Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 18:34
- Nahlásit

Bré deň su volajaké nasraté, jen probíhám ...

brut
tak jen doufám, že nebude zase od noci pršet
má pršet i záftra

se ti nedivím ... povedlo se přemlouvání? Šak potřebujete taky odpočívat a ne jen makat
ne..ani sem nemusela přemlouvat, chyběl nám materiál takže jsme stejně ani dělat nemohli

, že je to prašť jako uhoď,

no a vedou komunisti

brut
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:15
- Nahlásit

Fajka
má pršet i záftra
tady naštěstí ještě neprší, ale bude... je zataženo

chyběl nám materiál takže jsme stejně ani dělat nemohli
:-D :-D

no a vedou komunisti
přesně tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 18:51
- Nahlásit

Bry vecir, nejak predpoved rosnickarum nevysla, slunko prazilo oba dny, krasne se prochazkovalo!
Cuza jakasi zdejsi ulovila dneska dva vrabce, mrcha!
Koukaly ste vcera na pardubickou? - ta mela tah na branku, sikovna kobylka, jak necim naspeedovana.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 20:43
- Nahlásit

rumštáájn
Tož jsme si užili krásnou sobotu na závodech....vysvětlíte mi proboha, proč jen můj kretén se musí na povel volno odebrati na žebřík a začít na něj lézt..ještě že rozhodčí byl pohotový..přivolání z vršku žebříku bych fakt dělat nechtěla..

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 21:20
- Nahlásit

Hyena
proč jen můj kretén se musí na povel volno odebrati na žebřík a začít na něj lézt.
Asi se tesila na poslusnost a chtela zacit tim nejhorsim? A hezky hyjenu nazyvas, brzy jazyk nazyvati letiste vaclava havla..

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 21:49
- Nahlásit

Fifi
Hyena
2. p (bez) kreténa
3.p (komu, čemu) sfini pruhatý
4.p (bez) xichta žíhaného
5. (oslovujeme voláne) "kurvadoprdelekeměsemřekla"
6. (o kom o čem) o debilovi
7. (s kým, čím) s tlamou pruhatou

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 21:58
- Nahlásit

Hyena
Ale v uvedene vete ji mas v prvnim padu, cili ne Hyena, ale kretén. Tak priste trenuj volno na jinou prekazku.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 22:09
- Nahlásit

Fifi
Tak priste trenuj volno na jinou prekazku.
Popřemýšlím o tom,hlavně abych nemusela kupovat pamlsky..... su hrozně hamižné

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:08
- Nahlásit

Rumštááájn
Tož dneska po ránu zatopíme dbroučkou kávičkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Tvoe jak tu nejsem, kamna vystydnou, tak posílám hošíčky topičský

Bože to byl krásnej víkend!! I když to v pátek tak vůbec nevypadalo. Lilo jako kráva, už jsme to po cestě otáčeli domů a nakonec jsme řekli, že jedem a otočili to zpátky . A dobře jsme uďáli, dobře. Páč v sobotěnku jsme si zašli na houbičky, Ešusa jsme tam pěkně zmrtvili,páč furt musel hledat jednoho nebo druhýho, Brtnik dodělal štuk na severní straně a rámečky kolem oken - lidi to vám tak pěkně vypadá a já jsem řádila na zahradě a šíleně moc jsem toho podělala, šlo mi to vod ruky jak bejk. Fčéra jsme česali jábloka a já si doma uďála na odšťavovači vynikající pití z jáblok a zázvoru. Bože to je dobrota, právě jsem vytáhla půlitrovku místo snídaně . A udělala jsem si debordelizaci svého prac. místa. nemám tu ani jednoho šéfa, tak kdy jindy se do toho pustit. Jsem tu sama, tak mi tu kucí k tomu úklidu dělali společnost. Mám mejdáááááááán!
Jo a šulcovej dortikk se

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:26
- Nahlásit

PetraK
Brtnik doděla
moc jsem toho podělala,
budou fotky?
kamna vystydnou
přitopíme sporákem

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:42
- Nahlásit

kachna_

budou fotky?

fotky podělaný zahrady??

ale ty vokna bych vyfotit mohla. Je to zatím enem vyštukovaný, ale hned ty vokna vypadaj líp - útulně, nebo jak to říct? je to takový - prostě lepší, no :-ú

sporákem

jak neekologické a neekonomické

mi to připomnělo odjezd páně řídícího - pravil - ""A udržujte tady voheň!". Jsem upadla pod stůl a odvětila : "Ani nevíte komu to říkáte!"

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:49
- Nahlásit

Rumštajn,
nejni ziminka, neprší nefouká..takže je vlastně krásně !
KOnečně dorazil vobladač... ale prskal co jsme si to zase vymysleli asi mu připadá že vobklad 120 cm je malej bo co

PetraK
""A udržujte tady voheň!". Jsem upadla pod stůl a odvětila : "Ani nevíte komu to říkáte!"

moc jsem toho podělala,

jo foto bé asik zajímací...podělaná zahrada se jen tak nevidí...
i dyž jelito se vobčas taky snaží

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:54
- Nahlásit

Fajka

takže je vlastně krásně !

tady je. Slunkuje tu. Kdyby to tak chtělo vyděržáť do odpolka. Vyrazili bychom s hošikusem na Filajku, zaskákat si na trampolíně.

Se nesměj panu řídícímu, von ešče úplně neví s kym má tu čest. Tady sme zatim ešče nežhavili

dyž jelito se vobčas taky snaží

Moc ho krmíš asi

brut
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:08
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem měla doma marůdka, ale dneska je mu konečně dobře a tak se snad pohne domácí práce na ložnici.

Koukám, že jste měli krásně..to my taky, ale jen v sobotu, včera zamračeno, dneska též Naštěstí neprší....

Jo a na dnešek jsem spala cca hoďku, páč mi strašlivě bolela ruka a záda, i přes prášky...takže předpokládám nějaký hnusný počasí nebo jinou "lahůdku"

No nic, jdu zpracovávat jabka... nejen, že jich mám cca 10kg ve sklepě, ale další jsou ještě připravené na odvezení u Vilémova bráchy....

Ešuskoooooo, budeš chtít zase medík? Já jen, že bych ho pak přibalila k pohance, až přijde ( zatím přišlo potvrzení platby a to, že vše připravují). Takže předpokládám, že zítra balík dají na poštu, ve středu to mám doma......

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:36
- Nahlásit

brut

ale jen v sobotu, včera zamračeno, dneska též

fakt? na chalupě bylo krásně i včera, jsem právě makala na zahradě jako divá (Bára asi ) Vyčistila a lehce naryla dva záhony, zlikvidovala rajčata cukety,česali jsme jábloka, honili jsme Hošikusa, stříhala sem odkvetlou květenu..... ani se mi nechtělo dom. No a to jsme od vás takovej kousek, divný teda.

předpokládám nějaký hnusný počasí nebo jinou "lahůdku"

asi jo, asi změna bude, páč mě bolí ta ruka jako kráva teda.

No nic, jdu zpracovávat jab

to mě teprv čeká. hale - nevím ešivá sis toho tady všimla - vyrobila jsem převelice dobrý pití - odštavíš jábloka a trochu zázvoru a máš skvělou věc, po který se můžeš utlouct.

Medík se doma podivám a ešče se domluvím s Brtnikem, páč on mu sliboval taky kolega. Za kolika peněz vlastně že je?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:21
- Nahlásit

PetraK
změna bude
změna je život

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:33
- Nahlásit

kachna_

změna je život
ale nemusela by bejt tak bolestná

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:39
- Nahlásit

podzimštajn všici

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:40
- Nahlásit

Chci bejt okamžitě svým psem, chrnícím v mé posteli!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:52
- Nahlásit

Vero

všici

tjo, co to je ? máš depku?

, chrnícím v mé posteli!

já taky. Když jsem kráčela do prasé a viděla Esšálka, jak si ladně leží s hlavou na opěradle.......... bylo mně mě líto. moc líto. a tetkon je mi mě taky líto, páč z hezký procházky bude procházka v dešti

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:55
- Nahlásit

PetraK
máš depku

enem topim, enem topim... jen mě to stojí určitý úsilí

tetkon je mi mě taky líto, páč z hezký procházky bude procházka v dešti

přesně
aspoň ať je ihned včera!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:13
- Nahlásit

Vero

enem topim,

jako znám lidi - vobčas to taky umim, co dštěj oheň a síru krzevá hubu, ale takhle vzhůru nohama a krkem to teda neumim

aspoň ať je ihned včera!

hm, tak to myslim, že je reálnější, že se ti splní to první přání

brut
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:03
- Nahlásit

Fajkoooooooo, víš o tomhle? Dej bacha na plyšáky ....

http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/pejskari-p ozor-v-liberci-se-objevil-nakazlivy-psincovy-kasel -20121012.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:56
- Nahlásit

brut
Fajkoooooooo, víš o tomhle? Dej bacha na plyšáky ....
jujda nevim! Díky za upozornění
doufám že nás nic také nepotká, díky bohu momentálně chodim venčit pouze do lidu a psů prostých oblastí.

tu prší a je vlezlo ale má bejt hásky tak musím zamakat na zahradě a připravit jí na zimu... ach jo...radši bych se připravovala na jaro

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:52
- Nahlásit

Fajka
radši bych se připravovala na jaro
já mám zimu ráda, ale přijde mi zbytečně dlouhá. Miluju, když vylezu z baráku, všude je ticho a sníh. Ale mělo by to začít pěkně v prosinci a skončit v únoru, ne s tim zabírat půl roku

Potkala jsem dneska krásnýho černýho skoro labradora s bílou náprsenkou. Motal se v Mělníku po silnici a na mou snahu ho přilákat se vy.ral. Doslova!!! Samozřejmě jsem neměla telefon a dítě se dožadovalo, že musí jet do sokola. No tak jsem vyložila Lucku a pak vzala Batynku (vozim s sebou vždycky jednoho psa, kterýho beru na procházku, zatim co Lucka cvičí) a šly jsme to nahlásit na policejní stanici. A co myslíte? Nikdo! to nehlásil . Jako já celkem chápu, že lidi nebudou nahánět cizího, celkem velkýho černýho psa, ale že to ani nenahlásej na policii?
Pani policistka byla velice příjemná a vůbec jí nevadilo, že jsem tam se psem (nebyla jiná možnost).
Jsem blbá, měla jsem zajít do obchodu a poprosit je, aby zavolali policii, ale to mi došlo až tam.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:18
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera bylo tak hnusně, že jsem odpadla někdy okolo devátý a v jednu se jen přesunula do postele... celý den jsem se motala, byla mi šílená zima atd. Chci sluníčko, teploučko a hlavně léto!!!

Jinak se tu opatrujte, nezlobte velkomajitelku, páč mi to v poledne nahlásí, až se spolu sejdeme

Fajka
jujda nevim! Díky za upozornění
není vůbec za co .... mně tyhle upozornění vyskakují na fb a z devadesáti procent jsou ověřený přímo lidma, co v oblastech bydlí.

kachna_
Jsem blbá, měla jsem zajít do obchodu a poprosit je, aby zavolali policii, ale to mi došlo až tam.
jestli by jsi volala městskou a ti fungují jak u nás, tak se nedivím, že nikdo psa nehlásil .... u nás je hlásím jen já a ještě další dvě chovatelky, protože nikdo se s těma pitomcema nechce dohadovat a vysvětlovat, že to, co okolo běhá je učitě pes a ne jen moje utkvělá představa..... No a na klasickou policii to u nás nemá cenu hlásit, protože stejně řeknou, že mám volat měšťáky Když jsem viděla, jak jdou odchytávat vyděšenýho ps, tak jsem měla rudo před očima a držela jim půlhodinovou přednášku na téma pes a strach .... ještě dneska když si na to vzpomenu, tak jsem vzteky bez sebe.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:51
- Nahlásit

rumštájjjn
sfiň pruhatá mi dneska provázela soucitným pohledem rozvalená v předsíni na dece připravené k odnosu do auta...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:18
- Nahlásit

brut
no, tady jsou měšťáci asi slušní a můžu říct, že jsem tady ani v okolí nikdy neměla problém s hlášením psa, ať živýho nebo mrtvýho. Zatím nikdy se mi ale nestalo, že bych zastavila jediná, nebo to nebylo hlášení. Asi jsem měla doteď štěstí na lidi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Zduřte dámy. Tak jak se mi fčéra na tu prochajdu moc nechtělo, tak to nakonec byla supr parádička. Nejdřív jsme potkali Růžu - labradůru, pak jsme našli dva bažantiky, natrhali čípky na čaj, zlehýnka jsme pocvičili, hlavně teda běhání do stran, páč to je moje oblíbený cvičení - péf se vyběhá a já se nemusim hejbat, zase jsme našli dva bažantiky, zlehýnka jsme pocvičili, pak jsme potkali jednoho boxera co nás chtěl spapat, nasbírali jsme trochu čípků ešče, potkali jsme gólijáka, co nás nechtěl spapat, našli jsme bažantika, šli jsme domů a potkali jsme ešče jednoho boxéra, co nás taky chtěl spapat, ale moc hodně. Když jsem viděla u toho prvního, jak vlaje na tý flexine a panička s ním není schopná hnout a toho druhýho, jak se rve na tom vodítku, řikala jsem si roč kurva ti psi nemaj náhubek a lidi je místo toho, aby se s nima přetahovali na vodítku,neučej, jak se pořádně chovat. No nic, to je jen takovej myšlenkovej průjem. Je zvláštní, že u nás je teď povícero boxerů - jako že přibyli docela hodně a boxeří kluci, jsou bez výjimky všichni takkový ne úplně dobře komunikativní.
Měla jsem moře plánů co udělám, ale nestihla jsem nic, krom výroby kulajdy, houbových karbošů, němčiny a výroby štrůdlika. Pak jsem upadla do komatu.

Hyena

i dneska provázela soucitným pohledem

nebuď smutná, Hošikus ležel rozvalenej na svým "gaučiku", hlavičku ladně položenou na tom okraji, a pískal. ať už proboha živýho vypadnu pryč, aby si mohl vzít v misce přichystanej zbytek šulcovýho dorta Hájzl, ešče mě bude vyhazovat

kachna_

já mám zimu ráda, ale přijde mi zbytečně dlouhá. Miluju, když vylezu z baráku, všude je ticho a sníh.

ANO, ANO ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

ale to mi došlo až tam.

nevymyslíš vždycky všechno hned na místě, tak snad se nějak zadaří a poliši ho najdou a odchytnou.

<< 1 ... 1989 . 1990 . 1991 . 1992 . 1993 . 1994 . 1995 . 1996 . 1997 . 1998 . 1999 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání