| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:29
- Nahlásit
PetraK
jsme na začátku úplnym
A navíc něčím co jsi s ní naprosto nikdy nedělala. Např. ten oční kontakt třeba.
oční kontakt? - ten pes mě nespustí z očí, když cvičíme. Umí jakžtaž teda, couvat, lehni, sedni, zůstaň, kemně, otočky, jít bokem, dávat packu, mávnout, vyskočit do vejšky, na dvou zadních se zatočit,sednout na zadek na zadní, k noze, štěkej
cvičíme: jo, ne, plaz, schod - vylézt předníma nohama na schod - ale to jsme zkoušeli tak dvakrát celkem, to by možná šlo použít.
nikdy jsme nedělali a napadá mě: hají na boku nebo zádech (ale ona to nemá ráda, což prozačátek nevím nevím).
já fakt nevím, na čem jí to vysvětlit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:32
- Nahlásit
kachna_
já fakt nevím, na čem jí to vysvětlit.
na jakýkolif kravině, třá že ti položí hlavu do klína, nebo že třeba vyskočí na něco zavěšenýho a dotkne se toho čumákem? Chce to fakt něco, co vůůůbec nezná, aby pochopila, že musí zapojit hlavu, že musí zkoušet co se po ní chce.
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:19
- Nahlásit
All
20 MMSek dneska je důkazem
Jo, to bylo dobrý - sedim u PC a najednou zvláštní zvuk z mobila...
Podívám se - a co nevidím - z našeho služebáka MMSka - vánoční zajíček, jak se vyklube ze sněhu a na hlavě má Santovu čapku - si řikám - co ta Fajka blbne zase - no a najednou druhej zajíc, třetí, atd. Po patnáctým jí volám, co to jako je a slyším - jé, já si nezamkla klábesnici (po skončení rozhovoru mě přišlo ještě pět zajíců).
Co teď s nima - berou to v útulku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Číííííf
třá si myslí, že si na zajíce?
berou to v útulku?
jo v Dášence jo, ale tak jednoho, ne dvacet
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:30
- Nahlásit
PetraK
Hele, tys mě vyhmátla, že sem porušil slib - že?
Já slibuju, že se polepším, ale Ty seš horší, než policajt!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:41
- Nahlásit
Číííííf
že sem porušil slib - že?
eh jakej slib?
ale Ty seš horší, než policajt!
: já sem nejhorší na celym světě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 22:16
- Nahlásit
PetraK
Číííííf
no jooo dyž vono to tvrá než se jedna MMSka vodešle..tak byly ve frontě noo to proto jich pak přišlo ještě dalších 5
PetraK
fakt 69 SMSek jo??? to si teda lepčí než jááá štěstí dneska bylo že sem psala čífoj bo kdyby nee tak posílám zajíčky nějakýmu zákazníkoj a to by bylo jako dost trapný
sem zjistila že ta vaše úhylka na černou není špatná..bo dybych ji měla tak dneska složitě neřešim co zejtra na sebe
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 22:30
- Nahlásit
PetraK
na jakýkolif kravině, třá že ti položí hlavu do klína, nebo že třeba vyskočí na něco zavěšenýho a dotkne se toho čumákem?
aha. A jak teda? Vezmu do ruky klikr, kliknu, dám mňamku a potom čekám až mi dá hlavu do klína, kliknu, dám mňamku, cvičíme dál, pak zopakuju cvik (?) nebo ten den už ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 22:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
alších 5
no co aspoň už pak nebyl překvapenej
fakt 69 SMSek jo???
no jo, no. Během dvacetiminutový cesty do práce
a to by bylo jako dost trapný
jo to věřím, taky mi nebylo úpa do skoku
úhylka na černou není špatná..
no to jako bezpochyby , navíc se nemusim bát, že se blbě sladim
kachna_
Vezmu do ruky klikr, kliknu, dám mňamku a potom čekám až mi dá hlavu do klína, kliknu, dám mňamku, cvičíme dál, pak zopakuju cvik (?) nebo ten den už ne?
počki, počki, počki - je už naklikaná?? jako že ví, že klik = dobrota, tak že se může strhnout když ten zvuk slyší?
Jdu tetkon do peří, tak odpovím až záftra jo?
doobrou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 23:03
- Nahlásit
Právě odjela velmi milá návštěva.... téměř celodenní , tak sem musím alespoň na chvilku juknout, páč od zítřka se regeneruju v lázních... jen nevím, jestli se tam mám nebo nemám těšit
PetraK
no jo, jen vědět, kde to je, proklepnu ho, to se neboj, jenže ono se neví kde a je to slyšet až ven, Brtnik byl venku, ve všech vokne tma. tjo magor nějakej prostě!!!
magor nebo hulvát
hergot, hergot, hergot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klíííd, snad to nebude tak horký ... nejhorší bude březen, pokud se nesemele něco předtím, pak se vše uklidní a zase se vrátíme do starých kolejí
kdybych já měla někoho známýho!! Ale nemám. říkám si, že snad ta Homole???? I když zase ve vojenský by měli být větší profíci - jenže- když nebudeš voják, jak to budou brát?? To je hrozný dneska fakt.
díky za telefon, budu mít čas na větší přemýšlení a rozmýšlení ( víkend). Zatím si myslím, že bude lepší vojenská, ale... ještě stejně musím mít s sebou dvě dobrozdání a ty nemám, budu řešit po neděli. No a snad do tý doby zjistím víc.....
copak těm šmejdům záleží na něčem jiným, než na sobě samých? Mluvím o těch co jdou "pryč"
nezáleží nebo i záleží, ale to stejně nic nemění
GDE, GDE COOO? TAKY SI CHCI DÁT KAFE DO KLÁBOSNICE!!
sem ti posílala mejlík... nedošel?
co zas jááááááááááá!!! já nic, nic, nic, já muzikant!!
vzhledem k tomu, žes muzikant na baterky a to vybitý, tak ti to i věřííím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 23:20
- Nahlásit
PetraK
počki, počki, počki - je už naklikaná?? jako že ví, že klik = dobrota, tak že se může strhnout když ten zvuk slyší?
Já nevim, ona se může strhnout, protože se cvičí. Ale jo, určitě je. Když naklikávám Batůžka, je ten zvuk, co se od ní ozývá za dveřma neskutečnej. Dost to připomíná naší padesát let starou cirkulárku s nikdy nevyměněnýma ložiskama, vyřazenou před třiceti lety pro nadměrnou hlučnost. Nebo taky nadzvukovou stíhačku.
A na zítřek mám připravené klobásky.
My už jsme zkoušely naklikávat, ale nějak nám to nešlo. I když, možná jsem si to jen myslela a prostě nebyl ten správný čas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 01:36
- Nahlásit
http://chov.plivnik.cz/pohadky/uvodnik.html
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:34
- Nahlásit
kachna_
Kachno, huž si sháněj nakladatele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:36
- Nahlásit
RARARARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RARARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Uuuuuž jedou hošíčci germánský!! Sem tu co?? sem tu sama samotinkááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a vůbec se nebojim, páč nás je tu tetkon teda s hošikama sedum
Včera byla tak suprová procházka, jooj, dali jsme si dva okruhy, hošíček byl za vzornýho pejsáčka, aportil ježka, hledal ježka, pískal na ježka, válel se po ježkovi, porazil mě na ježka, kousnul mě do levý ruky, kousnul mě do pravý ruky a pak pravil, že se domů ešče nejde, dyš ešče neni úúplná tma. Tak sme teda museli jít ešče ten druhej vokruh. byl fčera příšerně komickej, domů jsme přišli voba jak prasata, jestli mě v těch polích včera někdo pozoroval musel si tuty myslet, že jsem fakt ma-gooooor.
brut
jen nevím, jestli se tam mám nebo nemám těšit
no MÁÁÁŠ, JISTĚ ŽE MÁÁÁÁŠ, a koukejte si to oba užít.
magor nebo hulvá
jo takovejch tam je! habakůk
nejhorší bude březen, pokud se nesemele něco předtím, pak se vše uklidní a zase se vrátíme do starých kole
no doufejme, a doufejme taky, že toho využijí k vysypání těch neschopných.
díky za telefon,
no není za co mi děkovat, to jiný dobrý duši, kterou to napadlo, ona je tu tak jako za bukem
vyřídila jsem poděkování a že se případně ozvem.
nezáleží nebo i záleží
nějak rychle zapomínaj na h. přísahu, ale to je fuk, nebudem to rozebírat, jinak se tak max. vytočíme.
jooo, došel sem netůchla, že se to vztahuje k tomu nebožátku holýmu
, žes muzikant na baterky a to vybitý
zmlkni! nebo spustim tálinskej rybnik a to pak teprf uvidíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
My už jsme zkoušely naklikávat, ale nějak nám to nešl
Jak nešlo?? Jak jsi naklikávala?
Já to dělala tak, že nejdřív doma, na zemi s miskou.. v rychlým sledu za sebou... klik-pamlsek-klik-pamlsek-klik-pamlsek.... třá 10x-15x, pak ende. a třá za hoďku dvě znova na jiným místě, třá na gauči zase -klik-pamlsek-klik-pamlsek.... pak zas po přestávce v předsíni ve stoje zas 10-15x, jakmile se po kliknutí přiřítil a myslela jsem si, že jako teda už ví. šli jsme ven, když tam nebyli ani lidijové ani psi a zase stejným systémemem, s přestávkama ve stejně rychlým sledu v sérii tak 10-15x. Pak stejně jako u cvičení jsem přidala lidi a pak psi v dálce.... když mi na klikání reagoval i tady, tak teprv jsem šla do toho, že jsem mu ukázala, jak to má fungovat. tzn. na chalupě jsem nejdřív udělala tu sérii a pak si s ním stoupla ke stromu, kde bylo uvázaný lano. Chtěla jsem, aby na něj vyskočil a čapnul ho. nejdřív nevěděl co, pak začal předvádět co už do tý doby uměl a pak v tichým zoufalství vyskočil, tak jsem klikla, pak začal vyskakovat, tak jsem klikala, pak jsem neklikala, jen proto že vyskočil, tak po pidichvilce skočil na to lano a to jsem klikla, jásala, dostal hrst odměn. No a to už věděl, pak už jen skákal na to lano.
Dost to připomíná naší padesát let starou cirkulárku s nikdy nevyměněnýma ložiskama, vyřazenou před třiceti lety pro nadměrnou hlučnost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:09
- Nahlásit
PetraK
Jak nešlo?? Jak jsi naklikávala?
dobře, ale mája prostě k pár věcem dospěla až později. Týden to bylo klik-pamlsek, klik-pamlsek... a když po týdnu nepochopila, že po kliknutí následuje pamlsek a koukala na mě těma nádhernýma naprosto nevědoucíma očima, tak jsem to vzdala. To už je ale dlouho, tak tři roky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:15
- Nahlásit
kachna_
možná byl týden málo prostě. Každej péf uvažuje jinak, navíc asi byla i předtím cvičená klasicky, takže to může dělat taky problém. Třá Davítkojc taky kdysi psala, že Nána asi neví. Páč ten pes je prostě naučenej, že dostává pokyny.
snažila bych se jí to ukázat fakt na nějaký nepodstatný blbině, kterou vůbec nezná a kterou nemůže s ničím zaměnit - viz třá u nás ten výskok na lano. nemáš tu knížku 100+1 psích triků?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:31
- Nahlásit
PetraK
100+1 psích triků
no, to mám, v nějaké přetěžké krabici plné knih.
Jsem zvědavá, jestli to klikání začne vyžadovat i dítě (já bych se nebránila, páč bych jí ráda naučila na nočník a tohle by mohla být cesta, ale pánské nejbližší okolí se tváří fakt dost divně a tak nechávám Lucku dělat jen to, co chce sama)
možná byl týden málo prostě.
tak jsme počkaly, prostě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo jinak Rumštajnvespolek
a že je ten pátek...
tak né, tohle je lepší
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:02
- Nahlásit
kachna_
(já bych se nebránila, páč bych jí ráda naučila na nočník a tohle by mohla být
musíš mít enem nějakou pamlskovou specialitku
e pánské nejbližší okolí
heh, voni pánové vůbec obecně mají ke klikru odpor, číhni na Psíčka a Waldu třeba
nechávám Lucku dělat jen to, co chce sama
sem zvědavá, esli ti todle předsevzetí vydrží aji do puberty
tak jsme počkaly, pros
všechno musí dozrát, aby to fungovalo tak jak má.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:02
- Nahlásit
PetraK
ad klikr.. a co dělát, když čokl nic nezkouší dělat a po chvíli si jde po svých?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
inu
a co dělát, když čokl nic nezkouší dělat a po chvíli si jde po svých?
asi naklikat víc, něčím luxusnějším. Ale Orisláfka asi moc na žrádlo není, co?? to se přiznám, že nevím, jak tohle řešit, páč jak Murphy, tak Ešus /Tippiho nepočítám, ale ten byl taky/ patří mezi žravce. Ale rozhodně rozhodně musíš mít něco mnohem víc než je obyč piškot, než je něco k čemu se běžně může dostat. U nás teď jasně vede špíček nakrájenej na malý kostičky. Voňavej, voňavej špííííček a hned do gezichtu čéku čumí psíček.
(Psíííčku promiň )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
PetraK
sem zvědavá, esli ti todle předsevzetí vydrží aji do puberty
to si nerozumíme, když cvičim se psy, tak jaksi dítko nevyhodim, s ostatíma psama na zahradu, že (nemáme ještě zabezpečenej bazén), tak když se jí nějaký povel líbí, tak se ho naučí. Přece jí to nebudu zakazovat. Strašně jí baví "most" prolézt mezi nohama. Svýho času jsme museli stát všichni s nohama pevně u sebe (pak má mít sourozence, že)
Jinak jsem myslim docela přísná.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:16
- Nahlásit
PetraK
hned do gezichtu čéku čumí psíček.
strašlivá představa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:17
- Nahlásit
kachna_
Strašně jí baví "most" prolézt mezi nohama.
to dítě složí IPO 3 dřív než půjde do školky
Svýho času jsme museli stát všichni s nohama pevně u sebe (pak má mít sourozence, že)
jo tak tady je ta brzda v populační explozi
Jinak jsem myslim docela přísná.
nebohé robě
Já jsem furt ještě celá hyn z toho jak skvělá, vyrovnaná a pokojená je. Je to fakt bez nadsázky nejspokojenější robě co znám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
kachna_
strašlivá představa
: stračenooooooooooooooooooooooooooooo fijalová stračenooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooo
No ale já jsem fakt překvapená, jak výrazně Ešus jede na ten špek. To je fakt nebetyčnej rozdíl. Sýr, párky, vařený maso a já nevím co, dobrý, ale špek?? No ty vole . Navíc tady mi fakt nehrozí, že mu to dá někdo někdy jindy, páč ho doma běžně nepoužíváme. Kdežto to vařený maso třeba, to mu občas máma donesla, když si vaří políftku, někomu sem tam upadne sýr, nebo párek, je to sice vzácnost, nicméně se k tomu může vzácně dostat jen tak zadáčo. Doufám, že nám ten špek vydrží, že se nevochodí. Já to teda míchám, že si nakrájím špek, kousek párku, nebo tak a trochu piškotů, že nikdy neví co z to pytliku vytáhnu. ale prostě špíček je jasná formule jedna
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:37
- Nahlásit
PetraK
Já jsem furt ještě celá hyn z toho jak skvělá, vyrovnaná a pokojená je.
jé, děkuju. Ale ona je strašně hodná sama od sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
kachna_
Ale ona je strašně hodná sama od sebe
to určo, páč ty jsi podle mě taky tak spíš klidný a pohodový člověk, takže měla co podědit (kachna_muš taky asi nebude cholera, ne?)
ale je to určitě i o přístupu rodičů. Já jsem z ní fakt naprosto unešená
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:31
- Nahlásit
Jsem chtěla napsát MORGÉÉÉÉN ale to uš je vzhledem k pokročilé hodině dost diuný
Nestíhačka, hold deryk má hodně křípadů.....
PetraK
to určo, páč ty jsi podle mě taky tak spíš klidný a pohodový člověk, takže měla co podědit (kachna_muš taky asi nebude cholera, ne?)
hahá to určo je velká právda, bo já mám čtyřnozce taky klidného...kdyš jsme byli fčera s tím bráchou, to bylo něco on fakt chvíli neposedí furt se hejbe skáče (né že by můj neskákal) ale ten druhej až do vobličeje, pak lítá jak poděs (je super s ním jít na prochajdu bo vím že můj nezdrhne, bo se mi drží u nohy :up kucí sice ze začátku po sobě trochen vrčákovali, ale po chvilce to bylo o.k. prostě se ignorovali. A gdyš jsem zavolala toho druhýho ať si jde pro kokíno tak můj to respektoval a přihlížel z úctyhodné vzdálenosti.
A počasí dnes? Hnus velebností !
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
PetraK
fakt 69 SMSek jo???
nó občas se zadaří..gdyš má holka (vdaná) milence a píše mu ze svýho mobilu že jak ho miluje atd....a omylem to odešle manželovi a pak se vymlouvá, že kámoška si půjčila mobil, aby to mohla napsat, no trapás takže v těchto situacích raději nejmenovat (což mě se stát nemůže, bo já jsem anděl věrný 15 let)
a s tím klikrem to mě zajímá...
|