| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:19
- Nahlásit
Rrrumstajn,
PetraK
boticky se ti nelibi, jo, nevdecnice?
Ale trezalkovej olej bozsky, funguje neuveritelne!! Aj sem se pomerne vyspala, nebudic se kreckem v hrbu..
vlk
a houbišky byly náhodou krásní praváci, modráci a suchohříbečky....
A bedlisky nebyly?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:20
- Nahlásit
Fajka
tyhlety lítadla dalekonosný jsou v tomhle prostě zrádný c
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:20
- Nahlásit
Fajka
a bylo zamčený..
jo?
vlk
doma skoro nic
co kecáš? neřikej, že tam ešče nemáš houbu nějakou. Lhát se nemá, víš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:23
- Nahlásit
PetraK
jo?
jj
neřikej, že tam ešče nemáš houbu nějakou. Lhát se nemá, víš
možná dřevokaznou akurát o ní ještě neví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:24
- Nahlásit
kachna_
tyhlety lítadla dalekonosný jsou v tomhle prostě zrádný
jo jednak už sem se naučila házet dálky a druhák jak ho podfouk vítr doletěl až fakt do pulky pole a už to bylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:31
- Nahlásit
Fifi
funguje neuveritelne!! Aj sem se pomerne vyspala, nebudic se kreckem v hrbu..
JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ to jsem rádo, že jsem pomohlo, ešče zjistím, jestli se tím napatlala včera máma a jak to fungalo (i když u ní to tetkon nebude směroplatný, páč odpoko skončila na opichu)
boticky se ti nelibi,
je to s podivem, čéče, ale nějak nelíbí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:32
- Nahlásit
Fifi
A bedlisky nebyly?
nee, bedlu jsme nepotkali ani jednu..... zato spousty krásnejch červenejch muchotrávek.....
PetraK
co kecáš? neřikej, že tam ešče nemáš houbu nějakou. Lhát se nemá, víš?
Ty co byly uvařený a usmažený sou sežraný a zbytek je v mrožáku na horší časy....zas nemusím týden jíst jen houby....
Fajka
možná dřevokaznou akurát o ní ještě neví
ale ví, jedna nám žere dveře do zahrady a další jsou pod střechou dřevníku....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:38
- Nahlásit
Fajka
jj
aha, tak asi zase nějakej burdel okolo?
možná dřevokaznou akurát o ní ještě nev
ty vole s timdle se nežertuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:44
- Nahlásit
vlk
v mrožáku na horší časy.
a nikdy jinak
mrožení hub je věc, ke které jsem se nikdá neodhodlala, člověče. Přes to, že moje okolí, včetně mojí ségry, houby zdárně mroží, tak dávná zkušenost mých známých , kteří skončili fšicí na výplachu žaludku po mrožených houbách, mi bere veškerou odvahu, Což mě i celkem mrzí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:45
- Nahlásit
PetraK
ty vole s timdle se nežertuje
já už můžu.. po tom co jsme chtěli udělat jen koupelnu a zjistili jsme že je totálně sežranej jeden z hlavních trámů, rozpadl se na prach a zvedala se střecha
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:48
- Nahlásit
Fajka
a bylo zamčený
zas někdo perlil, jo?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:52
- Nahlásit
PetraK
mrožení hub je věc, ke které jsem se nikdá neodhodlala, člověče.
mrožíme celej život, zatím žijem a pro nikoho nemusela rychlá...nemrazíme čerstvý, ale fest podušený na cibulce....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:53
- Nahlásit
Fajka
zjistili jsme že je totálně sežranej jeden z hlavních trámů, rozpadl se na prach a zvedala se střecha
šiš neštraš.... na novou střechu už teda finance nemám....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
Fajka
já už můžu....po tom co jsme chtěli udělat jen koupelnu
ty vole, taky dobrý!! No hlavně aby se to pořešilo, houba je svině.
No to .... chtěli dělat JEN koupelnu.... to mi připomíná letošní plány na chalupě. Měla se jen upravit nově udělaná podlaha v tom zadním pokoji a pak že se vrhneme na koupelnu. Dopadlo to tak, že se to totál předělávalo a na koupelnu se nedostalo taky to bylo totál v háji.
vlk
ale fest podušený na cibulce....
já vim, ségra to tak taky dělá, já měla kolikrát už cukání. ale... pak si vybavím ty jejich obličeje... /taky to dělali z předzpracovaných - někde asi udělali chybu v procesu, páč houby otravný v tom nebyly. /
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
Vero
zas někdo perlil, jo?
všici
vlk
šiš neštraš.... na novou střechu už teda finance nemám
no mi novou střechu máme, jenže tendle trám nějak střechařům uniknul tak se ted musela krz to zvedat nová střecha
taky jsme bourali komín...no vidim to že možná do jara to tu dáme nějak dokupy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:02
- Nahlásit
PetraK
někde asi udělali chybu v procesu, páč houby otravný v tom nebyly. /
teda nevim...a nepožili na to třá alkehůl ???
Fajka
no mi novou střechu máme,
no my nee.... a dokud se nezaplatí hypotéka, tak asi ani nebudeme mít....šiš a komín mi ani nepřipomínej....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:10
- Nahlásit
vlk
teda nevim...a nepožili na to třá alkehůl ???
ti dva teoreticky mohli, to dítě ne. fakt myslím, že byla chyba někde ve výrobním procesu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:17 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
PetraK
fakt myslím, že byla chyba někde ve výrobním procesu.
porád přemejšlím, jaká by se dala při dušení hub udělat chyba a nic mě nenapadá.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:22
- Nahlásit
vlk
porád přemejšlím, jaká by se dala při dušení hub udělat chyba a nic mě nenapadá
no e je dusíš tak dlouho až jsou z toho ty houby celý votrávený!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že u Fajfků se už nesmí nic dělat, páč když do něčeho "kopnou", tak se jim začne sypat deset věcí okolo Už by si taky měli dát pokoj a nic nedělat
vlk
udělej si palačinky ( na to většinou lidi ingredience mají) a naplň je houbovou směsí, pak dej zapéct do trouby s trochou sýra a máš výživný obídek nebo udělej zemlbábu
PetraK
já houby mrazím taky a často... prostě hodně podusím, nechám úplně vychladnout, páč jen trochu teplejší strčení do mrožáku spustí proces zvaný zapaření a pak jsou houbičky jedovatý Což by mohla být chyba tvých známých ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:29
- Nahlásit
vlk
porád přemejšlím, jaká by se dala při dušení hub udělat chyba a nic mě nenapadá.
možná na to přišla Brůtka?
páč jen trochu teplejší strčení do mrožáku spustí proces zvaný zapaření a pak jsou houbičky jedovatý
Lidi, mě vám ta rýma snad zabije dneska. Na tom koncíku byla klimačka a to mě, radostně si choříci zničilo, už si radostně nechořim, už si chořim smutně. a rýma úspěšně opět putuje dolů do průduchů a chystá se přetranformovat ve vytrijól ve sklípkách kurfáááááááá, jak budu dneska na germánštině jako hovořit? a to nemluvim o tom, že vypadám jako tři dny mrtvá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:32
- Nahlásit
Fajka
no e je dusíš tak dlouho až jsou z toho ty houby celý votrávený!
... esli ty se nemenuješ náhodou Babicová....
brut
udělej si palačinky ( na to většinou lidi ingredience mají) a naplň je houbovou směsí,
...no jako už žeru ty blbý houby týden, a začínám jich bejt poněkud přežrána..... na zemlbábu nemám pečivo, tady se hned všecko sežere....
teplejší strčení do mrožáku spustí proces zvaný zapaření a pak jsou houbičky jedovatý Což by mohla být chyba tvých známých ....
no jo, by mohlo bejt vono.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
PetraK
Lidi, mě vám ta rýma snad zabije dneska.
na rýmu má náš děd bezva recept..... nasype do dlaně trochu pepře, zaleje trochou slivovice a prudce vdechne, tak aby mu ten utrejch prošel dutinama...... pak šíleně zrudne, chvíli mu lezou oči z důlků, pak mocně zachrchlá, vysmrká co v něm je a má po rýmě......já jsem se ovšem k tomu nikdy neodhodlala....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:52
- Nahlásit
vlk
. pak šíleně zrudne, chvíli mu lezou oči z důlků, pak mocně zachrchlá, vysmrká co v něm je a má po rýmě.
sem asi tak v deseti letech byla teda tvůj děda. Páč něco podobnýho jsem absolvovala. Bez slivovice teda. Ale vymyslela jsem si tehdá u známejch, že se rýmy zbavím tak, že si šňupnu trochu pepře. Vzala jsem plátěnej pytlik v kterým to měli, otevřela ho, že si šňupnu a v tu chvíli jsem kejchla. Do toho pytliku. Pepř jsem měla naprosto všude, hlavně teda ve vočích. Řvala sem jak prorvaný slapy, bála se, že už navždycky zvostanu slepá, motala sem se prostorem a marně se snažila dostat přes celou zahradu ke studni (jinde voda nebyla). Bojim se,že přidat k tomu ešče slivovici, tak v mým podání, podpálim barák a voslepnu dovopravdy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 11:57
- Nahlásit
PetraK
kristova noho !!!! to teda muselo bejt.... a přešla tě ta rýma aspoň nebo to bylo marný ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 12:03
- Nahlásit
vlk
a přešla tě ta rýma aspoň nebo to bylo marný ?
myslim že jo, páč mě pálily voči tak, že mi nějaká rýma byl úplně u zadele : vyhnala sem čerta ďáblem /jako když mě před odjezdem na hory bolelo v krku, šla jsem do sklepa pro lyže, upadla na schodech a při pádu si zamontovala ruku do zábradlí, takže ruka tam zvostala a tělo padalo dolů - bolela jako kráva, ale v krku už nebolelo /. Nicméně už to zkoušet nehodlám ani jedno.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 12:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Petr mě kdysi léčil grogem . Dodneška nemám zcela jasno, zda je lepší rýma nebo kocovina.
No ale mě to tentokrát přešlo, chytla jsem to v počátku, nacpala se raketníkem a dneska dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 12:17
- Nahlásit
kachna_
grogem
tak tuhle metodu jsem pro letošek zrušila. uvidíme jak v dalších letech Taky svařákové léčení n ení marné . Ovšem je pravda, že kombinace choroba a kocovina je dost vražedná. Tahle jsem léčila křípku loni na dovče v Beskydech. Zcela neplánovaně , šli jsme si dát po večeři jedno pivko takový lehký a byli tam nějaký místní maníci - rozjela se debata na téma forbal (Spardááá verus Banik p**o Banik a skončilo to hromadným ožráním se všech, kdy ráno jsem bez přehánění pracovala na kolapsu tak zle mi ještě nikdá nebylo
No ale mě to tentokrát přešlo
no já na tom byla právě taky dobře ale rozbila mě včera večer ta klimačka pro Kabrhelovou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:18
- Nahlásit
Prosím, zavřete někdo Fajfku s Čífem na kadibutku a nebo jim svažte ruce, ať už nic doma nepředělávají nebo neopravují..... jejich průsery při každém sáhnutí do úprav se stěhují a právě zakotvily u nás Jestli to bude pokračovat, tak se nedožijí listopadu, páč je vlastnoručně zardousím.....
vlk
máš statečnýho dědečka... jen ta představa a raději rýma utíká sama někam jinam ...brrrrr
kachna_
rakytník je dobrej a musím říct, že v džemíku je úplně vynikající. Až jsem litovala, že ho nemám víc ( Vilém ne, tomu se z něj dělá blbě ještě dneska, jak mu smrděl při vaření ), páč těch pár skleniček bude za chvíli v trapu
vlk
no jako už žeru ty blbý houby týden, a začínám jich bejt poněkud přežrána..... na zemlbábu nemám pečivo, tady se hned všecko sežere....
tak si do palačinek nacpi něco jinýho... špenát, klobásku, posyp sýrem, zapeč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 14:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
Prosím, zavřete někdo Fajfku s Čífem na kadibutku a nebo jim svažte ruce, ať už nic doma nepředělávají nebo neopravují..... jejich průsery při každém sáhnutí do úprav se stěhují a právě zakotvily u nás Jestli to bude pokračovat, tak se nedožijí listopadu, páč je vlastnoručně zardousím
a kujva ... co se k tobě přestěhovalo? shnilej trám a nebo zbořenej komín, nefungující hajzlík a nebo rozmrskaný topení?
|