| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:49
- Nahlásit
PetraK
Měla jsem moře plánů co udělám, ale nestihla jsem nic, krom
ty chceš, abych propadla do depresí, žejo
Tady chčije a chčije... hošíkovi to nevadí, ani nechtěl ráno domů a prej ještě házet balonky a prasit v blátě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bré jutro, vod rána lítáme jak hadr na koštěti ..jo možná já jak čarodejnice
Přivezli nám vobrovský silo, aby se mohla vylít podlaha..neměli ho kam složit tak muselo přímo před dům před balkon ...musela sem krotit pruhatici bo hlasitě nadávala, že nevidí do krajééé ani na silnicůůů at jdou s tím krámem do řiti
Taky hlásim že je děsně tejraná tedkonc bo se chudák celej den nevyspí, celej den musí ležet u dveří a hlídat aby nákej zedník náhodou nechtěl jít do bytu...no je to fuška makačka je chudák úpá sezřená
Vero
Měla jsem moře plánů co udělám, ale nestihla jsem nic, krom výroby kulajdy, houbových karbošů, němčiny a výroby štrůdlika
dobrej ftípek takhle při outerku že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
Vero
ty seš jemen!!
ty chceš, abych propadla do depresí,
no ne, ale tak jako já měla v plánu si nagrémovat svoje boty s dírama (což je hrozná fuška, protože se musej nakrémovat jednotlivý pásky, pak to celý vycídit....) uložit je na zimu, uložit letní botky a tak a von mi někdo prostě krade čas, svině jedna zlodějská.
Tady chčije a chčije...
nééé, nechci aby prášálo, ať si pršá přes noc, ne přes den.
hošíkovi to nevadí, ani nechtěl ráno domů
máš stejnýho idojeta jako já, Zrzavohubcovi taky déšť a bláto nevadí. zažila jsem ho jednou jedinkrát, že byl zhnusen z počasí. zas to ale člověka zocelí, když ve slejváku, bičován větry cárá polem jako kretén, zatímco druhej , čtyřnohej kretén poletuje kolem se ščastným výrazem na gezichtu!
ad to zdravý stravování jo.... že nevíš co sem měla dneska k snídani?? neuhááádneš, neuháádneš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:58
- Nahlásit
Fajka
, aby se mohla vylít podlaha
ty vole, na to ste nemuseli volat silo, stačilo abych přijela já, vyleju se taky jak podlaha
hlasitě nadávala, že nevidí do krajééé ani na silnicůůů at jdou s tím krámem do řiti
drbna je to. Normální vesnická drbna
dobrej ftípek takhle při outerku
výroba kulajdy je otázka tak půl hodiny?? esli přehánim, karboše mi teda zabraly víc, páč jsem musela předsmažit nakrájený houby a uvařit si bramboru, na což jsem zapomněla. Nejvíc času mi stejnak sebralo to blbý loupání jablek a germánština.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:15
- Nahlásit
Fajka
dobrej ftípek takhle při outerku
ano. sfiň jedna tečkovaná
PetraK
zas to ale člověka zocelí, když ve slejváku, bičován větry cárá polem jako kretén,
jo, čék se má votužovat, říkali mi vod dědství
ňákej holub se schoval před deštěm někde zvenku pod parapet... kocouři se mohli zbláznit.
že nevíš co sem měla dneska k snídani
hmmmmm... že by sekačku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:28
- Nahlásit
PetraK
stačilo abych přijela já, vyleju se taky jak podlaha
jako nejsem si jistá essi by se ti líbilo kdyby jsme tě hned zazdili a vobložili kachlíčkama ?
drbna je to. Normální vesnická drbna
no je no, šak sem jí taky řikala drž tu kušnu ty ježibabo !
výroba kulajdy je otázka tak půl hodiny?? esli přehánim, karboše mi teda zabraly víc, páč jsem musela předsmažit nakrájený houby a uvařit si bramboru, na což jsem zapomněla. Nejvíc času mi stejnak sebralo to blbý loupání jablek a germánština.
eh..ftipálku já se večer jak vodejdou robotníci svalim, vytuhnu a konečná...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vero
hele..ten je nádhernej!!!
no nebo teda mě se líbí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:58
- Nahlásit
je to celý jeho tata
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:20 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fajka
ten je nádhernej
mooooc kráááásnej
a kdo to je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:32
- Nahlásit
Vero
mooooc kráááásnej
a kdo to je?
je na prodej, chovatelka hledá novou rodinu bo u původního majitele ho jejich druhej pes nevydejchal...
myslím že jim jsou tak 4-5 měsíců ..ještě má na bozoši brášku trikolorního..
šiš ještě, že už jedno jelito plesnivý bláznivý doma mám, a že už z nich jsou parťáci kdybyto tak nebylo by to zas vnitřní boj essi jo nebo nééé...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:33
- Nahlásit
Vero
šiš sem zapoměla tu je chovka
http://www.volny.cz/amazonka/stenata-aus.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:42
- Nahlásit
Vero
sfiň jedna tečkovaná
votužovat
přéésně, proč se polejvat studenou vodou ve vaně, když se můžu takto nechat polejvat na poli
pod parapet... kocouři se mohli zbláznit.
zemětřesení v bytě?
... že by sekačku?
skoro vedle. Tři houbový karboše a abych to trochu napravila, nakrájela jsem si k tomu papriku
No jak říkaj hošíčci: Déén du bist, wasss du issst!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:47
- Nahlásit
tak jsem Brůtici lehce uďála průvan v peněžence a při cestě domů jsem v trambaji potkala mooc vzhlednýho hošíčka, moc vzhlednýho . a měl co? Zelený oči ten se paní přírodě velmi povedl.
Fajka
hned zazdili
no co, chodila bych vo půlnoci strašit Čííífa
šak sem jí taky řikala drž tu kušnu ty ježibabo !
fšichni sou stený. Hošikus zase, coby pavlačová drbna , když jdeme ven, tak vyběhne před byt a strčí hlavu do takový díry mezi schodama a kouká kdo jde do vejtahu, kdo jde od vejtahu, kdo jde zadnim vchodem, kdo jde přednim vchodem..... fšecko musí vědět
vodejdou robotníci svalim, vytuhnu a konečná.
no jo páč ty předtím ale pokládáš ty trůůůpky, to zas nedělám já, víme?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 15:25
- Nahlásit
okamžitě žádám, aby ode mě převzal štafetu posralosemiauto někdo další!!!!!!
chtěla jsem jet z práce a prd, ani škyt napsalo to "Stop, tlak oleje, vypni motor" - jako kdybych měla co vypnout, když nešlo ani nastartovat chytrák!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 16:39
- Nahlásit
Janiii
aby ode mě převzal štafetu
chůdě... Gerda furt čaruje, čarodejnice jedna, no toto.
PetraK
nenené, takováhle
zemětřesení v bytě?
zachraňovala jsem květináče, no...
Déén du bist, wasss du issst!
nepřipadám si jako cukrovanej rohlíček teda...
Fajka
šiš ještě, že už jedno jelito plesnivý bláznivý doma mám
zas dyš máš barák, tak ty čísla směrem nahoru se dají posouvat hošánek je fakt strašně krásnej. a líbí se mi i rodiče, oba...
ftipálku já se večer jak vodejdou robotníci svalim, vytuhnu a konečná
na té vaší akčnosti jsou dobrý ty okamžitý viditelný výsledky. já makám na kompjůtru do večera a pak zas makám na kompjůtru a dělám věci do školy a pak eště do školy a pak se svalím a navíc mi připadá, že jsem vlastně vůbec nic neudělala. achjoooo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 18:46
- Nahlásit
Tak jsem si udělala "výlet" do Práglu .... nejdřív na kontrolu,pak do lékárny, kde jsem za léky vyplázla 700,-, pak honem za Ešuskou a s ní do krámečku s olejíčkama. Tam jsem kulila očička a nevěděla, co mám ochutnat dřív ( a zároveň si dávat bacha, abych se pak cestou nepopo ), co si koupit, čím začít... nakonec jsem rozumně usoudila, že Praha není tak daleko a nemusím vykoupit půl prodejny jak Ešuska, takže jsem koupila dárek ségře k svátku, pár olejíčků a raději vypadla, abych ještě něco nepřidala Myslím, že tento krámek bude zakázán stejně jako antikvariáty
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 19:55
- Nahlásit
Brý večír
Jejda, olejíčky jsou moc fajný..taky se budu mušet po nějakých poohlédnout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 07:25
- Nahlásit
není vám to ani trochu blbý, psát tu o olejíčkách, když závadou mého posr*** autí je něco s OLEJEM???
beru to jako provokaci!
brut
nezapomněla jsem na tebe, leč jsem totálně nemožná, bez auta omezená (ne že by to předtim bylo lepší) a rrrrejpal má teď trochu jiný starosti než mě vozit po Brně ale na příští týden si to beru už jako třídnickej úkol ...
jo a abyste toho na mě neplivly málo!! tak už tejden mam zablokovanej krk, v pondělí jsem skončila na masáži, která byla mooooc příjemná, ale trochu mi to rozbouřila, tak než se to zklidní, užívám si. paní masérka můj stav zhodnotila jako "masakr" - chytrá ženská
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Sem se fčera byla zničit v posilovně, jsem z toho měla kapek obavy, páč jsem kvůlivá zádům a křípce 14 dní nebyla a necvičila ani doma, ale kupodivu dobrý a i váha mile překvapila jsem čekala, že pohled na cifernik bude zklamáním, leč naopak příjemné překvápko mě čekalo (takže jsem se dneska k snídani mohla pořádně nacpat ), pozvala jsem mámu na kávičku s mým vynikajícím štrůdlikem, kterej jsme společnejma silama fšicí tří skorem sežrali, až na malý kousek, který jsem ubránila /i před sebou / vlastním tělem pro Brtnika ku snídani. A ešče sem jí udělala vitamínovou bombu v podobě čerstvé ščávy z jáblok a zázvoru. Je to děsně dobrý, ujíždím na tom furt. Ať žijou jábloka a zázvor. Zpracovala jsem dvě tašky mangoldu, takže v zimě si budem debužírovat a nakrájela celej jeden plech čípků. Zima může přijít , sem připravená
Vero
takováhle
okamžitě to vymaž, nevim proč sem musíš dávat můj nejhorší portrét
nepřipadám si jako cukrovanej rohlíček ted
náhodou, celkem Ti to sluší
brut
abych ještě něco nepřidala
děs, viď??? a za to fšecko může kdo?? Já ne, ale Šáááárkáááá!
no ale vědět, kolik ti sebrali v lékárně, tak jsem tě tam netáhla teda. Mimochodem - brala sis ten lněnej nebo ne? mně byl na obličej příjemnej, mohl být fajn i pro tebe a Brůtikofce
Janiii
psát tu o olejíčkách, když závadou mého posr*** autí je něco s OLEJEM???
promiň no. ale mělas jet s náma, třá bys to tam vyřešila a kdyby ne, dala by sis aspoň dobrůtku nějakou.
zablokovanej krk
zdejší virus krkus asi nebo co
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:47
- Nahlásit
Rumštáááájn
Janiii
není vám to ani trochu blbý, psát tu o olejíčkách, když závadou mého posr*** autí je něco s OLEJEM???
hele a neni to tim, žes tomu autu třeba ten olej dala nějakej špatnej? Třeba by to na lněnej nebo třezalkovej nebo ořechovej jelo?
Jinak lity lity lity
PetraK
dala by sis aspoň dobrůtku nějakou.
třeba fritovací olej?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:00
- Nahlásit
Ramštajn jutro!
u nás z jedný strany azůůůro z druhý strany méélžik...tak doufám že se to přehoopne do toho azůra a béé háásky
Janiii
když závadou mého posr*** autí je něco s OLEJEM???
ty snad nevíš že kdo maže ten jede !!!????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:07
- Nahlásit
rumštajn ve spolek...
i u nás to vypadá na krásné ráno, sluníčko sfítí, ptáčci řvou, hnůj z polí smrdí, ale celkově to vypadá na moc hááááskej den....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:19
- Nahlásit
vlk
na moc hááááskej den....
jo tady je taky moc krásně,tak krásně že jsem se rozhodla si vzít v pjátnicu volno a vykašlat se na to tady. Tak snad počasí vydrží a snad vydržím i já, páč právě zde byla pani uklízečka a zaplivala mi kancl bacilama a prohlásila, že jí je na chcípnutí. Moc prima, větrám tu jak magor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:22
- Nahlásit
vlk
hnůj z polí smrdí
tak to u nás naštěstí nééé...
PetraK
krásně,tak krásně že jsem se rozhodla si vzít v pjátnicu volno a vykašlat se na to
dobře děláš! bé hásky !!
, páč právě zde byla pani uklízečka a zaplivala mi kancl bacilama a prohlásila, že jí je na chcípnutí. Moc prima, větrám tu jak magor
si jí měla vyhodit , šak by se ten uklid nepoto
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:30
- Nahlásit
PetraK
uklízečka a zaplivala mi kancl bacilama a prohlásila, že jí je na chcípnutí.
...jo to taky miluju, minulej tejden v kantýně, prodavačka nad otevřenou varnicí s polífkou kašlala, smrkala, teklo jí z nosa a nadávala, jak je nemocná.....a strašně se divila, že polífku si teda rozhodně nedám....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:31
- Nahlásit
Fajka
tak to u nás naštěstí nééé...
... ale po tom včerejším hnusném lijavém pičasí i ten hnůj dneska smrdí tak ňák příjemně......
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:36
- Nahlásit
vlk
trašně se divila, že polífku si teda rozhodně nedám....
blééééééé, něco jsem chtěla dodat, ale pak jsem si říkala, že nebudu nechutná.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:43
- Nahlásit
kachna_
jsem si říkala, že nebudu nechutná.
... jé, schválně, buď nechutná.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:46