Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:00
- Nahlásit

davidkova renata
bud tam f půl 10 sisino.-)))) páč jistě béme bloudit))))
pojedem jako na jarof,podle trmavaje,zastáfka chmelnice a pak nějak doleva nahoru do zahrádek,tam se už strácim.-)))),ale to najdem,šla sem tam pěšky tak autem právě nevim

Dobrá, vemu kdyžtak svojí zastaralou navygaciju bo ta nás v nejhoršim dovede někam do pole

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:01
- Nahlásit

mám další jméno:

Notojekurwasisinajakvíno

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:03
- Nahlásit

davidkova renata

A neřikala ta pani náhodou kdy si budu moc péza odnést? Já si plánuju na to vzít speciální psí dovču týden aspoň totiž, kdyžtak se voptám v pátek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

Marush
Tak nic, koukám do mapy, vy to máte krásně po jižní spojce, nejezděte pro mě, je to nesmyslná trasa, zbytečná zajížďka, radši Sisinu hodně foťte, ty vole, už mě bolí břicho za tebe, jak si budeš muset vybrat a teď budou roztomilý všechny.....

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:09
- Nahlásit

Gerda
Tak nic, koukám do mapy, vy to máte krásně po jižní spojce, nejezděte pro mě, je to nesmyslná trasa, zbytečná zajížďka, radši Sisinu hodně foťte, ty vole, už mě bolí břicho za tebe, jak si budeš muset vybrat a teď budou roztomilý všechny.....

ježíšikristepanebože já myslela že je tam jen jedna čuba,to si mám zvolit, to bude Sofiina volba toto... ,fotit budu nejvíc to je jasný!

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:11
- Nahlásit

nazdar ňoumové

Dines
jéé chudinka pleškolebec

Marush
hele taky je dobrý Narkomanka a Nudle

Gerda
a budeš jí řikat Sisino )))))

nop to teda nééé Sisinu mám já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:13
- Nahlásit

Marush
f klidu,volná čupka je prej jedna ty Sofyje)))
hele voptáš se f pátek,ale budu jim na 6 tejden ,takže bych řekla,že vod tohodle pátka tak za 14 dní)))

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:16
- Nahlásit

davidkova renata
klidu,volná čupka je prej jedna ty Sofyje)))
hele voptáš se f pátek,ale budu jim na 6 tejden ,takže bych řekla,že vod tohodle pátka tak za 14 dní)))

No právě to jsem si myslela uf...tak už jsem dobrá, wow už za 14dní no to je hned a to já musim mít vše už připraveno na příchod destrukta...mám jen zbytečnosti jako pelech,kterej nikdá nepoužije a tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:17
- Nahlásit

Alexa
Nudle
Nudle von Nusle seňora Niggaaaa - hustojménooooooo

davidkova renata
takže bych řekla,že vod tohodle pátka tak za 14 dní
ty vade, to děsně letí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

Marush
to já musim mít vše už připraveno na příchod destrukta...
no to já chápu!! já měla fšecko nachystaný uš 6 neděl předem)))))))))))) nejvíc Neurol a jiný sračky na nervy a taky sunary a krabice na spaní a pyškoty a malovodítko a deky a nějaký hračky(zbytečný,žrala jen nás),misky atd atd..
Gerda
to děsně letí!
příšerně!

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:29
- Nahlásit

davidkova renata
no to já chápu!! já měla fšecko nachystaný uš 6 neděl předem)))))))))))) nejvíc Neurol a jiný sračky na nervy a taky sunary a krabice na spaní a pyškoty a malovodítko a deky a nějaký hračky(zbytečný,žrala jen nás),misky atd atd..

To se ví,už mám seznam..všechno stíhám, ještě různý zábrany a bloky na všechny kabely, aby nic nebezpečnýho nemohla grybat, jinak nohy od nábytku ty to asi vodserou s tim počítám, hračky, obojky(malej a už i velkej, chci hnědej žádnej teplej barevnej šamponskej), vodítka všeho druhu..no prostě výbavička pro malého destruktose...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

Marush
a bude doma sama nějakou dobu co si f práci nebo s někým?

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
a bude doma sama nějakou dobu co si f práci nebo s někým?

No po těch cca 10ti dnech co budu furt s ní...ale už jí skusmo nechám třeba na 20minut samotnou atd, pak třeba na hoďku. a potom co půjdu do práce tam musí bejt sama, ale já dělám max 5hodin denně mimo domov a jeden den v tejnu mám vždy volno celej.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
tady myslim jeden den volnej pracovní,víkend mám volnej vždy

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

Marush
ale já dělám max 5hodin denně mimo domov a jeden den v tejnu mám vždy volno celej

mohla bych dělat u vás?

No po těch cca 10ti dnech co budu furt s ní...ale už jí skusmo nechám třeba na 20minut samotnou atd, pak třeba na hoďku.
my to měli jen od pátka do neděle furt spolu, taky zkusmo na půl hoďky, hoďku a zvládli jsme to.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

jbat
mohla bych dělat u vás?

Mám poloviční ouvazek no, jinak jěště dělám pak doma a to mi může sedět za krkem o toho, jsem grafik,tak to takhle jde.
Já si taky myslim že to dáme v pohodě!

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:04
- Nahlásit

Marush
Já si taky myslim že to dáme v pohodě!

určitě.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:07
- Nahlásit

jbat
určitě.

a kdyby mě to začlo srát moc,že je tam sama někdy, tak se na to vyprdu a budu dělat jen z domova,stejnak to dlouhodobě plánuju...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Marush
No po těch cca 10ti dnech co budu furt s ní...ale už jí skusmo nechám třeba na 20minut samotnou atd
no jasně! já to dělala tak,že sem jí zpočátku do práce nebrala to bysme tam nedošly eště ani ted ty voe páč u každýho brabenečka stála si 2 hodiny a chodila tak pomalu,že sem jí fsteky dycky do tý obory normálně donesla))) no jak s malým harantem,to se taky nikam nepohneš takže ráno před 5 sem jí vyvenčila a uložila jí do obrofský krabice vod telky kde prostě spala od mala dokud se tam vešla,což bylo asi do 4 měsíce či tak nějak..prostě sem jí ukládala na spaní(i přes den ) jako dítě do postýlky..zvykla si rychle a snadno a chrápala jak fsteklá,nic jí nerušilo,byla nažraná napitá vyvenčená vylítaná tak proč ne.Nemínila sem mít zechcenej celej byt bo byla jak průtokáč ani rozkousaný věci či cokolif jinýho.Když už se tam nevešla začla spát normálně kde chtěla ale to už byla větší a dalo se s ní mluvit..nezničila vůbec nic krom jedněch pantoflí,ale za to nemohla bo myslela,že sem jí je dala na hraní jako ty předtim a měla sem za celou tu dobu celkem 3 hovna(jedno hned po příchodu dom a jednu sračku) a asi 10 louží a to počítám i ty přerušený co sem jí rychle popadla avynesla ven.Krabice byl dar od boha,příště bych to udělala zas,naprostá pohoda a klídek

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

davidkova renata
Krabice byl dar od boha,příště bych to udělala zas,naprostá pohoda a klídek

To je dost dobrej nápad, mě napadla ohrádka dětská, že fakt jako uplně malá, že by tam byla v bezpečí a zároveň by byl ochráněn i byt..to podniknu...! A jak dlouhý procházky si nanynku brala? Já jsem četla že takhle malý štěnisko by mělo chodit ven po 2 hodinách a min4x denně na půl hoďky, no taky nebude ještě přeočkovaná atd.,ale právě mě zajímá kdy s ní můžu už chodit na dlouhý procházky..no asi ne než se z ní stane trochu dítě, teď to fakt bude batole ještě

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

davidkova renata
páč u každýho brabenečka stála si 2 hodiny a chodila tak pomalu,že sem jí fsteky dycky do tý obory normálně donesla

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))

blbís teda mylákoval koš, ten mi roztahal nejednou, ale že by kousal do nábytku nebo bot, to nikdy. akorát u jedněch tenisek mi odkousal ty tvrdý konce tkaniček.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

Marush
mezi prověřený navočkovaný a vodčervený čokly jí můžeš tahat hned, neizolovat, venku si koneckonců můžete bejt jak dlouho chcete, ale aby se nepřetáhla, tak po chvilkách, kdyby bylo léto a mohla se válet na louce, můžeš tam bejt celej den

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:23
- Nahlásit

jbat
akorát u jedněch tenisek mi odkousal ty tvrdý konce tkaniček.

Tak to přesně dělaj náš Gus, to byl totiž designér bot, odsousával konce tkaniček, ukousával podpadky atak,vždy vytvářel originální kusy...ale jen boty ho bavily a to nebyl vůbec doma sám...prostě umělec

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:29
- Nahlásit

Marush
vony ty tenisky totiž nebyly značkový, to byly ke koním z Tesca nebo odkud, tak asi proto...

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:29
- Nahlásit

Gerda
mezi prověřený navočkovaný a vodčervený čokly jí můžeš tahat hned, neizolovat, venku si koneckonců můžete bejt jak dlouho chcete, ale aby se nepřetáhla, tak po chvilkách, kdyby bylo léto a mohla se válet na louce, můžeš tam bejt celej den

no právě, to já myslim, že snad poznám když bude už unavená. Izolovat jí nechci určitě, jen nechci aby jí každej cizí vořech bral do huby svý nakažený když bude malinká , ale jinak bude chodit všude semnou...různý situace jí připravim socializační a na hluk bude zvyklá,bydlim kousek od letiště .A co myslíte mám něchat lidi aby na ní sahali? Jako že se nebude bát,ale zase zároveň aby na ní kařdej šmatal jestli je to dobrý? Tak 100%samozřejmě nikoho nenechám jí cpát nějaký pamlsky to je jasný...aby si nic od nikoho nebrala a nic venku nesežrala...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:33
- Nahlásit

Marush
mě napadla ohrádka dětská
hele to máš fuk,třá i klec,to v mým přípatku nepadalo do úvahy bo krabíce byla zadara a já sem lakomá)))),ale rozhodně si f klidu a nenervíš co kde čokl zas vyved! ta krabice měla navíc výhodu,že z ní neviděla a tak hned usnula,ale to pořešíš dekou třá
k venčení...souhlas s gerdou stran prověřenejch čoklů,ale naprostej nesouhlas s tim bejt venku celej den! to štěně žere 4 -5 krát denně totiž! a taky musí celkem dost spát a v klidu,takže prochajdy třá kratší a častějc ,dyš bé hezky nemusíte běhat jak forest gamp.-)))) ale třá si sednout na louku či tzak,ale dbát na to aby se štěně nepřetáhlo! myslim tim i to spaní a hlavně žraní..

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:35
- Nahlásit

bré deň!

davidkova renata

Když už se tam nevešla začla spát normálně kde chtěla ale to už byla větší a dalo se s ní mluvit..nezničila vůbec nic krom jedněch pantoflí,

koukam že nanda byla velice kulturní pés už vod mala. až nechutně Bysem vám přála zažít paní bíglovou v pubertě Jako malé štěnítko byla v pohodě, ty 4 hodiny mezi venčením nevinně prochrápala, až s "chytrym" obdobim to začalo bejt zajímavý Možná ještě někde najdu fotky, co sem nafotila po příchodu domu, kdy v poledne vyvenčenej puberťák měl vydržet další 4 hodiny sám doma. Totální apokalypsa tam čekala každej den, takže už sem se ani nemohla rozčilovat a radši sem si to vyfotila

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Marush
jen nechci aby jí každej cizí vořech bral do huby svý nakažený když bude malinká
vono asi spíš pude vo brebery, co zůstanou v chcankách a hovnech na zemi, než že by jí nějakej pes přímo nakazil. Taky brebery po potkanech u popelnic...co se lidí týká - já bych nechala psa muclikat lidma, ona stejně až dospěje, bude ostražitější, nebude mazlíček pro každýho, ale jako štěnec by mohla bejt květinový děcko, co má pocit, že ho všichni milujou a svět vzniknul jen kůli její radosti )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Marush
A co myslíte mám něchat lidi aby na ní sahali?
hele já nevim,já to udělala v rámci socializace a nevim esi to budu eště vopakovat,ale já su divné a mám trošku jiný představy vo čokloj.-)))) ale řekla bych,že ty jo..tak do toho 4. měsíce,pak bych to omezila až zatrhla ,nepočítám známý a kamarády samosebou!pamlsky neexistuje!! to je jasný

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
přišel ti domorodec vode mě?

<< 1 ... 6858 . 6859 . 6860 . 6861 . 6862 . 6863 . 6864 . 6865 . 6866 . 6867 . 6868 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání