| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
někdo Fajfku s Čífem na kadibutku
ted mě ješte napadá..to asik bude trošku prekérka todle bo...místo hajzlíku máme jen díru v podlaze... a hlavně !! je vybouraná celá přední stěna takže tam nejsou ani dvéře tudíš zavřít NELZE
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:49
- Nahlásit
Fajka
místo hajzlíku máme jen díru v podlaze
ááá tureckej záchod
je vybouraná celá přední stěna
navíc vylepšenej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:51
- Nahlásit
kachna_
místo hajzlíku máme jen díru v podlaze
ááá tureckej záchod
je vybouraná celá přední stěna
navíc vylepšenej
jj dívadlo...pro zedníky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 17:09 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Fajka
co se k tobě přestěhovalo? shnilej trám a nebo zbořenej komín, nefungující hajzlík a nebo rozmrskaný topení?
shnilej trám, do toho blbě udělaný štuk od mistra zedníka a navíc drolící se cihly u země ( teda ty snad jen v jednom místě a kousíček, ale kdo ví jak to bude dál)
Myslím, že to stačí na to, že se měla udělat jen podlaha a vymalovat
to asik bude trošku prekérka todle bo...místo hajzlíku máme jen díru v podlaze... a hlavně !! je vybouraná celá přední stěna takže tam nejsou ani dvéře
tak na jinou kadibutku, páč vím, že nemáte jen jednu ...tak koukejte za sebou zavřít na druhé a nesmíte vylézt dřív, než budeme mít hotovo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
že to stačí na to, že se měla udělat jen podlaha a vymalovat
no my jen koupelna a už je reozkopaná technická místnost pod, pak chlá zadní chodba , jedna kadibutka i druhá kadibutka... mrdník všude a nejmíň je hotovo v tý koupelně
tak na jinou kadibutku, páč vím, že nemáte jen jednu
jedna totál rozkopaná druhá napůl si nevybereš
shnilej trám, do toho blbě udělaný štuk od mistra zedníka a navíc drolící se cihly u země ( teda ty snad jen v jednom místě a kousíček, ale kdo ví jak to bude dál)
noooo taky dobrý... to je přesně ona dloubneš do starýho baráku a uuuuuž to jede jak na másle
ještě todle ještě tamto, tohle už se musí, todle by se mělo a nestačíš se divit
noo tak doufám že u vás to bé rychlejší !
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 20:31
- Nahlásit
vlk
PetraK
já k pepři čichám běžně, dyž mám ucpanej nos. akorát čék musí znát svoje meze ve vzdálenosti
teďka když se mi ucpává nos, čichám k ajúrvéskýmu imunitnímu čaji, než si ho uvařím, a je volno
jinak klimoška je děs a zlo i pro zdravýho čéka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 20:56
- Nahlásit
Fajka
my jen koupelna a už je reozkopaná technická místnost pod, pak chlá zadní chodba , jedna kadibutka i druhá kadibutka... mrdník všude a nejmíň je hotovo v tý koupelně
tak u nás naštěstí bude jen ložnice, páč okolo nic jinýho není a kuchyň je hotová...ale i tak to stačí. Navíc se asi bude muset "podříznout" barák a do toho doufat, že všechny cihly vydrží, protože nikde není psáno, že ty u země jsou v pořádku ....
to je přesně ona dloubneš do starýho baráku a uuuuuž to jede jak na másle
přesně tak
doufám že u vás to bé rychlejší !
taky doufám, ale pokud se pořád něco bude objevovat, tak budeme mít ložnici možná za rok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Je tam samec samcovitej!!! Kde se fláká ramštajnová? Jak to že nezatopila ještě!!??
brut
nás naštěstí bude jen ložnice, páč okolo nic jinýho není a kuchyň je hotová...ale i tak to stačí. Navíc se asi bude muset "podříznout" barák a do toho doufat, že všechny cihly vydrží, protože nikde není psáno, že ty u země jsou v pořádku
no fujky u vás taky samý veselostě koukám
taky doufám, ale pokud se pořád něco bude objevovat, tak budeme mít ložnici možná za rok
no jo neboj, u nás taky všecho strašně dlouho trvá...a ted sem zjistila že koupelna se bude dodělávat až jako poslední ale zas potěšující je že už v pondělí přijede a začne vobkladač tak že už to možná začne vypadat líp než na staveništi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:37
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
Fajkamá pravdu, kde je topíííííč ????? tady je kosa jak v ruským filmu.... doufám, že mi nezmrzla venku palma....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:34
- Nahlásit
[]Rumštájnnnn
vlk
má pravdu, kde je topíííííč ?????
No napadá mi jendo slovo, ale jsem slušně vychovaná
Tož si zatopíme samy
Jako obyvkle to nebudud ělat sama, bo mám na to "lidi"
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:43 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Hyena
Tož si zatopíme samy
...aspoň na někoho je spoleh, když vrchní rumštajnová topičová, se při pátku fláká a ani polínko nepřihodí, ani plamenomet nenastartuje..... ... člověka si nevšimne i kdyby tady žízní...ech...zimou chcíp....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:44
- Nahlásit
vlk
bať, ba´t..přeci kvůli ní nezmrznem nebo nechytíme rýmičku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:45
- Nahlásit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:45
- Nahlásit
Hyena
.přeci kvůli ní nezmrznem nebo nechytíme rýmičku
...no jo vlastně, vona má rýmičku.... tak to se válí pod duchnou a kašle na dělný lid.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:47
- Nahlásit
Vero
...no hnedkaj je člověku tepleji, ale vopatrně, zas aby mi nechytla barabizna ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:12
- Nahlásit
abych vás v tom nenechala a přiložila ruku k dílu !
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:29
- Nahlásit
vlk
Fajka
Vero
Hnedlinko je člověku líp...ještě by to chtělo groček a čéku by ani ten pracovní proces nevadil
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:30
- Nahlásit
Hyena
.ještě by to chtělo groček
...to bys musela pracovně procesit tak v poslanecké sněmovně... jinak to asi na groček nevidím....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:42
- Nahlásit
Hyena
ještě by to chtělo groček
tyjo...tak ale k tomu grogu ještě vybavení
vlk
jinak to asi na groček nevidím
že ts už ho měla?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:42 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Hyena
edit: vybavení už dodala kolegyně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:53
- Nahlásit
Fajka
že ts už ho měla?
.... neměla...ale rum mám doma už prověřenej a v pořádku....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:59
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:06
- Nahlásit
vlk
doma už prověřenej a v pořádku
no a věříš tomu?
já si nějakou dobu fakt rači nechám zajít chuť
Hyena
tyjo, noo smutný mě tak napadá že se nikde moc čék nedoví o tom jak dopadne slepeckej pes kterej zestárne a sám třeba oslepne..předpokládám, že pokud to jde a je víc členů rodiny zůstává na dožití a starají se o něj, ale co v těch případech kdy se sám slepec o starýho psa starat nemůže? víte někdo?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:12
- Nahlásit
Fajka
no a věříš tomu?
... jo mám ho vod loňskejch vánoc a už jsme párkrát groček dělali...jinak tvrdý ňák nepiju, vobčas kalíšek becherovky na lepčí trávení, já su spíš vinnej typ.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:45
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tfůůůůůůj, co to tam je za hnusnou zimu? Já chci teplo a hlavně sluníčko, u nás to vypadá spíš na nějaký pořádný déšť než na cokoli jiného
Koukám, že už jste dámy,zatopily, připravily dříví a ještě udělaly groček...sice ho nepiju, ale krásně voní .... jste nějaké pilné po ránu.
Fajka
u vás taky samý veselostě koukám
jj, naštěstí podřezávat barák teď nebudeme, páč se blíží ziminka a to není to nejlepší období, ale něco se s tím bude muset udělat a asi hned na jaře ......
ted sem zjistila že koupelna se bude dodělávat až jako poslední ale zas potěšující je že už v pondělí přijede a začne vobkladač
to je opravdu potěšující, protože až uvidíš obložené zdi a podlahu, tak už bude jen krůček ke zbytku Hlavně, aby už to šlo všechno ráz na ráz a měli jste hotovo .... koukám, že letos už korálky nestihnu, takže se budu mít na co těšit příští rok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:53
- Nahlásit
vlk
vod loňskejch vánoc a už jsme párkrát groček dělali
ach táá , to jo
já nesu ani to ani to
brut
sluníčko, u nás to vypadá spíš na nějaký pořádný déšť než na cokoli jiného
u nás zatím slunko svítí ale asi né na dlouho
koukám, že letos už korálky nestihnu, takže se budu mít na co těšit příští rok
no moméént, to klidně stíháme! domluvíme termín, stejnak sem často v kanclu a neboj domu na staveniště tě vodit nebudu stejnak zkejsneš v prvním maximálně druhým korálkovým krámku a ještě budu ráda když tě od tamtud vodtrhnu na oběd a autobus zpět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:17
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
A DNESKA MÁ NAROZENINY KDOOO? KDOOOO??
NO MŮJ HOŠÍČEK NEJMILOVANĚJŠÍ, ZRZAVEJ, PIPINÁÁÁ MOJEE MÁ DNESKA VOSMIČKU
Dostal ráno gratulaci, dobrůtky, hudlana na šňupák a pomazlení. Dorta vyrobim až na chalupě. Nebude sice tak vzhlednej jako ten na obrázku, zato bude ale pro hošíčka chutnější.
proč nemůže bejt ešče takhle malinkatej??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:19
- Nahlásit
Fajka
nás zatím slunko svítí ale asi né na dlouho
buď ráda...tady je hnus
no moméént, to klidně stíháme! domluvíme termín, stejnak sem často v kanclu a neboj domu na staveniště tě vodit nebudu
fakt býváš v kanclu? Abych vám nenarušila stavební bum
stejnak zkejsneš v prvním maximálně druhým korálkovým krámku a ještě budu ráda když tě od tamtud vodtrhnu na oběd a autobus zpět
jak to víš? Třeba tě budu vláčet po všech možných, aby jsi z toho taky něco měla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:19
- Nahlásit
Fajka
Kde se fláká ramštajnová? Jak to že nezatopila ještě!!??
vlk
má pravdu, kde je topíííííč ????? tady je kosa jak v ruským filmu
v posteli. S bacilem. Ale už sem zase AAAUUUUF
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
PetraK
Tak hošíčkovi popřej všechno nejlepší a má u nás obrovskou pusinku na čumáček
|