Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:52
- Nahlásit

inu
PetraK
blbý, když je to poměrně inteligentní člověk
hele, to můj bejvalej šéf taky. Ale to, co vyváděl a nejspíš i vyvádí stále, nad tím zůstává rozum stát.

snad jste nemyslely, že tohle je doména jen těch míň inteligentních ... ba naopak, většinou ten "vyšší" průměr je nejhorší, páč než jim dojde, že se něco děje, tak je pozdě..

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:53
- Nahlásit

PetraK
já mluvím o kolektivu, ne když pracujou dva. Nebo dva mají firmu
dva nejsou kolektif?

no já zatím měla fakt štěstí, nikdy jsem nic takovýho neřešila.
šťastná to žena

Blbý je že člověk se v tom člověku zklame a dost ho to pak ovlivňuje i tak okolo a kolem a i když vlastně ani nechce...a nebo pak už i chce...ach jo.

brut
koukám, že jsi byla rychlejší ..... svým způsobem jste
si to už delší dobu taky myslím

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:54
- Nahlásit

brut
snad jste nemyslely, že tohle je doména jen těch míň inteligentních ... ba naopak, většinou ten "vyšší" průměr je nejhorší, páč než jim dojde, že se něco děje, tak je pozdě..

napsalas to krásně kulantně....já bych kolikrát řekla, že čím víc študovanej tím větší blb ....

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:54
- Nahlásit

Fajka
Blbý je že člověk se v tom člověku zklame a dost ho to pak ovlivňuje i tak okolo a kolem a i když vlastně ani nechce...a nebo pak už i chce...ach jo.
krásnej začarovanej kruh..

si to už delší dobu taky myslím
uff, se mi ulevilo, že nejsem sama

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:55
- Nahlásit

brut
blbá společnost ( teď myslím vlezdoprdelku), nečistý svědomí a hlavně hra na vadí nevadí dokáží s chlapem pořádně zacloumat, kor jestli mu mozek spadl do gatí

to je tak, že on ví, že dělá něco špatnýho. Ale páč myslí famfulínem, tak si hledá nějakou "omluvu". A vlezdoprdel v tom vidí šanci, jak si přihřát polívčičku, takže hraje křena. Tím on je jí vděčnej a bude ji protěžovat, páč ona "klidní" jeho nečisté svědomí tím, že mu to odkejvává a dává mu signál "OK".

ale i tam ty rozpory můžou nastat ( a nastávají)
můžou, ale ve větším kolektivu je to horší, kor, když je jeden z nich šéf, páč tam pak dochází zákonitě k určitému protěžování a to ostatní zaměstnanci logicky nemusí přijímat dobře.

sem byla propuštěná v den dvých 33-tin
:mad.

to je tak, že když na tebe někdo navalí špínu, tak ti zřídkakdy dá prostor k obhajobě..
Kuboje takhle v minulý práci pomluvil kolega, páč Kuboj narozdíl od něj byl výkonnej a dotyčnej se bál, že by je třeba mohli porovnat a jeho vyhodit. Ovšem tohle se Kuboj doneslo až po půl roce, oficiální "důvody" byly samozřejmě snižování stavu zaměstnanců, přesun podniku jinam, apod.

rotože do toho s největší pravděpodobností nějakým způsobem spadneš
ty jseš větší "optimista" než já

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:57
- Nahlásit

Fajka
napsalas to krásně kulantně....já bych kolikrát řekla, že čím víc študovanej tím větší blb ....
ááále, já tak nějak neházím všechny do jednoho pytle.... je to stejný, jako jsem už psala výš :
já nesoudím a ani neměním pohled... asi díky zkušenostem, který sem za těch pár dospělejch let nasbírala. Ono nikdy nic nebývá jen černobílý

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:57
- Nahlásit

brut
že ne vždycky můžeš odejít nebo jsi odejitá a pak se v tom plácáš jak nudle v bandě a nevíš kudy kam...

hm, tak já jsem odešla/byla odejitá, ale bejt tam o rok dýl, tak asi už vykvetu a opadám
V práci se má pracovat a ne si hrát na redakci Blesku

nad jste nemyslely, že tohle je doména jen těch míň inteligentních ... ba naopak, většinou ten "vyšší" průměr je nejhorší, páč než jim dojde, že se něco děje, tak je pozdě..

ne, ale u blbce je to "omluvitelný"

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:59
- Nahlásit

brut
ááále, já tak nějak neházím všechny do jednoho pytle.

jo, jo, páč totálně vyhrabává těm, co maj docenta a výš

já nesoudím a ani neměním pohled...
já na to koukám tak, že když to neovlivňuje životy druhejch, tak ať si dotyční komukujou na kopírce třeba 24 hodin denně, ale bohužel, jak psala Ešuska, téměř nikdo to nedokáže vybalancovat tak, aby tím nezasíral život i někomu dalšímu...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:02
- Nahlásit

inu
to je tak, že on ví, že dělá něco špatnýho........
si naopak myslím, že alespoň zpočátku ví, že dělá něco špatnýho, postupně se to ale setře... ovšem zbytek bych viděla stejně

můžou, ale ve větším kolektivu je to horší,
to je fakt.... ale moje zkušenost mluví o téměř totožném poměru... to vyhození bylo z práce, kde jsme byly jen dvě.. já a šéfka

to je tak, že když na tebe někdo navalí špínu, tak ti zřídkakdy dá prostor k obhajobě..
v tomhle případě bych se ani neměla kde obhajovat... byla tam jediná osoba a to šéfka

Kuboje takhle v minulý práci pomluvil kolega, páč Kuboj narozdíl od něj byl výkonnej a dotyčnej se bál, že by je třeba mohli porovnat a jeho vyhodit.
taky "dobrá" zkušenost...

ty jseš větší "optimista" než já
to ne, ale viděla bych to na zákon padajícího houna...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:05
- Nahlásit

inu
hm, tak já jsem odešla/byla odejitá, ale bejt tam o rok dýl, tak asi už vykvetu a opadám
si na tom ve finále vydělala... z dlouhodobýho hlediska

ne, ale u blbce je to "omluvitelný"
myslíš? Bych řekla že je ne...

jo, jo, páč totálně vyhrabává těm, co maj docenta a výš
tak to ne... znám pár docentů a výš a jsou normální .. teda v tomhle slova smyslu ( ohledně jiných věcí bych o normálnosti raději pomlčela... )

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:05
- Nahlásit

brut
postupně se to ale setře...

já nevím, jak to správně vyjádřit, ale je to jako by si nasadil klapky..

v tomhle případě bych se ani neměla kde obhajovat... byla tam jediná osoba a to šéfka

no, je jedno, kolik je lidí princip je vždycky stejnej...

taky "dobrá" zkušenost.
myslím, že si nestěžuje. Má víc peněz, nemusí vyplňovat každou chvíli daňový přiznání nebo co a je v normální dobu doma.. vlastně si polepšil.

to ne, ale viděla bych to na zákon padajícího houna...

záleží, jestli na ni ta kráva má pifkku a jakou..

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

brut
si na tom ve finále vydělala... z dlouhodobýho hlediska

teoreticky ano, prakticky jsem ale od té doby bez práce/ příjmu.. tak si vyber, jestli je lepší bláto nebo louže. Dneska jsem byla na jednom výběrku (neúspěšně) a bylo nás tam patnáct z oboru a někteří shání fleka už dva roky... tak si říkám, že jsem možná taky měla lízt do prdele... a dneska bych měla svý místečko jistý

myslíš? Bych řekla že je ne.
není. Proto jsou tam ty uvozovky..

tak to ne... znám pár docentů a výš a jsou normální
seš lepší, to já neznám normálního ani jednoho

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

inu
jak to správně vyjádřit, ale je to jako by si nasadil klapky..
já ti rozumím, ale myslím, že z počátku to tak nebylo...

no, je jedno, kolik je lidí princip je vždycky stejnej...

Má víc peněz, nemusí vyplňovat každou chvíli daňový přiznání nebo co a je v normální dobu doma.. vlastně si polepšil
tomu říkám "pomsta"

záleží, jestli na ni ta kráva má pifkku a jakou..
bych řekla, že má, podle toho co tu Ešuska psala...

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:10
- Nahlásit

brut
já ti rozumím, ale myslím, že z počátku to tak nebylo...

nevím, já jsem nikdy v týhle situaci nebyla.. je to klidně možný

tomu říkám "pomsta"
doufala jsem ohledně sebe v podobnou "pomstu". Asi se konat nebude

bych řekla, že má, podle toho co tu Ešuska psala...
v tom případě pokud Pipka dostane absolutní moc a zahájí hrůzovládu, tak bude asi celkem zle

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:11
- Nahlásit

inu
teoreticky ano, prakticky jsem ale od té doby bez práce/ příjmu.. tak si vyber, jestli je lepší bláto nebo louže.
spojuješ dvě věci dohromady .. ale obecně je to fakt z bláta do louže

Dneska jsem byla na jednom výběrku (neúspěšně) a bylo nás tam patnáct z oboru a někteří shání fleka už dva roky...
změň práci ( ono ti totiž nic jinýho nezbyde, pokud to tu povedou tímhle způsobem)... ještě furt můžeš nejen se učit, ale i měnit

není. Proto jsou tam ty uvozovky..

seš lepší, to já neznám normálního ani jednoho
se pohybuju ve zdravotnictví o dost dýl jak ty, tak abych o nikom nevěděla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:12
- Nahlásit

brut
jj .... sem byla propuštěná v den dvých 33-tin , na to se nedá zapomenout

, tak to je soda

protože do toho s největší pravděpodobností nějakým způsobem spadneš

no jo, to asi jo, jenže stejně se na to asi nejde připravit. Copak jeden ví s čím počítat?

nečistý svědomí

tohle tam podle mě hraje velkou roli.

ale i tam ty rozpory můžou nastat

jo to jo, ale já jsem myslela, že jsem jako pochápla, proč firmy začasto nechtěj mít lidi takhle nějak vztahem provázaný na pracovišti

snad jste nemyslely,

ale to asi ne, jen jsem si to prostě nemyslela zrovna o tomhle člověku

inu
nad tím zůstává rozum stát.

jo někdy se čék nestačí divit.

Lidijové jdu pověsitit prádlo a pak hajííí do peří, tak dooobrou

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:14
- Nahlásit

brut
pojuješ dvě věci dohromady

ano i ne.

Co je lepší? Zůstat v blbákově, nechat si srát na hlavu ALE mít prachy NEBO vypadnout z blbákova ALE být bez prostředků?

změň práci ( ono ti totiž nic jinýho nezbyde, pokud to tu povedou tímhle způsobem)... ještě furt můžeš nejen se učit, ale i měnit

já chci, hrozně moc chci, ale nevím na co. Zkoušela jsem různý věci včetně sekretářky a personalisty, ale.. mám VŠ

se pohybuju ve zdravotnictví o dost dýl
no jo, ale tak zdravotní docent a vědeckej docent, to jsou jiný kategóryje

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:15
- Nahlásit

Fajka
dva nejsou kolektif?

ne dva si můžou dát do držky, pohádat se, ale jak je to v troj-čtyř a více úhelníku, je to komplikovanější komunikace

šťastná to žena

asi bejvávalo, bejvávalo

v tom člověku zklame a dost ho to pak ovlivňuje i tak okolo a kolem

jo, přesně

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:15
- Nahlásit

inu
já jsem nikdy v týhle situaci nebyla..
já taky ne...sem holčička .. ale mám okolo sebe pár takových, kteří si tím prošli a všichni to popisují stejně..

doufala jsem ohledně sebe v podobnou "pomstu". Asi se konat nebude
máš blbej obor..dej se na počítače či něco co teď frčí .., třá na medicínu

tom případě pokud Pipka dostane absolutní moc a zahájí hrůzovládu, tak bude asi celkem zle
jj, proto jsem se Ešusky ptala, jestli je na tuhle eventualitu připravená ... vzhledem k tomu, že se s ničím podobným nikdy nesetkala, tak se obávám, že jí to bude dost "bolet"

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:17
- Nahlásit

inu
to je tak, že on ví, že dělá něco špatnýho. Ale páč myslí famfulínem, tak si hledá nějakou "omluvu". A vlezdoprdel v tom vidí šanci, jak si přihřát polívčičku, takže hraje křena. Tím on je jí vděčnej a bude ji protěžovat, páč ona "klidní" jeho nečisté svědomí tím, že mu to odkejvává a dává mu signál "OK".

ano tak, bohužel tak.

můžou, ale ve větším kolektivu je to horší, kor, když je jeden z nich šéf, páč tam pak dochází zákonitě k určitému protěžování a to ostatní zaměstnanci logicky nemusí přijímat dobře.

ano tak, bohužel tak.

sem značně monotóní, já vím

to je situace, kdy by se jeden steknul!!!!!!!!!

eh, já musim jít spáááááááát lidi dooobrou a díky za podporu,

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

PetraK
, tak to je soda
nebyly to zrovna narozeniny, na který bych ráda vzpomínala... i když jsem k nim dostala krásnou berušku

no jo, to asi jo, jenže stejně se na to asi nejde připravit. Copak jeden ví s čím počítat?
ale jo, ví... s nejhorším, pak tě mile překvapí lepší alternativa..

tohle tam podle mě hraje velkou roli.
taky myslím..

já jsem myslela, že jsem jako pochápla, proč firmy začasto nechtěj mít lidi takhle nějak vztahem provázaný na pracovišti
neříkej, žes to nevěděla...

ale to asi ne, jen jsem si to prostě nemyslela zrovna o tomhle člověku
to by tě nenapadlo u nikoho....

inu
Zůstat v blbákově, nechat si srát na hlavu ALE mít prachy NEBO vypadnout z blbákova ALE být bez prostředků?
šak píšu z obecnýho hlediska je to z louže pod okap

já chci, hrozně moc chci, ale nevím na co. Zkoušela jsem různý věci včetně sekretářky a personalisty, ale.. mám VŠ
tak si k ní dodělej nějaký zkoušky, co ti umožní přejít jinam...

no jo, ale tak zdravotní docent a vědeckej docent, to jsou jiný kategóryje
omyl... většinou sou propojený a pospojovaný víc než se ti zdá

PetraK
dva si můžou dát do držky, pohádat se, ale jak je to v troj-čtyř a více úhelníku, je to komplikovanější komunikace
to opravdu vždycky nejde...

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:22
- Nahlásit

brut
já taky ne...sem holčička

no jo, ti s famfulínama to maj krapet jiný (jako to myšlení)

máš blbej obor..dej se na počítače či něco co teď frčí .., třá na medicínu
jenže tam studium vyjde na strašný peníze dvacet až čtyřicet táců na semestr plus učebnice

tak se obávám, že jí to bude dost "bolet"
jestli je taková, jak si myslím, tak jí spíš bude sejřit, že se nemůže "utkat" v čestném souboji a vyhrát

PetraK

ano, tak, bohužel tak.

(ano, i já jsem monotónní, ale dyž to je hrozně k věci)

eh, já musim jít spáááááááát lidi dooobrou a díky za podporu,
dobrou bobrou, taky pudu... snad nebude tak zle, pani, zlýho už bylo dost...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:23
- Nahlásit

PetraK
to nedělej, páč sousedi by se rádi vyspali

já musim jít spáááááááát lidi dooobrou a díky za podporu,
dobrou

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

inu
ti s famfulínama to maj krapet jiný (jako to myšlení)
oni si říkají to samý o nás

jenže tam studium vyjde na strašný peníze dvacet až čtyřicet táců na semestr plus učebnice
kde to vyjde za tolik... na pc nebo na medině?

jestli je taková, jak si myslím, tak jí spíš bude sejřit, že se nemůže "utkat" v čestném souboji a vyhrát
to jo, ale zároveň jí to bude bolet jinak... tím zklamáním a nepochopením

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

brut
tak si k ní dodělej nějaký zkoušky, co ti umožní přejít jinam.

Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world....

chce to nějakej pořádnej plán (na tohle jsem hrozná buchétka). Momentálně znova zkouším i tu Anglii, ale tam by to šlo nejdřív za rok Pokud dostanem grant

omyl... většinou sou propojený a pospojovaný víc než se ti zdá
ty jedny pitvaj mrtvoly a ti druzí živý studenty

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:27
- Nahlásit

inu
chce to nějakej pořádnej plán (na tohle jsem hrozná buchétka). Momentálně znova zkouším i tu Anglii, ale tam by to šlo nejdřív za rok
a jinam...

ty jedny pitvaj mrtvoly a ti druzí živý studenty
blbáááá .. se nepohybuju celej život v pitevně

brut
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:28
- Nahlásit

Jdu venčit piraňu... dobrou

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:29
- Nahlásit

brut
ni si říkají to samý o nás

to jen proto, že vůbec nic nevědí

kde to vyjde za tolik... na pc nebo na medině?

PC od 16 000,- na semestr, medina je mnohem dražší. Tohle je tak šílená darda, že je to pro mě nereálný. Plus bych musela zase strávit tři až pět let na škole.. a na to přestávám mít mozek a hlavně ty finance...

to jo, ale zároveň jí to bude bolet jinak... tím zklamáním a nepochopením
jestli s tím bude počítat a bude na to "ready", bude se jí s tím srovnávat líp.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:31
- Nahlásit

brut
a jinam...

jsem si říkala, že bych zkusila dálkově bakaláře na informatice, ale nejdřív si na to musím někde vydělat a psychicky se připravit na to, že tři roky nebudu mít žádný víkendy
V plánu to ale mám. Ve vědě nechci zůstat ani za nic.

se nepohybuju celej život v pitevně
tsts...

Jdu venčit piraňu... dobrou
oyasumi nasai!

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 23:01
- Nahlásit

Tak jsem tady s tím odkazem na fotky Rupíka. Některý jsou focený mobilem - taky to tak vypadá. Brůtofce moc děkuju za postřehy - já myslím, že to bude dobrý.
URL

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání