Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:42
- Nahlásit

brut
le bez rukou by měl Orísek úsměv ještě hezčí

to nevím, nemám takovej foťák, abych si mohla pořídit důkaz

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 12:28
- Nahlásit

Ramštajn blbštain a všici jeho karamádi

nefachá mě kompjuuuutr ..už zas... číf mě chce ubezdušit
Na co šáhnu to se pokazííí asi budu já Kazisvět druhý z boží vůle král :-/
Do hrobu ně dajte fkroji ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

HILFEEE
Helejte, vzhledem ke zmrzacenym rodinnym lyznikum, co meli v sobotu odjizdet do Italie na lyzovacku - nevite o nekom, kdo by chtel "last minute" na tyden do apartmanu, 3 dospeli a dve deti, skipass, doprava vlastni, cena by byla samozrejme snizena.. ?? Nez aby jim to komplet propadlo, achjo. Muselo by se to poresit rychle, zkuste se poptat, pls. Detaily bych pak dodala..

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 13:09
- Nahlásit

inu
to nevím, nemám takovej foťák, abych si mohla pořídit důkaz
na úsměv stačí nějaký obyč... holka má za pár kaček a úsměvy plesnifců či Sviníí vycházejí krásně ( na pohyb to není, ale na statickou fotku stačí)

Fajka
nefachá mě kompjuuuutr ..už zas... číf mě chce ubezdušit
a jéééjej ... to znááám

při poslední opravě pc jsem si vyslechla něco o tom, že je to naposledy, příště už žádná oprava nebude Blbý je, že ani antiviráky nejsou stoprocentní ....

asi budu já Kazisvět druhý z boží vůle král :-/
áále houby... by si musela bejt tlustá a ošklivá

Fifi
HILFEEE
nevím o nikom , ale zkusím se poptat ...

Nevíte někdo, proč sem se rozhodla učit anglinu? Právě jsem zjistila, že si naprosto přesně pamatuju jak se slova píší, kde jsem je četla, ale vyslovit je neumím nebo je vyslovuju blbě....
Asi sem se na starý kolena zbláznila... no, nic jdu pokračovat ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 14:24
- Nahlásit

Fifi
zkusím popřemejšlet koho se zeptat ale nějak ve svým okruhu známejch nemám žádný lýýžaře...

brut
jéééjej ... to znááám

při poslední opravě pc jsem si vyslechla něco o tom, že je to naposledy, příště už žádná oprava nebude Blbý je, že ani antiviráky nejsou stoprocentní

je to fšude stejný fakt, porouchaný kotle, porouchaný hajlíci a do teho ještě pičítače a lamentující drahé polovičky čéék si prostě nevybere

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 14:37
- Nahlásit

Fifi
prosím, pošli mi na mail bližší info o zájezdu, kamarád to pošle bráchům na mail. Má tři

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 14:50
- Nahlásit

Fajka
to fšude stejný fakt, porouchaný kotle, porouchaný hajlíci a do teho ještě pičítače a lamentující drahé polovičky
ještě že si nezdůraznila to "drahé"

čéék si prostě nevybere
ne ... ale znám jen jednu mužskou polovičku, co vše dělá s nadšením ( od údržby baráku přes pc ), ale pak si vše vybírá tím, že se na 6 neděl zdekuje do neznámých končin ( nejlépe úplně mimo signál) a prožívá "dobrodružství" ... pravidelně se vrací nemocnej, zraněnej nebo alespoň vyhublej na kost, protože si s sebou samozřejmě nebere skoro nic ( by mu to překáželo). V tu chvíli si říkám, zlatý neopravený nebo okecaný opravený počítače

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 16:22
- Nahlásit

Ach boože, ach booože, střílej střílej....
au!!

proč se kruci peníze nedaj jen tak tisknout a musí se pracovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 16:57
- Nahlásit

kachna_
Kachynjko, ste straslive hodny tvor, ted sem volala svagrovy o detaily a jupiiiii zajezd se jim pred chvili povedlo udat pres znamym svych znamych.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

PetraK
proč se kruci peníze nedaj jen tak tisknout a musí se pracovat?
se ptáš jak harantííí

inu
nechceš to vyzkoušet?

http://www.ct24.cz/kultura/116777-mas-talent-pis-n a-web-ne-do-supliku/

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

jsem starááááááááááááááááááááááááááá

právě jsem zjistila, že další z dítek, které jsem jako maléééé a milééé učila v hudebce hrát na piáno, letos maturuje
safra to to letí

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

Janiii
jsem starááááááááááááááááááááááááááá
safra to to letí
tak tohle si říkám od rána

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 20:57
- Nahlásit

brut
echceš to vyzkoušet?

Já? A s čím? Nemám nic ucelenýho, teda krom toho Eposu o Argonovi a ten se k publikování nehodí

--

Ale když jsme u toho, dneska se mi podařilo zachránit dokument z roku 2002, je to kousek scífka

"Docela vás lituji, L`Rayi. Máte vůbec v tomhle blázinci čas na svůj grant?" Mladý muž se pousmál, když zachytil doktorův pohled. "Vy myslíte tuhle hromadu?" zeptal se a demonstrativně poklepal na haldu papírů. "Tak to jsou výpočty a statistiky doktora Mikea. Mým úkolem je je přepočítávat." L`Ray se zašklebil a nahnul se blíž k Milesovi. "Vy jste nemusel pomáhat svému grantovému vedoucímu, doktore?" Miles si vzpomněl na svá studentská léta a přidušeně zaúpěl. "Musel." sykl.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 21:34
- Nahlásit

inu
Já? A s čím?
něco napiš

Ale když jsme u toho, dneska se mi podařilo zachránit dokument z roku 2002, je to kousek scífka
jako bych se viděla u ségry, když připravuje granty.. aůůůů ...

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

brut
něco napiš

to nejde jen tak Musí bejt čas a nálada..

jako bych se viděla u ségry, když připravuje granty.. aůůůů ...
sranda je, že je to z nějakýho roku 2002 nebo starší. To jsem ještě o grantech vůbec nic netušila..

A taky jsem objevila, co jsem napsala na popud šílený bouřky v roce 2002, tý nejhorší, co jsem kdy zažila.. jednou to třá dopíšu a přidám i další minipovídky do minisérie

Obloha byla blankytně modrá již od časného rána a slibovala další horký den. Kolikátý již? Nevím. Přestal jsem je už dávno počítat. Země vydechovala úmorný pocit žízně, který sdílelo i vše živé – ptáci odbyli svou ranní píseň několika trylky a pak se stáhli hlouběji do porostu, znavení a bez nálady. Hmyz se objevoval jen pozdě zvečera a co mohlo, to se poschovávalo do tmavých jeskyní, hlubokých doupat nebo aspoň pod listoví. Ve vzduchu se vznášelo tíživé ticho a zřetelné napětí. Nelíbilo se mi to. Ani trochu. Přál jsem si být daleko odtud, v zeleném háji u soutoku tří řek, ale věděl jsem, že je to jen marné toužení. Svému domovu jsem již dávno odrostl a žádná z mých cest, kterou jsem se ve svém životě dal, mě zatím nepřivedla zpět. Snad jednou…
Teď jsem cestoval horským údolíčkem, stejně rozpáleným, jako nížiny, s tenounkým pramínkem čisté vody, již zpola vyschlým, který vyrýval do strohé krajiny přívětivé vrásky. Lesy porůstající svahy kopců působily zvadlým a nemocným dojmem a já se tu necítil dobře. Přesto však mi krajina připadala něčím známá, snad svou nespoutanou divokostí, snad tím, že sem málokdy někdo zamíří.
Můj kůň náhle zastavil a bezradně se po mně ohlédl. Věděl jsem, že má žízeň, ale pramínek, který jsme sledovali, se dávno vytratil a moje zásoby došly již předevčírem. Očima jsem dychtivě rozpouštěl ledové čepičky, které zdobily vzdálené velikány, jejichž vrcholky se v nejasných obrysech, rozkmitaných horkým vzduchem, míhaly na obzoru. Byly tak daleko! Nejbližší z nich, Štít válečníka, byl odtud pět dní pochodu. Přinejmenším.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

brut

A tohle jsem napsala, když jsem se seznámila s Kuboj:

Byl chladný březen. Vzduchem poletovaly drobné vločky a dotíraly na pozdní chodce, kteří se pohybovali po hlavní třídě večerního Brna. Sníh vířil ve světle lamp a výkladních skříní a v elegantních piruetách se snášel na vlhkou zem, kde mizel v narůstajícím počtu kaluží.
Ze stínu jedné z četných bočních ulic se vynořila vysoká postava. Nepohlédla ani napravo, ani nalevo a pevným krokem si razila cestu mezi dotěrnými sněhovými krupkami. Těch několik kolemjdoucích jí věnovalo opatrné pohledy a raději se stáhli na druhou stranu ulice. „H-hele, v-vole, samuraj.“ šťouchl loktem silně ovíněný muž do svého kolegy, když se vypotáceli z malého asijského bistra do studené noci. „Moc chlastáš.“ napomenul ho střízlivější společník. „N-ne, fakt.“ zablekotal první a nejistým krokem zamířil k objektu svého zájmu. „H-hele, v-vole,“ zahulákal na něj. „Že s-seš samuraj?“ Oslovený se zastavil a pomalu otočil. Opilec vydal poděšený skřek a metelil zpátky směrem k bistru. Podivný chodec nehnul ani brvou a znovu vykročil po mokré dlažbě. Kdo by mu v tu chvíli pohlédl do tváře, viděl by, že se pobaveně šklebí.

tehdy eště ovšem nosil na zádech katanu

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

inu
Musí bejt čas a nálada..
čas máš a náladu si musíš navodit...třá nějakou dobrůtkou

sranda je, že je to z nějakýho roku 2002 nebo starší. To jsem ještě o grantech vůbec nic netušila..
já už v tý době jo ... bohužel

jednou to třá dopíšu a přidám i další minipovídky do minisérie
jůůůůů

tohle jsem napsala, když jsem se seznámila s Kuboj:
moc pěkný

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 22:26
- Nahlásit

brut
musíš navodit...třá nějakou dobrůtkou

ne, ne, to je potřeba určitej duševní stav.. a ten už jsem neměla hodně dlouho. A taky absolutní klid.

moc pěkný
no jo, probírání se starejma věcma je nostalgie... a kopec bludů

Ještě jsem našla kousíníneček Půlelfa, ale to jsou jen dva odstavečky, na téma, jak jsem chvíli dělala historickej šerm

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

inu
ne, ne, to je potřeba určitej duševní stav.. a ten už jsem neměla hodně dlouho. A taky absolutní klid.
hmm, na to ti dobrůtka moc nepomůže

no jo, probírání se starejma věcma je nostalgie... a kopec bludů
zas až tak hrozně bych to neviděla

našla kousíníneček Půlelfa, ale to jsou jen dva odstavečky, na téma, jak jsem chvíli dělala historickej šerm
a už ho mám v mejlíku?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 00:40
- Nahlásit

http://chov.plivnik.cz/pohadky/uvodnik.html

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 06:53
- Nahlásit

brut
zas až tak hrozně bych to neviděla

hehe, tys to nečetla (a ani nebudeš, protože to je nezveřejnitelný )

ale je v tom krásně vidět ta lehkost a naivita mládí

a už ho mám v mejlíku?
ne-e, toho je fakt málo a navíc to vůbec nesouvisí s tím, co jsem Ti už poslala

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTAJN!!!!!!!!!!!!

Pan Satinský ve filmu S tebou mě baví svět má pravdu když řiká: "Tělo, návratem do stresového prostředí.... může reagovat různě!" Má pravdu, moje tělo reaguje různě - mám zpátky to, čeho jsem se na horách zbavila . Sem mrtvá, bolavá a vyšťavená, svaly bolej zas jak kráva co to kurnik je?

Janiii
že další z dítek, které jsem jako maléééé a milééé učila v hudebce hrát na piáno

jeden z úspěšných žáků naší Janiii ,

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Mám drobný problémek s překladem z němčiny... Fajkooooo, Čííífe, potřebuju pomoc, prosííím:
*! HUND WURDE GESTOHLEN !
#
# AM 22. 02. 2011 WURDE UNSER HUND, NAMENS GORAN, 10 MON. JUNG, BLAUER
# AUSTRALIAN CATTLE DOG GESTOHLEN.
# DER HUND IST ÄUSSERST FREUNDLICH, MAG PFREHDE BESONDERS GERNE, FÄHRT GERNE
# MIT IM AUTO. SEIN OHR IST TETOVIERT.
# ER WURDE AUS UNGARN, RÁKÓCZIFALVA GESTOHLEN
#
# DA ER SEHR WERTVOLL IST, KÖNNTE IHN MAN ÜBERALL IN EUROPA ZU VERKAUFEN
# VERSUCHEN.
# *
# *WIR ERBITTEN SIE, UNS BEI DER SUCHE ZU HELFEN, BZW. IN DEM FALL, WENN ER
# ZUM VERKAUF BEI IHNEN ANGEBOTEN WIRD, UNS ZU KONTAKTIEREN!
# *
# *DEM FINDER BIETEN WIR EINE HOHE BELOHNUNG AN!
#
zhruba tomu rozumím, ale potřebuju ho dát na "australáky v nouzi" a k tomu potřebuju víc než jen to mé "zhruba"...

kachna_
dalšííí

inu
hehe, tys to nečetla (a ani nebudeš, protože to je nezveřejnitelný
zveřejnitelný je ledacos...

ne-e, toho je fakt málo a navíc to vůbec nesouvisí s tím, co jsem Ti už poslala
to vůbec nevadí... nebo snad jo?

PetraK
mám zpátky to, čeho jsem se na horách zbavila . Sem mrtvá, bolavá a vyšťavená, svaly bolej zas jak kráva co to kurnik je?
zkrátka ti odpadly endorfiny a seš zase tam, kde před jejich zvýšením.... na začátku chřipčičky ... takže se koukej dobře oblíkat, nelítej po polích s Ešuskem a hlavně si kup vitamíny a cpi se jima horem dolem ( jo a zřejmě minerály by jsi si vzít taky mohla, na ty svaly..)
a koukej vydržet do čtvrtka, páč tě nutně potřebuju vidět...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:06
- Nahlásit

kachna
tady je něco o marmoleu... vůbec to nevypadá špatně..

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/225436 -trendy-podlahy-vyzyvaji-ke-kreativite-i-navratu-k -prirode.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:14
- Nahlásit

brut

Tak prozatím než přijdou Fajfkofci a nebo moje kolegyně tady :

UKRADENÝ PES

22.2.2011 BYL UKRADEN NÁŠ PES JMÉNEM GORAN - STÁŘÍ 10 MĚSÍCŮ, MODRÝ??? (já nevím jak jsou u vás ty barvy?? ) AUSTRALÁK. VELMI PŘÁTELSKÝ, MÁ RÁD KONĚ???? (tam je možná překlep???, nebo jsem mimo, což asi jo ) , RÁD JEZDÍ AUTEM, JE TETOVÁN V UCHU.
BYL UKRADEN V MAĎARSKU - RÁKÓCZIFALVA.
JE VELMI CENNÝ, MŮŽE BÝT NABÍZEN K PRODEJI KDEKOLIV V EVROPĚ.
ŽÁDÁME VÁS O POMOC PŘI HLEDÁNÍ, V PŘÍPADĚ, ŽE BY BYL NABÍZEN K PRODEJI, KONTAKTUJTE NÁS PROSÍM
NÁLEZCE OBDRŽÍ VYSOKOU ODMĚNU

zkrátka ti odpadly endorfiny

jo asi jo, ale je to vopruz teda, v noci jsem se moc nevyspala

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:16
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááááájn, zdravím šecky nemocný i ty druhý, číííf už mě opravil kompjuuutr ale neřek že už na něj můžu ale já tu sem..asi bude bada bum

brut
Byl ukraden pes!

Dne 22.2.2011 byl ukraden náš pes, který se jmenuje GORAN, stáří 10 měsíců, modrý australský honácký pes.
Pes je velmi přátelský, miluje koně, jezdí rád autem.Má v uchu tetování. Byl ukraden v Madˇarsku v Rákóczifalva.
Protože je velmi hodnotný, může ho někdo zkusit prodat po celé Evropě.

Prosíme Vás o pomoc při hledání, případně, pokud V8m bude nabídnut k prodeji aby jste nás kontaktovali.

Nálezci nabízíme vysokou odměnu!

Divný že tam nenapsali to číslo tetování když si o něj budeš chtít napsat dej vědít napíšem to.

Dočítat vás nestíchám Kachniččiny pohátky si nechám na večer před spaním ted musím dodělat práci a pak se zas přesunu na hajzlík

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

PetraK
že jááá se vůůbec namáháááám

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:21
- Nahlásit

Fajka

žjooooooooooo mám to dobře??

ale jen s pomocí pana slovníka. Ty koně tam je překlep že jo??

to s tím tetování jsem si říkala to stejný.

a pak se zas přesunu na hajzlík

si to chytla tudle od Číííífa??

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

PetraK
ale jen s pomocí pana slovníka. Ty koně tam je překlep že jo??

no vidíííš si dobráááá
proč by měl? je to honák, spousta honáků a ovčáků miluje běhání s koňma takže i koně umí se u nich pohybovat a má je i tím pádem rád bo je to pro něj zábava

si to chytla tudle od Číííífa
nééé on tm dřepěl, kdežto já tam maluju čerty na zeď

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

PetraK
Tak prozatím než přijdou Fajfkofci a nebo moje kolegyně tady :
dííík

jo asi jo, ale je to vopruz teda, v noci jsem se moc nevyspala
tak hlavně nikde nelítej a choď pomalu, ju?

Fajka
děkuji za doslovný překlad
Určitě budu potřebovat odepsat, ale to nespěchá... tet. číslo se pokusím zjistit jinak, aby info bylo kompletní

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání