Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 22:02
- Nahlásit

tak jsem se zasnila, že bych odložila práci na zítra, když se ještě pořád neochlazuje. A copak to vidí oko mé? dneska o půlnoci 25, zítra o půlnoci 26, teploty přes den rostou, déšť žádný.... to asi zákazníkům nevysvětlím, že ve vedrech jenom hybernuju, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 22:06
- Nahlásit

kachna_
jenom na indesitce to nebyla oprava za pár korun
Tohle je starej typ gorenje, poslusna a spolehliva babicka bez nadmernych picicaren elektronickych. Uvidime.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 22:07
- Nahlásit

birma
to asi zákazníkům nevysvětlím, že ve vedrech jenom hybernuju, co?
Asi ne, ja jela z prace a na jednom baraku davali novou strechu - nechapu, jak ti remeslnici tam mohli fungat!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 22:17
- Nahlásit

Fifi
ja jela z prace a na jednom baraku davali novou strechu
to by mě vodvezli, litovala jsem i pána, co na traktůrku sekal v parku trávu

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 06:24
- Nahlásit

Mórgen,
ty wogo, to byla noc, blééé. Takovýhle bezesný teplý noci si pamatuju jen ze slovače. Byla jsem ráda, že sem jich tu zažila jen pár, snad to nebude pokračovat
Na houbičkách jsme nebyli jen chvilku v lese, páč i ten vižlák je prostě v tom vedru línej....a dokonce, když jsme seděli na pifku, tak si lehnul na zem
Až když jsme dali utopence, tak vstal a čučel, esli by se to jako dalo jíst a jelikože nežeru chleba, tak dostal aspoň ten.
Maya
asi v příštích několika minutách chcípnu
a necípla, viď
cernej caj
tak jsem koukala, uplne to neni to,
jasný, v poho, hele já mu řekla, že se zeptám a navíc mi je vlastně trochen jedno, jestli ho prodá, žádný % slíbený nemám ...ale cizí člověk co ho nezná bude určo nedůvěřivý, to je jasný, páč je to elektronika a je to drahá věc prostě.
Ty wogo z roku 2005, to to letí ..já bych řekla, že ho má tak 3 roky. Myslím, že by nakonec na těch 35 i šel...on chce prostě to kolo a dup dup dup
PetraK
konec básnické minutofky
hm, tak to ten ftip byl krapet lepčí

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 07:43
- Nahlásit

birma
ty wogo, psi skáčou z vokna, když potřebujou . To ten
můj když to nevydržel, (je to asi 2 roky) tak to pustil u vchodoových dveří na lino..asik nenašel náhradní klíč od dveří ..spíš teda měl zavřený vokno.
Sranda to teda není, chudínci

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 07:45
- Nahlásit

Fifi
a na jednom baraku davali novou strechu
můj mrňavej kámoš Tonda fčéra makal na pergole...říkal, že chvílema neviděl ...
A navíc mi příjde, že se na sluníčku zmenšuje
tak to pak se mnou musel jít spláchnout a hned se mu udělalo líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 07:49
- Nahlásit

denyk
tak on je to dobrej fotak, i kdyz starej (tak zastavam nazor, ze u zrcadel de fakto nestarne kvalita - maximalne mas min mpx, nedas video a podobny serepeticky, tak proste to nijak nesnizuje jeho kvalitu). Spis de o to, ze ja mam ted telo + 2 skla (kazdy rozsahem trochu jinde, nez prodava) a ty skla jako takovy mi vyhovujou. Kdyby mel to telo + 2 podobny skla a min tech kravin, tak i za ty prachy do toho mozna du, ale ja ty kraviny kolem nepotrebuju a musela bych si pak koupit stejne teleobjektiv, pac on ho v sade nema a to by se mi dost prodrazilo navic jak sem rikala - chtela bych neco novejsiho. ja ten muj mam taky "jen" 3 roky ale ma zajeto 8

Fifi
no tak snad to nebude moc drahy... ja mam nejlevnejsi pracku, co tenkrat byla na trhu (goddess) a mam ji asi 5let a furt pere super a priste pudu zas do ty nejlevnejsi... pac jestli pracka za 6t vydrzi cca 8-10let nebo za 12 vydrzi 15let...

hlasim, ze dneska jen jedno tricko!!! lepsim se a navic mam scvhalenej home office. Toto je tedy slavnostni den, po 5letech, 5ti mesisich a 3 dnech v praci mam home office!! vyhoda je, ze su schopna prace, ale krz tu horecku nejsu moc schopna prepravy a tak... supr. akorat se bojim, ze se budu flakat vic nez v praci

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 07:57
- Nahlásit

denyk
ty wogo, psi skáčou z vokna, když potřebujou
von byl fakt Altárek takovej zvláštní případ
cernej caj
akorat se bojim, ze se budu flakat vic nez v praci
jen se flákej, ono to občas nezaškodí

já dneska přecházim na noční režim - přes den budu řešit jen to nejnutnější a spát a pracovat budu mezi 1 a 5 ráno, kdy je nejlíp, doufám, že mi to tak vyjde a nebudu spát nonstop

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:16
- Nahlásit

rumštajn
jako vypněte někdo už to vedro, ráno v 6 20 stupňů, to fakt není normální, tady v našem panelákoidním kanclu je nejmíń 30, jak tu přežiju dnešek a zejtřek fakt netuším, radši bych byla doma, tam je v baráku snesitelně a i spát se v pohodě dá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:18
- Nahlásit

birma
to predpoklada, ze v tom vedru dokazes spat Ja zavrela okno, zatahla zaves a otevrela okno vedle v pokoji a nechala otevreny dvere oboje do chodby, aby mi sem sel trochu vzduch z venku ale zase se mi to tim vzduchem neohrivalo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:18
- Nahlásit

Maya
taky se tesim, az nebudu mit 38 (ale kazdej den o pul stupne min pak budu moct overit, jaky sou u nas spaci podminky

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:33
- Nahlásit

cernej caj
to predpoklada, ze v tom vedru dokazes spat
hodim si přes ksicht mokrej hadr, nebo si obleču mokrý triko a ono to půjde. Zatim mám mokrej ručník za krkem a funguju líp než včera akorát Adama to zmáhá a nechce se nechat chladit potvorák

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 09:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
Cir přeskočil takhle zábradlí v prvním patře, páč tam byl přehozenej koberec (takže to naivně pokládal za překážku). Jo a jednou se nám šprajcnul v Bosyni ve větračce . My máme krásný starý dvojitý okna a větračky se otevíraj obráceně, ty panty jsou nahoře.
No a my jjsme větrali, večer jsme zavřeli psy do baráku a šli na pivko. Po chvíli se Michal vracel, protože Cir řval nějak divně a našel ho, jak se snaží prorvat mezi oknama.

Jo a nepsala jsem vám, holky už byly u mamči v Lahovicích. Lucinka tam vlezla a povídá
"No tady to vypadá"
Holky nechcete/nevíte o někom, kdo by chtěl za odvoz starej funkční elektrickej sporák? odběr ve Vlašimi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 09:26
- Nahlásit

kachna_
ten Cir je fakt kvitko, si ho predstavuju, jak leze do ty ventilacky

i kdyz je fakt, ze ted co sme prestehovany do mensiho pokoje a mame postel pod oknem a uz je to fakt postel, ten gauc sme v sobotu odvezli na separak, nemuzu otvirat okno normalne ale jen na vetracku, protoze jak se venku neco sustne, z postele je to oknem ven jeden skok pro ferinu

je videt, ze lucinka ma jeste tu detskou nevinnou uprimnost

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 09:39
- Nahlásit

kachna_
ty jo, maj ty psi někdy fakt nápady
cernej caj
pořiď si ty dětský zarážky na okna, pak je můžeš otevřít jen tak, aby ti tam Ferina neprolezla

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:02
- Nahlásit

Fifijová máš emila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:09
- Nahlásit

Maya
tak to muzu mit i na tu ventilacku a tam ji to nesvadi stkat cunu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:15
- Nahlásit

cernej caj
muzu mit i na tu ventilacku
to je asi o zvyku, já mám pocit, že okno otevřený byť mín nasvislo víc profukuje než ventilačkou

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:35
- Nahlásit

A já myslela, že šílenosti s oknama jsou doménou koček
Jako že mi jeden mňour vyrazil síť a našla jsem ho na parapetu, doma jen ocas, jsem myslím říkala. Nedávno mladej přelezl okno vyklopený shora na ventilačku a šprajcl se... ještě že tada tam dál byla síť.
Došli jsme k tomu, že teda asi nesmíme vůbec větrat, otevřený to nejde skrz jednoho, na ventilačku skrz druhýho magora.
Ještěže pes tyto tendence teda vůbec nemá.

Fuj to je HIC, nejrač bych taky hybernovala...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:38
- Nahlásit

Vero
to ti prolizaj i ventilackou? tak to je sila... leda nejakou sit jeste pred okno, ze byste ji zatahli jako zaclonu a kocour by tam nevlez

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:55
- Nahlásit

cernej caj
leda nejakou sit jeste pred okno

to by se jim moc líbilo jako šplhadlo a drápadlobrus
já to vidím u nás tak na železnou oponu.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:03
- Nahlásit

Vero
jedině kovou síť, po tý by mohli lejzt a nic by se nestalo, protikomáří sítí mi kocour normálně prošel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:10
- Nahlásit

Maya
to je fakt, mrize proti zlodejum

tak ja du na obed... rekla bych, ze mam prijemnych 21stupnu (nedokazu to odhadnout, ale nepotim se ani se mi ruka nelepi ke stolu pri praci, je mi prijemne v tilku a kratky sukni. bojim se, at me to venku nezabije a taky nerada nosim cokoli nad kotniky mezi lidi, ale mam obavu, ze pokud nechci umrit, tak mi nic jinyho nezbejva

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:18
- Nahlásit

to je kočená

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:20
- Nahlásit

Tak nevím, jestli by to mý trdlo napadlo skákat z vokna...snad né

U nás v kanclu taky docela příjemně, máme i klimošku,
ale nerada jí pouštím.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:54
- Nahlásit

Se picnu, zvedli očekávanou teplotu na zejtra na 38, nebejt už na štíru s dovolenou, tak fakt bych nevystrčila nos z baráku, takhle to budu muset nějak přežít.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:57
- Nahlásit

Rrumstajn,
ceho je moc, toho je prilis. Mam sto chuti se presidlit na wc, tam je nejchladnejsi misto v celym baraku. A asi to tak i dopadne, neb jsem si vcera rikala, ze ten testovinovej salat s kurecim je uz nejakej jetej...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:59
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
!!

vodičkááá jest to teď monotématické

tak jsem včera dumala, že to asi nebude dlouhá procházka, jednak dusno, jednak hrozila buřina. Ne tak Hošikus ten nedumal a po vykoupání se v jednom rybňajzu se rozhodl, že krátká procházka se nekoná a valili jsme polema. On zlehla jak ta srnka, neb byl ochlazen, já se vlekla jak courák do Cítova a lilo ze mě jak sviň, U druhýho rybňajzu už jsem mu nepokrytě záviděla, když tam lítal za tenisákem a ploval. Pěkně jsme si zopákli jak se slušně vychovaný péf chová ve společnosti hárafky a tak po upozornění, že jsem tu taky, pěkně zas dál věnoval svou pozornost tenisáku a plování. Dobře bylo. Aji pak v hopsůdce, kde jsme měli válečnou poradu s Brtnikem a se Starym ohledně koncertní šnůry. ale to ráááno!

zážitky s psími skokany nic moc u nás takhle teroš ze sedmýho patra hópnul. Zrovna včera jsem to říkala paní od JRT, která takhle mívá psa na balkoně...... prej von neskočí , tak asi ví svoje. ještě o pár pater výš zase na balkoně volně loženej jork .

denyk

páč i ten vižlák je prostě v tom vedru líne

kterej?? kterej vižlák??? Včera dvě hodiny u vodičky. Ze psa lila voda, ze mě pot a závist, že von se koupe a já ne (páč do teho nevlezu )

tak si lehnul na zem

zažila jsem též jen jednou a dodnes z toho mám celoživotní kuldůrní zážitek. Bylo to pod Tanečnicí u vás. Sjížděli jsme jí na kolobkách a já to pustila na plnou páru, ešátor už nestíhla a vzhledem i k předchozím nachozeným km pak dole u obžerstvovny totálně odpadnul. Stočil se do klubíčka jak poslední vesnickej opuštěnej voříšek a hnípal tam v prachu

No nekecejte, že tu byla FAJFKÁÁÁÁÁ ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:01
- Nahlásit

Fifi

si teda jedeš "dobrej" mejdan. Nejdřív škrouká v útrobách pračce, tetkon zas tobě. dejte si holky endiaron

<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání