Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

Baico
Fanda je ve fázi květinového dítětě, takže miluje všechny. Na první výstavě jako 4 měsíční štěně odmítnul oběhnout kruh, protože se nechtěl hnout od rozhodčí, která se ním mazlila. Výhledově očekávám, že ho to časem opustí stejně jako Baica.

taky ty bílý modely chce každej mazlit i ten kdo se vlkošedýho zlopsa bojí nejvíc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:33 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Marush
No jasný... a jako si pamatuju toho fotra z toho dílu jak jednou našel psí chlup v obýváku tam a měl z toho kómat, krypl. Bych ho ráda viděla jak si vždycky po příchodu z práce zalejzá na zbytek dne do klece, mentál...
Jako já hlavně nechápu, proč si takový lidi pořizujou živý zvířata By mu praskla hercna, kdyby přišel k nám
jbat

ploč?
to úpa vidim! tři nádherní, nabušení negříci, zlatem vykládanej kočár a v něm na pravé medvědí kožešině Maruš a Malonanda. )))))

Volééééé, já chci takýýýý
teda krom tý pravý medvědí kožešiny, nemohla by bejt z nějakýho jedlího zvířete

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:35
- Nahlásit

nestíhám dočítat, drásalky fsteklý
ale postřehla jsem výběr jmen, co rovnou předejít tomu co stejně příjde a dát malý rovnou jméno
"NESERMIAPOCEM"

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:36
- Nahlásit

Eldoguero
Jako já hlavně nechápu, proč si takový lidi pořizujou živý zvířata By mu praskla hercna, kdyby přišel k nám

přesně,když už jsem takovej kokot,že teda se štítim zvířat a prostě mám hlavu celej život narvanou hluboko v zadku, tak si aspon nepořídim psa a nenarvu ho do klece jak kanára...

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
Neznáme se osobně,ale moje sny a tajná přání znáš velice dobře

se musíme poznat, pani, ste totiž děsná. ))))))))))))))))

Baico
Člen
- Nahlásit

Marush
taky ty bílý modely chce každej mazlit
Výborný je, jak lidi tipujou plemeno To se výborně bavím.
Ovšem nejlepší bylo, když jsem si dovezla Baica k nám na vesnici, kde je to samej kynologickej odborník. Se mě jeden ptal, s čím že ten vlčák kříženej, že je bílej. Po mojí odpovědi, že je to štěně s PP za těžký prachy m řekl, že jsem teda upá blbá, když jsem se nechala tak napálit,protože vlčák přece nemůže být bílej

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:38
- Nahlásit

Crysa
"NESERMIAPOCEM"

Eldoguero
teda krom tý pravý medvědí kožešiny, nemohla by bejt z nějakýho jedlího zvířete
jo,jo kůži bych tam dala z toho fotra z toho pořadu

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:38
- Nahlásit

Eldoguero
Volééééé, já chci takýýýý

nemáš nárok, nemáš malonandu. )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:39
- Nahlásit

Marush
přesně,když už jsem takovej kokot,že teda se štítim zvířat a prostě mám hlavu celej život narvanou hluboko v zadku, tak si aspon nepořídim psa a nenarvu ho do klece jak kanára...
jo to je fakt

jinak mý bílý psy nikdo mazlit nechce
Baico
pani ani nemluvte naši psi byli krom kolie a čivavy asi úplně fšechno

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:39
- Nahlásit

Marush
ale tu ohrádku chcu.

co já bych za ní tehdá dala! Teda, asi nedala, páč pubertálního magora by dětská ohrádka moc dlouho nezadržela, bysem musela mít klec, a to zasejc nevim jestli by se mi chtělo jí do ní na 4+4 hodiny zavírat... Eště že už to nemusim řešit! Ale že těch sežranejch knížek bylo.

Eldoguero
To je strašlivá psí vlastnost, bohužel jde napříč plemeny
že jo?! Když je čék vydí, jak úplně účelově chrápou, aby to pak venku stálo za to tak by je nejrači píchal vidličkou aby nespali

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:40
- Nahlásit

Marush
taky ty bílý modely chce každej mazlit
šal by si mazlit i tenhle bílej model

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:40
- Nahlásit

jbat
se musíme poznat, pani, ste totiž děsná. ))))))))))))))))

se poznáme vo tom žádná..jen aby vás to pak pani nemrzelo
a nechte mě všichni bejt, musim makat, šéfka na mě mžourá pres stůl mi asi vyhodí brzo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:41
- Nahlásit

bonc
že jo?! Když je čék vydí, jak úplně účelově chrápou, aby to pak venku stálo za to tak by je nejrači píchal vidličkou aby nespali
Joooo
Doma klamou tělem bestie

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:44 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Bré deň, ňákej výcuc za včerejšek a dnešek?

Daruju 2 psy. Značka: Stojí mě moc u veterináře.
Beztak se domluvili a schválně si něco vymysleli zaráz. Asi abych na tu veterinu nemusela chodit dvakrát.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:45
- Nahlásit

Baico

tsss, to umí i ovec

Eldoguero
By mu praskla hercna, kdyby přišel k nám
a gdyby náhodou ne, tak ho to dorazí u nás

Marush
jo,jo kůži bych tam dala z toho fotra z toho pořadu
no fůůůj, to je hnusná přectava... eště i tou hlavou, vycpanou...

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:46
- Nahlásit

Baico

pěkně símaní ty jo... hehe

Baico
Výborný je, jak lidi tipujou plemeno To se výborně bavím.

Jako já nejsu rozhodně ani minimální velkokynolog jako tady osazenstvo,ale jako když někomu vokážu fotku mámy malonandy a dotyčnej mi řekne,že todle ale neni NO,bo ten nevypadá jak komisař Rex,tak to už i na mě moc kamarádce s bostonem pani zas tvrdila,že to je buldog,že si je jistá, že se v tom vyzná...no konečná

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:46
- Nahlásit

Crysa
Pani, dnesk palvat nejedu, protože musím s máti na návštěvu. Prskala bych, ale její kolegyně si pořídila nový štěně labradůra a já jako uznávaná kapacita přes čokla na velvarský základce ho musím přijet okouknout. Naštěstí tadle mámina kolegyně je fajn a jsme navíc příbuzný přes morčata, tak pojedu i ráda.

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:48
- Nahlásit

bonc
za to tak by je nejrači píchal vidličkou aby nespali

vsaď se, že by spali dál, svině.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:48 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

jo a sem vám zapomněla říct, že sem tuze nasratá - přišla mi semeska vod opraváře, že krabička nebude stát dalších vosum, ale deset a půl táců. Jako mě vomejou. Skoro pětadvacet hadrů. Wolové, to je strašná hromada peněs!!!!! Mam takej dojem, že sme letos opět bez dovolený (jako tý český, na ňáký móře sem ani nemyslela )

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:49
- Nahlásit

Marush
ahojda, pani, esli chcete zapůjčit ohrádku, můžeme se domluvit, mám dvě a zjistila sem, že Bajša tak velkou manéž nepotřebuje, bo tam akurát dělá bordel, shrnuje a žere koberec a vůbec nechrní
jinak jsem nedávno čtla zajímavý web o výchově štěnce s klikrem, zaujala mě tam mimo jiné jedna myšlenka - pisatelka dávala odmalinka štěndo, vždycky když bylo unavené a začalo usínat, do klece s tím, že se tak vytvoří podmíněný reflex "jdu do klece = lehnu si a usnu" a později to využívala, když potřebovala jít pryč - prostě dala štěňoucha do klece a ten spokojeně zachrápnul je to tady, tak třá si z toho něco vybereš

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:50
- Nahlásit

Marush
že si je jistá, že se v tom vyzná...
JJ, takový jsou nejlepší
pěkně símaní ty jo... hehe
To fotila Gerda teď v sobotu. Hezky se umí zatvářit veverka, co?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:50
- Nahlásit

pawLINka

copak si kdo vymyslel za chorůpku? Určitě Tomášek a ?

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:52
- Nahlásit

jbat
vsaď se, že by spali dál, svině
to je fakt, magorka má ten prách bolesti něgde jinde - nigdy nevim jaxe tomu řiká - esli zvýšenej nebo sníženej, prostě jí krávu nic nebolí by povotevřela voko, zafuněla a chrápala dál.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:52
- Nahlásit

Jo mimochodem včéra na vsi u rodičů venčim ty tři bestyje a potkáme 8mi měsíční čubu kavkazáka.Říkám pánovi, jste si vybrali tudle medvědicu jo..máte rádi totok plemeno (naznačujíc tim, jestli některýmu z našich psů vodkousne hlavu naseru se), a pán bezelstně..no nám se líbí jak tohle plemeno vypadá no...nikdy jsme neměli psa...no konečná, jako já budu mít taky prvního uplně svýho psa,ale vždycky jsme doma psa měli a kavkazáka bych si fakt nedala, to je přesně vono jak ten pes pan skončí u toho jehož jméno nesmíme vyslovit...protože lidi jsou blbý hovada a nepoužívaj mozog vůbec!

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:55
- Nahlásit

pawLINka
Beztak se domluvili a schválně si něco vymysleli zaráz.
vidíš jaxou na tebe hodný? přece k vetoj nebudeš běhat na etapy. Si kvůli nim dolmluvíš u veta splátkáč, no, na tu obr fakturu, no, co se vůbec čílíš když to tak hezky vymysleli

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:55
- Nahlásit

bonc
to je fakt, magorka má ten prách bolesti něgde jinde - nigdy nevim jaxe tomu řiká - esli zvýšenej nebo sníženej, prostě jí krávu nic nebolí by povotevřela voko, zafuněla a chrápala dál.
Ehm, když jde o imitaci spánku, nemaj práh bolestivosti asi vůbec
Du do nich píchat vidlema, aby se vzbudily, páč du ven a psi půjdou laskavě se mnou

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:56
- Nahlásit

Baysha
ahojda, pani, esli chcete zapůjčit ohrádku, můžeme se domluvit, mám dvě a zjistila sem, že Bajša tak velkou manéž nepotřebuje, bo tam akurát dělá bordel, shrnuje a žere koberec a vůbec nechrní
jinak jsem nedávno čtla zajímavý web o výchově štěnce s klikrem, zaujala mě tam mimo jiné jedna myšlenka - pisatelka dávala odmalinka štěndo, vždycky když bylo unavené a začalo usínat, do klece s tím, že se tak vytvoří podmíněný reflex "jdu do klece = lehnu si a usnu" a později to využívala, když potřebovala jít pryč - prostě dala štěňoucha do klece a ten spokojeně zachrápnul je to tady, tak třá si z toho něco vybereš

Čus, no já jí snad už mám zajištěnou tu ohranu po nějakym faganovi kámošky,heh,ale moc díky. Jo,jo to je určitě dobrý jí tohle učit brzo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:57
- Nahlásit

BrendaBenji
No jasan, že Tomášek. A přidal se k němu Aaron.

Aaron má už po třetí za tuto zimu zácpu. Nikdy s tím neměl problémy... Teď neměl vůbec žádné kosti, jen maso s přílohou. Jenže on se nažral zrní od slepic. To u něj není normální, nežere žádné hnusy ani nic (na to máme jiné odborníky ve smečce). A to obilí ho zacpalo. Doma jsme mu dělali klystýr, ale dostali jsme ven jen něco málo, tak jsme byli včera na veterině.
Aaron hrozně zhubnul v poslední době. Z 28 kg má jen 24,5. Dostává velké porce žrádla přitom... Vet nám vyjmenoval asi milion možných diagnóz a ani jedna se mi v podstatě nelíbí. Říkal, že má mimo jiné zvětšenou prostatu.
Uvidíme, počkám jak se to bude vyvíjet, a pak krevní testy, rozbor hovínek a uvidíme co se ukáže.

A Tomáš se teď taky nemohl vysrat. Nemá zácpu, ale má problémy s konečníkem po operaci análních žláz. Vyhřezává mu sliznice a bolí ho to. Proto nechce kadit. Vet se mu šťáral v tom bolavým zadku, což Tomáš ještě snesl, ale pak mu chtěl píchnout injekci analgetik a ten degen se začal zmítat, praštil mě košem do zubu, že jsem myslela, že ho mám vyražený a dnes nemůžu pořádně jest. Tak dostal mastičku na tu prdel a říkal vet, že se mu to moc nelíbí...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:58
- Nahlásit

Jo a vůbec - sem furt nasraná, páč ještě nic nevím o autu a muš se vrací ze služebky, za chvíli budou na Grábu a vypadá to, že tam asi zůstane, páč jsme furt bez auta

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:58
- Nahlásit

Baico
Pani, dnesk palvat nejedu
beru na vědomí.
Za chvíli zas vyrážím na další cvičák Dopo Mlíkoše, odpo Štětí..

<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání