| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:51
- Nahlásit
kachna_
kdybys dobře viděla, nedávala bys na střechu klustý labradůry, to je přece logický
nááprosto.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
kachna_VeroPetraK
eště že vás mám, du si vočistit brejle a sundat ze střechy ty klustý labradůry..... pak si vobalim konečně ty houbičky a přežeru se do bezvědomí.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
vlk
a přežeru se do bezvědomí..
tak už si buď jistá, že už nás nemáš teda, provokatérko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:59
- Nahlásit
PetraK
zamluvila jsem ti u mamči raketník (takk mu říká lucka), ale prý se dá sehnat i beztrnný a sladší. Stejně ho chceš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
zamluvila jsem ti u mamči raketník
JEEEE HURÁÁÁ RAKETNIIIK!! Chci ho moc!! to jste ale hodný ženský!!
Klidně beru i s trnama a ne tak sladký, páč co? Páč není nad původní odrůdu si myslim. Že mamince moc děkuju. A já mám možná pro ní taky něco. Si říkala, že má potíže s kloubama viď? tak já na svým rameni zkouším ten olej z třezalky. Slušně to uvolňuje fakt. Jasný, potíž to nevyřeší asi, ale může to třeba pomoct, čtu na tuhle bylinku samou chválu a mně to zabírá fakt jak na ten bloklej krk, tak i na to rameno s kterým se peru už půl roku a prt. Teď to vyzkouším na mámě -ta má asi něco podobnýho jako já, ale nicméně třezalku píšou na reuma a artritýdu. Teď už si jí sama pochopitelně neudělá, až příští rok (žádná složitost, natrhá si ty vrcholky s květy, nakrájí, naloží do kvalitního oleja, nechá macerovat a pak přecedí )No a letos jí to můžeš koupit třebas tady:
http://www.karelhadek.eu/cs/eshop/?search1=n%C3%A1 zvu+produktu&search=t%C5%99ezalkov%C3%BD&go_button =Vyhledej
a kdyby u vás třezalka nebyla třebas, tak klidně dodám, to není problém, roste mi jí tam habakůk.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:41
- Nahlásit
PetraK
´třezalku miloval haskýšek. Přesněji třezalkový olej. Měla jsem ho na dítě a Cira a stačilo ho chvilku nechat na nestřeženém místě a už jsem mohla jenom vyhodit rožvejkanou tubu.
Nevim, proč Michal už nikdy nechce starýho pejska na dožití
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Nevim
třeba se bojí o své boty?
nicméně třezalka je fakt funkční, možná proto po něm ona šla. Mamince fakt doporučuju.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem právě těžce pohořela v debatě s mužíkem vo bylinkách a imunitě, von nic nebude. prej bych mu beztak nejrač nakapala otrušík a že je zdravej dost a beztak to jsou pohádky.
jsem ňáká neúspěšná.
eštěže nevyspravuju střechu labradůrama, ale i na to možná brzo dojde... včera jsem tak spěchala do cvičení, páč jsem nestíhala, že jsem si nevšimla, že jsem zavřela skorokotě do komory a mužík ho tam našel řvoucího až za hodinu.....blbá blpka blbá, pitomá, co.
vlk
pak si vobalim konečně ty houbičky a přežeru se do bezvědomí
šiš hlavně aby to bezvědomí nebylo z druhu těch houbiček, dyž tak špatně vidíš, že dáváš na střechu labradůry. to máš za ty chutě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:07
- Nahlásit
Vero
mu beztak nejrač nakapala otruší
mu řekni, že ten mu rozhodně nakapeš, ešivá tě nebude poslouchat takhle má aspoň nějakou šanci na to že přežije
ňáká neúspěšn
já sem včera vyčíhla vhodnej moment , postavila před něj sklénku s echi ťinkŤůrou rádobyftipně si s nim ťukla na zdraví a kopla to tam. Kopnul to tam taky, tož jsem jen tak mezi řečí prohodila, že :Joo a mluvila jsem s tim pánem krzevá ty čaje, říkal že příčin tinitusu může být habakůk no ale že je možný, že máš tělo zanašený usazenejma ATB, v podstatě mluvil úplně stejně jako můj homeopat, takže by to chtělo zkusit nejdřív detox a pak ten tinitůsovej čaj a pak se máme ozvat. Může přece bejt, že když si s něčím neporadí dochtorská chemie, příroda to může, když ne vyřešit, jako to třebas vyřešila u mne, tak třebas aspoň zlepšit?? Co?" Nic neřek, tak jsem nečekala ani půl vteřiny,aby neměl čas přemejšlet, vypálila honem pryč a mezi dveřma houkla, "Tak bezva, já se s ním domluvím a koupím to! To by bylo překvápko, kdyby to fachalo, no a kdyby ne, tak nic, no! Za zkoušku čék nic nedá!" a utekla sem s Ešátorem dělat bordel vedle do pokoje, aby si to nemohl rozmyslet.
do komory a mužík ho tam našel řvoucího až za hodinu....
éééééééjch! Skorokotě má za sebou Bobříka odvahy a výdrže v jednom!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:36
- Nahlásit
PetraK
ešivá tě nebude poslouchat
hele jako to by u nás nešlo na to von je moc hrdej
tinitus
na to se doporučuje taky něco na prokrvení. třeba ty gingko přípravky a tak.
Skorokotě má za sebou Bobříka odvahy a výdrže v jednom
To jo teda..... (ale zas měl tam pytel psích granclí u sebe a ty von moc rád).
Si řikám, esi se nechtěl sám potrestat. Páč těsně předtím mužík přišel dom a začal sprostě řvát....no šlápl na kaktus, kterej skorokotě předtím shodilo z parapetu. (řval, že vyhodí kočky aji kakusy, a já spěchala do toho cvičení, místo abych snesla lopatku, kyblíček a dezinfekci ) ... jsem byla prostě včera veleúspěšná, když si to takhle teďka shrnu... snad to dneska bude lepčí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 17:38
- Nahlásit
PetraK
Trezalkou si potiras bolavy krk? Mam tu nejaky olejicek od Erin, zkusim asi, jsem zablokovana jak ta sfina.
Ale hele, nasla sem ti fajny boticky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Vero
dyž tak špatně vidíš
no možná s brejlema i vidí dobře, ale dyž si dá houbičky, tak holt přibíjí ty přetloustlý labradůry.
U nás se teda "houbičky" vždycky říkalo lysohlávkám a to by myslím vysvětlovalo vše...
Mimochodem, asi budu muset požádat výrobce dětského sprchového gelu čtyřlístek, aby změnili etikety. Mám proto závažný argument:
Lucka včera říkala, že dal taťka na bříško Pinďu.
Jak asi vysvětlíme okolí, že Pinďa je sprchový gel???
edit. no a dorazila to Lucka teď, když přijel domů Michal, Lucka na něj ukázala a říká: "Ty máš velkýho ptáka" a v zápětí teda naštěstí dodala "na mikině"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:35
- Nahlásit
kachna_
pomoooooct! ocekavas prichod socialky? DDDDDD
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:45
- Nahlásit
Fifi
každym dnem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:47
- Nahlásit
kachna_
Kupuj Myspulina! Ikdyz, ten zni taky zavadejicne, Bobik by znel este hur.. Fifinka to jisti!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:31
- Nahlásit
Fifi
Rocková pecka pro Ešusku
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=0ZAIWAMKsZE&fe ature=fvwp
Fifinka je šampon
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:41
- Nahlásit
Fifi
Ale hele, nasla sem ti fajny boticky
právě sem upadla pod stůl!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 21:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
jsem dneska byla s Vilémem, skorobabičkou a plesnifcema na výletě Byla to úžasná odpočinková akce... jsme byli v Klášterci nad Ohří v muzeu porcelánu, pak jsme kupovali vynikající cibuli a nakonec mooc dobré a levné dortíky ke kafíčku.
Od zítra nás ale čeká práce... jabka, jabka, jabka a úprava stropu v ložnici, přeštukování, podlaha a vymalování
Koukám, že se tu stále bylinkaří, Ešusce se pořizují nové botky, Fajfka chce sbírat kola, která zlikvidovala a kachna má vééélmi šikovnou Lucinku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:33
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Topim !!
a ešče topim, páč je mi kláda!!
FČEREJŠÍ DCD KONCERT BYL SUPER ,kongresáč byl narvanej naprosto, na konci byly stending ovejšns!!! Třikrát jsme je vytáhli zpět a celý to zakončila Lisa Gerard neuvěřitelně. Skvělý to bylo. Ona má neuvěřitelně čistej, kříšťálově čistej hlas, umí s ním neuvěřitelný věci, až má člověk husí kůži. Škoda, že se to asi už nebude jen tak opakovat.
Ovšem milé dámy, kongresáč se od dob komančů vůbec nezměnil. Čekala jsem s obavama, ešivá místo DCD nevyleze na pódium sůdružka Kabrhelová a sůdruch Husiak. Tam se zastavil čas naprosto. Jeli jsme dost s předstihem, že si tam někde sedneme a dáme si dvojku. No to byla naivní představa, páč tam měli akorát pár umakárovej stolků
Vero
na to von je moc hrde
to von Brtnik taky, neboj, ale... tak von ten otrušík, je halt otrušík, žejo? Proč myslíš, že na chalupě pěstuju tak krásnou rostlinku, jako je třeba oměj? No? to je celkem mocná zbraň a argument stačí jí jen trošku
gingko
jo ten jen v tom čaji. No ono těch příčin může být fakt habakůk a stejnak se to pořádně neví, od úrazu, přes štréz, po to zanešení organizmu... tak uvidíme, třeba něco klapne, kdyby ne, tak se to halt aspoň zkusilo, no.
psích granclí u sebe a
esi se nechtěl sám potrestat.
to je celkem dobrej trest myslím
a já spěchala do toho cvičení, místo abych
a ty jsi fakt prachmizerná žena
Fifi
Trezalkou si potiras bolavy krk?
ano prosím, na noc. Napatlám, dám na to papírovou utěrku pod pyjamas a jdu spát. Je to tedy domácí výroba, poctivá. A myslím, že to fakt funguje. Už se nemusim otáčet celá.
boticky
s tim di do řiti, aspoň tam Fajka na ty kliky nebude sama je tam tma, mohla by se bát
kachna_
vždycky říkalo lysohlávkám
včéra zrovna chytli kohosi, kdo měl auto narvaný lysohlávkama a prchal, tak ešivá to nebyl sám vlk ?
Jak asi vysvětlíme okolí, že Pinďa je sprchový gel???
tý vole, to je brůůůtuuuuus
Lucka na něj ukázala a říká: "Ty máš velkýho ptáka" a v zápětí teda naštěstí dodala "na mikině"
HIIIILFMIR, ešče jedna hláška a je vyřízeno
kachno, tohle vypadá nebezpečně , začala bych se bát socky
Fifi
Kupuj Myspulina!
no nevim, nevim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 09:13
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek...
dneska budu za pochodujícího mrtvoláka...
jít spát v půl čtvrtý ráno a v sedum bejt buzenej sbíječkou není zrovna dobrej nápad... sem myslela, že ty zedníky zabiju pak sem si to ale rozmyslela, bo by to neměl kdo dodělat
No a jelito mě dodělalo, bo si tak v klidu venčíme, vyhodím mu talíř do louky a jak letěl tak vlítnul třem srnkám do ložnice no a samo, že letěl za nima hluchej slepej prostě běžej tak běží s nima
ne nezabila sem ho, ale měl namále
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 09:35
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
PetraK
včéra zrovna chytli kohosi, kdo měl auto narvaný lysohlávkama a prchal, tak ešivá to nebyl sám vlk ?
.... vlk nemá řidičák a tudíž ani auto, vlk chodí pěšky....a houbišky byly náhodou krásní praváci, modráci a suchohříbečky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 09:43
- Nahlásit
vlk
. vlk nemá řidičák a tudíž ani auto, vlk chodí pěšky.
tak ešivá von to teda nebyl vlčí dýler?
houbišky byly náhodou krásní praváci, modráci a suchohříbečky....
mlčíš! dědku?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 09:48
- Nahlásit
PetraK
tak ešivá von to teda nebyl vlčí dýler?
to nevím, ale já žádného nikam neposílala....
mlčíš! dědku
...když už tak bábo......
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:00
- Nahlásit
kachna_
Pinďu
kácím se pod stůl
PetraK
a ty jsi fakt prachmizerná žena
no uznávám, nebylo to vodě mě nejhezčí, ale dyš bych jináč nestihla to cvičení
holky, to včerejší téma "těžko se mi píše" od belinky zmizelo? nebo se blbě dívám??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:02
- Nahlásit
rumštáájn
kachna_
Paniuž je mi jasný, proč jste se stěhovali do těch vašich dolů....aby si to každá sociálka rozmyslela a nechodila kontrolovat, co dáváte dětem na bříška
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
ale já žádného nikam neposílala...
asi ňáká vlastní iniciativa teda
mlčíš! dědku
...když už tak bábo......
dobře, tak abych teda citovala Mrazíka přesně: "Mlčíš babko?!"
Vero
náč nestihla to cvičení
naprosto chápu, navíc má taky dvě ruce a dvě nohy a uklízet snad umí. tak co.
a "těžko se mi píše" od belinky zmizelo?
ráno jsem to tu myslím někde viděla.
Edit - tak už tu fakt nejni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:12
- Nahlásit
PetraK
tak už tu fakt nejni
hm. ale tak aspoň že nejsem úplně slepejš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:13
- Nahlásit
Vero
no ale ráno to tam ešče bylo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:15
- Nahlásit
no ale ráno to tam ešče bylo
a bylo zamčený..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:15
- Nahlásit
PetraK
"Mlčíš babko?!"
už mlčim..... dneska mám stejně hladovku, doma skoro nic a všíchni zmizeli...a do nejbližšího obchodu devět kiláků....pěšky dneska nendu, fouká a dou mraky.....
|