Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

inu
to byl určo ten rum

no, jakej pán, takovej péf

akita takhle dobrej ksicht neudělá

akita se zase umí smát

inu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

PetraK
no, jakej pán, takovej péf

ses tam taky takhle válela?

akita se zase umí smát
no, to sice jo, ale tohle je hustý

Nejvíc, co se dá vykřesat z Orisláfky je

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

PetraK
já sem hrd, sem hrd, sem hrd!!!

já taky

akita se zase umí smát
a taky hezky a slušně pozdravit

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:33 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Tak jsem zas tu. Na žádost Ešusky (sleduješ, jak to alibisticky hážu na Tebe ) krátké zprávy z jihu:
Rupík je naprosto neuvěřitelnej . Zlepšení je den ode dne viditelnější. Už se projevuje skoro jako normální štěně - hraje si, kouše, pere se s hračkama a tejrá Atíka a já z něj začínám mít pupínky - zkrátka normoš štěně. Akorát se mu pořád nelíbí venku (až povolí ta zima, určitě začne objevovat radosti venčení) a hlavně a především (a to je blbý) se furt hodně bojí chlapů - věkový rozmezí tak 30 - 40 let. Se staršíma už je jakžtakž v pohodě. Na Jirku si ne a ne zvyknout. Přestože s ním denně je a fakt se snažíme. Utíká před ním, štěká na něj. Když mu dávám misku se žrádlem já, mám pocit, že dostane infarkt jak šílí, když Jirka - sedí opodál a teprve když poodejde, tak si přijde vzít. Blbý je, že ho Jirka nemůže venčit navolno, už by ho asi nechytnul.
Ale jinak - supeeer. Asi před tejdnem jsem ho naklikala a už trénujem kedlubnu. Neuvěřitelně rychle pochopil princip shappingu.
Na cvičáku mezi psama - taky celkem v pohodě. Bojí se, ale nevyjíždí, je to v klidu - spíš neví co si má myslet, vyčkává. Přijde mi, že se chová velice podobně jako jiná, trochu bázlivá štěňata, která jsou na prvních návštěvách cvičáku. V pohodě proběhl tunel a naprosto bravurně prošel za pamlskem po kladině, vůbec ani jedno neřešil.
A z tohohle všeho a z jeho chování mi vysvítá, že to bude z větší částí - pozóóór, chvíle napětí - ano, je to zřemě bohužel tak - teriér (kdysi jsem hlásala, že mi nic jen vzdáleně připomínající teriéra nesmí přes práh ).
Mám další fotky, ale ještě je nemám namlácený na rajčeti, pak sem kdyžtak fouknu odkaz.
Konec hlášení z jižních krajů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

Fajka
a taky hezky a slušně pozdravit

jo to jo, to se jí povedlo moc hásky a příjemně mě to překvapilo

já taky

příště budem vobě lepčí.

inu

ses tam taky takhle válela?

v podstatě ano, jen jsem to měla ještě s parakotoulem a lyžema na nohouch

vykřesat z Orisláfky
taky velmi ošklivý mutant

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

VerčaZ
Rupík je naprosto neuvěřitelnej . Zlepšení je den ode dne viditelnější

jooooooooooooo!! já se tak bála, esli se nedovim něco blbýho!!!

Když mu dávám misku se žrádlem já, mám pocit, že dostane infarkt jak šílí, když Jirka -

a co kdyby mu dával misku výhradně jen a jen Jirka?

Asi před tejdnem jsem ho naklikala

kecáš!! Fakt??? No paráda!!
co je kedlubna??

Bojí se, ale nevyjíždí, je to v klidu - spíš neví co si má myslet, vyčkává. Přijde mi, že se chová velice podobně jako jiná, trochu bázlivá štěňata, která jsou na prvních návštěvách cvičáku.

paráda, paráda, šikovnej je!!

V pohodě proběhl tunel a naprosto bravurně prošel za pamlskem po kladině, vůbec ani jedno neřešil.

ty vado!! jde to hrozně rychle

že mi nic jen vzdáleně připomínající teriéra nesmí přes práh
promiň

jsem moc ráda, že to jde takhle dobře. na fotky se děsně těším,

sleduješ, jak to alibisticky hážu na Tebe

jen házej, šak sem si to taky vyžádala

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:50
- Nahlásit

PetraK
co je kedlubna??
Kedlubna je hlava (děda teda vždycky říkal kedluben). Jako mozek, že mu trénuju přemejšlení. Sis myslela, že je to nějakej spešl cvik, co?
No právě je děsně akční, já bych ho tak rychle nenaklikávala, ale on už se evidentně začal zajímat o nějakou akci. Do toho tunelu jsem ho taky navedla jenom zkusmo, totéž na tu kladinu. A úplně v pohodě.
Akorát s tím Jirkou je to těžký, no. On když je celej den doma, tak už je to vždycky jakžtakž lepší, ale stačí, aby odešel třeba s košem a jako se vrátil - po minutě a už na něj zase vrčí a zdrhá a schovává se.
No ale furt je to lepší, než jsem čekala. Já jsem děsnej pesimista, vždycky si lajnuju ty nejhorší scénáře a pak se dívím. Ze začátku jsem Jirku důrazně upozorňovala, že může bejt třeba i mentálně postiženej, že je třeba s tím počítat. No a teď se Jirka tlemí, když Rupík zlobí - "haha, prej postiženej, to dřív v blázinci skončíme my i s Atíkem". No aspoň je sranda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VerčaZ
Sis myslela, že je to nějakej spešl cvik, co?

jo!! A hned sem ho chtěla čórnout

o právě je děsně akční, já bych ho tak rychle nenaklikávala,

no to je dobře, dobře, páč to značí, že je v pohodě, a proč nenaklikávat tak brzo? šak přesně- když ho to baví, tak jen líp

Já jsem děsnej pesimista, vždycky si lajnuju ty nejhorší scénáře a pak se dívím.

jo on je pak člověk příjemňoučce překvapenej

"haha, prej postiženej, to dřív v blázinci skončíme my i s Atíkem".

no vidiš, čék se bál, že aby nebyl mentálně postiženej a von je jenom magor

mám fakt radost, jak kvůli Rupíkovi, tak i kvůli Tobě.

já jdu do peří, tož dobrou lidijové

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:09
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Topíme, topíme, přikládáme

MŮŽE MI NĚKDO VYSVĚTLIT PROČ SE PO DOVOLENÝ MUSÍ JÍT HNED DO PRASÉ?

Kousla se mi robitá kyčel, je ze mě Žofré Bejrák

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:10
- Nahlásit

a krom toho, že sem Žofré Bejrák sem taky krafka, páč sem si nalila čaj do klína vypadám, jak když neudržim nejen myšlénky ale už vůbec nic

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:37
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Musím Vám popsat, jak dopadla volba mezi kotlem a mojí maličkostí.
Hned po návratu Brůtíkovce a řádném venčení Bruta ( které jim trvá cca hoďku), jsem mu připravila pozdní večeři. No a při jejím servírování jsem jen tak mimochodem prohodila, že nejsem opravář, kotlům nerozumím, ale má na vybranou... buď s ním něco udělá nebo se stěhuju na zbytek zimy k ségře

Zřejmě představa, jak se sám stará nejen o plesnifce, ale i o harantííí a ještě k tomu vaří, uklízí atd ho popohnala k tomu, aby se na kotel šel podívat. Výsledkem jeho "koukání" byla informace, že je prasklé pérko, pružinka či cosi podobného u expanzky a že je nutný celý kotel odstranit a vše vyměnit. Díky jisté informaci, kterou jsem získala před jeho příjezdem, jsem mohla trošinku zarejpat a říct, že všechno se dá vyřešit, když se chce.
No a tak jsme do tří do rána řešili kotel ..... zatím běží,pružinka ( těsnění či co to je) byla provizorně upravena, v žebříku v koupelně bylo upuštěno dost vody, aby mohl převzít alespoň z části funkci expanzky a hlavně mám slíbeno, že hned jak nebudou mrazy, tak se celá expanzka vymění.

Musím říct, že se ráno Brůtíkovcovi vůbec nevstávalo dobře
A já mám jen hlídat, zda je vše ok ... to je myslím dobrý úkol na dnešní den

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:38
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Brut
Tak vyhřejvaná linka nebude, protože Michal je ženyjální a vymyslel, že by se do tý naší plánovaný linky daly vestavět kamna. Jediná nevýhoda je, že budeme muset sehnat nějakýho ultrašikovnýho kamnáře. Ale jinak to bude dokonalý.
A nemůžeme vymyslet vhodnou podlahovou krytinu (ono na to dojde stejně až tak za tři roky, ale vymejšlet člověk může).
Zatim jsme skončili u:
dlažba všude, stejná (kromě koupelny asi) - to nechce Michal, protože nechce dlažbu v obýváku
korek - dvě barvy, světlá a tmavá - to chci já, ale bojim se, jak to vydrží nápor u vchodu.
marmoleum světlá bříza.
Celý je to jedna místnost, kuchyň + obývák, hodně tmavý, protože tu máme malá okna a nábytek převážně v bříze. Zařízení je moderní, páč se na tom shodneme
PetraK
dítě je relativně ok, za chvíli snad bude úplně.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:48
- Nahlásit

inu
lahoslavený buď čokl s plácacíma pyskama a ušima, akita takhle dobrej ksicht neudělá
to sice ne, ale zase umí jiné ksichtíky.. třá úsměv ... jinak plesnifci by taky takovou krásnou " Ešusí držtičku" neudělali, nemají tak dlouhý pysky

Nejvíc, co se dá vykřesat z Orisláfky je
a proč mu někdo drží hlavu? Bez těch rukou by vypadal kouzelněji

VerčaZ
Zlepšení je den ode dne viditelnější. Už se projevuje skoro jako normální štěně - hraje si, kouše, pere se s hračkama a tejrá Atíka a já z něj začínám mít pupínky - zkrátka normoš štěně.
slááááva

Akorát se mu pořád nelíbí venku (až povolí ta zima, určitě začne objevovat radosti venčení)
ještě chvíli vydržte a bude o zábavu postaráno... to až objeví krásy venčení

furt hodně bojí chlapů - věkový rozmezí tak 30 - 40 let. Se staršíma už je jakžtakž v pohodě. Na Jirku si ne a ne zvyknout. Přestože s ním denně je a fakt se snažíme. Utíká před ním, štěká na něj. Když mu dávám misku se žrádlem já, mám pocit, že dostane infarkt jak šílí, když Jirka - sedí opodál a teprve když poodejde, tak si přijde vzít. Blbý je, že ho Jirka nemůže venčit navolno, už by ho asi nechytnul.
něco podobnýho měla piraňa, když k nám přišla ..... v tuhle chvíli je to o veliké trpělivosti a hlavně o tom, že Jirka se musí chovat naprosto uvolněně a nesmí dát najevo ani špetičku váhavosti či podrážděnosti. Piraňa do dneška miluje víc mě a je si se mnou daleko jistější. Mužskýho bere, ale už je tam trochu cítit odstup a někdy i trocha strachu, to když třeba udělá pohyb, který jí něco připomene....

Asi před tejdnem jsem ho naklikala a už trénujem kedlubnu. Neuvěřitelně rychle pochopil princip shappingu.
tak to je pašáááák

Na cvičáku mezi psama - taky celkem v pohodě. Bojí se, ale nevyjíždí, je to v klidu - spíš neví co si má myslet, vyčkává.
stejný to má Al .... sice si zvykne, ale částečná ostražitost v něm zůstane, kor, jestli má v sobě teriéra ...

V pohodě proběhl tunel a naprosto bravurně prošel za pamlskem po kladině, vůbec ani jedno neřešil.

Mám další fotky, ale ještě je nemám namlácený na rajčeti, pak sem kdyžtak fouknu odkaz.
tak to, prosím, co nejdřív, sem na něj zvědavá

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:59
- Nahlásit

Jo a skvělá věc, za to že jsem souhlasila s vykácením starejch třešní u plotu, si na těch cca 70 m2 můžu udělat agilitní překážky

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:03
- Nahlásit

PetraK
Kousla se mi robitá kyčel, je ze mě Žofré Bejrák
a co si jako čekala? Nějak se na tobě ten pád projevit musel ( teda mimo modřin). Dokud si byla plná energie a emocí, tak to šlo, no a dneska všechno odplavalo se začátkem pracovního procesu

sem Žofré Bejrák sem taky krafka, páč sem si nalila čaj do klína vypadám, jak když neudržim nejen myšlénky ale už vůbec nic
to máš tak daleko na kadibutku, že musíš být za hambářku a čůrat si do gatí? ve svým věku, by jsi už mohla mít, vzhledem k vyjimečný situaci, nárok na pemprzy

kachna_
Tak vyhřejvaná linka nebude, protože Michal je ženyjální a vymyslel, že by se do tý naší plánovaný linky daly vestavět kamna. Jediná nevýhoda je, že budeme muset sehnat nějakýho ultrašikovnýho kamnáře. Ale jinak to bude dokonalý.
týýý jo, je fakt šikovnej ... a bude zbytek zděnej?

A nemůžeme vymyslet vhodnou podlahovou krytinu (ono na to dojde stejně až tak za tři roky, ale vymejšlet člověk může).
Zatim jsme skončili u:
dlažba všude, stejná (kromě koupelny asi) - to nechce Michal, protože nechce dlažbu v obýváku
korek - dvě barvy, světlá a tmavá - to chci já, ale bojim se, jak to vydrží nápor u vchodu.
marmoleum světlá bříza.

já po zkušenostech se psama a různýma podlahama bych chtěla do obýváku dlažbu a pod to podlahový topení ( teď tam mám provizorně koberec)... jenže při rozměrech našeho obýváku jsme se dostali při výpočtu ( a to by jsme část materiálu měli za hubičku, protože s nima pracují kamarádi) na částku skorem 70 tisícům a to nemáme. takže v obýváku, v ložnici bude dřevo, u harantííí jsou plovoučky, které časem nahradí taktéž dřevo popř. u holky dlažba. No a jinde máme dlažbu .... v podstatě všude světle hnědou, jen různé odstíny a stínování. U kočky v chodbě je přeložená původní dlažba, která tu jednolitost nebo skoro jednolitost opticky rozbíjí...

Ohledně korku.... ségra si ho dala do chodby, kuchyně a koupelny. Nejlíp jí drží v chodbě, ale musí se pravidelně ošetřovat, jinak na něm vznikají "mapy", tam kde se nejvíc chodí. Do koupelny a kuchyně by si ho už nikdy nedala, protože se pod něj dostává vlhko a kroutí se ( a to i pod ty drahý a odborně připevněný)

S marmoleem nemám zkušenost, ale od lidí vím, že je dost dobrou alternativou k jiným krytinám

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:03
- Nahlásit

brut

Musím říct, že se ráno Brůtíkovcovi vůbec nevstávalo dobře

no jo, no jednou prostě na to lámání chleba halt dojít muselo

A já mám jen hlídat, zda je vše ok ... to je myslím dobrý úkol na dnešní den

ty si krafka

neudělali, nemají tak dlouhý pysky

no von mu je pánik ešče vytahuje , když se rvou, drapne ho rukama za držku a třepe mu s hlavou

kachna_

vymyslel, že by se do tý naší plánovaný linky daly vestavět kamna

jé ty se máš!!

marmoleum světlá bříza

máte to vymejšlet teda! a co do obýváku dřevěnou podlahu? (nevím, jak to vychází finančně s porovním s ostatním teda, a zda je možný ji tam dát s ohledem na to zda tam není vlhko.)

dítě je relativně ok, za chvíli snad bude úplně

prima, ono u nich je to vždycky takový horší jako.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:04
- Nahlásit

kachna_
za to že jsem souhlasila s vykácením starejch třešní u plotu, si na těch cca 70 m2 můžu udělat agilitní překážky
tak to závidím ... bych potřebovala něco takovýho pro plesnifce ( teda hlavně pro piraňu), ale není místo ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:04
- Nahlásit

brut
tak to šlo, no a dneska všechno odplavalo se začátkem pracovního procesu

jo přesně určo tělo do tej praséé nechce

že musíš být za hambářku a čůrat si do gatí?

to spíš kozlík šikula páč nevim co sem dělala, že sem se konvicí netrefila do hrnku

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:07
- Nahlásit

PetraK
no jo, no jednou prostě na to lámání chleba halt dojít muselo
zřejmě nepočítal s tím, že budu kotel řešit v noci

ty si krafka
jáááá? Proč? Víš, jak je to namáhavý občas kouknout na čidlo, jestli seplo a pak dojít do kópelky a zkontrolovat tlak a stupně na kotli

no von mu je pánik ešče vytahuje , když se rvou, drapne ho rukama za držku a třepe mu s hlavou
tak proto pak vypadá jak mimozemšťan

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:08
- Nahlásit

PetraK
určo tělo do tej praséé nechce
evidentně nééééé

to spíš kozlík šikula
jako že ses naučila čůrat nahoru?

páč nevim co sem dělala, že sem se konvicí netrefila do hrnku
měla zalepená očička a viděla horýýýý

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:11
- Nahlásit

brut
S marmoleem nemám zkušenost, ale od lidí vím, že je dost dobrou alternativou k jiným krytinám
pro nás taková znouzecnost
při rozměrech našeho obýváku jsme se dostali při výpočtu ( a to by jsme část materiálu měli za hubičku, protože s nima pracují kamarádi) na částku skorem 70 tisícům a to nemám
to jsme na tom stejně
PetraK
máte to vymejšlet teda! a co do obýváku dřevěnou podlahu? (nevím, jak to vychází finančně s porovním s ostatním teda, a zda je možný ji tam dát s ohledem na to zda tam není vlhko.)
vlhko je v pohodě, protože se podlaha bude předělávat, finančně moc blbý, protože by to muselo být hodně tvrdý dřevo, neb tam chci psy a navíc chci prostě jednu podlahu v celý obývákokuchyni. no a plovoučka cvaká, když po ní přejde pes a mně to vadí

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:19
- Nahlásit

kachna_
pro nás taková znouzecnost
já proto volila dřevo... to se dá zbrousit a znovu natřít nebo napustit voskem

to jsme na tom stejně
tohle mě štve, protože podlahovku máme v kuchyni a v koupelně, nemůžu si jí vynachválit.. jenže holt, když už by se něco takovýho dělalo, tak se vším všudy a tolik peněz není

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:21
- Nahlásit

kachna_
finančně moc blbý, protože by to muselo být hodně tvrdý dřevo, neb tam chci psy a navíc chci prostě jednu podlahu v celý obývákokuchyni. no a plovoučka cvaká, když po ní přejde pes
ti nevím..... podlahu můžete mít i z borovice a ta zase až tak drahá není a co vím od lidí se psama, tak vydrží v pohodě. Spíš je tam důležitá tloušťka dřeva, právě kvůli přenosu zvuků a taky kvůli údržbě, protože už dopředu člověk musí počítat s tím, že časem podlehu přebrousí...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:40
- Nahlásit

brut
dřevěnou podlahu do kuchyně?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

kachna_
dřevěnou podlahu do kuchyně?
taky to jde ... nebo kombinaci dlažba - dřevo. Viděla jsem položenou dlažbu u linky, která přecházela v dřevěnou podlahu po zbytku místnosti. Vypadalo to pěkně a hlavně i účelně

Naši sousedi na chatě si předělávali vnitřky a právě jednu z praktických věcí, který udělali, bylo položení této kombinace... jen v tom dřevěným srubu to vypadá trochu moc kýčovitě , ale v baráku by to ten dojem nevzbuzovalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:02
- Nahlásit

Rumstaaaajn.
Zdravim Esusku Modrinu, si to ohlidej, mazej si to nakym Heparinovym mastidlem, musis to mit pekne zhmozdeny.

kachna_
Trocha inspirace.

A jinak drevo vypada v kuchyni moooc pekne.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

Fifi
jinak drevo vypada v kuchyni moooc pekne
krásná kuchyňka, mooooc hezky jste paní vybrala

Co dělají Sádýlko, Křemýlek a hlavně perdelice? Sem zjistila, že si se přestěhovala .... letos by jsme měli jet na návštěvu ( a oslavu narozenin) kousek od Hradce, tak by jsem dala včas vědět a mohli by jsme se konečně sejít

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:17
- Nahlásit

brut
Blazinku, to neni moje kuchyn! My tu mame dlazbu, sikovnou, dobezova, neklouze a flusance a fleky na ni maji hezky mimikry.
Jasny, ozvi se a stavte see! Konecne, taky!
Perdelice sou zarostly medvedice po zime, az me hanba fackuje.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:19
- Nahlásit

brut
a proč mu někdo drží hlavu? Bez těch rukou by vypadal kouzelněji

voni si takhles kubojem hrajou..

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:27
- Nahlásit

Fifi
Blazinku, to neni moje kuchyn!
škoda... by se tam holky krásně vyjímaly

My tu mame dlazbu, sikovnou, dobezova, neklouze a flusance a fleky na ni maji hezky mimikry.
velmi praktické... není nad správně zvolenou barvu ( na naší hnědé jsou vidět všechny chlupy od Sviníí i plesnifcůů)

Jasny, ozvi se a stavte see! Konecne, taky!
já vím, ale když jedeme okolo tak vždycky tak blbě, že se nedá zastavit ( nejlépe ve všední den brzo ráno nebo pozdě večer) ...ale tentokrát s tím počítám předem. Se těším nejen na tebe ale i na holky

Perdelice sou zarostly medvedice po zime, az me hanba fackuje.
šak ještě bude trochu zima, tak je na letní "sestřih" času dost... by jim namrzly pérdelky

inu
voni si takhles kubojem hrajou..
sem to tušila, ale bez rukou by měl Orísek úsměv ještě hezčí

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání