| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:46
- Nahlásit
PetraK
siestičku dvou zrzavců.
no to by ten jeden (asi Ešus) byl trošku v jiný poloze, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:47
- Nahlásit
Fifi
Nechavam jim u pumpy plnej, litaj se tam pres den obcerstvovat.
chudítko malý, ešče že to takhle dopadlo, nechceš tam dávat prkýnko, aby se právě měli jak pozachránit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:48
- Nahlásit
PetraK
jde se zpátky, akorát na reklamní přestávku.
dřív ta přestávka sloužila mně
tak musíte seběhnout vobá .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
PetraK
Prkynko by ukrad Kremyl. Oni jsou docela obratni, sednou si na okraje a jen se naklonej. Tenhle se asi naklonil moc a prevazil se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
kachna_
o to by ten jeden (asi Ešus) byl trošku v jiný poloze, ne?
jo rajtoval by po ní úhyl. Včera to bylo ftipný, když jsme přišli z procházky. Páč - Frída to s tím posloucháním má tak trošku na štíru, ale u nás se moc nediskutuje, takže ona ležela na jednom Ešusím pelechu a celá byla neščastná, že tam musí ležet a nemůže do kuchyně, do hračkárny, nikam. A Ešus byl neščastnej, že nemůže na ní . duo týraných vižlích magorů.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:51
- Nahlásit
Fifi
nebo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:51
- Nahlásit
Fifi
Prkynko by ukrad Kremyl
áha, no tak to by nevyšlo teda.
si naklonil moc a prevazil se
se asi předtím moc přežral
schůdky dřevěný jim tam vyrob
kachna_
tak musíte seběhnout vobá
hele jako by nestačilo, že vyjdu se psem ven a řikám u toho čůrám, čůrám!! což je pokyn právě pro krátké vyčůrání a mazej domů. Kdybych k tomu ještě tak i konala, bylo by to už opravdu na odvoz do Bohnic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:52
- Nahlásit
PetraK
to jsou mi věci
já to vidím jako by to bylo včéra, když byl Altárek miminko asi 4 měsíční a byli jsme u tehdejšího přítele s kamarádama popíjet. Ve dvě ráno, když jsme šli spát, se mi ho nechtělo budit, že ráno tu podlahu setřu až se počurá, vstávali jsme snad v 10 a ten prcek majintej to vydržel 14 hodin... Taky mi dělal od nějakých 6-7 let to, že se na večerní procházce odmítnul vyčurat a nechával si to na ráno, takže třeba nějakých 18 hodin Teď jak ochrnul, tak nechtěl čurat, ani když jsem mu tlačila na močák, už jsme řešili s vetem, že mě naučí cévkovat a pak jsme se s mámou odhodlaly, že ho vynesem ven a najednou to (s mechanickou pomocí) šlo - vydržel to zadržovat 3 dny
takže pro mě jsou fakt psi, co se s nima musí chodit ven, protože potřebujou, velká neznámá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 12:57
- Nahlásit
birma
ten prcek majintej to vydržel 14 hodin... Taky mi dělal od nějakých 6-7 let to
žišmarjá, to byl blásen, Murphy si zase neřekl, že chce ven , měl třeba průjem a nic. já koukám, co je s tím psem, on sedí v domečku, hlavu skloněnou, klepe se, tak první co mě naštěstí napadlo, mazat s ním ven. a von chudera malej ze zadele výčep. Nevím, prostě si neříkal
Ešátor dělá to, že když chce ven - přijde a vrazí ti hlavu do klína , taky to trochu trvalo, než jsem si to sečetla, že TOHLE je žádost o to jít ven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 13:00
- Nahlásit
birma
to sou pekny boty s tou zavrenou spickou, to by se mi taky libilo. Tak snad budou slouzit
Vero
to je husta foto, odkud to je?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 13:03
- Nahlásit
cernej caj
finance to asi nevyjde
jasný v poho
PetraK
koukám že přemýšlíš nad zrzafkou, hezká je...
toš já nezkušená ti neporadím ....
a fotografijé mám kjásný
birma
sandále fakt supér
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 13:21 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
NABÍDKA PRÁCE
http://www.profesia.cz/prace/ceska-republika/O1507 778?utm_campaign=user_agent_10007&utm_medium=mail& utm_source=user_agent_10007&utm_term=seznam.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:00
- Nahlásit
denyk
to je dobrýýý, by mě zajímalo kolik lidí ten životopis pošle, ten chudák, co to zadal se z toho zblázní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:01
- Nahlásit
tak vám mě teď tak napadlo, že nejlíp se mají Nagyová a spol. jsou vedra a voni jsou v chládku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:02
- Nahlásit
denyk
koukám že přemýšlíš nad zrzafkou, hezká je..
přemýšlím, hodně, hodně přemýšlím. a v těhle vedrech se mi už totál kouří z makovice.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:23
- Nahlásit
Maya
no to bych taky ráda věděla
PetraK
jsou vedra a voni jsou v chládku
moc blbáááá
hodně přemýšlím
asi by to chtělo fakt si jí vzít na prochjdu, třeba bude fakt
hodňous....
valím domů z fachy. Půjdem do lesa mrknou na houbičky.
Tak se třá zadaří....
Ono se stejně nedá dělat nic jiného, v lese je ještě docela
fajn...no a pak na terase ve stínu u pifka
Hezké odpo, fšem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:30
- Nahlásit
denyk
se máš, závidím, já asi v příštích několika minutách chcípnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:31
- Nahlásit
denyk
moc blbáááá
můj první vymyšlenej ftip v životě
aposlední
asi by to chtělo fakt si jí vzít na prochjdu, třeba bude fakt
hodňous..
což to jo, ale za procházku toho zas tak moc nepoznáš.a tu separační úzkost vůbec ne. To už je o tom, že jí vezmeš domů a...... hm.
valím domů z fachy. Půjdem do lesa mrknou na houbičky.
ejch. bledá závist.
.no a pak na terase ve stínu u pifka
to bude rychlý dneska v tom vjědru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:32
- Nahlásit
denyk
tak jsem koukala, uplne to neni to, co bych si predstavovala... cena by asi sla, i kdyz vzhledem ke stari (telo z roku 2005) a bez zaruky teda bych asi byla ochotna dat max. 35 ale treba sezene kupce i za tech 40 jako jinak to vypada docela dobre, ale ja sem zvazila pro a proti a myslim, ze menit fotak z roku 2005 za fotak z roku 2005 nema smysl ackoli bez debat ten canon bude o tridu minimalne nekde jinde, nez ten muj, ale ten muj ma starecky roupy a kdyz, tak bych chtela neco novejsiho. Ale zkusim rozhodit site, vim, ze kamarad neco chtel kupovat
PetraK
no uz zitra je ten den, kdy se tam des podivat a zeptat a uvidis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:33
- Nahlásit
Maya
příštích několika minutách chcípnu
Maya chcípla na vedro
ne na konec kalendáře,
něco se u Mayů nepovedlo
to jim nikdo nevodpáře.
konec básnické minutofky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:34
- Nahlásit
cernej caj
no uz zitra je ten den, kdy se tam des podivat a zeptat a uvidis
to ne, e, zítra ne, my ještě nestihli dát díky návštěvě včera s Brtnikem tu řeč, vypadá to na příští týden. Pokud Brtnika zas nezasukujou v práci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:42
- Nahlásit
PetraK
Kdybych k tomu ještě tak i konala, bylo by to už opravdu na odvoz do Bohnic
jsem si to představila, paní!
s tím říkáním, buldozér to dělá stejně, případně, při větší naléhavosti, na klín rovnou vyleze. nedělá to nikdy jindy než když se musí vyprázdnit.
ze začátku si neříkal, jednou se poblil, aby se nepodělal, ale neřekl si. během času spolu si na to přišel, že to spolehlivě funguje. v noci je citlivější: napřed hypnotizuje, než se vzbudím, až pak mě vrazí čumec za krk.
cernej caj
odkud to je?
http://pekne-sochy.cz/drevena-socha-psa-a76
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:44
- Nahlásit
PetraK
aha, ja mela za to, ze si psala ve stredu, a to mi nejak uniklo. No aspon mas par dni dyl na rozmysleni, ale to asi neznamena, ze to bude ku prospechu. No nic, du povesit pradlo, ta nemoc je priserna, vycerpava me vedro a s tim spojenej pohyb jakejkoli, k tomu blechac na zahrade, tak je tam ani nemuzu vzit mazliky sebou...
hele a blechace do krabice? normalne nabrat rukou v rukavici? nechtela bych, aby me pokousal nebo pobodal, ale sam si do krabice asi nezaleze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:48
- Nahlásit
Vero
tak to je husty,ze to delaj i na zakazku, skoda, ze sem nenasla cenu, ale drsna vec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:49
- Nahlásit
cernej caj
normalne nabrat rukou v rukavici? nechtela bych, aby me pokousal nebo pobodal, ale sam si do krabice asi nezaleze
ježka vezmeš v klidu i rukou bez rukavice, neboj
chcípnu taky. A stále ještě nemáme koupelnu - pokud neumřu na vedro, tak se utopím v potu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:59
- Nahlásit
cernej caj
já ježka nahrnu nohou na lopatu a odnesu ho na ní, jako můžeš ho vzít klidně do ruky, ale já když si představím ty blechy...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:02
- Nahlásit
Maya
taky používám lopatu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:08
- Nahlásit