| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:50
- Nahlásit
Marush
Moment! Ty máš drevokocůry a ještě nějaký jahzevčíky?
No měla jsem jednu veverku a staršího jezevčíka. Loni v červnu přišla druhá veverka. Buhižel josefčík ochrnul, ale nebylo to od páteře (to by se dalo operovat), ale měl rakovinu nadledvin. Během 24 hodin se z aktivního důchodce stala stroska, tak jsem ho nenechala trápit další léčbou. Tady je s baicem, když byl veverka ještě malej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:55
- Nahlásit
Baico
júúúúúúúúúúúúúúú, to je krásná fotečka
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:56
- Nahlásit
Baico
No měla jsem jednu veverku a staršího jezevčíka. Loni v červnu přišla druhá veverka. Buhižel josefčík ochrnul, ale nebylo to od páteře (to by se dalo operovat), ale měl rakovinu nadledvin. Během 24 hodin se z aktivního důchodce stala stroska, tak jsem ho nenechala trápit další léčbou. Tady je s baicem, když byl veverka ještě malej.
jo takhle, nechápu proč musej mít všichni rakovinu, psi i lidi,je to hnus....to byl hezkej mazel,jezevci se mi dycky líbili, taky jsme jednoho měli když jsem byla malá,ale chudák v5měsích dostal psinku..to bylo peklo.
A mimochodem malej veverka je něco neuvěřitelně vábivého
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:56
- Nahlásit
Monty
júúúúúúúúúúúúúúú, to je krásná fotečka
Dneska je přesně 5 let stará, protože je to první fotka Bajkonůra pořízená v novém domově. Přivezla jsem si ho 2.3. 2006 a od tý doby to jde se mnou z kopce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:59
- Nahlásit
Marush
A mimochodem malej veverka je něco neuvěřitelně vábivého
Seš si tím úplně jistá
Todle je Fanda 3 měsíční.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:02
- Nahlásit
Baico
Todle je Fanda 3 měsíční.
to je krutomazel,gratulace, klobouk dole
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baico
no bajkoušek byl mocinky lostomilouškej, ale fandu si sem teda znava dávat nemusela
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:10
- Nahlásit
Baico
Ale eště někdo z vás tady z žumpy má veverku...ale kdo to je,protože si mě přidáváte na fuckbook,ale jmenujete se všichni jináč než tady a to jistě abyste mě co nejvíc zmátli
Taková nabušená bílá veverka to je moc krásná...a panička je blondýnka a ten pes je takovej fakt mohutnější veverek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:14
- Nahlásit
Baico
fajný ušatec
jak jako, že to jde s tebou z kopce? v čem?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:26
- Nahlásit
Marush
někdo z vás tady z žumpy má veverku...ale kdo to je,protože si mě přidáváte na fuckbook,ale jmenujete se všichni jináč než tady a to jistě abys
to bude Pumpa
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:28
- Nahlásit
čuspičus, jdu odsad máme nějakej eklhajt týmbydling, du blejt, mějte se!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:34
- Nahlásit
Gerda
Náhodou Nusle je výborný jméno...se divim, že mě to nenapadlo už dřív..
a jaká je chovná stanice? Bude to ladit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:44
- Nahlásit
ahoj všichni, už mám taky moribundus,bolí mě v krku, hlava a mám zimnici střídajíc se s horečkou, přes poledne jsem byla v lese a málem se nedovlekla, šla jsem si lehnout a je to horší
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:48
- Nahlásit
kejtlin
Pani klíd popíšu vám můj včerejší večer a to slušnými slovy jo-povečeřela sem párky asi v jednu ráno se děsně zrychlili enemže kadibouda je vo5mísností dál a přes balkon dále mám naraženou patu děravý koleno berla mrazilka nešla ten moment najít a zkuste s takovým"problémem"skákat po jedné,nekonec sem pojmula jako berlu smeták a stih sem to o prsa japoncké plafkině.Závidíte???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:51
- Nahlásit
danajasa
Závidíte???
ani ne a pořád sračka trvá?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:03
- Nahlásit
kejtlin
No už sem akorát na rohlíku a proklínám ty debilní párky,zobla sem endiaron a očekávám zázrak šíš večer potřebuju být nutně v cajku páč mám jít na kafé no moje nervy a kámošky jednopokoják tragédie
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:34
- Nahlásit
danajasa
v cajku páč mám jít na kafé no moje nervy a kámošky jednopokoják tragédie
a umakartové jádýrko...? ))))))
kdyžtak si zobni Imodium, to je jak cement, rychle to zastaví. a pak funguješ v poho.
kejtlin
ahoj všichni, už mám taky moribundus,bolí mě v krku, hlava a mám zimnici střídajíc se s horečkou,
ty vado ty taky musíš vyzobat kdeco, viď? mně to nejhorší trvalo 3 dny, teploty neslezly pod 38. Teď už mám jeen rýmu a chrblák, ale už se s tím dá žít. per do sebe vitamíny, céčko.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:37
- Nahlásit
kejtlin
hele a na tu teplotu mi zabral jeden paralen a jeden ibuprofen, zapít horkým čajem a zpotila jsem se jak dveře od chlíva, ale aspoň na chvíli mi bylo líp...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:40
- Nahlásit
jbat
umakartové jádýrko.
Tak vám pani děkuju ted už su neskonale štasná,že bude8pater vědět že jasa má sračku.Nic du topit z toho se taky pos...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:51
- Nahlásit
Marush
jakej máte všeobecně názor na veta Herčíka)ten jak má za zenu hrachovcovou), on sídlí kde bydlim..v Horoměřicích
Operoval mého psa měl "vyhřezlou plotýnku" pes dneska krásně chodí. Takže pokud bude mít pes problém se zády jedu okamžitě tam, ale na očkování a tak bude asi zbytečně moc drahej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:04
- Nahlásit
jbat
ono když tě bolí v krku , tak na zánět je dobrý studený, dala jsem si zmrznout minerálku a budu pít tříšt´ a já se ani potit neumím a navíc mě chytli i záda,tak bych fakt nerada měla ještě blokaci-když tě zpocenou ofoukne, tak je to hotový
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
Zdar jsem zpět ze stopy, byla strašlivá dvakrát sešla ze stopy, lomy hrůza, jen předměty super, takže to co jsme řešily celý podzim, že totoálně ignorovala, nebo se je pokoušela sežrat, tak máme dobrý a to co jsme nikdy řešit nemusely (lomy)máme na houno ale nutno podotknout, že od 15. 11. je to druhá stopa a do 8. 5. na zkoušku to je ještě celkem daleko, tak se to vychodí snad
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
Marush
není to pumpa???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:19
- Nahlásit
Marush
laguna
herčík je dobrej, ale musí tam být on, je v horoměřicích móda, že na tebe puatěj bandu studentů a děj se vůle boží.....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:29
- Nahlásit
kejtlin
Marush
Je pravda že já nechávala psa operovat v roce 2007 a to operoval
MVDr Herčík a MVDr Čučka. Na kontrolu jsme pak chodili k Čučkovi ale ten už tam prý bohužel nepracuje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:05
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_7093.html . ¨
Tito lidé se projevují i tady, bohužel. Věnoval jsem tomu nějaký čas a dočetl jsem se, jak měl jezdecký bič mladé masíčko, když pejsek počůral gauč, že jakýsi akita inu měl smůlu, že onemocněl, protože majitelka nemá na doktora a musela by se zadlužit víc, než je. viděl jsem zajímavé fotky z minulé soboty, kde jsou vyfoceni psi s vidličkou na hlavě a na hřbetě - jak vtipné, a spoustu dalšího zajímavého čtení. Vstup jen pro silné žaludky, že ano, žumpizny?
http://ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1017236/c enzura-na-strankach-r-desenskeho
Až dole na stránce.
Pes s vidličkou na hlavě a na hřbetě. Davítková, máš to spočítaný. Chudák marcipánovej pes. Ty vole, já umřu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:06
- Nahlásit
impact
jsem mrtva smichy, ted jsem to tu chtela dat, ale bylas rychlejsi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
leyenda
Já se taky tlemím, jako prase. Prej pes s vidličkou v zádech..
Nevím, kdo to napsal, ale zapříčinil, že mám játrový knedlíčky na monitoru.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:12
- Nahlásit
impact
to je hrozny pako, co to psalo
jsem prisla domu celkem zachmurena z nakupu, ale tohle mi zvedlo naladu
i kdyz vcelku je to vlastne smutny
|
makrel
Člen |