| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:21
- Nahlásit
Vero
tebe chci doma, až budu marod!!!
první ji mám zamluvenou já, ale s tím, že budu u ní, aby se nemusela učit, kde co máme doma my a netrvalo jí to moc dlouho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:22
- Nahlásit
Vero
tebe chci doma, až budu marod!!
chorý musí býti opečováván, by byl brzo zdráf (a mohl doma pracovat , páč k čemu mu jesti muže, dyš nemůže? , no? )
jak užíváš tu echinaceu
tinkŤůru mám. od Serafinu, kape se 3x denně 8 kapek po jídle. V případě že už je člověk načatej se to kapek může předimenzovat.
a co krček?
no krček je ftipnej, sem to sem vlastně ani nedopsala. Jak jsme jeli na ten koncík, tak před hranicema na mě padla děsná deka, ale fakt hrozný, chtělo se mi spát, byla jsem totál K.O. a tak jsem si řekla, že na to kašlu a prostě si po půl roce to kafe jednoduše dám, gezicht negezicht. Stavili jsme u pumpy a já si dala normoš kafe, pěkně čerstvě umletý. Dopila jsem, sedla do auta a jen co jsme popojeli pár km. tak čumim jak pitomá! Nejen že jsem byla okamžitě nahozená (což je jasný, půl roku jsem kafe prostě neměla, takže to mě nakoplo okamžitě), ale hlavně se mi totál uvolnilo moje bolavý tělo (naštěstí ne svěrače teda ty vydržely ) ) včetně toho krku! Já mohla točit hlavou jako Bubo bubo - skorem vo 360°!!! Jsem byla v sedmým nebi . Pak v sobotu se to zase zhoršilo,ale dneska je to mnohem lepší.
a co špeky po čekuládě?
žádný. páč sem nežrala čekuládu přece, ale svarební koláčky, takže JÁÁÁ nebudu mít špeky po čelkuládě víš! já budu mít totiž špeky po svarebních koláčkách
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:28
- Nahlásit
PetraK
3x denně 8 kapek po jídle.
té na mě ňák moc často kapání...
krček je ftipnej,
to je genijální
á budu mít totiž špeky po svarebních koláčkách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:35
- Nahlásit
brut
Ešusek
jo, ten mě tak leda umlátí uslintaným Mrožíkem, jako včera sousedku Danušku, ťukal tam na ní při příchodu z prochajdy až otevřela a pak jí běžel ukázat svůj poklad největší Mrožika oslintaného
ej před něj šroubky a prkýnko a hned uvidíš jak jim to myslí....ale dej před ně zeleninu a nůž a budeš přemýšlet, jestli chtějí zabít tebe nebo tu zeleninu
to fakt
posílení
ani netuší, jak dobrej vlif na tebe má
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:38
- Nahlásit
Vero
moc často kapání..
ani ne, si zvykneš, ale hlavně když nechci bejt choroba, tak se musim snažit. Nicméně fakt to fachá
genijální
hele já jsem fakt čuměla jako puk. Jako kofein nabudí - jasný, ale že by mohl i uvolňovat?? A nic jinýho to prostě být nemohlo, vydrželo mi to až do rána- teda od nějakejch čtyřech hodin asi až do druhýho dne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:44
- Nahlásit
PetraK
čus hele kopčim z FB bo vim že ho nemáš (
PROSÍM SDÍLEJTE. Hledáme pomoc a nový domov pro Akima. Pokud se v nejbližší době nikdo vhodný nenajde budu ho muset nechat utratit. Nepíšu to z důvodu, abych mu našla rychle nový domov, ale bohužel je to tak, Akim byl dost týraný a objevuje se u něj agrese vyvolaná ze strachu Akim je maďarký ohař s papírama, který pochází z mojí chovatelské stanice, a protože všichni majitelé mých štěňat pode...psali smlouvu, ve které jsem měla předkupní právo, abych měla o pejskách přehled, ozvali se mi před měsícem Akimovo majitelé, že psa už nechtějí. Odkoupila jsem si tedy Akima zpět s tím že mu najdu nový domov sama. To jsem ještě nevěděla v jak špatném psychickém stavu Akim je. Bylo mi řečeno, že se psem měli problém na nějaké dětské oslavě, že když psovi dali vepřové ucho a děti mu ho chtěli vzít, tak na ně zavrčel, tak to řešili tak že psa seřezali tak, že se ted bojí vepřových uší. Pak ho to chtěli odnaučit tím, že mu lezli do misky a když zavrčel tak ho vyvěsili na stahovací řetízkový obojek dokud nepřestal vrčet. Akima máme doma měsíc, ze začátku na nás vrčel, když ležel v pelechu nebo u jídla to přestalo asi po třech dnech co zjistil, že mu jídlo nebereme a v pelechu si ho nevšímáme. Bohužel některý situace, který mě přijdou normální a ani si to člověk neuvědomí, Akim vyhodnotí jako nebezpečné a občas nastávají situace kdy Akim vyjede. Například o víkendu přijel táta a Akim tak pobrukoval v pelechu (trochu vrčel ) Táta šel k němu se slovy fuj, Akim si zřejmě myslel, že ho jde potrestat, tak mu skočil po ruce. Nikdy neublížil tak, že by to bylo na šití, většinou jen modřina a vždy nám vystartoval po rukou. Uvědomuje si to, když to udělá tak pak celý den se vám vyhýbá a bojí se, že mu za to ublížíte.
Za ten měsíc co ho tu máme se na mě Akim tak fixoval, chodí všude za mnou, venku je úžasnej, je šťastnej, poslouchá, jezdím s ním i na kole v zápřahu a to ho taky strašně baví. Když zůstává doma sám, tak je klidný neštěká.
Nevím co ted víc napsat už jsem z toho zoufalá. Přemýšlela jsem i to, že si ho nechám, ale Amy zrovna za týden co jsem si ho přivezla začala hárat a to jsem teda zjistila, že by to opravdu nešlo mít dvě fenky a psa v jednom domě a navíc tři psi už je opravdu hodně.
Vím, že je těžký najít domov dospělému psovi natož psovi takhle poznamenanému, nechci najít tímto někoho kdo by si psa načas vzal zkusil to, ale někoho kdo by do toho s tím jaký ten pes je šel a neřešil to násilím, která u tohoto psa k ničemu nevede. Není to agrese z dominance, ale ze strachu, který mu jeho majitelé způsobili. Myslím, že tenhle zážitek mi poznamenal na tolik, že už nikdy žádný vrch štěňat neodchovám, lidi jsou zlý a těm kteří mu tohle způsobili doufám, že se jednou všechno vrátí.
Kontakt na mě : amy24@seznam.cz nebo 736113065Zobrazit více
jinak je tam fotka,ale klasika..pižla je na ní no.. esi to máš kam dát tak to tam dej,dík
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:44
- Nahlásit
brut
jsem si na tebe vzpomněla. občas jezdím ke koním zadem a tam opakovaně vídávám na volno domácího králíka. Bílej s černýma ušima a červenýma očima....když to bylo ve dne, atk jsem siříkala, že je třeba ochočenej a pouští ho, ale dneska to bylo v 19.30 za tmy, tak že je jasný, že si tam vegetí na volné noze. Nechceš se vypravit na lov?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
asi abych lehce zatopila co?
jen tak zlehýnka, aby se nerozplynula
Milé dámy, na vědomost dávám, že milá Echinace fachá a funkcijounýruje skvěle. Ešče sem nezemřela, zatím se mi daří to vybojovat jsem velepotěšena. Páč zítra je ten koncert,, nerada bych to proflákla, protože tohle už se bohužel myslím opakovat nebude. Takže echinaceovou tinkturu fakt pro tohle období a hlavně nahození imunity vřele doporučuju, páč to mám osobně vyzkoušeno, že to nejni podvod. Takže hlavně Brůtka by se tim měla prolejvat
bylo krásně fčéra že jo? takže když jsem přišla a Brtnik - abych mohla jít chóřet - už akorát došel dom s Esšálkem, bylo mně mě líto, že mám po procházce. Tak jsem vzala Ešusa ešče jednou ven. Měl to jako bonus, vzali jsme tenisáka, klikr a dobrůtky a šli jsme kravit za plac na barák. Bylo zdatné cvičení a tenisáko honění. Velmi intenzivní, neb péf po příchodu dom velmi mlátil na pelechu špačky. Myslim, že utloukl tak dvě- tři hejna . Fakt ale nechápu, proč ten vůl nemůže normálně spát?? je zvědavej, bojí se aby o něco nepřišel, trotl jeden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
kur*a, kur*a, kur*a!!! Šmejdi hnusný. Pak se mi někdo může divit, že jsem alergická na Jindry a podobný velemyslitele, který se chovají přesně takhle a psa domršej.
Potíž je, že ono v podstatě není kde to vyhodit. Lovka v nouzi už není a ty ohaří stránky, co bývaly, už taky nefungují. Zkusím vymyslet, kam to poslat. Prosím Tě máš to z z FB jen tak z oběhu, nebo z MO v nouzi? vím, že nějaký takový vižlí stránky na FB jsou, ale pochopitelně tam nemám přístup.Takže pokud by to tam nebylo- což ale pochybuju, zkusila bych to tam protlačit přes někoho.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:44 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
zimááááá!! a nejede mi topení
PetraK
Nicméně fakt to fachá
no hele a jak víš, že by stejnej průběh nebyl i bez echinacey? páč jsi mladá, vodolná a votužilá krz čokla.
já si vařím imunitní čajík - šálky denně (taky nevim, esi fachá čili nic, ale budu tomu věřit a víra tě uzdraví, žejo) a už se mi s tou tinktůrou nechce kapat... ale nějakou ještě mám v kredenci, kdysi pro buldozérka jsem ji pořídila, ale von to nechtěl v ničem...
kofein
To sou věci Jako ty účinky kafejn má, to jo, ale že až tak? Je tady pak naděje, že by mohly dobře zabrat ty zádový čaje. I když třá ne tak hnedka jako kafejn.
edit:
mělo bejt 2-3 šálky denně, ale skorokocour mi vypl NumLock.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:08
- Nahlásit
Prosím Tě máš to z z FB jen tak z oběhu
je to z FB..běželo to ke sdílení veřejně,zadávala to ta chovatelka..nevim kam to dát..snad to poslat dežaví..
zkusim na fb pohledat ty pižly v nouzi,vůbec o tom nevim..
dal by se strčit snad aspon do slušnýho útulku než ho uspat ,dle mne mu dala málo času,neni to tak dlouho co jsem ho dávala tušim do darovacích psů nebo tak..max. měsíc,dýl ne...ovšem je otázka zda by k tomu svolila žejo možná by se tohle dalo domluvit zrovna s dežaví...
Pak se mi někdo může divit, že jsem alergická na Jindry a podobný velemyslitele
já tě chápu..úplně přesně stejně sem já totiž alergická na dementy,co svou neschopností,tupostí a zabedněností..samosebou v nejlepším úmyslu...ničej psům život.
du hledat,kdyžtak písnu esi sem něco našla..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:14
- Nahlásit
Vero
víš, že by stejnej průběh nebyl i bez echinacey
vím, páč tydle věci mívám právě běžně a vím jak to probíhá, zatím to má celkem jednak hodně lehký průběh, druhak, je to zrychlený, necítím vůbec takovou tu únavu těla a hlavně!! hlavně!! já vždycky když mám zánět nosohltanu tak mám ucpanou hlavu, nemám klasickou rýmu, nemůžu smrkat nic a tetkon mám vobě díry volnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!! Krásně jde fšécko pryč, nic si v sobě nedržim. Je to opravdu o něčem jiným, než jindá. ani do postýlky nemusim a Brtnik si tím proběhnul taky rychle.
já si vařím imunitní čajík - šálky denně
jo do čajíku půjdu potom, tohle jsem chtěla protože to je silnější, dělají to z živých - ne sušených kytek, mám tudle
To sou věci
no čuměla jsem jako puk, fakt. slušně rychlej nástup, škoda že to nevydrželo.
teď to dořešuju tak, že si na noc po hodně horký sprše vetřu do krku a zad doma vyrobenej třezalkovej čaj (třezalka se naseká, naloží do oleje a po nějaký době se přecedí) a! dobrý, pomalu to ustupuje neb jak píšou
http://www.imzadi.cz/news/vyroba-trezalkoveho-olej e/
děsně mě baví zjišťovat, jak jsou rostlinky účinný
mělo bejt 2-3 šálk
vim, došlo mi
no ten zádovej čaj se chystám pořídit si časem, tetkon jsem se rozhodla pořešit tu rozbitou imunitu, takže půjdu do tohodle ještě, dokud ten xindl nevymlátim
http://www.doktorcaj.cz/eshop.php?kat=7&subkat=20& uniqueid=1721121198676305510
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
běželo to ke sdílení veřejně,zadávala to ta chovatelka.
jojo, to mi došlo, jen jsem nevěděla, jestli to jen tak běželo prostorem, nebo to dal někdo i na MOK v nouzi - což jsem zjistila, že dal, takže tam už to je. Dežaví to právě nemá cenu posílat, Lovka už skončila, protože na to nemá čas.
taky si myslím, že to chce víc času, ten pes musí prostě zapomenout /jasně, že nezapomene asi nafurt, ale musí se nechat čas, aby zapracoval na hadrdisku/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:26
- Nahlásit
PetraK
žádný pižlíky v nouzi sem tam nenašla (( což neznamená že tam někde nejsou ..nasdílela jsem to dežaví na zed páč vim ,že má slabost pro lovky ,třeba to s ní nějak hne esi mi rozumíš víc asi dělat nemůžem..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
pižlíky v nouzi sem tam nenašla
maďarský ohař v nouzi zde
http://www.facebook.com/pages/Ma%C4%8Farsk%C3%BD-o ha%C5%99-v-nouzi-Vizsla-vi%C5%BEla/136687173114268
ale nevim, esli se Ti to vokáže, když já tam nemám přístup, jen vím, že ta lajna existuje
víc asi dělat nemůžem..
já jsem přemýšlela poslat to dvěma chovatelkám , ale nevím, no. On si každej většinou jede to svoje.
Kurnik jsem fakt naštvaná, takhle doprasit vižlu, něžný stvoření . Vzpomněla jsem si na ty dva co dával dohromady Eichler, Bad našel nový domov u holky s RR, Argo se bojím, že ne, protože z nabídky útulku zmizel a myslím, že to byl případ, kdy fungoval s ním a s nikým jiným ne . sakra proč jsou lidi takový hovada.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:36
- Nahlásit
PetraK
jj zobrazilo..tam už je..a krom toho i tedle
Hledá se nový pelíšek pro Zeka 9 měsíčního maďarského ohaře bez PP, zvyklý v bytě, s dětmi i ostatními pejsky se snáší, žil doteď s kočkou. Hyperaktivní pejsek se základní poslušností... Jeho původní majitel k němu da
ruje i všecky jeho věc...i.... Daruje ho z důvodu brzského narození dítěte a malého bytu... tato událost v jejich životě se však stala úplně mimo běžné pořadí, které jistě všecky napadlo.. tak mě prosím nebijte...a posdílejte!! kontakt budu zprostředkovávat já.. prosím nevolat od 11 do 14 hodin nemůžu zvedat telefon..díky Monica 731 / 47 88 67
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 11:07
- Nahlásit
PetraK
takže půjdu do tohodle ještě,
ta kůra mě zaujala,ale nepíšou, kolik kůr by čék měl využívat?
jak jsou rostlinky účinný
mně se dost líbí, jak ten můj imunitní čaj mi uvolnil dutiny.
a co umí udělat přírodní přípravek se srstí taky. tak na to začínám docela věřit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
Daruje ho z důvodu brzského narození dítěte a malého bytu...
no jistě,jak klasické , vždyť proč neodložit živého tvora,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 12:05
- Nahlásit
Vero
ta kůra mě zaujala,ale nepíšou, kolik kůr by čék měl využívat?
sem tam dneska zrovinka volala - tak tři povídal, pak prý třeba týden pauzu a může se dát další tři.
jak ten můj imunitní čaj mi uvolnil dutiny
jojo, já se teď celá fakt radostnim, že nemám hlavu jako libeňskej plynojem ucpanou, ale dýýýšu juchéé
udělat přírodní přípravek se srstí tak
a v tomdle případku jde o kterou věc?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 14:21 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
tak tři povídal, pak prý třeba týden pauzu a může se dát další tři.
jsem si to uložila, až nebudu pít tenhle, dám si pro změnu kůru, složení se mi dost líbí. a možná to zakapu i tou echinaceou... jen dumám, chtěla bych něco strkat mužíkovi, ale on si žádný kapičky x-krát denně prostě kapat nebude, čaj do něho taky x-krát denně nedostanu, bych potřebovala něco, co se zobne tak jednou a bezbolestně, ale to asi moc nebude existovat zatím jsem mu koupila k narozkám super ginkgo+brahmi na hlavu, aby se mu líp zdělávalo
v tomdle případku jde o kterou věc
třeba bylinný výtažky /heřmánek,arnika,dubová kůra a eště cosi/- na otlačený a už i poraněnýžmísta, už zarůstají srstí. nebo oleje a bylinný směsi pro vypelichávajícího kocoura- úplně před očima se srst zkrásnila... (na těch zvířatech to vidím líp než na sobě, kde si furt říkám, že třeba to je tou vírou a vidím, co chci )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 14:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
jen dumám, chtěla bych něco strkat mužíkovi,
........... ešče nejni po dvaadvacátý!!!!
si žádný kapičky x-krát denně prostě kapat nebude, čaj do něho taky x-krát denně nedostanu
no todle je s nima potíž no! se všema. Brtnik už je trochu vobroušenej, ale enem trochu, a to jen proto, že jeho žena je děsná semetrika . Tetkon byl navíc bezbrannej a moc chtěl jet a bejt fit, tak se ani moc nebránil mýmu násilí. Včera už frtňal, takže sem uďálala bubububu a byl hodnej. Oni do toho jsou schopný jít, až když je to horší než lepší. Já teď taky s Brtnikem budu vést boj, krzevá ten tinitusovej čaj, páč nevim jestli s tim prorazim, navíc ten pán jak jsme to rozebírali, (je moc fajn a myslím, že se celkem dobře vyzná), tak říkal, že by to chtělo nejdřív třítýdenní detox spolu s tím tinitusovým čajem, pak týden mezera a ještě jednou a pak se uvidí. Jéééénže , jééénže to nevim, ešivá von mi do tohodle půjde . Jsou hrozný s tímhle. Já mám teda trochu výhodu, že von na mě vidí, že to funguje.
nebo oleje a bylinný směs
jojojo olejíčky !! taky moc účinná věcička. Kdepak v přírodě je toho tolik. Jenže kdyby nám to řekli na plnou hubu, tak nikdo do tý lékárny skorem nepřijde a oni přijdou o prachy.
že třeba to je tou vírou a vidím, co chci)
kdepak, to opravdu fachčí. Já nebýt olejů třeba, tak už sem výřízená.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 15:04
- Nahlásit
PetraK
ešče nejni po dvaadvacátý
seš blbá a sprostá! a máš bujnou fantazii
no todle je s nima potíž no! se všema.
právě zvířatům to nacpem do tlamy a je to, ale co s mužíkama?! navíc dybych si zahrála na semetriku, bude to mít u nás spíš opačný účinky
kdyby nám to řekli na plnou hubu, tak nikdo do tý lékárny skorem nepřijde
já už jsem na plnou hubu slyšela, že syntetický vitamíny jsou podvod a nefungujou, vyjma céčka snad. moji rodiče se předloni nebo kdy rozhodli, že za to nebudou vyhazovat peníze, a zdravotní stav se nikterak prej nezměnil. ovšem do otce bylinu nedostaneš, to je ještě horší jak můj mužík
Já nebýt olejů třeba, tak už sem výřízená.
a na co ti pomohly? (dobrý jsou na odličování teda mimochodem. místo chemie.)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 15:47
- Nahlásit
Vero
seš blbá a sprostá! a máš bujnou fantazi
blbá sem, bujnou fantazii taky mám,to přiznávám, ale sprostá nejsu, páč to si psala ty
navíc dybych si zahrála na semetriku, bude to mít u nás spíš opačný účinky
no von čas pracuje pro nás, časem se kolikrát je podaří zlomit Brtnik by dřívějc nepozřel vůbec žádnou bylinu. navíc byl stravovací dobytek, kterej třeba ešče než začal jíst, tak vzal bez ochutnání maggi a půl litru ho vylil do jídla - bez ohledu na to jestli to byla poblifka, nebo goulage. Lil to prostě do všeho tak, že jsem křičela, že přestávám vařit a budu mu servírovat vodu s n udlema, páč je fuck, co na tom stole má, páč všecko chutná jako půl litru maggi Bylinkovej čaj by nikdy, nikdy nikdy nevypil, fuj takovej hnus!! no a dneska si už i sám třebas uvaří kopřivu, protože zrovna ta mu pomáhá na spaní, nebo si na chalupě dá nějakej můj "lektvar" páč třebas meduňka s hluchavkovým květem je moc dobrý pití - zvlášť vychlazený, lipovej čaj taky není marná věc, protože ten je přece dobrej - s medíkem........ je to jako s dětma a psama, musí se postupně a pomalu
á už jsem na plnou hubu slyšela, že syntetický vitamíny jsou podvod a nefungujou,
jo? Jako ofiko někde? to čumim teda.
a na co ti pomohly?
na hubu mojí právě. Na kůžu. deset let jsem byla s kůží v řiti, nemohla jsem na to dát nic a Šárka (Hipík, Tonička, Rozinka a Žofka) mě zachránila tím, že mi nejen prozradila existenci rostlinných olejů, ale ještě mi poradila jakej přesně a kde koupit, aby to nebyla chemická srajda. Nikdá jí to nezapomenu páč po sto letech je moje kůže naprosto nadšená, můžu se namazat, nemám vysušenou a rudou hubu. Mám jí jako dětskou prdelku zas. paráda prostě. A taky jí nezapomenu ale, že mě uvedla do existence éterických olejů, čímž mě právě připraví o majetek chystám si učunit objednávku a dosáhla jsem částky... ne, to tady nebudu psát, prostě poptřebuju většinu těch olejů, budu experimentovat a pak jí začaruju, páč kůli ní budu chudá a zavalená éterákama
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 17:03
- Nahlásit
PetraK
ale sprostá nejsu, páč to si psala ty
heh, co je sprostýho na podávání léčivé byliny mužíkovi?!
bez ochutnání maggi a půl litru ho vylil do jídla
Tak tos vykonala teda velkej kus práce ti povim. Až takhle daleko ten můj naštěstí nebyl
kopřivu, protože zrovna ta mu pomáhá na spaní
kopřiva je na spaní? jsem myslela kozlík, medu%nka... kopřiva taky?
je to jako s dětma a psama, musí se postupně a pomalu
šiš ten dyby to čet
Jako ofiko někde? to čumim teda.
v TV, snad přímo ve zprávách nebo nějakým večerním dokumentu. taky jsem čuměla, co do té telky uniklo.
éterických olejů, čímž mě právě připraví o majetek
ani mě nemluv... moje vobjednávky v tomto směru taky nějak teďkon překročily rozpočet, a to jak pro mě, tak pro zvěř.
érerický oleje se ale nemažou ani nejedí? to dáváš nad svíčku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 18:03
- Nahlásit
Vero
na podávání léčivé byliny mužíkovi
na tom pochopitelně vůbec nic, ovšem na tom cos psala prve, se dá solidně stavět
Tak tos vykonala teda velkej kus práce ti povim.
jo byla to celkem šichta, a hlavně jsem fakt byla naštvaná, páč proč něco vařit, když to pak chutná stejně
kopřiva taky?
nemyslím, ale jemu to tak prostě funguje, každej jsme jinej, má po ní klidnej nepřerušovanej spánek,
š ten dyby to čet
a co, dyk je to pravda, potvrdí každá baba
v TV, snad přímo ve zprávách nebo nějakým večerním dokumentu
noo, tak to je fakt s podivem. ovšem - oni lidi rádi jednoduchý řešení, a spolknout pilulku je jednodušší, než pít 3x denně šálek čehosi
érerický oleje se ale nemažou ani nejedí? to dáváš nad svíčku?
ne nejedí se, mazat se můžou třeba ve směsi s rostlinými oleji /jsou asi tři? co se můžou dát na kůži přímo, ostatní ne - můžeš jen levanduli /tu i na sliznici/, TTO - ten na sliznici ne, a pak ještě jeden ale to nevím který. TAky do koupele (ale zase s něčím smícháno) a ano do těch svíček. Ale ne ty kupovaný v drogošce a tak, chce to ty opravdový, ne syntetický. To jsou prosím zákl. informace, který jsem ukradla Šárce , která mi právě hodila odkazy na Aromaterapie Hádek třebas, nebo Aromarta, nebo Nobilis Tillia, a Saloos má taky kvalitní. Aby to opravdu fungovalo musí to být kvalitní nesyntetický éterický olej. Já jsem právě teď - páč jinej než levanduli a TTO zatím nemám, ten TTO dávala do čajovky, aby jsme se tou chorobou lépěji poprali a vono jo.
Jsem jen na začátku všeho toho, musím studovat, studovat, studovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 18:21
- Nahlásit
Servus babky korenarky,
hezky si to tu jedete, vy budete zdravy jak ripy!
Vidite, poradte - kamoska ma problem s mocakem - mela zanet, antb.. a zda se, ze to furt neni to pravy vorechovy. Nejaka prevence? Brusinky, urologickej a koprivovej caj - o tom vi. Ale nejaka dalsi bylina, nenapadne vas?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 18:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
ty brusinky jako takový a v mega množství (já si je pojídám furt) plus mi jeden bylinkář starej takovej doporučil si v lékárně koupit Brusinky Max, protože je to tam nahuštěný víc než v těch plodech. Homeopat mi na ty moje močákový problémy doporučil právě tu Echinaceu(jde o to aby tělo bylo silnější a dokázalo samo zatočit s tím, co teď nezvládá, podpořit tím prostě celkovou imunitu) Když bylo nejhůř - tedy když jsem měla ty hodnoty hodně vysoký (nicméně příznaky vůbec žádný , což jim nešlo do makovice) jela jsem si tohle - taky od Serafinu
http://obchod.serafinbyliny.cz/ledviny-a-mocovy-me chyr-tinktura-ze-smesi/d-70685/
je to z pupenů, tedy nejúčinnější
+ ještě k tomu tohle:
http://obchod.serafinbyliny.cz/ledviny-zeny-bylinn y-caj-sypany/d-70487/
v obou věcech, je přesně to, co mi ten bylinkář doporučil - hlavně Zlatobýl. Sundalo mi to hodnoty pěkně dolů za tu chvíli, mám je teď hraniční a pracuje se dál na tom, aby ten xindl (zlatej stafylouš) zmizel.
EDIT - DŮLEŽITÁ VĚC - AŤ HODNĚ CHLASTÁ OBYČ VODU, páč bylinky odvodňujou, tak se zase musí zavodnit, prostě z ní bude průtokáč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 19:01
- Nahlásit
PetraK
Supr dupr, preposilam rady dale!! Diky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 19:17
- Nahlásit
Fifi
není zač. Osobně vyzkoušeno. Jela jsem zatím jen jednu kůru. pak jsem nasadila teď tu Echinaceu, jedu si brusinky (i mi moc chutnají) a hodlám si koupit ten čaj co jsem sem na něj dávala odkaz.Na tu imunitu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2012 19:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdarec,
ničehož nic nestíhám ale ted sem náhodou našla něco v novinách a nevím essi víte, (já něvěděla) tak to sem samo hlavně krzevá Brutici hned šoupu
my bohužel vloni vodvezli dvě kola do šrotu ale tak třeba se tu někdo chytne a doma si uklidí a udělá dobré skutek
jinak sběrná místa jsou všude po republice ne jen v liberci jak je na letáku..
http://www.kolaproafriku.cz/sberna-mista/liberec/
|