Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:32
- Nahlásit

kachna_

S tou Prahou je to fakt blbý :-/ radši bych to Brno

a nesplňuju body 3, 4, 7 a 8

ale dík.!

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:34 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

kachna_
eraristiku neděláš?

zkoušela jsem podobnou pozici v petcenter a nechtěli mě (mám VŠ), teraristiku bohužel ne, jen akvaristiku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

inu
jen akvaristiku.
dobře? Jestli ano, zkus nastudovat teraristiku alespoň teoreticky, poslat životopis, že jsem ti o té pozici řekla a uvést mě jako referenční osobu (jsem tam pracovala, teda pro pražskou pobočku, ale nabíral mě brněnskej šéf)

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:43
- Nahlásit

kachna_
dobře?

těžko říct, jsem amatér, mám jedno akvárko pro radost, teprv se to učím.

zkus nastudovat teraristiku alespoň teoreticky

myslíš, že by to prošlo, když mají jako požadavek:

* nutná praxe s chovem minimálně 7 druhů zvířat (zejména terarijních)

?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:52
- Nahlásit

inu
* nutná praxe s chovem minimálně 7 druhů zvířat (zejména terarijních)
asi ne, ale co ty víš, už hledají dlouho, tak pokud nastuduješ dost informací o gekonech, gekončících, hroznýších, žábách, felsumách, agamách, žárovkách, úvébéčku atd., do životopisu přimyslíš, žes chovala achatiny (šneci), čolky (žebrovník waltlův), strašilky + tam budeš mít referenci. Ještě se zkusím zeptat kamaráda z Brna, co distribuuje krmení, jestli o něčem neví.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

Raamštaaajn ..uf to byl dneska den

http://www.novinky.cz/kultura/224999-turecka-telen ovela-v-cesku-neuspela-nova-ji-presouva-na-podvece r.html

ááá můj šestej smysl mě nezklamal

Ste toho zase nakafraly při pátku .....kdo vás má dočítat

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:42
- Nahlásit

brej večír, konečně víkend, jsem nějaká kapůůůůt, takže asi půjdu chrnět
Fajka
telenovelu jsem se ani nepokoušela sledovat, nicméně tím, že ji přesunou na dřív, tak stejně ke zlepšení nedojde a budou dávat prdlajs

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

Janiii
telenovelu jsem se ani nepokoušela sledovat, nicméně tím, že ji přesunou na dřív, tak stejně ke zlepšení nedojde a budou dávat prdlajs
no já ani náhodou, sem měla vosypky už jen při reklamě...ale ted jako je vidět jak lhali, že prej co se na to dívá lidí

Mě je to jako fuk bo já stejnak nestíhám na nic koukat ale tak su rád že si pěkně naběhli

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

no já ani náhodou, sem měla vosypky už jen při reklamě
Fajka
a slyšela jsi že začínaj natáčet pokračování Dallasu?
to bude teprv moc fajn asi do novýho domečku ani nechci televizi
čímž se omlouvám těm, kteří na Dallas koukali

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Hlásím se z lázní. Je tu hooodně mizerný signál a tak jen krátce.
Musím říct, že předčily mé očekávání. Krásné, malé, útulné lázně.

Z procedůr jsme měli sice jen bublinkovo olejovou lázeň, ale krásně se v ní odpočívalo. Zbytek dne jsem courali po okolí. Snad budou i nějaké fotky.

Pokud se nám povede zase připojit, tak podám zítra večer další informace, pokud ne, tak až v neděli.

PetraK
no MÁÁÁŠ, JISTĚ ŽE MÁÁÁÁŠ, a koukejte si to oba užít
sem se netěšila

o takovejch tam je! habakůk

bohužel

no není za co mi děkovat, to jiný dobrý duši, kterou to napadlo, ona je tu tak jako za bukem
vyřídila jsem poděkování a že se případně ozvem.

moooc děkuju dobré duši v pozadí

jooo, došel sem netůchla, že se to vztahuje k tomu nebožátku holýmu
doufám, že tě ubožátko pobavilo stejně jako mě

zmlkni! nebo spustim tálinskej rybnik a to pak teprf uvidíš
v pondělí budou mít v cukrárně o zábavu postaráno

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:25
- Nahlásit

Fajka
ááá můj šestej smysl mě nezklamal
konečně jim to došlo

Dočítat vás nebudu, začíná se mi to rozpadat. Tak se tu mějte krásně, hezký víkendík a moc nekrafejte, a\´t nemusím dočítat litánie

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:45
- Nahlásit

kachna_
asi ne, ale co ty víš, už hledají dlouho,
asi fakt chtějí teraristu - odborníka

OK, pokud nevyšel ten pohovor co jsem měla v úterý a nevyjde to další výběrový řízení, co jsem ještě odeslala přihlášku, pošlu tam cévéčko. Mezitím zkusím něco nastudovat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:52
- Nahlásit

inu
kamarádka má PhDr., bydlí 15 km od Jihlavy a ještě má tři malé děti. Je na tom stejně jako ty

Číííííf
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 01:20
- Nahlásit

Čauko lidi!

Sem nějakej scíplej a je mi...
Mno, možná by bylo rychlejší napsat, co mi neni...
(vrátil se mi kolotoč - nikdo ho asi nechce a nádherné "vynechávky")
Musim něco dopsat, dokreslit (prostě dopatlat)...
Nic se mi nechce (uš ani lenošit)...

Já ci bejt Ženská! (prej sou houževnatější)...
Ale od přírody - žádný předěláfky...

Tak to.. Du...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 08:31 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Omlouvám se, že vám sem lezu se svejma kravinama, ale Ešuska mě ve vedlejším tématu důrazně upozornila, že pokud nepodám hlášení, bude mě chodit strašit. A protože to je naprosto příšerná představa, tak radši hlásím:
Rupík se minutu od minuty lepší. Ty nohy prý nejsou tak strašné, dá se to kvalitní stravou spravit. Ono to prý jen tak hrozně vypadá, protože chodí v podřepu tím, že nemá na nohou žádné svaly. A opravdu je to tak - dneska už běhá normálně a prošlapy jakoby žádný (teda skoro žádný, co nejdřív to nafotím) a naomak začíná mít na kejtách trošku něco víc než jen kosti.
Co se týká chování - zřejmě byl někde drženej od lidí, od psů a ostatních živočichů - vůbec na nic nereagoval, nic mu nepřišlo zajímavý - byť jen tak aby zvedl hlavu. A teď - obrovská proměna a zlepšení - už se otočí po mém hlase (jinak hračky i pískací, psi, rachtání - to vůbec nebere). Bohužel furt se dost bojí Jirky (že by mu chlapi ubližovali?) a nebere pořád psi, ani Atíka. Takže když ho přelejzal a zakousnul se mu do pinďoura a Atík na něj zavrčel, tak ani nezvedl hlavu (on to prostě vůbec nezná, to byl bez mámy a sourozenců?). Venku se pořád hrozně bojí (asi to má spojený s tím hrozným mrazem) a nečuchá, jen se mě drží za nohama.
Ale jinak je úžasnej, bubnuju před ním prstama u couvám a na to už se krásně chytá, včera už se i sám od sebe zakousnul do kabelu od počítače - mám radost, asi si začíná sám hrát.
Co se týká žrádla - tak to je teda absolutně hysterickej, to nevím, jestli se kdy změní. Jde po misce nebo po ruce s masem jak smyslů zbavenej.
Konec hlášení.
Příspěvek je dlouhej, ale za to může PetraK. Laskavě si to s ní vyříďte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRR Coo???

NO RRRR-RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

KUK

VerčaZ

JUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ¨

tomu říkám hlásání to si piš, že bych tě chodila strašit!!! Včera večer v kópelce jsem si říkala, že je dlouhý ticho, je mi jasný, že čas nejni,ale... tak trochek sem se bála,řikala sem si, že tě půjdu otravovat nejpozdějš v pindělí emilem. A nemusím, nemusím!!

To je suprová zpráva s těma nožičkama!!! Parádička. Je divný, že vůbec jako nebere psí chování, asi ho nějaká svině vzala tak brzo od mámy??? Nedivila bych se vůbec ničemu, ale já myslím, že to dožene, tím že má velkýho kámoše a navíc nejsi nezkušená. Hračky a hraní přijdou později, však je to jen chvilku co je u vás. Ještě mě napadá, zkoušela jsi jak slyší? (že jak říkáš, že ho nic neupoutá)

už se i sám od sebe zakousnul do kabelu od počítače - mám radost, asi si začíná sám hrát.

krásná dokonalá ukázka toho, jak je všechno relativní , kdyby měl člověk doma spratečka vymazlenýho z pelíšku, tak se zrovinka z tohodle radovat nebude a taky pochopitelně má šílenou radost

STE VOBA MOC ŠIKOVNÝ A JÁ VÁM UDĚLUJU POCHVALU PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOU.

Esli budete postupovat takhle mílovými kroky kupředu vysloužíte si v brzku prezidentskej řád!! (enem nevim, kam ho mám jít ukrást )
Mám fakt velkou radost za vás za oba.

Laskavě si to s ní vyříďte.

ešče je návaděj k rebéliji!! Takhle to tady udržet na uzdě nejni vůbec nic lehkýho . Sem hrozný chudáky, jak říkal můj synovec. Sem klustý chudáky

a.............. pokračování bude, že jo?

Číííííf
Já ci bejt Ženská! (prej sou houževnatější)...

jen blbni, vobčas se stane, že se sny plněj
brut

sem se netěšila

CO TU DĚLÁŠ?, ¨nemáš bejt náhodou ve vaně s bublinama?

bohužel

jistě a hnedle přibyl další, včera večer v deset vrtání do panelu, dneska od půl desátý už taky. prima.

moooc děkuju dobré duši v pozadí
kdyby si to nepřečetla a kdybych jí dneska neviděla, tak jí to v pindělí písnu.

doufám, že tě ubožátko pobavilo stejně jako mě

čéče, pravdu?? No ne. Páč je mi jich hrozně líto, já jsem v tomhle už zdeformovanej čék.

pondělí budou mít v cukrárně o zábavu postaráno

ty naděláš!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 10:22
- Nahlásit

inu
před prvním tréninkem asi tejden.

no, možná málo

ale nedělá to pokaždý, a když chci zkusit něco jiného,

proč zkoušíš něcojinýho, když tamto ještě nemáš dotažený do konce?? Nemůžeš to takhle patlat dohromady, musíš nejdřív naučit jedno, ten pes v tom má pak pochopitelně bordel. spěcháš na něj. Hrajte si.

kachna_
já si dávám pamlsky na vejšku.
ej jak na vejšku myslíš?

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 11:41
- Nahlásit

Hezké sobotní skoropoledné ,
u nás dnes krásně, ale noc nic moc, bo péf občas zpíval...jó příroda volá....

brut
doufám, že budou fotečtý

VerčaZ
moc díky (za pejska), jsem moc ráda, že mu je líp, dívala jsem se na k tobě na profil na fotečky....určo budu rda za další hlášení

A ésli vás zajímá jaká je krása tadyk u denyk vůkol, mrkněte na odkaz... je to od nás co by kamenem dohodil http://cestovani.idnes.cz/brtnicke-ledopady-uchvat ny-div-zimni-prirody-ceskeho-svycarska-p83-/igcech y.asp?c=A110210_150554_igcechy_tom

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 11:51
- Nahlásit

denyk
u nás dnes krásně

tu taky!! Brtnik odjel na chalupu krájet dříví, já se chystám -až skončim tu f kůchni (poliftka, vepřový zadělávaný f kapustě a báboftka), že vypadnem s hošíčkem ven, pak ho vezmu na sraz do Práglu a pak se nechám vyzvednout Ričrdem, který k nám jede náftětěvou. Večer bude určitě bohatý na zážitky, jestli teda neni Ričrd z formy .

Huž se nemůžu dočkat až vypadnem, počítám tak ešče půl ho´dky a zavírám kráám a alou ven.

zajímá jaká je krása tadyk u denyk vůkol,

žiš to je paráda, musím zlomit Brtnika, že letos dofča prostě bude v Lužkách + vašem okolí

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Číííífe

Jdu opět jen podat hlášení ... žiju a asi se rozpustím blahem. Tolik čokolády, co mám v různých procedůrách sem ani při své největší závislosti nikdy neměla

Tak a zbytek zítra večer.....

PetraK
CO TU DĚLÁŠ?, ¨nemáš bejt náhodou ve vaně s bublinama?
mám mezi tím trochu volna, páč kdybych se furt máčela, tak budu vypadat jak hóódně použitá rozinka :-D

A teď už jdu.. rychlist připojení je horší jak plazící se šnek, navíc mám za chvíli další procedůru a pak výlet na Říp

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 12:49
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Byli jsme venčit. Potkali jsme Bobra (majitel místní hospody) na koni, pak jsme znovu potkali koně, pak jsme znovu potkali Bobra
brut
čechové na řípu

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 13:06
- Nahlásit

PetraK
ej jak na vejšku myslíš?
zhruba tak, abych po kliknutí (nebo pochvale) stihla do vteřiny dát odměnu

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

PetraKVečer bude určitě bohatý na zážitky
jo u nás tóže večer oslavička.

jů a na výlet urči přijeďte zďés je pohostinný kraj

brutTolik čokolády, co mám v různých procedůrách sem ani při své největší závislosti nikdy neměla

závidím, škoda, že se ta masérská nedá zežrat

kachna_Potkali jsme Bobra (majitel místní hospody) na koni, pak jsme znovu potkali koně, pak jsme znovu potkali Bobra

utekl kůň Bobrovi nebo Bobr koňovi?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

brut
a pak výlet na Říp
jak může někdo dát za sovlní spojení "výlet na Říp" veselýho smajlíka???? vždyť je to nehoráznej krpál a málem jsem tam vypustila duši
zařekla jsem se, že další cesta na Říp až s dětma, abych mohla ve skrytu duše doufat, že je budou bolet nožičky a počkáme v půlce

jináč pěknej den všem, my jsme byli pracovati a užívati si berni na domečku mám krásnou fotku naší stavbyvedoucí, tak ji sem pak hodim

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:33
- Nahlásit

tak tady máte náš stavební dozor

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

tak a jdu sbaštit vanilkovej puding s vlašskýma ořechama, co jsem ukuchtila, a jdu chrnět, protože zítra jdem zase zdít a bourat a zdít a bourat ....

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:14
- Nahlásit

PetraK
Ještě mě napadá, zkoušela jsi jak slyší?
Přesně tohle mě taky napadlo. Ale zkoušela jsem s kámoškou opravdu pořádný nárazový zvuk (pokličky) a leknul se, chudinka. A teď už reaguje i na hlasy, teda hlavně na můj. Holt to pískání, štěkání atd. asi nemá potřebu nějak řešit.
e divný, že vůbec jako nebere psí chování, asi ho nějaká svině vzala tak brzo od mámy???
Asi jo, kámoška, co má dle mě velké etologické znalosti a vždycky se s ní radím, tak říkala, že to vypadá, že opravdu vyrůstal někde ve sklepě nebo na půdě úplně sám - bez lidí, psů atd. Proto ani nezná moc ten venek - trávu, větve, atd.
Sem klustý chudáky
denyk
moc díky (za pejska), jsem moc ráda, že mu je líp, dívala jsem se na k tobě na profil na fotečky....určo budu rda za další hlášení
Díky za podporu. Je vtipný, jak si člověk plánuje dalšího psa, až ten mladší bude dospělej, případně staršího na dožití z útulku a pak takhle osud zasáhne a všechno promejšlení je v pr...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:55
- Nahlásit

denyk
utekl kůň Bobrovi nebo Bobr koňovi?
kůň bobrovi. Podle mě nás chtěl prostě vidět, protože přišel k nám a tam počkal na Bobra. Je to hezká uňa (nebo uň)

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 11:25 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Jsem zase chtěla psát bré ranko a ono už je zasejk skoropoledne

Janiiiť je to nehoráznej krpál

mně se zas až tak hroznej nezdál, ale bude to asi tím, že žiju tam gde jsou samé kopce a kamkoliv jdu, jdu do kopce

a stavební dozor nemá chybu

VerčaZ jak si člověk plánuje dalšího psa
on ti to určo oplatí, bude z něj zlatíčko

kachna_nás chtěl prostě vidět
jo zvědavej úň...tady se na koních prohánějí němci...ale příjde mi to děsně romantický.

Ešuska, nepotřebuješ kombiné na prochajdy se zrzounem?
(růžovou nemaj ) http://www.rammsteinshop.de/catalog/product_info.p hp?products_id=459

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

kachna_
kamarádka má PhDr., bydlí 15 km od Jihlavy a ještě má tři malé děti. Je na tom stejně jako ty

No, PhD. budu mít tak do půl roku.. děti žádný nemám a zjevně si je ani nikdy nepořídím.. páč zadara to není, že

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání