| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:38
- Nahlásit
bonc
koukam že nanda byla velice kulturní pés už vod mala. až nechutně
tak to nevim,ale fakt je,že ona nikdy jako malá nebyla sama ...a vlastně neni ani ted...a pokud jsem šla třá jen na nákup či do háku,byla s ní doma neonka nebo byla právě v tý krabici,tak neměla šanci škodit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
jbat
vode mě?
to je přímo tvůj jo? )))) tak gratuluju.-))) gdes ho klofla..v mazaným králíčkovi? ))))))))))))))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
naprostej nesouhlas s tim bejt venku celej den! to štěně žere 4 -5 krát denně totiž! a taky musí celkem dost spát a v klidu,takže prochajdy třá kratší a častějc ,dyš bé hezky nemusíte běhat jak forest gamp.-)))) ale třá si sednout na louku či tzak,ale dbát na to aby se štěně nepřetáhlo! myslim tim i to spaní a hlavně žraní..
hele nemám se štěncema žádnou osobní zkušenost, ale zas bych to takhle přísně neviděla, když budou venku, může mít přece nějakej žvanec s sebou, když bude štěně unavený, může zachrápnout na bundě venku nebo v klíně...dá se strčit do auta nebo do odkládačky, aby si nuceně odpočinulo...Jako chápu nucenej odpočinek, to je bez debat, ale v příhodnym počasí bych se teda pobytu venku nevzdávala.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
hele to máš fuk,třá i klec,
ta klec no,ale ta bude za A drahá asi za B těžká,za C mám ke klecím zvláštní iracionální odpor a vim že se do nich psi normálně vodkládaj,ale mě se to nějak nepáčí...kouknu na ty ohrádky z něčeho co by třeba nemusela okamžitě sežrat, jakoby klec bez stropu no ..to mi připomnělo jak byl ten pořad výměna manželek a nějaká kreténská rodinu v ní měla v kleci psa furt zavřenýho,labradora...jako furt v malý kleci v bytě..pak z toho byl skandál...to jsem vůbec nestihla...pak jim ho snad vzali,už nevim. Jen prostě pohled na psa v kleci mi nějak nědělá dobře potom
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
!pamlsky neexistuje!! to je jasný
Na tohle jsem velmi alergická, kdysi jsem byla velmi nasraná, protože kamarádka jaksi nedokázala pochopit, že si nepřeju, aby mi kdokoliv krmil psy a tak to dělala tajně pohár přetekl, když mi k ní čuba foukla při poslušnosti, když zašustila pytlíkem
Myslela jsem, ža zabiju vobě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
gdes ho klofla..v mazaným králíčkovi?
neeee, to neni můj, ten je vod kolegyně jedný. je na ty jižanský typy. )))))))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:45
- Nahlásit
Gerda
ale v příhodnym počasí bych se teda pobytu venku nevzdávala.
no já se ho na tu chvíli vzdala vono to tak dlouho netrvá aby se to nedalo vydržet a dyš krmíš třá normálním jídlem asi těžko budeš tahat na celej den tvarochy a prybyňáky a masíka atd..nikomu to necpu,je to můj názor a vcelku u něj asi zvostanu.-)))
Marush
výměna manželek
nojo to byla echtgoldpíča!!! ale jinak je fuk esi krabice nebo klec ,důležitý je aby z toho ten malej sráč nemoch )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Marush
můžeš si určo i od někoho půjčit plastovej domek, od někoho, kdo už ho nepotřebuje, abys nemusela kupovat ohradu nebo velkobednu, dobrý je určitě mít tu bedýnku zakrytou něčim, nebo znemožnit výhled alespoň na tři strany, pes pak nemá co sledovat a chrápe a nesere tě a nic ho neruší.
Eldoguero
!pamlsky neexistuje!! to je jasný
Na tohle jsem velmi alergická
tohle dělá jedna naše venčicí kámoška, podstrkuje čubě tajně, i když si její panička nepřeje, aby to někdo dělal, vždycky řiká - zeptejte se mě, jestli můžete, já vám odpovim. Ale zuzka se neptá a zakrmuje tajně. To taky nemám ráda, už jsem jí to řikala, že se to nedělá, že chápu majitelku, že je nasraná. Já psy zakrmuju, ale ptám se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
Eldoguero
Na tohle jsem velmi alergická
těžko víc než já.-))))) známí vjedí )))) naposled to v dobrí vííře udělala hipík a spol a čuba před ní dostala trošku na držku,páč po tom automaticky hrábla..byla špatná dost dlouho a dovolim si tvrdit,že jí to vyléčilo .-)))) skoro každýho to vyléčí dyš čokla před nim kuli němu zmasakruješ.-)))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
nikomu to necpu,je to můj názor a vcelku u něj asi zvostanu.-)))
no dyť ne, my to nedělali ani s jednim štěnětem, Rozina s náma chodila do lesa hned, akorát se to upravilo podle ní a zbytek cesty se nesla, nebo jela v kočáru, spala až pak doma. Zase ale spala doma furt, takže taky neškodila ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
jbat
je na ty jižanský typy
hm,tak to nechci vedět toho tvýho černocha s tramvajovitejma ráměma )))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:49 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Marush
hele já bysem to moc nehrotila ani s domácím zajištěním, ani tim venkovnim vošmatáváním - prostě žádnej extrém neni dobrej. Stran toho vochmatávání - pokud se budeš pohybovat mezi normálníma lidma, tak většinou neni co k řešení - samo že si štence každej rád pohladí, udělá ťuťu a de si dál po svejch, což bych nezakazovala. Když kápneš na nějakýho magora, tak to sama uvidíš že takhle ne a zatrhneš mu to (člověku). Jak řikala Renata - až bude starší, sama si začne držet odstup. Max kdyby měla tendence na lidi sama skákat, tak to korigovat hnedle vod mala.
A s tim doma - řekla bych že naprostá většina štěňat to při běžný výchově a dostatečnym vybití a vyžití zvládne úpa v pohodě. Jako malinký fakt chrupaj, a když sou větší tak už se jim to většinou dá vysvětlit. Magorka byla hovado na entou, ale cca vod dvou let - kdy se dá s přivřenym vokem říct že relativně dospěla - dala pokoj i vona a dneska je ráda že chrní (resp. vona využívá veškerej čas ztrávenej doma k nabírání sil na venčení - zcelá plánovitě )
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:51
- Nahlásit
Gerda
Rozina s náma chodila do lesa hned, akorát se to upravilo podle ní a zbytek cesty se nesla, nebo jela v kočáru
Tak kočár zatim kupovat neplánuju , ale když ho má každý smrdutý děcko,tak nakonec proč ne,že
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Marush
nám pomohla klec výborně, nedám na ni dopustit, ovšem, že bych v ní psa nechávala zavřenýho 8 hodin denně, jak to bylo v tý výměně manželek, tak to fakt ne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
hm,tak to nechci vedět toho tvýho černocha s tramvajovitejma ráměma)))))
ty vole já asi taky rači ne...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:59
- Nahlásit
Marush
Tak kočár zatim kupovat neplánuju
vona právě jela místo haranta, takhle jezdil můj jazvečík, ve spodnim patře toho starýho kočáru a když harant začal capkat, vozil se jazvečík nahoře, čímž sme budili odpor u ostatních matek, že děcko cape a čokl se veze )) Anebo tam jeli spolu. A vždycky sme stavěli, sedli sme někde na lavičku, každej dostal rohlik, pak se o to s harantama tahali, páč čokl ho sežral dycky dřív a šel po těch harantích rohlikách, takže sme sice nikam daleko nedošli, páč sme skoro furt někde stáli či seděli, ale vysmradili sme to venku všechno a doma byl klid. Ne že sme dělali kilákový tůry, pořád na pochodu, ale s tim kočárem to bylo jednodušší v tom, že se do něj dalo naložit a vyvézt to tam, kam sme potřebovali.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:03
- Nahlásit
bonc
souhlas, souhlas, nic se nemá přehánět zase. jen nějaký preventivní opatření učinim,ale tu ohrádku chcu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
Marush
Tak kočár zatim kupovat neplánuju , ale když ho má každý smrdutý děcko,tak nakonec proč ne,že
twe ty jako malonandě odmítáš pořídit kočár???? no to nevim asi to eště s melekovou proberu ,dyš jí řeknu důvot,myslim,že z koupi sejde
Gerda
Rozina s náma chodila do lesa hned
njn dyš eště k tomu fšemu panička vot roziny neni pro mě ale vůůůbec směroplatnej čék pro chof psů
du ven kreténcíííí je jaroooooooooooooooo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
Gerda
Tak kočár zatim kupovat neplánuju
vona právě jela místo haranta, takhle jezdil můj jazvečík, ve spodnim patře toho starýho kočáru a když harant začal capkat, vozil se jazvečík nahoře, čímž sme budili odpor u ostatních matek, že děcko cape
děcko nemám, tak nemám ni kočáru
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:06
- Nahlásit
bonc
resp. vona využívá veškerej čas ztrávenej doma k nabírání sil na venčení - zcelá plánovitě )
To je strašlivá psí vlastnost, bohužel jde napříč plemeny
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
twe ty jako malonandě odmítáš pořídit kočár???? no to nevim asi to eště s melekovou proberu,dyš jí řeknu důvot,myslim,že z koupi sejde
pššt...kdyžtak mám kočár s trojspřežím...
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
kdyžtak mám kočár s trojspřežím
negřím?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
Marush
pššt...kdyžtak mám kočár s trojspřežím
hele a co rikša??? to by se jí mohlo líbit )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
jbat
negřím?
samozřejmě jedině negřím, jak jinak
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
hele a co rikša??? to by se jí mohlo líbit)))
jo a koupim si takovej ten asijskej klobůk jak s nim sejou rejži a budu s ní klusat jako správnej soumar
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
jbat
Marush
kdyžtak mám kočár s trojspřežím
negřím?
samozřejmě jedině negřím, jak jinak
ste úplně blbýýýýýý
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:22
- Nahlásit
Eldoguero
nám pomohla klec výborně, nedám na ni dopustit, ovšem, že bych v ní psa nechávala zavřenýho 8 hodin denně, jak to bylo v tý výměně manželek, tak to fakt ne
No jasný... a jako si pamatuju toho fotra z toho dílu jak jednou našel psí chlup v obýváku tam a měl z toho kómat, krypl. Bych ho ráda viděla jak si vždycky po příchodu z práce zalejzá na zbytek dne do klece, mentál...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
Eldoguero
ste úplně blbýýýýýý
ploč?
to úpa vidim! tři nádherní, nabušení negříci, zlatem vykládanej kočár a v něm na pravé medvědí kožešině Maruš a Malonanda. )))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:25
- Nahlásit
Marush
Já teda mám čokle na dvoře. Ale když byli oba kluci malí, tak prvních 14 dní se mnou byli normál v baráku. Oba od mala se mnou jezdili Baico na školu učit na koně a Fanda na cvičák a na Žumpa akce. S Baicem jsem byla přes týden v Praze v bytě, v metru stačilo, aby se na něj někdo usmál a už se k němu sápal. Časem ho to přešlo a už se kamarádí jen s lidma, který zná. Ostatní ignoruje, zájem projeví až ve chvíli, kdy pozdravím. Fanda je ve fázi květinového dítětě, takže miluje všechny. Na první výstavě jako 4 měsíční štěně odmítnul oběhnout kruh, protože se nechtěl hnout od rozhodčí, která se ním mazlila. Výhledově očekávám, že ho to časem opustí stejně jako Baica.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:28
- Nahlásit
jbat
ploč?
to úpa vidim! tři nádherní, nabušení negříci, zlatem vykládanej kočár a v něm na pravé medvědí kožešině Maruš a Malonanda. )))))
Neznáme se osobně,ale moje sny a tajná přání znáš velice dobře
|