Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:13
- Nahlásit

PetraK
Jen si delej prdel, ze starenky ubohe! Je to srumec srumajdaa, blbec, ze sem to zrala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

nedělám si z tebe perdel stařenko, bych si nedovolila - zvlášť teď by to bylo rizikoový D

hlavně, jestli to nejde vrchem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:15
- Nahlásit

Maya
si delas srandu??? 38?? to abych po praci zalezla do cajovny (je ve sklepe) a popijela tam caj aspon do 18.00, protoze uz vcera ta cesta autobusem co ma jen ty pidi okynecka tesne pod strechou byla desna

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:19
- Nahlásit

PetraK
která takhle mívá psa na balkoně...... prej von neskočí , tak asi ví svoje. ještě o pár pater výš zase na balkoně volně loženej jork .
u nás je na balkonech čoklůch, to by jeden nevěřil. Já tam pak mívala Altara taky, ale to už jsem věděla, že by to fyzicky nedal. Kočky nechávám v otevřenejch oknech a akorát se modlim (ony tam naštěstí většinou usnou )

ak si lehnul na zem

zažila jsem též jen jednou a dodnes z toho mám celoživotní kuldůrní zážitek.

a co ti vaši lordi normálně dělaj?? já tohle teda u Altara i teď u Adama cíleně podporuju - chci, aby byli schopný si voráchnout i venku a Altar se mnou prochodil mnoho hospod, kde jsme pobyli x hodin a kdo tam nebyl při našem příchodu, tak netuchal, že tam nějakej pes je, protože ten se stočil pod stůl a pokud mě někdo neobtěžoval, tak spokojeně chrupal (jinak bránil paničku, stalo se mi to jednou a byl to velkej zážitek, jak vožrala rychle odcouval)

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:24
- Nahlásit

birma
Kočky nechávám v otevřenejch oknech

Tak to já bych už neměla ani jednu. Ne že by skákli schválně, ale jsou to magoři. Vidí ptáka, zatmění, hups... na balkoně mám taky naštěstí síť, jinak by byli dole dávno.

ak netuchal, že tam nějakej pes je

mám to stejně...

co vám ti psi teda dělaj, když nespí? sledují hosty?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:31
- Nahlásit

birma

Já tam pak mívala Altara taky, ale to už jsem věděla, že by to fyzicky nedal

já tam Ešusa mám taky, ale zábradlí nemá šanci překonat ani se nepropasíruje narozdíl od JRT a jorka a jsme v prvním patře . jako štěně tam nebyl nikdy sám.

a co ti vaši lordi normálně dělaj?
no Ešus si sám od sebe na holou zem nelehne nikdy má to tak i jeho vižlí kamarádka a pár dalších vižlíků. V hospodě mu řeknu místo a on se umístí (nesnášim otravný čokle), to jo, ale spontáně si na holou zem nelehne, stačí kus látky a dobrý. A to ani když jsme za sebou měli skorodvacku v horách v únoru, obě vižlata zdrchaný, jak nalítali x km navíc v mokrým těžkým sněhu. seděli tam, hlavy jim klimbaly, ale nic. Lehli a usnuli až když kámoška přinesla cestovní prostěradlo co ta pro takový případ v autě mají. Když je v hospodě koberec, fajn, to se svalí a vytvrdne, ale bez něj ne. Natož prosím tě venku dámička

ak vožrala rychle odcouval)

jo, to věřím, když se vynořila zpod stolu černá krabice se zubama

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:32
- Nahlásit

Vero
dyž nespí? sledují hosty?

on spí - pokud si teda nemonitoruje obsluhu, která by mohla dovalit tu rohlík, tu tatranku..... , ale nerad spí na holý zemi, neb je holoprtka.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:37
- Nahlásit

PetraK
jo, to věřím, když se vynořila zpod stolu černá krabice se zubama
no on se ani nevyvalil, jen začal ten krááásnej hlubokej bafot a vrčení zpod stolu

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:44
- Nahlásit

PetraK
kterej vižlák
asi..nesnáší vedra ani velké mrazy, Bárbíňák
Navíc jsem ho fčéra chtěla trochen polejt vodou z pet-ky
ale abych mu nezpůsobila šok, tak jsem vodu nalila do dlaně a
pokapala zádíčka, no tvářil se děsně, jako když mu stříhám drápky schoval se ze mě tak jsem mu řekla ať nedělá Irenku a kouká si sednout předemně...no připlazil se, tak jem ho nechala, blbečkááá

to pod Tanečnicí
chodím tam často, pěšo přes NDR, 80minut do kopce, a byli jste pod Tanečnicí na "Tomášov-ě" ? Tam je to lepší, opravená restaurace, skvěle vařej, moc příjemný majitel a točí Starobrno
Plánuju, esli teda z vás některé dorazí, zavýletit tam

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:49
- Nahlásit

Fifi
nezávidím, nesnáším, když mi je blbě, snad to brzo přejde

birma
a co ti vaši lordi normálně dělaj??
no co můj stojí a čučí, když je hazké travička tak si i sedne.
Na terásce sedí u pifka většinou na terase vedle mě .
Když jsme dýl a jemu se chce fakt spát, stočí se do klubka mě na klín njn je skladnej a já žirafa.
Lehne jen když mu dám na zem třá deku nebo mikču
birma
krááásnej hlubokej bafot a vrčení zpod stolu
há hlídač nooo

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:16
- Nahlásit

denyk
Plánuju, esli teda z vás některé dorazí, zavýletit tam
hele já bych třá dorazila ráda, ale chlapci by se sežráli určitě
Když jsme dýl a jemu se chce fakt spát, stočí se do klubka mě na klín
to je dementík
ale já mám co říkat, ačkoliv Altárek byl velkej cestovatel, tak když jsme jeli vlakem od kamarádky ze Slovenska, tak se rozhodl, že pojede na klíně - bavili jsme tím celej vlak to byl naštěstí ještě štíhlouš s nějakýma max 48 kilama

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:29
- Nahlásit

birma
ale chlapci by se sežráli určitě
to určo, jsme v pondělí málem zežrali malýho
knírače...já Bukíse na volno, ani jsem si nevšimla, že si to k nám přištrádoval tenhle lumpík. Typická situace, lidem se nechce s čokloj na prochajdu, tak ho vypustěj.
Už jsem jen viděla jak se Bukís našteloval, byl na špičkách, ocas nahoru a na zádech RIDGE .
Vím že v těchto situacích se k němu nesmím přiblížit, páč
čím jsem blíž, tím je na psa drzejší
Ani nehučím, přmlouvám ho v klidu, že je to kámoš a že je to v poho a že teda raději jdeme..tak si nakonec dal říct...
Když jsem blízko a drapnu ho za obojek, začne hučet.
To samý se nám stalo před týdnem v lese s vlčákem, bohudík
kluci si dali nakonec říct. To by bylo maso
Já vím, že je chyba na mojí straně, že ho v těhle vypjatých situacích prostě nedokážu vošéfovat
to je dementík
no celej já
nějakýma max 48 kilama
ty voeee tak můj má 25 takže pohoda

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:32
- Nahlásit

denyk
to určo, jsme v pondělí málem zežrali malýho knírače... Adámkovi malý pejsci nevaděj, vadí mu všechno stejně velký nebo větší než pižla..
ty voeee tak můj má 25 takže pohoda
když ochrnul, tak měl okolo 55 a občas jsem ho nosila (teda spíš poponášela) sama, takže těch 48 mi přijde ještě dobrejch

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:37
- Nahlásit

birma
jně velký nebo větší než pižla..
mám menší pižlu, ale blbečkovi vaděj fšici kluci
od té doby co ho napadl vlčák

Ale mám poznatek, že větší fenky nemusí(výjma kámošky labradorky, se kterou vlastně vyrůstal) , když kolem něj začnou skákat, tak čučí jak půčik, ale menší miluje
teda spíš poponášela) sama
ty wogo, to jsi dobrá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:44
- Nahlásit

birma
měl okolo 55 a občas jsem ho nosila (teda spíš poponášela) sama, takže těch 48 mi přijde ještě dobrejch
Dobrá, píšu si, hlavně nenaštvat birmu

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:51
- Nahlásit

denyk
když kolem něj začnou skákat, tak čučí jak půčik, ale menší miluje
Adam se bojí fenek (i psůch), co vydávaj zvuky a zkoušej ho honit, takže i buldočků a tak. Takže on napřed nadšeně provokuje a honí je (pokud nechrochtaj nebo nebublaj moc) a když se to má otočit, tak kouká vyplašenym okem a má staženej ocas, blbeček
denyk, kachna_
to neni žádná věda, buď jsem ho musela zvládnout přemisťovat aspoň nějak, nebo ho hned nechat uspat. Se mi zvednul adrenalin a i když jsem zbytek dne nezvládala narovnat hřbet, tak to vždycky nějak šlo (ale většinou jsem ho fakt jenom přemisťovala po bytě, venku jsem s ním byla sama jenom párkrát) a mám pocit, že to jsou takový stavy, kdy pak člověk unese i dogu. Akorát jsem tím došla k tomu, že všichni další psi budou mít z tohodle důvodu váhovej limit...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:04
- Nahlásit

birma
blbeček
tak koukám, oni jsou fšici stejní, psi magorovatí
ho hned nechat uspat.
a co se mu stalo že ochrnul
máš pravdu, člověk ve vypjaté situaci dokáže nemožné
a to je dobře
tohodle důvodu váhovej limit...
na to jsem myslela při pořizování maďara, páč mám vanu a né sprcháč a tak malinkou koupelnu, že by do ní neskočil.
Počítala jsem s 30ti kily ... snad proto si drží tu linii,
abych se s ním moc nemusela tahat

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:19
- Nahlásit

denyk
Ani nehučím, přmlouvám ho v klidu, že je to kámoš a že je to v poho a že teda raději jdeme
bohudík kluci si dali nakonec říct.
že ho v těhle vypjatých situacích prostě nedokážu vošéfovat

proč myslíš, že ne? vždyť jste nesežrali knírače ani NO

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:20
- Nahlásit

kachna_

ty vole kachna dycky přijde, hodí do placu nějakou ptákovinu a sejme mě pod stůl

birma
každopádně teda zmáknout 55 kilíček- to je obrsíla, to bez debaty. já jsem měla co dělat s 30 kg a odnesly to záda a to šlo o jednorázovku,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:36
- Nahlásit

birma
z toho duvodu mam vahovej limit i ja, akorat ja su na pulce toho tvyho a to si rikam, ze tech 25 je takovy maximum na psa, nutne to neznamena, ze chcu 25kg psa

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:38
- Nahlásit

denyk
a co se mu stalo že ochrnul
měl výrůstky na páteři (o kterých jsem nevěděla, pohybový potíže jsem přičítala špatnejm kloubům, který přesluhovaly o mnoho let oproti prvním prognózám) a jeden rupnul a začal tlačit na míchu. Ještě měsíc tu s náma byl, protože se fakt snažil, i se trochu s pomocí rozchodil, akorát pak to šlo do kopru, chodit přestal a začal mít bolesti. Mohla jsem mu s tím kdykoliv hnout, protože přemisťovat ho tak, abych mu s těma zádama nehejbla blbě samozřejmě nešlo, jsem byla ráda, že ho vůbec přemisťuju...
PetraK
každopádně teda zmáknout 55 kilíček- to je obrsíla, to bez debaty. já jsem měla co dělat s 30 kg a odnesly to záda a to šlo o jednorázovku,
však jsi mě viděla, kam se na mě s velikostí většina chlapů hrabe a záda mi z toho zloběj ještě teď, mámě to zas zhoršilo problémy s karpálním tunelem a uspíšilo operaci o pár měsíců...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:38
- Nahlásit

cernej caj
z toho duvodu mam vahovej limit i ja, akorat ja su na pulce toho tvyho a to si rikam, ze tech 25 je takovy maximum na psa, nutne to neznamena, ze chcu 25kg psa
no já teď mám limit 35 s tím, že do 30 to bude lepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

a jeden rupnul a začal tlačit na míchu

pipina malá statečná.
však jsi mě viděl

vím, ale stejně, je to síla.

sedim tu , uvařená jak celestýnský nudle a jedu si hošíčky, jinak bych asi nepřežila. Už jsem i zmrzlinu snědla. Potají. Páč kolega počítačový mág mi navrhoval, že jí sníme spolu. Von to teda řekl mnohem hůř, ale to se před 22 hod publikovat moc asi nedá , ale páč jsem se nehodlala dělit, počkala jsem lstivě až odejte

A MÁME LÍSTKY DO ERSTE RAJÉÉÉÉ!!!

edit- hele Chlupík je moc vzhednej péf jsem ti zapomněla říct. Uvažuješ o sebevraždě či co?

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:54
- Nahlásit

PetraK
Uvažuješ o sebevraždě či co?
neuvažuju, našla jsem i jemu podobný fenky
ale teď fakt ne. Buď si to nějak zařídí bejvalej a budem třeba zas spolu, nebo tak za 3 roky pořídím domeček (chacha) a pak pořídím Adámkovi nějakou střapatou kámošku. Teď to fakt nejde - jak kvůli bytovým podmínkám, tak kvůli tomu, jak je Adam ještě neusazenej a nevychovanej...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:59
- Nahlásit

tip na knížku http://www.studentpoint.cz/cz/276-umeni-v-kostce/1 1250-proste-velka-kniha-o-curani/

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:06
- Nahlásit

birma

neuvažuju, našla jsem i jemu podobný fenky

vidím. že humor tě i ve vedřinách neopustil
ne já si taky dělala srandu, nějak mě ani nenapadlo, že bys byla tak padlá na makovici a v týhle situaci páchala další možný harakiri.

lidi já už mám uvařenej mozek jak mi to furt a furt jede a jede. Bojim se, že jsem se zacyklila
.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:16
- Nahlásit

PetraK
já už jsem uvařená celá a mozek teda mi nejede ani omylem

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:19
- Nahlásit

Maya
a mozek teda mi nejede ani omylem
.
já chtěla jen udělat dojem, jako že ho mám znáš to, aby si lidi mysleli... bože to je vjedro. a ten hovád se zase půjde koupat a pak bude proudit prostorem jak propíchnutej pouťovej balonek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:20
- Nahlásit

Maya
mas precteno?

PetraK
ses aspon opak myho muze. on rikal, ze musi neco zvazit, a kdyz sem se ho za 15 minut ptala tak jak se rozhod, tak netusil, o cem mluvim

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:25
- Nahlásit

PetraK
PetraKvidím. že humor tě i ve vedřinách neopustil
ne já si taky dělala srandu, nějak mě ani nenapadlo, že bys byla tak padlá na makovici a v týhle situaci páchala další možný harakiri.

je vidět, že mě ještě neznáš jak myslíš, že se mi do bytu dostalo pět koček? ale ne, pes fakt nejde... (zatím )

a ten hovád se zase půjde koupat a pak bude proudit prostorem jak propíchnutej pouťovej balonek
řekni mu, že je magor, ani Adam neproudí, jen občas kontroluju, jestli žije (po bytě se teď válej kočičí chcípliny a pak nějaká vycpaná psí kůže - nehejbe se vzduch, tak se nehejbou ani zvířata...)

<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání