Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

PetraK
na ja, já netůchala, že už nemůžu. Ale hele, dyš bude někdo třá Náčelník stojí s pěstí, tak dyš vo tu ruku příde, tak ho taky nepřemenujou na Náčelník stojí bez pěsti. ne? takže co.
ale zab bé chudá k náčelník každýmu na potkání mušt vysvětlovat jak to že je pěst dyž ju nemá není lepčí přejmenovat hnet než se z toho zcvokne?

vona je fakt pitomá
jo souhlas

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk
Jelikož má pelíšek hned vedle mé postele tak jsme ho docela usměrnili, tákže moc nejančil, ale líbačka proběhla.

to bét muší to je jasný

Za ten týden venku nikomu nezdrhl, prý jim to přišlo, že když přišel o mě, tak si musí hlídat ostatní
noooo to je vonooooo!!! a až šecko dočteš tak se dovíš že pojedešli do lázních tak se psék vodnaučí i lovit

PetraK
můžu udělat ústupek, může bejt třá Náčelnice Bezstřevo. co?

cák já vím jak se schce deník menovat ?? al epodle mě lepčí bezstřevo než Belzzuba nebo Blběna

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:53
- Nahlásit

denyk

ale líbačka proběhla.

si to dovedu živě představit, ten svinutej zrzavej hlemejždící se preclik, hopikující prostorem, s vyšpulenejma očima a držkou kolem celý hlavy. Tak nějak to bylo ne?

včera přišel v deset Brtnik ze schůze a to jelito zrzavý hopíkalo až ke stropu, jak kdyby ho sto let neviděl, úplná extáze. Brtnik mu řiká:"Vona baba tady mučila viď, nebohýho tvora, mučila viď??" a zrzavej hopik se rozhopikal ešče víc a přitakával, že :"Huuuu,h uuuu!" Prolhanec jeden

Za ten týden venku nikomu nezdrhl, prý jim to přišlo, že když přišel o mě, tak si musí hlídat ostatní
no paráda, je šikovnej, tak vidíš, že se nemáš čeho bát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:56
- Nahlásit

Fajka

na potkání mušt vysvětlovat jak to že je pěst dyž ju nemá
no co, aspoň bude mít téma k hovoru a nebude ho muset hledat.
ne? Leckdy člověk neví, jak s cizíma pohovořit, Náčelník stojí s pěstí hned má téma proč stojí bez pěsti.

al epodle mě lepčí bezstřevo než Belzzuba nebo Blběna

a tak teda Bezstřevo no. blběna bejt ani nemůže, to sem já

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 12:59
- Nahlásit

PetraK
Leckdy člověk neví, jak s cizíma pohovořit, Náčelník stojí s pěstí hned má téma proč stojí bez pěsti.

ale zase aby cizý netentono..neuváděl do rozpakůch??? žáno

al epodle mě lepčí bezstřevo než Belzzuba nebo Blběna

a tak teda Bezstřevo no. blběna bejt ani nemůže, to sem já

no já se krzevá tý ztráty těch 4 blbejch moudráků hlásím k tý Bellzubě

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

neuváděl do rozpakůch???

do rozpakůch? Když nemá pěst? toho bych se nebála

Bellzubě

no vida, už nám chybí jen létající Blbec, kdo si to veme????

i bych si vodpověděla... možná

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

PetraK
do rozpakůch? Když nemá pěst? toho bych se nebála
no já bych rozpačitá byla kdyby se zeptala kde má pěst a on mě řek že v řiti...

bych si vodpověděla... možná
tady někdo lítá???? a kdooooo ? já vím leda vo Ešusoj

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Fajka
no já bych rozpačitá byla kdyby se zeptala kde má pěst a on mě řek že v řiti.
prosim tě a proč jako? Podivala by ses do svý a kdyby nebyla tam, mohla bys bejt v klidu.

já vím leda vo Ešusoj

no ... právě. no

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:23
- Nahlásit

PetraK
prosim tě a proč jako? Podivala by ses do svý a kdyby nebyla tam, mohla bys bejt v klidu
no vidíš!!!už sem rozpačitááááá
jako proč bych se měla koukat do svý?? proč né do jeho dyž je to jeho pěst??? a když nebude ani tam ani tam tak co???
ha ??

no ... právě. no
tady už teda rozpačitá nééésu

Číííííf
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:42 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

PetraK
Ty woe, umíš Ty poslat pohled z dovolený???
Asi ne, páč ten byl po celym světě, neš dorazil k nám...

Místo psč: 46821 - 46812 (a Fajfkovi, ani Kalinovi nikdo nezná).
A dvacet razítek, každý z jinýho státu - asi nevěděli, co s tim - už seš jak Fajka - ta jednou poslala dopis a adresa byla:

Zásobování
Brno

Nic víc - a voni ty blbouni nevěděli co s tim a vrátilo se nám to.

Asi nevědí, gde je v Brně zásobování...

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:45
- Nahlásit

brut
na UKáčko, kam jinam?

jsem se ptala na obor, vy rouro Ale v Plzni to budeš mít zase nejrychlejc hotový

jistotu mít nebudeš v ničem ( mimo smrti) nikdy

tož mě kurňa řekni, proč některým ten život relativně vychází podle jejich představ? Co dělám blbě?

Fajka
Člen
- Nahlásit

Číííííf
víc - a voni ty blbouni nevěděli co s tim a vrátilo se nám to.

: vo*e

a ty mě budeš řikat že já všecko vykecám jo?????!!!!!

Číííííf
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jo, eště sem na něco zapomněl - Díííííík!

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:49
- Nahlásit

Bože chraň královnu

URL

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 13:52
- Nahlásit

tak bývalá tchyně dnes nechala utratit Ervína. Myslím, že je to dobrá zpráva, páč už pes trpěl, já bych to se svýma parametrama na spokojené žití psa už udělala dřív.
Tchyně je mi líto a nevím, co teď. Jestli pomoct sehnat jiného, jak mě žádala, když tchyně cestuje a snacha vím, že hlídat psa nechce. Já bych zase klidně hlídala, ale náš pes jí toho minulého málem zakous.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:16
- Nahlásit

Fajka

no vidíš!!!už sem rozpačitááááá
a di ti, sim tě jedna pěst v řiti!

jako proč bych se měla koukat do svý?? proč né do jeho dyž je to jeho pěst???

no páč by musel bejt hadí žena, aby si narval svou pěst do vlastní řiti. to nejde

tam tak co???

no tak to budeš v řiti ty

tady už teda rozpačitá nééésu

no! to mi je naprosto jasný mu to vyřidim, víš! A příště ti tu kostéčku nepučí

Číííííf

viď!! sme šikulové

Přišlo mi na Špičáku ftipný vám do Jizerek poslat pohled z Jizerek. enemže jediný co jsem si pamatovala bylo že číslo vašeho domu a jméno vesničky.

(a Fajfkovi, ani Kalinovi nikdo nezná).

No teď už ale JO!! něco sme tam napsat museli

PSČ jsme nevěděli, zato sem si při hledání krámku všimla, že počta je ob vesnici, takže to taky sedělo. Možná sem to zkomplikovala tim že sem napsala Jablonec?? Brtnik tvrdil, že jim v tom udělám hokej, dyž Jablonce sou dva. Jenže to mi řek až dyš sem to hodila do butky. no. ale co došlo to. já to pojala jako test INTELIGENCE ČESKÝ POČTY

Fajka
Číííííf
víc - a voni ty blbouni nevěděli co s tim a vrátilo se nám to.

: vo*e

a ty mě budeš řikat že já všecko vykecám jo?????!!!!!

jéééhehéééé jééhehééééééééhihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihihii

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:17
- Nahlásit

Číííííf

Díííííík!

no nejni zač. víš co mi to dalo práce držet kušnu?

kachna_

Tchyně je mi líto a nevím, co teď. Jestli pomoct sehnat jiného, jak mě žádala, když tchyně cestuje a snacha vím, že hlídat psa nechce. Já bych zase klidně hlídala, ale náš pes jí toho minulého málem zakous.

a dyby byl kastrovanej?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:29
- Nahlásit

PetraK
a dyby byl kastrovanej?
i dyby nebyl, já si jen netroufnu to navrhnout

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

Jen jde člověk venčit, vy tu nakrafete romány... kdo to má dočítat?

Fajka
ty nikdy nezklameš
neříkej, že to není pravda

denyk
gdyš on beze mě taky nikam nepojede
ale pojede a ještě rád... bude mít u sebe minimálně jednu fenečku a na paničku ani nevzdechne

PetraK
vona je fakt pitomá
to říká ta pravá

Fajka
jo souhlas
aby sis nepřisadila

denyk
když jsme přijli byl ještě u té mé hlídací kamarádky. Když ho přivedla byla jsem v posteli, tak ho přítel pomalu vypustil jako Krakéna.
Jelikož má pelíšek hned vedle mé postele tak jsme ho docela usměrnili, tákže moc nejančil, ale líbačka proběhla.

supééér, šak on zrzeček ví, jak se má k marodovi chovat a bez líbačky by přivítání nebylo ono

PetraK
Fajka
Náčelník stojí s pěstí
Náčelník stojí bez pěsti.
Náčelnice Bezstřevo
lepčí bezstřevo než Belzzuba nebo Blběna
ste důůůry, obě dvě.... mám čaj v klávesnici a mokrý gatě .... a pak kdo je tu pitomej

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:05
- Nahlásit

PetraK
Fajka
teda vy dvě ste nebezpečný .... měli by vás dát do separééé, páč už mi zase bolí břicho od smíchu

Číííííf
Asi ne, páč ten byl po celym světě, neš dorazil k nám...
Místo psč: 46821 - 46812 (a Fajfkovi, ani Kalinovi nikdo nezná).

naše pošťačka má ještě dneska klepavku, když si vzpomene na její vánoční přání .. ale je fakt, že jsme jediný, který si pamatuje

jak Fajka - ta jednou poslala dopis a adresa byla:
Zásobování
Brno
Nic víc - a voni ty blbouni nevěděli co s tim a vrátilo se nám to.

inu
jsem se ptala na obor, vy rouro Ale v Plzni to budeš mít zase nejrychlejc hotový
ahááá, sem nějako pozadu dneska ... psychologie nebo klinická psychlogie kombinovaná s poruchami učení
Záleží na tom, jestli tenhle obor vůbec v Plzni otevřou

tož mě kurňa řekni, proč některým ten život relativně vychází podle jejich představ? Co dělám blbě?
a seš si jistá, že jim vychází a není to jen poza pro okolí?

kachna_
a co jí sehnat nějakou malinkou fenečku? Tak by jsi mohla hlídat a pokud by byla kastrovaná, tak by si ani nemusela dělat vrásky s háráním...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:36
- Nahlásit

denyk
já prošvihla Denyka
Ahooooooj

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:36
- Nahlásit

brut

ste důůůry, obě dvě...

hele mě vynech jako jo. Já sem chtěla zvostat u původního slepýho střeva. Že se to takhle vymklo kontrole, za to může Fajfka, páč mi slepý střevo nechtěla dovolit , takže úhradu za prodojený prtky vymáhej u ní.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:46
- Nahlásit

PetraK
hele mě vynech jako jo.
tak to ne.... můžete za to obě rovným dílem!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:48
- Nahlásit

tak mě napadá........ esli by jako neměl někdo tej Fajfce říct, že dyž se dělá to psí spřežení, tak že ten taženej čék je zpravidla na nějakým prostředku, na saních, na kole, nebo tak podobně. Že to nejde takhle se nechat vláčet jak střelenej tuleň, to daleko asi nedojede. Esli chce zvládnout ten Iditarod, bude si muset pořídit saně asi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
a co jí sehnat nějakou malinkou fenečku? Tak by jsi mohla hlídat a pokud by byla kastrovaná, tak by si ani nemusela dělat vrásky s háráním...
No a žvejkne jí pro změnu Mája.
Jako poslední dobou ta krafka flekatá vždycky ráno, když michal nezamkne dveře do patra a Cir pro nás přijde, ať vstáváme, tak když jdem dolů, vrčí na Cira, jako by ho chtěla zabít. Cir to neřeší, tak na to kašlu taky.

Jsem se bavila dneska s mamčou, že maj 26. výročí sňatku (jsem o pár let starší, Franta není vlastní otec). Tak jí říkám, to bych ti asi měla gratulovat, co?
A mamča na to zcela vážně: no já nevim, některejm lidem se asi gratuluje.

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:04
- Nahlásit

brut
psychologie nebo klinická psychlogie kombinovaná s poruchami učení

ty budeš velmi brzo n e b e z p e č n á Ale předpoklady na tudle práci máš... tady je to samej cvok

a seš si jistá, že jim vychází a není to jen poza pro okolí?

jsem, zatraceně jsem právěže...!

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:50
- Nahlásit

PetraK
esli by jako neměl někdo tej Fajfce říct, že dyž se dělá to psí spřežení, tak že ten taženej čék je zpravidla na nějakým prostředku, na saních, na kole, nebo tak podobně. Že to nejde takhle se nechat vláčet jak střelenej tuleň, to daleko asi nedojede.
třá je to novej druh sportu, co ty víš ?

kachna_
No a žvejkne jí pro změnu Mája
vidíš, to mě nedošlo

vrčí na Cira, jako by ho chtěla zabít.
není vona trochu mentál?

mamča na to zcela vážně: no já nevim, některejm lidem se asi gratuluje.

inu
ty budeš velmi brzo n e b e z p e č n á
prrrrrr, nejdřív musím udělat přijímačky a to je docela darda... jsem už moc dlouho mimo na to, abych to měla jednoduchý

Ale předpoklady na tudle práci máš... tady je to samej cvok
omyl... pokud bych se dostala, tak bych chtěla dělat s dětma, proto ta psychologie kombinovaná s poruchama učení. Už pár let jsem s nima, díky ségře, propojená a tak bych jí pomáhala ráda dál.. jen s tím, že bych to mohla dělat ofiko

jsem, zatraceně jsem právěže...!
hmm, tak to pak nevím ..

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:03
- Nahlásit

brut
no oni mají ten vztah takovej zvláštní, jako na gratulaci to fakt neni
Bratránek je nešťastnej, páč dítě má nějak málo glukózy v krvi, tak vyšiluje. Ale já nevim, co jsem koukala, tak problém bude mít až ve chvíli, kdy by ta hypoglykémie byla neléčená. A tak bratránek co? Přiveze láhev vodky, aby se mohli s Frantou vožrat. Štve mě.

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:08
- Nahlásit

brut
prrrrrr, nejdřív musím udělat přijímačky a to je docela darda

jenže tam jdou lidi ze středních škol, ne? Pochybuju, že tam budeš muset citovat Frojda. A kdyby jo, puč si Kostižera, ten nějaký to moudrou vyklofne hned

pokud bych se dostala, tak bych chtěla dělat s dětma,

můj strýc dělal tudletu práci (teda jako dětskou psychologii, ale co přesně, to nevím).. dneska radši prodává satelity

brut
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

kachna_
no oni mají ten vztah takovej zvláštní, jako na gratulaci to fakt neni
aha, tak to pak jooo

Bratránek je nešťastnej, páč dítě má nějak málo glukózy v krvi, tak vyšiluje. Ale já nevim, co jsem koukala, tak problém bude mít až ve chvíli, kdy by ta hypoglykémie byla neléčená.
některý děti mají tenhle problém.... může se z toho vyvinout cukrovka, ale nemusí. Ať se opije, bude od něj a jeho šílení klid

Přiveze láhev vodky, aby se mohli s Frantou vožrat. Štve mě.
promiň, ale je lepší, když se ožere, než aby jste poslouchali jeho stesky

inu
jenže tam jdou lidi ze středních škol, ne? Pochybuju, že tam budeš muset citovat Frojda.
nevím, kdo půjde na dálkový, spíš bych to viděla na lidi pracující v oboru nebo ty, kteří si chtěji vzdělání rozšířit... Frojda snad citovat nebudu muset, nějak nevím, jestli bych nedopadla jako na přijímačkách na medicínu, kdy jsem řekla, že nás v roce 68 okupovala sovětská armáda s dalšími spojenci

můj strýc dělal tudletu práci (teda jako dětskou psychologii, ale co přesně, to nevím)..
ségra s nima dělá 10 let a je tím furt nadšená... ba naopak, ještě vymýšlí další programy, granty atd., které by jim pomohly

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání