| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
inu
děti žádný nemám a zjevně si je ani nikdy nepořídím.. páč zadara to není
já za pořízení neplatila
Promiň, nešlo odolat
Já myslim, že co do mateřský, si tady v čechách fakt nemám na co stěžovat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:28
- Nahlásit
kachna_
Promiň, nešlo odolat
v pohodě. Do mě taky lidi hustěj, že když nemám práci, mám se dát na výrobu svišťů.. ale žrát budeme co a za co, to už mi nikdo říct nechce
Já myslim, že co do mateřský, si tady v čechách fakt nemám na co stěžovat.
Já jsem typ, co potřebuje mít alespoň malinko zázemí.. aby uvažoval o některejch věcech.. Když teda pominu to "zdraví"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
Do mě taky lidi hustěj, že když nemám práci, mám se dát na výrobu svišťů
To si děláš srandu? Páč já si jí dělala
Já doufám, že mi vyjde nějakej přivýdělek.
Jo a zkusili jsme první klikrovej povel - vyskoč na mě. Takovou hovadinu bych nikdy neučila, ale povedlo se. Krom toho, že jí to trochu kazím, páč mi nedošlo, že můžu kliknout jenom když se pes o mě opře (jinak to připomíná jiný povel)
A chápu správně, že fázi klik+odměna jsme už překonaly a pokud vše půjde jak má, nemám se k tomu vracet.
Inu
Hele Mája taky odchází, prošouní to kolem, jestli mi náhodou někde něco neodpadlo (pamlsek, ne končetiny) a pak se vrací.
A fakt zabiju Besku. Ten votrávenej ksicht, že jdem cvičit. Vraždila bych. Ovládla jsem se, nevykopla jsem jí, vzala jsem SALÁM a šla jsem naklikávat. Přitom se aspoň netváří jak hromádka neštěstí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:13
- Nahlásit
Raamštajn
tadyk jeden štýýýýýlovej oboječek pro Ešuska
jen sem hodím jednu fotečku z víkendu a zas du,
dočítat vás nebudu, makám...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:11
- Nahlásit
kachna_
To si děláš srandu? Páč já si jí dělala
bez keců, nedělám.
Hele Mája taky odchází,
on mi včera už ani nechtěl žrát, přitom hlad měl, tak jsme to ukončili. Ale na jedno je to super, učí se nedělat v kolektivu bordel..
https://picasaweb.google.com/gwellian/KlikrTrenink #
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:42
- Nahlásit
Ahoj holky zkoušela jsem číst co jsem zameškala a nějak nevím kde jsem. Tak vás všechny zdravím. Brut - moc ti závidím tu čokoládu, ( já jsem právě po operaci žlučníku tak mám dietu)
posílám pár fotek Vasila Bono Campo
http://rehis.rajce.idnes.cz/Boss/
je to super pes
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:52
- Nahlásit
Pardoon chtěla jsem to napsat na Pro Ebony jen tak doufám že vám to nevadí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 21:02
- Nahlásit
Petra
Nevadí, akorát jsem chvíli přemejšlela, kde se PetřeK ztratilo to "K"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 21:04
- Nahlásit
inu
jo jo ijá jsem koukala kde sem vzal K
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Jen v rychlosti... jsme v pořádku doma, plesnifci jsou nadšení a já naštvaná, páč zítra musím uklízet ( jak čék nechá harantííí bez dozoru, tak nadělaj děsnej bordel)
PetraK
jistě a hnedle přibyl další, včera večer v deset vrtání do panelu, dneska od půl desátý už taky. prima.
to je klasika... jak vrtá jeden blb, tak se hned přidají další
čéče, pravdu?? No ne. Páč je mi jich hrozně líto, já jsem v tomhle už zdeformovanej čék.
tohle je fotomontáž
denyk
doufám, že budou fotečtý
fotečkýý sou, ale ne zpracovaný... tak vydrž
závidím, škoda, že se ta masérská nedá zežrat
to jsem si říkala taktéž
kachna_
čechové na řípu
tak nějak
Janiii
jak může někdo dát za sovlní spojení "výlet na Říp" veselýho smajlíka???? vždyť je to nehoráznej krpál a málem jsem tam vypustila duši
mnooo, by se mi to i líbilo... jen jsme měli málo času, takže jsem musela fofrovat, v půlce jsem vypouštěla duši, na vrcholu už sem žádnou neměla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 22:05
- Nahlásit
Petra
Ahoj, Brut - moc ti závidím tu čokoládu, ( já jsem právě po operaci žlučníku tak mám dietu)
ahojky, jak se vede malýmu? Žlučník je blbec
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 01:45
- Nahlásit
Ahoj Holky!
Přeji vám dnes Krásného Valentýnka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
RRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Brý den děcka, copak ste o víkendu vyráběla?
Já jsem prosím byla v sobotu pilná a v neděli scíplá. V sobotu jsem dopoledne byla za kuchtu a hausfrau a poté vyrazila s hošíčkem do parku. Měli jsme oba velmi pěkný den , protože jsme v parku potkali sympatickou partičku - jedna maďarka a dva černí hafani-kucí. černý hafani jsou prej příšerně nebezpečný, to si myslí hošíček , jenže.... tihle dva chlapínci byli moc fajn. Jeden z nich byl černej NAPROSTO KRÁSNEJ A DOKONALEJ LABRADOR Brouček se jmenoval a byl, byl to absolutní brouček. Nejen že byl fantasticky vzhledný a byl to opravdový labrador, tak!! byl to hlavně naprosto heppý pes, byl furt ščastnej veselej, furt jsme se kamaráďovali. A furt hošíčkovi vysvětloval, že se nemá vůbec čeho bát a proč hůůůčet. Což i hošíček můj pitomej pochopil (takovýho kamaráda bychom moc potřebovali), prostě fakt fakt pohodička, lozili jsme společně všichni parkem a čokli v pohodě koexistovali. Moc prima to bylo, fakt že jo. Pak jsme s hošíčkem chvílu cvičili a pak jsme šli skákati na trampolínu. Voba dobrý to bylo . Pak jsme potkali při návratu ještě další smečku a hošikus řádil jako černá ruka s bílou ofčandou Belou a mininudlí Maximem a třema sealyhamskejma teriéřima holkama. No a když jsme odpolko dorazili dom, Koláče se převlíklo za razítko f sukni, zcivilizovalo se, vzalo hošíčka a vyrazilo po sto letech do Prahé. Prošli jsme si navolno Václavák, kdy hošíček chtěl v počátcích jít nakoupiti spodní prádlo či co to tam f tom kšeftě měli , trochu jsem si říkala co s ním ta civlizace po tak dlouhý době udělá, ale rozkoukal se dobře,fugoval tam jak Parisl Hilton na bulváru a užíval si zájmu cizinců. Pak jsme zapadli do hospůdky na sraz, kde objevil nádhrenou moskevandu Nasťu. Tak klidný stvoření jsem už dlouho neviděla!! Hošíček jí zcela propadl (sim vás, neřikejte to nikdo Fajce-Fajce, ale blafnul teda fest), furt ležel na zemi a hrál si na automechanika a prohlížel jí podvozek. Myslím, že Nastěnka si ještě teď doma v pelíšku dumá nad tím co to bylo v tý hospodě za idiota?? Celá hospoda se bavila na jeho účet Já si dala dvě malinofky, hošíček si dal čtyřy chlébiky (páč neměli ani tatranky ani housky) a pak už si nás vyzvedl Ričrd a jeli jsme dom. Zašli jsme fšicí na chvilku do hospůdky a spořádaně šli dělat hají. No a to bych nebyla já, abych si zas něco nevymyslela. V noci jsem zjistila, že jsem asi sežrala půlku železářství a žaludek se snaži pravděpodobně zpracovat půl tuny hřebiků mám děsný křeče v žaludku a je mi jak když mě seřežou holí a přejedou pásákem. No ale co, zase jsem viděla první v životě moskevskýho strážního psa a sealyham teriéra naživo. Ze soboty mám fakt velkou radost, protože jednak teda Ešus krásně fungoval s cizíma psama a druhak jsme si courli po delší době Václavákem navolno a všechno v pohodě.
a tetkon jdu pozjišovat, jak jste se dařili vy, jo? DOufám, že ste tu nedělali moc bordel??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
inu
paní Inu, co tam zavolat,jestli vám na ubytovně povolí pejska?
http://www.iapg.cas.cz/uzfg/cz/index.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:09
- Nahlásit
Brýýý tro...
PetraK
sim vás, neřikejte to nikdo Fajce-Fajce, ale blafnul teda fest
já jí to teda neřeknu no ale vona má dobrej čumák vona to stejně pozná kam všude strkal ten svůj rypáček a ještě k tomu je to žárlifka
Vočklivý pondělí, musím makat, sněží a je zima a ještě mě tu někdo tluče do trubek topení a leze mě to na nervy ..nemůžů se soustředit na práci...asi si taky zabuším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:16
- Nahlásit
brut
Tolik čokolády, co mám v různých procedůrách sem ani při své největší závislosti nikdy neměla
tjo! tak bacha, ať z tebe nejni čekuládová figurka na stromeček
s rozinkou
kachna_
Potkali jsme Bobra (majitel místní hospody) na koni, pak jsme znovu potkali koně, pak jsme znovu potkali Bobra
esi ty moc nechlastáš??
hruba tak, abych po kliknutí (nebo pochvale) stihla do vteřiny dát odměnu
tomu furt nerozumim - jako že máš tu odměnu v ruce ve výšce? nebo jak na vejšku? Mám zabedníno
Janiii
jak může někdo dát za sovlní spojení "výlet na Říp" veselýho smajlíka???
viď???? Tjo, možná ešče nevěděla, do čeho de, možná radši měla jít na řípu
STAVEBNÍ DOZOR JE SUPR!!
denyk
Ešuska, nepotřebuješ kombiné na prochajdy se zrzounem
tjoooo! No paráda, má to ale jeden háček. Já sem děsná koroptef, takže bych měla problémy s neustálým slíkáním a voblíkáním, když bych musela do křoví , z tohodle důvodu jsem zrušila kombinézu na lyžích. Stačej mi blbý kšandy
růžovou nema
a to je hrozný neštěstí, vopravdu
Fajka
oboječek pro Ešuska
panebože ten je!! Jak to, že vo něm nevim??
dočítat vás nebudu, makám...
tjoo, tak to jste na tom byli v sobotu jak my
VerčaZ
. A teď už reaguje i na hlasy, teda hlavně na můj. Holt to pískání, štěkání atd. asi nemá potřebu nějak řešit.
jo tak v pohodě, ono je asi taky ze všeho ještě celej hyn a má možná takovou povahu, že radši třeba jakoby neřeší. nebo jak bych to vysvětlila.denyk
že opravdu vyrůstal někde ve sklepě nebo na půdě úplně sám - bez lidí, psů at
chudák malej, malej!! Ale dožene to, to se nebojím, zvládnete to.
a pak takhle osud zasáhne a všechno promejšlení je v pr...
člověk míní a Rupík mění
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Petra
Pardoon chtěla jsem to napsat na Pro Ebony jen tak doufám že vám to nevadí
rozhodně nevadí'!!! Krásnej čoklid.
inu
Petra
Nevadí, akorát jsem chvíli přemejšlela, kde se PetřeK ztratilo to "K"
jo jo ijá jsem koukala kde sem vzal K
Číííííf
Přeji vám dnes Krásného Valentýnka
tak tuten jedinej mi to přát může, já jinak ten svátek moc nemusím , páč lidi by si měli dávat najevo, že se maji rádi jen tak a ne jen, že je na to udělanej svátek
Fajka
já jí to teda neřeknu no ale vona má dobrej čumák vona to stejně pozná kam všude strkal ten svůj rypáček a ještě k tomu je to žárlifka
ty jo, kdybys ho viděla!!!!! Von byl jak šílenej a ona trůůpka stála a koukala. Sem čekala, že začne v údivu kroutit tou svojí obří hlavou
..asi si taky zabuším
jistě a taky přidej nějakou hlasitou mjůůůzik a vosol to na plný gule. kdybys nevěděla co pustit, tak ti poradím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:24
- Nahlásit
ten výraz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:29
- Nahlásit
PetraK
tomu furt nerozumim - jako že máš tu odměnu v ruce ve výšce? nebo jak na vejšku? Mám zabedníno
ne, nemám ruku ve vejšce (nemluvim o naklikávání, ale o odměně, když se pes soustředí jen na odměnu, ODMĚNU, ODMĚNU a nevnímá), ale máme televízi cca metr vysoko, tak na televízi nebo na stole, na baru, přičemž ty místa měnim, někdy v ruce, někdy na televízi a tak, takže psi si nemůžou být jisti tím, kde zrovna je, takže se soustředěj na jistej zdroj odměn - tedy na mě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
kachna_
ě, když se pes soustředí jen na odměnu, ODMĚNU, ODMĚNU a nevnímá), ale máme televízi cca metr vysoko, tak na televízi nebo na stole, na baru, přičemž ty místa měnim, někdy v ruce, někdy na televízi a tak, takže psi si nemůžou být jisti tím, kde zrovna je, takže se soustředěj na jistej zdroj odměn - tedy na mě.
áááá táááááááááááák!! Joo jasně, teď už panímáju!! A to je dobrej nápad.
Já jsem nevím jak (což mě štve ale!!) naučila Ešusa, že ví, že odměna nemusí přijít hned, že kliknutí i pochvala značí - jo odměna bude, ale třá i pozdějš - A v jednom případku výrazně pozdějš. A to když se jde ven na jen na čůrku (tzn vyběhne ven, vyčůrá se a jde se domů), když mu řeknu, že ""doma, doma dáme odměnu, teď nemám" , tak mastí domů a hopíkuje u dveří s výrazem déééj! dej!. Ale kruci jak jsem mu to kdysi vysvětlila, tak to prostě nevím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:11
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Musím říct, že v lázních bylo báječně.
Hned po příjezdu nemohli najít naší rezervaci a museli vše připravovat ( jídelní kartičku, kartu procedůr atd) až před námi. Naštěstí to byl jediný zádrhel za celý víkend.
Dostali jsme apartmá, takže jsme měli nejen velikou ložnici, ale i mini obýváček a velikou koupelnu s hajzlíkem
Hned v pátek jsme měli jednu proceduru a to olejovou, perličkovou lázeň. Nevím, co si kdo představí pod pojmem perličková, ale já určitě ne to vlnobití, které pustili. Málem sem se utopila. Do večeře bylo času dost, svítilo sluníčko a tak jsme se šli projít po okolí. A nejen, že Martin fotil, ale objevila jsem nádherný malý zámeček se skvělým pozemkem ( pro psi naprosto ideální). Bohužel, ač má majitele ( nějakou pražskou firmu), tak se o něj nikdo nestará a začíná chátrat .... přitom bych věděla, na co ho použít, aby byly veškeré místnosti využité. Mluvila jsem s jedním sousedem, moc príma starým pánem, který si ještě pamatoval jeho lesk. Chudák, měl plný oči slzí, když vzpomínal na původní majitele, kteří tam ubytovávali postižené děti ( uvnitř je i výtah). Máme pár fotek, tak ho pak uvidíte...
V sobotu jsme měli procedury dopoledne a to čokoládovou masáž zad a čokoládový peeling nohou... bylo to fantastické a hlavně hodně voňavé. Naprostý relax. Pak už nás čekala jen vlasová stimulace a zábal pro zlepšení kvality vlasů ( vtipné na tom bylo, že Martin je ostříhaný na ježka, takže dostal jen masáž hlavy). Do toho volal synek, že se nám opět popo kotel a mají doma zimu. Takže Martin musel na otočku domů, aby kotel zprovoznil. Po jeho návratu jsme jeli na Říp. Kdyby mi někdo předem řekl, že na výšlap, prohlídku a sestup budu mít 1 a 1/4 hodińy, tak bych se mu vysmála... jenže ono to tak ve finále bylo. Museli jsme stihnout večeři. Když Vám řeknu, že jsem od 1/3 nadávala jak špaček a nahoru se vyškrábala naprosto hotová, tak nebudete věřit..... vydejchala sem se, zatím co Martin vesele fotil, pokochala se zavřenou rotundou, obhlídla dvě vyhlídky a šlapala dolů. Nakonec musel Martin pro auto, které zůstalo ve vesnici a naložit mě na parkovišti pod Řípem. A jak jinak, než že jsme měla v "krásné" spaní.
V neděli nás čekala poslední bylinná koupel opět s vlnobitím a pak už jen balení, posledních pár fotek a cesta domů.
Ještě jsem se nezmínila o jídle.... byly obrovský porce, vše bylo moc chutné a hlavně i výběr byl takový, že člověk nevěděl, co vyzkoušet. Byla jsem příjemně překvapená Za pár dní by tam byl člověk o minimálně dvě velikosti tlustší
Jediná vada, kterou to všechno mělo.... chyběli mi plesnifci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:21
- Nahlásit
Číííííf
Přeji vám dnes Krásného Valentýnka
óó, děkujeme, od tebe je to moc pozorné a milé ......ale jsem na to podobně jak Ešuska... nemám ráda něco, co všem vnucují na každým rohu. Náklonost a láska by měla být přirozená, neustále přítomná a nejen jednou za rok na povel
PetraK
krásně jsi prožila sobotěnku.... Ešusek je pašááák a dostane piškotek, až ho zase uvidím Jen nevím, jestli před vaší cestou na sever neudělal chybku, když se zakoukal do jiné baby než je Fajka jako Fajka aby ho pak milá Fajka-Fajka nechtěla sežrat
Už je ti alespoň líp nebo máš stále oubytě? Jedla jsi něco?
tjo! tak bacha, ať z tebe nejni čekuládová figurka na stromeček
s rozinkou
nebůůůj, sem stále stejná, na figurku by tý čekuládky muselo bejt daleko víc ... bych nebyla s rozinkou, ale rozinka v čekuládce
Fajka
Vočklivý pondělí, musím makat, sněží a je zima
nestraš , já furt doufám, že už nic padat nebude
ještě mě tu někdo tluče do trubek topení a leze mě to na nervy ..nemůžů se soustředit na práci...asi si taky zabuším
se to nějak rozšiřuje, jak nákaza... nejdřív Ešuska, teď ty....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
Jo, dámy, ještě jedna věc....včéééra jsem krásně nakoupila.
Vlezli jsme do sportu juknout na botky a tam stojan s čtříčtvrťákama, kraťasama a nad ním veliká cedule: "Výprodej loňských zásob a modelů". Tak jsem tam hodila očko a mezi záplavou svítivě růžové, zářivě žluté a jiných "nádherných " barev byly schované jedny zelenohnědé...tak jsem je čapla, vyzkoušela, seděly, byly moje,navíc jsem tam našla ještě jedny bílé (po obarvení budou bud černé nebo tmavě modré). Takže jsem výborně nakoupila a mohla jet domů ... boty neměli a na Martina kalhoty taktéž ne Když jsem je doma prohlížela tak jsem zjistila, že původní ceny se pohybovaly okolo dvou tisícovek ( kdo by je za to koupil?) , já platila za oboje jedenáct set
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
Teda tohle je něco šílenýho.... krásné místo bude opět hyzdit zrůdnost , my jsme se loni dohadovali, co tam stavěj, když se v okolí nevydávají stavební povolení a už víme... děs, běs
http://praha.idnes.cz/na-krivoklatsku-tajne-roste- giganticka-stavba-mistni-ji-rikaji-temelin-13l-/pr aha-zpravy.asp?c=A110214_1531931_domaci_taj
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
Čau, Petro K! Nasťa virtuálně zdraví chlípného Ešuse a zamačkává slzu v oku
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:14
- Nahlásit
Žiju zdravě, každý ráno cvičím, plavu (ve všem), zdravě jím (všechno co mi dají), chodím brzo spát atd.
A jak už to dlouho děláte?
Zítra se chystám začít!
(z filmu Ať žije nebožtík - s mojí malou úpravou)
Fajka
Já to snad nedodělám - na každým výkresu je jiný IP (debilní němci ).
Prohledal sem už ledacos a je to ještě horší, páč všude je to jiný.
A navíc, ten novej katalog dělalo nějaký dítě - je to jak vomalovánky!
Co s tím? Mám tam dát, co si myslím, nebo se přeptáme blbounů v DE?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
Jo a abych nezapomněla
Rumštajnvespolek
a něco malého, růžového, když je ten valentýn
Janiii
Berni je skvělej stavební dozor. Taky na vás řve, když něco uděláte špatně?
brut
Takovej pěkněj vejkend vám přeju. Já jssem taky spokojená, protože mi Michal opravil odpad pro pračku a dřez a už krásně odtejká
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:28
- Nahlásit
Číííííf
navíc, ten novej katalog dělalo nějaký dítě - je to jak vomalovánky!
Co s tím? Mám tam dát, co si myslím, nebo se přeptáme blbounů v DE
dej tam co myslíš ty.... vono se to neposééře
zdravě, každý ráno cvičím, plavu (ve všem), zdravě jím (všechno co mi dají), chodím brzo spát atd.
A jak už to dlouho děláte?
Zítra se chystám začít!
chybí tam ještě zmínka vo vobyváku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:36
- Nahlásit
brut
Musím říct, že v lázních bylo báječně
čůůs čekuládová královno. Omluvuju se, že jsem to musela takhle odvolat, ale ze soboty na nedělu mě něco sejmulo. Příšerný křeče v břiše-jak když sežereš kýbl hřebiků a máš štyry žaludky, který to zpracovávaj, takže dneska to teda nehrozilo. Naopak jsem ještě psala nadřízenstvu, že přijdu o fous později, páč sem jak seřezaná . Tak se nezlobíš?? zatím nevím jak bude, ale co PŘEDBĚŽNĚ středa?
nahoru se vyškrábala naprosto hotová, tak nebudete věřit.....
jehehéé, jehehééé - no jistě, že Ti to budeme věřit, páč jen čék neznalej napíše že jde na Řípu a připojí k tomu úsměvnýho smajlíka-jak jsme psali obě s Janiii
ale hlavní je, že se Ti to líbilo!! Že chyběli plesnivci to chápu, naprosto, proto jsem taky zasekla Brtníkův nápad do lázní jet, páč .... co by si beze mne počal můj hošíček zrzavej????? NO???
Už je ti alespoň líp nebo máš stále oubytě? Jedla jsi něco?
je to lepší o dost, ale tělo je fakt naprosto vyřízený, ta vyřízenost těla je horší než byly ty křeče. Já včera nemohla skorem chodit
.. Ešusek je pašááák
jo je, musím si ho fakt pochválit, jak na něj furt "nadávám". Byl tam dost komickej, navíc, nevím proč na zpáteční cestě pojal myšlénku, že všichni ty lidi Václaváku jsou tam jako jeho přátelé a hodlal se družit tu s partičkou cizinců u hotelu, tu s párem co si kupoval klobásu a nejvíc ho zaujala slečna jakási bloncka dlouhovlasá, za tou se nejen otáčel, k té se dokonce i připojil a že jí kousek doprovodí
jestli před vaší cestou na sever neudělal chybku,
no jako fest hořel - ostatně jak píše tudle o kousek dál :
jfi
Nasťa virtuálně zdraví chlípného Ešuse
hoj Jarko- no je to ma-gooooor. aspoň ti co nevěřili, viděli naživo zajímalo by mě, jestli někdo má fotky z toho co tam provozoval, úhyl jeden
Číííííf
Ať žije nebožtík
tak si tetkon připadám, že žiju jako nebožtik
nějaký dítě - je to jak vomalovánky!
možná to tvořil někdo jako já???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:38
- Nahlásit
kachna_
Já jssem taky spokojená, protože mi Michal opravil odpad pro pračku a dřez a už krásně odtejká
žiš ti muži!! Jeden vezme Brůtici do čekulády voleje a prdlení, druhej vopraví kachně vodpady, třetí Koláčovi nařeže šest fůr dřívího na chalupě :biglo: hodný sou, kucí , hodný!!
Fajka
chybí tam ještě zmínka vo vobyváku
a čtvrtej dobuduje Fajfce vobývák!!!
hodný sou kucí, hodný!!
|