Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:20
- Nahlásit

Vero

sem si to představila, paní!

no, pěkně bych si přičupla vedle cestičky a tradáá

jednou se poblil, aby se nepoděla

ach boože, to jsou kubové kubovatí . a kdyby u toho člověk ale nějak vyváděl, , ale u nás se to vůbec neřešilo, hodně se běhalo ven a on se to naučil velmi rychle. nikdy žádná poznámka, žádný fuj či něco co by to zastavovalo .

cernej caj.

aha, ja mela za to, ze si psala ve stredu, a to mi nejak uniklo.

to joo, ale to bylo nadneseně tak jako. Já to fakt chci nejdřív pořádně s Brtnikem probrat - je to přeci jen úplně jiná liga než malý štěně, kde jaký si to uděláš takový to 100% máš, probrat všechny negativa,

normalne nabrat rukou v rukavici?

jo, v poho

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:28
- Nahlásit

PetraK
to joo, ale to bylo nadneseně tak jako. Já to fakt chci nejdřív pořádně s Brtnikem probrat - je to přeci jen úplně jiná liga než malý štěně, kde jaký si to uděláš takový to 100% máš, probrat všechny negativa,
a to nemůžete probrat na procházce s pučenym psem? Aspoň některý ty negativa uvidíte v praxi...

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:32
- Nahlásit

PetraK
a kdyby u toho člověk ale nějak vyváděl, , ale u nás se to vůbec neřešilo

v našem případě kdoví, jaký cepování má psák za sebou, páč on by všeobecně radši pukl, než aby se podělal, což mi nepřijde normální úplně. ale aspoň si už umí říct.

Já to fakt chci nejdřív pořádně s Brtnikem
já bych si napřed půjčila tu fenu ven, páč třeba pak nebude co probírat, budeš mít vyřešeno, že ne-e. nebo vědět konkrétněji, jaký problémy to budou.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:37
- Nahlásit

Vero
v našem případě kdoví, jaký cepování má psák za sebou, páč on by všeobecně radši pukl, než aby se podělal, což mi nepřijde normální úplně.
však jsem tu psala, co Altar s čuránim a to já jsem to fakt nijak neřešila a nevěřím, že by mu to uvízlo z doby u chovatelky, kde byl do tří měsíců... (a to ani nevím, jestli víte, že jednou kvůli průjmu vyskočil z okna z druhýho patra, který jsem já dement nechala pootevřený při cestě do práce )
myslim, že tohle maj některý psi prostě v sobě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:50
- Nahlásit

birma
a to nemůžete probrat na procházce s pučenym psem?
počkala bych na normální počás, do tej doby můžou probírat
Třeba Haskýšek neměla prakticky žádný svalstvo (2r v útulku), a byla celkem nekontaktní a pak se strašně změnila, prostě se z ní stala normální trhlá pinčofka.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:01
- Nahlásit

kachna_
Třeba Haskýšek neměla prakticky žádný svalstvo (2r v útulku), a byla celkem nekontaktní a pak se strašně změnila
však já to vidim doma, jsem si udělala tabulku s pokrokama a s tim, na čem zapracovat a od konce května se zlepšil v 10ti věcech <3

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:08
- Nahlásit

birma
že tohle maj některý psi prostě v sobě.

mně to připadá ale u psa dost divný, pes nemá žádný sklony k čistotnosti sám od sebe, přece. nevím.

to ani nevím, jestli víte, že jednou kvůli průjmu vyskočil z okna z druhýho patra

ufff!!! brrrr. a dobrý? to do zahrady, nebo do ulice?

to ani nevím, jestli víte, že jednou kvůli průjmu vyskočil z okna z druhýho patra

super!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:17
- Nahlásit

Vero

ufff!!! brrrr. a dobrý? to do zahrady, nebo do ulice?

do vnitrobloku, ještě navíc do výkopu. Vracela jsem se pak s tehdejším přítelem domu a slepoň bez brejlí říkám, co za hovado tu nechá pobíhat takhle velkýho psa bez dozoru (viděli jsme ho přes 4 dveře baráku, šli jsme druhým vchodem) a on jenom "ale to je tvůj pes" a v pohodě, vykleplá jsem volala vetovi, ten mi jenom řekl, že když nemám k dispozici auto, tak si mám dát panáka na uklidněnou a sledovat ho, Altar spal do druhýho dne (našli jsme ho ve dvě odpoledne) a pak už o ničem nevěděl...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:27
- Nahlásit

birma

a to nemůžete probrat na procházce s pučenym psem?

myslíš jako s těma dvěma magorama??? to si člověk moc vážně nepohovoří, to chce klid. chci aby si to fakt mohl dobře rozmysle. Však ani já nemůžu vědět do čeho by se šlo. natož on, kterej je víc nepsí, než psí a že těch starostí člověk čekat může - už jen vzhledem k věku. A ty starosti budou i na něm, není to přeci jen jorkšír, ale pes kde je jednak těžší manipulace a taky to jsou větší náklady a blábláblá, abych nebyla jak ze samoty u lesa

ty negativa uvidíte v praxi

a tak tyhle běžný negativa známe, není to poprvní co máme na dozor cizího psa. Navíc psa ne hned na sebe navázanýho. Tohle je to nejmenší , si myslim teda.

Vero

v našem případě kdov

tak to jasně, to bez debaty, tam se ví prt..

si napřed půjčila tu fenu ven, páč třeba pak nebude co probírat, budeš mít vyřešeno, že ne-e. nebo vědět konkrétněji, jaký problémy to budou.

já to vidím opačně, chci aby měl představu co může být to nejhorší - nejsem pesimista to ne, ale chci aby věděl co všechno nás může čekat a jestli na to má. Já tam chci jít připravená za nás oba, že OPRAVDU ANO a pak až zjišovat, zda to půjde. nechci zjistit, že by to šlo, ale on by si uvědomil, že prostě na starou fenu nemá. a ona relativně stará je.

kachna_
počkala bych na normální počás, do tej doby můžou probírat

Jo! to máš navíc pravdu, to mě nenapadlo.

Třeba Haskýšek neměla prakticky žádný svalstvo (2r v útulku), a byla celkem nekontaktní a pak se strašně změnila, prostě se z ní stala normální trhlá pinčofka.

myslím, že bude kapek překrmená, jak tak na tý fotce koukám, je tam dlouho, je to starší pes, bez pohybu

birma

vyskočil z okna z druhýho patra, který jsem já dement nechala pootevřený při cestě do práce )

ty vole!!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:34
- Nahlásit

PetraK
myslíš jako s těma dvěma magorama???
je mi to jasný
ty vole!!
však jsem ti říkla, že mi dal Altar dobrou školu a připravil mě na ledasco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:37
- Nahlásit

birma
jako ten skok z okna, to nic moc,ale ten dodatek me docela rozesmal, i kdyz chapu, ze do smichu ti asi nebylo. doufam, ze sis dala apson toho panaka

Maya
ajo vlastne, ty blechy. Jako by nestacilo, ze se nam udelalo mraveniste podsusakem, takze ty svine lezou po tyci na snuru a pak na pradlo, sice uz je to nejaky rozryty mravenistatko ale vobcas nejaka mrcha pronikne a to sou urcite mravenci doma lepsi jak blechy

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:39
- Nahlásit

PetraK
ale viléma naprosto chápu, teď procházím útulky kvůli známé a naprosto jsem propadla tomuhle fešákovi, akorát by to nešlo ani kdybych měla dům se zahradou (natož že bych dotáhla do bytu k nevychovanýmu Adamovi, 5ti kočkám a mámě, která nesnáší zvířecí chlupy a nepořádek takovou obludu), protože by se chlapci nesnesli...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:41
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze sis dala apson toho panaka
že váháš, jsem nemohla pořádně chodit ani mluvit, jak jsem se z toho šoku klepala... dneska už se tomu můžu smát, protože to žádný negativní následky nemělo, ale tenkrát to byla fakt síla. K tomu představa, že by třeba ve výkopu někdo zrovna pracoval - to by byli mrtví oba a já asi u soudu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:59
- Nahlásit

birma
nas pes jednou skocil ze zvysenyho prizemi (ze dvora jak druhy patro) do dvora, protoze sme se segrou dycky kdyz sme slyseli tatinkovo auto otevreli dvere od bytu, pes vybehl do dvora a tam sme mu otevreli dvere a vitali se s tatinkem.. no a pak sme dali pod okno kreslo, pes cumel furt z okna a jak slysel tatinka a nikdo nesel otevrit, protoze se nikomu nechtelo, tak sla nejkratsi cestou... nastesti byli v ceste popelnice,ale i tak pak od te doby byla takova nervoznejsi a protivnejsi, tak asi si neco s palici udelala ale jinak nastesti dobry...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:13
- Nahlásit

Kdyz ste u tech skoku z okna - Ag to onehda vzala za cmelakem, na dvorek, nastesti to neni extra vysoko, tak metr sedesat.
Ale jako mala sem zazila NO, co jumpnul z balkonu asi 8. patra z vezaku, rozplacnul se vedle piskoviste, kde sme si hrali. Dodneska si to pamatuju, brrrr, prijezd majitelu a jak pani brecela. Nechavali ho tam bezne a jednou je videl odjizdet a chtel za nima...

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:20
- Nahlásit

birma
obludu

tyjo, ale to je roztomilej sympaťák!

Fifi
co jumpnul z balkonu

je mi zle

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:32
- Nahlásit

Fifi
Ale jako mala sem zazila NO, co jumpnul z balkonu asi 8. patra z vezaku, rozplacnul se vedle piskoviste, kde sme si hrali. Dodneska si to pamatuju
ty jo úplně se mi svírá břicho z tý představy.
Známá takhle přišla o bulindu - bejvala dlouho v práci a za oknem letěl pták - 4. patro pavlačovýho domu...

Vero
ale to je roztomilej sympaťák!
no strašně! našla jsem jich ještě pár podobnejch, velkejch i střeďáků, psů i fen... Je mi z toho zle když to procházim a vidim, kolik z těch psů nakonec v útulku umře, nebo je tam 3, 5 let....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:55
- Nahlásit

Rumštajn!!!
Fajkytýýýýdááááááááááááá....

Nevim jak jste to dokázaly, ale beru to jako nejlepší kousek zdejší fory !
Jako domluvit.... aby krz mě k nám přijel Travolta až z tramtárie...
klobouk dolu , normálně před váma smekááám
Předpokládám že pštros bé jeho překvapení večera

essi neumřu na vjědro nebo na slunko (zaplatbůch že pálí a vytopený můžou sušit zadarmo !) tak se tu večer stavim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:59
- Nahlásit

birma
me je z toho hrozne taky... jenze pokud ma clovek zdravej rozum, tak vi, ze s tim nic moc delat nemuze... vsichni vi, jaky jsou jinak vetsinou takovy ti, kteri seberou kazdyho psa ve snaze mu "pomoct" a pak sou z toho mnozarny, ktery u nekterych individui zacinaji snahou pomoct co nejvic pejskum, ale vzhledem k jejich vetsinou ne zcela zdrave hlave to dopada, jak to dopada, ze... a pak je svetla vyjimka tech, kteri se fakt snazi, ale vetsinou dost na ukor vlastnich prostredku...

jinak ten tvuj chlupik byl roztomilej moc, takovy se mi taky libi, i kdyz na me moc velkej teda...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 18:08
- Nahlásit

cernej caj
jenze pokud ma clovek zdravej rozum, tak vi, ze s tim nic moc delat nemuze... vsichni vi, jaky jsou jinak vetsinou takovy ti, kteri seberou kazdyho psa ve snaze mu "pomoct" a pak sou z toho mnozarny, ktery u nekterych individui zacinaji snahou pomoct co nejvic pejskum, ale vzhledem k jejich vetsinou ne zcela zdrave hlave to dopada, jak to dopada, ze...
jojo s tim neustále bojuju...
i kdyz na me moc velkej teda...
snadno najdu tři podobný menší, nebo fenky jestli chceš

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 18:35
- Nahlásit

birma
Je mi z toho zle když to procházim a vidim, kolik z těch psů nakonec v útulku umře, nebo je tam 3, 5 let....
Ja si musela dat voraz presne kvuli tomuhle od Terosu v nouzi. Nejak toho bylo moc... ale ted uz mam sil zase utulky prolejzat a nejak se na to vrhnu.
ty jo úplně se mi svírá břicho z tý představy.
Ja dodneska vidim voci toho psa, jak mu v nich lezou mouchy...
Fajka
Vono to zijeee!
essi neumřu na vjědro nebo na slunko
Des, co? zalizt do chladku, nedejchat, nelepit se sama k sobe... ale jak rikas, jen at to vysycha. Jen se desim tech bourek, co zakonite z takovych teplot musej prijit, blee.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 19:49
- Nahlásit

Fifi
ale ted uz mam sil zase utulky prolejzat a nejak se na to vrhnu.
chceš nějak pomoct, když budu mít chvíli, že bych ti třeba naposílala nějaký linky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 20:00
- Nahlásit

birma
snadno najdu tři podobný menší, nebo fenky jestli chceš

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 20:08
- Nahlásit

birma
Urcite, anebo to klidne muzes flusat rovnou tam, chcees? Se muzeme domluvit, ja to nekdy nestiham a ted proste bylo vyhoreni a nechucus.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 20:12
- Nahlásit

Fifi
anebo to klidne muzes flusat rovnou tam, chcees?
jasně, pošli mi emilem instrukce, teď jdu ven, pak potřebuju pracovat, ale jestli tu zas budu kvůlivá vedru strašit ještě vo půl třetí ráno, tak se aspoň nebudu nudit

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 20:51
- Nahlásit

birma
Ja ti brnknu nejak, to bude rychlejsi.

A posrala se pracka. Netusite nekdo - straslivy zvuky pri zdimani ve vysokejch otackach, z nicehoznic. Bud neco vlezlo za buben (pred bubnem, za bubnem, nikdo nesmi stat, jinak nebudu prat!) nebo je proste kaput. Ale z hadice voda jde. Aaaach jo.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 21:31
- Nahlásit

Fifi
. Netusite nekdo - straslivy zvuky pri zdimani ve vysokejch otackach

stáří, takhle si může řvát při vyšších otáčkách ještě několik let. taky mám takovou, jednoho dne zničeho nic začla.
holt neperu večer.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 21:35
- Nahlásit

Vero
Kdyz tohle byl rev, jakoze je neco spatne. I sem to ted naprazdno pustila jen a buben tam jakoby vo neco dre. No sezenu dochroura a uvidime, zda ma smysl resuscitovat.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 21:50
- Nahlásit

Fifi
můžou to bejt jen vykloktaný ložiska a tím pádem uvolněný buben, taky jsem to měla u starý, spravili to za pár korun

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 21:57
- Nahlásit

Maya
můžou to bejt jen vykloktaný ložiska
no, jenom na indesitce to nebyla oprava za pár korun

<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání