nebo tak nějak...sem se chtěla optat.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:32
- Nahlásit

jbat
předpokládám že v arabštině...
a negerštině

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:34
- Nahlásit

pawLINka
tož to nevím, co na to jeho ego, ale na vlastní oši jsem viděla prostatu na sonu přes celé břicho a po kastraci se zmenšila na téměř normál. Takpak dej vědět, co a jak.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:35
- Nahlásit

Marush
jakej máte všeobecně názor na veta Herčíka
No když mi loni v létě ochrnul jezevčík, tak nás moje vetka chtěla poslat k němu, protože je prej na páteř jezevčíků machr. Ale měl tenkrát dovolenou, takže osobně jsem se s ním nesetkala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:36
- Nahlásit

Marush
no já jí snad už mám zajištěnou tu ohranu po nějakym faganovi kámošky
no nechci ti do toho mluvit, ale vohrádka po pézetku bude mít buď široky mezírky mezi špriclema nebo bude z takový tý plastický síťoviny a přes to ti jednlou přejede drápkem a vytvoří si tam otvor. Hlasuju pro Bajšoohrádku

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:39
- Nahlásit

Alexa
no nechci ti do toho mluvit, ale vohrádka po pézetku bude mít buď široky mezírky mezi špriclema nebo bude z takový tý plastický síťoviny a přes to ti jednlou přejede drápkem a vytvoří si tam otvor. Hlasuju pro Bajšoohrádku

tak já se na ní dneska kouknu teda, třeba to děcko měla v kleci, já jsem optimista ,ale Bajšoohrádku vůbec neodmítám a naopak vděčně kvituji tuto nabídku

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:40
- Nahlásit

Baico
No když mi loni v létě ochrnul jezevčík, tak nás moje vetka chtěla poslat k němu, protože je prej na páteř jezevčíků machr. Ale měl tenkrát dovolenou, takže osobně jsem se s ním nesetkala.

Von je vodborník zahzevčíkovec,jo? No podivejme se na něj na kluka

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:42
- Nahlásit

Baico

Moment! Ty máš drevokocůry a ještě nějaký jahzevčíky? Kolik toho teda máš...s pravdou ven

<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání