Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:20
- Nahlásit

Fajka
borelie se neukázaly
to je dobře, ale jak píše Ešuska tak prý ty chlamydie jsou fakt svinstvo

PetraK
enem nohy budeš mít vo něco delší asi
jo a nejsem tak chlupatá, a vlasy mám hodně tmavě hnědý

je pravda, že pro člověka tohodle plemene neznalýho může být zrzavý jedinec po delší době kapek únavný . Moje ségra řiká, když je u nás dýl, že je z Ešusa unavená, jak je furt v pohybu
já teda nefím ai mám nějakou výjimku, ale ten náš zas mi zas tak akční nepřijde. Dokonce když mi bylo zle, cca před půl rokem tak jsem přišla z práce na hoďku zalezla, on eda minutku čuměl že se jako nejde ven, ale po chvilce se stočil do klubíčka a spal taky.....

Fčera jsme opět šli do lesa, pef chvíli na vodítku, pak hledal lištičku (plyšovou) von to hledání úplně miluje a ani nemá chuť na srnky, když hledá....ale baví ho to tak 20 minut

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk
PetraK
Ešuska tak prý ty chlamydie jsou fakt svinstvo
ježiši kriste !!!!
no a pak má jít čék k dochtorům... chce něco vyléčit a vobjeví 10 dalších jinech hoších věcí

bože nestrašte mě ! sáááákra!!!

PetraK
hustej, hustej sajrat!! Prosím Tě až to dobereš, pohlídej si, jestli se to nevrátilo!!!! tyhle svině to umí, ségra by mohla vyprávět. Až s ní budu mluvit, prokonzultuju to. Měla s tím celkem slušnou patálii. Jen nevím, jestli s ní budu mluvit teď v dohledný době, páč je furt načtvatá- ani nevím, jestli tam jedeme nebo nejedem. ale prokonzultuju to s ní a určo dovalím nějaký rady a tipy. tohle jsou pěkný kurvy!!
ty vo*e neděste mě sááákra...
ale prej ta borelka tak čék taky jako neví...prej to se může stát že zmizí úplně pak prej je klídech kvíli (klid před boří) a pak to "vykvete" jinde jinak nebo víc..co já víím...
To už vidím co zas vobjevěj na tom rengééénu

ale jinák sem úpá zdravááááá až na tu hlavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

denyk
a vlasy mám hodně tmavě hnědý

no voni sou skoťáci už taky aji blonc

minutku čuměl že se jako nejde ven, ale po chvilce se stočil do klubíčka a spal taky...

no to u nás teda by asi neprošlo . Včera jsem přišla dom, Brtnik už s ním byl f polích, tak jsem řízla taškou na zem a mastila za nima. akurát se vraceli, vylítaný, vytenisákovaný. Bylo ještě světlo, tak jsem honem shodila civil, oblíkla si věci psí a řezali jsme ještě ven za barák. Tam jsme potkali nějaký čoklí báby, tak s nima lítal, až si zaflusal záda (taky si hází Bukíšo hemry na záda? ) a pak jsme skákali na špek, neboli klikrovali se špekem (panebože to JE! oční kontakt, čokli nečokli, hlava vyvrácená a v očích špekovej chtíč , jsem zvědavá, jestli by to fungalo takhle dokonale i třeba v přítomnosti Fajky-Fajky ). No a pak jsme přišli domů a myslíš, že si ten vůl lehnul a spal?? Ne museli jsme schovávat Krysu Vasilisu a tahat se o kolečko. Když tak nad tím přemýšlím, možná je ta liška i klidnější než on

von to hledání úplně miluje a ani nemá chuť na srnky, když hledá....

ano ano, protože dělá to pro co je stvořenej!!! A dělá to s tebou. časem mu to můžeš různě dělat těžší a těžší, dávat hračky dvě, každou do jinýho směru.....

ale baví ho to tak 20 minut

tak ukončit dřív, než ho to přestane bavit. A... asi bych to nedělala úplně každý den, aby se na to těšil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:41
- Nahlásit

Fajka

ože nestrašte mě ! sáááákra!!!

svině jsou hlavně f tom, že se poschovávaj f těle, jestli jsem to dobře pochopila. Vysvětlil ti ten doktor vo co jde, sakra??

a pak to "vykvete" jinde jinak nebo víc..co já víím.

ale z krve by to snad poznali aji v klidovým stádiju, nebo ne??

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:56
- Nahlásit

PetraK
kuju paní

ale z krve by to snad poznali aji v klidovým stádiju, nebo ne
prej néééé...

u nás je tak krááásně, asi už brzo bude jaro

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:29
- Nahlásit

Fajka
asi už brzo bude jaro

no nevim esli mám bejt radostná, dyš sem ešče letos nelýžovala ale, je fakt, že venku je krásně, krásně, lukcusně.
No co esli sních nebude, tak si aspoň nezlámu nohy na lyžích

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:36
- Nahlásit

PetraK
no jako von bude neboj ale tak kdyby nééé tak třá sních z bílků uklohněnej by ti nestačil???

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:39
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Sem hotofson... vzbudila sem se v jednu a do pěti nespala. A to nemluvím o tom, že moje pravá ruka jaksi nefunguje tak, jak by měla.... takže se tu na vás juknu a jdu levou!!( což bude naprostý horor) došít na zítra fusekláčky

Číííííf
Gde sou zase fšici?
podle všeho slušně chrněj

Tak to nedodělám - mám asi 50%
Po sedmi překlepech v jednom slově to prostě vzdávám...

to je mi líto ....

denyk
ještě se k němu musím vrátit, je fakt hezounkéj . Už je vidím něgde v útulcích na podporu hafíků...podpoříš útulek dostaneš pejštá (ponožkovýho myslím :smirk
to vůbec není špatnej nápad... jen by je musel šít někdo jinej, páč já sem ráda, když zvládnu to, co potřebuju

je ale s podivem, kolik lidí se na to dívá, konec světa, fákt
protože spousta lidí furt čučí na novu a ne na jiný programy, takže se ani nenamáhají přepínat...

nám jde jen Nova Prima Prima cool a podobný hovadino. Jó pak ještě několik deutschland programů, na to se dá občas koukat (dokumenty z norska atd) prostě nám to nějak zlobí ...ale já telku vůbec nezapínám. Až přítel kolem 20té.
u nás se pouští telka, když někdo dorazí domů...a to mám po klidu, páč já tu sem celej denv tichu. Naštěstí sledují hlavně dokumenty, takže se to dá ustát

hésky se vyreláxuj a kampak jedeš ésli to njení tajný? Já byla kdysi v Karlový Studánce, bylo mi 19 jó to byly lázně
není to tajný... jedu s Brůtíkovcem do Mšených lázní... nejsou zase až tak daleko od nás a hlavně ty masáže a uvolnění potřebuje i on, když furt sedí buď v autě nebo u pc popř. lozí po kabelech. Karlova Studánka je krásná, moc rádi tamtudy projíždíme a kocháme se

PetraK
ne to nemusí, páč to za ní natáhne pan Brůtikovec
přesně tak... dneska to tu bylo jak v blázinci.... v pět usnu, po půl šestý se tu promenáduje synek, jen odejde, tak začne Brůtíkovci vyzvánět founí buzení. Usnula jsem zase až v půl osmý, když všichni zmizeli...

to by vypadal spíš takhle
to nezakecáš

to máš pravdu, neměly, ale já mám vždycky nějakou zvláštnost
neředila jsi je?

jo je to jako s Čííífem, jako piškoty do Ešusa házet
tak trošililinku ...

jo jak sem tak vypozorovala tak nespí. Jenže to tomu jeho kolotoči moc nepřidá . Jenže vysvětluj tudleto chlapovi. To je jak piškoty do Ešusa házet
někdy to ale fakt nejde.... vem to podle mě, taky v noci nespím..

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Fajka
no já se fakt snažila a dost dlouho...výsledek nula nic prt....
ono je to někdy dost těžký.... kdybych to měla brát podle sebe, tak z celýho týdne spím v noci normálně jeden den... zbytek se buď neustále budím nebo prostě nespím, protože bolesti sou i přes prášky tak silný, že mi to nedovolí. Většinou usínám až k ránu naprosto vyčerpaná....
A co zmůžu? Můžu začít brát silnější léky, ale to není vždycky to nejlepší řešení ( teda zrovna u mě těch řešení moc neexistuje)

z kontroly vod lékařůůůů, no prostě jako..jak bych vám to řekla..co se mělo ukázat se neukázalo ale ukázalo se zas něco jinýho a tak sem hned šupala na rengen srce a plic a antibiotika dostala stejně....
prosím tě, co to tam s tebou vyváděj? Co ti našli tentokrát, když borelka to není?

až je doberu, nechám si udělat ještě jeden vodpěr a pak už na to seru no... já to běhání po dochtorech nesnáším!!!
řešil s tebou vůbec to drbání, řekl z čeho by to mohlo být?

víš že já jim to ani nevěřim! Podle mě kecaj a tím jak to furtukazujou ve všech zprávách tak chtěj v lidech vyvolat pocit že když se nedívaj že sou blbý, že všichni ostatní se dívaj a že vo něco přicházej....
s tímhle naprosto souhlasím ... jenže se na to fakt spousta lidí chytí

všecho nedoví najednou prej mám přechozenou mononukleozu
to není až zas tak hrozný... angína se ti zhoupla na játra... drž pár dní lehkou dietu ( bez smaženýho, slanýho a ostrýho... omez přísun jiného masa než bílého a bašti hodně zeleniny a ovoce), uvidíš, že bude vše ok

v krvy chlamídienebo chlymýdie..co já vim co je to za sajrajt a kde se tam vůbec vzal dyž sem hó nezvala
tady máš docela dobrý článek o chlamídijích... a možná je v nich i odpověď na tvé škrábání
http://tema.novinky.cz/chlamydie
pokud budeš chtít, tak někde vyhrabu své školní poznámky z mikračky a napíšu ti o nich víc...

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

[PetraK
(taky si hází Bukíšo hemry na záda
myslíš, že by si naše modelka prznila kožíšek něčím takovým? nee on ani do kaluže nešlápne...slinťáky mu hází na záda a kolem krku kémoška labradorová

A jinak to je fakt takhle akční ????ty wogo

tak ukončit dřív, než ho to přestane bavit. A... asi bych to nedělala úplně každý den, aby se na to těšil.

jó to urkitě, teď ten les je náhradní prográm, kdyš je labrouška hárací

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:58
- Nahlásit

Fajka
tady máš ještě jeden odkaz..... snad ti k něčemu bude

http://www.chlamydieos.cz/

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

brut
když zvládnu to, co potřebuju
a co máš s tou ručičtou, kapiláry? (sorry fakt nefím, s jakým i/y to napsat)

do Mšených lázní
ták se hesky vylázňujte, odpočiňte....

protože bolesti sou i přes prášky tak silný,

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

Fajka

třá sních z bílků uklohněnej
Brrr, tudle variantu sněchu já nerado, br,br.

NO ALE KDYŽ UŽ JSME U TOHO VAJEČNÝHO SNĚHU, KDO MI PORADÍÍÍÍ, KDOPAAA?

Mám v lednici asi štyry bílky. Co jinýho se z nich dá vyrobit než blbý pusinky? Muselo by to bejt naprosto jednoduchý, aby to zvládnul i debil jako já a rychlý, abych s tím netrávila zbytek svého uprchlého mládí

brut

ruka jaksi nefunguje tak, jak by měla.... takže se tu na vás juknu a jdu levou!

seš fakt pitomá

někdy to ale fakt nejde.... vem to podle mě, taky v noci nespím..
Jo někdy to nejde, to je fakt, jeeeenže -esli si pamatuju, co tady tak na sebe prásknul a připočítám-li k tomu, že to je hošíček, tak prostě to ani nezkusil. Nezkusil tomu tělu dopřát řád, aby se to tělo mělo o co opřít. Tetkon - esli to bude číst, a to bych chtěla, aby to čet, tak mě teda přestane mít rád, ale von si to prostě podporuje sám, hodně. šak nemusí chodit spát f sedum po večerníčku, ale nastavit řád - chodit spát pravidelně, třá v těch dvanáct teda /ale pamatuješ, co řikaj bábrdle- co nenaspíš do půlnoci, po půlnoci nenaspíš. A je to pravda, tomu tělu to pak chybí. Něco jinýho je občas, něco jinýho je furt /, aby si tělo vybudovalo určitej řád a rituál, na kterej se může spolehnout. pak se mu prostě líp funguje. ALE VYSVĚTLÍŠ MU TODLE? HOŠÍČKOVI?? NO NE-VY-SVĚT-LÍŠ.

tak trošililinku ...

no v tomdle dost teda.

o nezakecáš
vim, však taky už celej svět ale ví, kdože mi pomstychtivě tudleto daroval

neředila jsi je?

ne, ne, ale to jsou obyč malůvátka, jen dětský. Ono to pro mě taky stačí, páč to co vyrobim, dost jako dětsky i vypadá , počkej, až to stáhnu z teleféna a hodim to na rajče musim to sem dát dříf, než bude mít chudák denyk ty stehy, páč by jí natuty popraskaly jak by se tlemila

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:06
- Nahlásit

brut
tady máš docela dobrý článek o chlamídijích... a možná je v nich i odpověď na tvé škrábání

tyjo když to tak čtu jo... neměl by sinechat udělat vodběr krve i číííf???? essi náááhodou nemá probléma takychlamýdijovýho?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

PetraK
NO ALE KDYŽ UŽ JSME U TOHO VAJEČNÝHO SNĚHU, KDO MI PORADÍÍÍÍ, KDOPAAA?

kokoskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
cukr sních a kokos a je tooooo dyž to zvládám i jááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
aby si tělo vybudovalo určitej řád a rituál, na kterej se může spolehnout. pak se mu prostě líp funguje. ALE VYSVĚTLÍŠ MU TODLE? HOŠÍČKOVI?? NO NE-VY-SVĚT-LÍŠ.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:13
- Nahlásit

denyk
a co máš s tou ručičtou, kapiláry?
nene, záda v háji

ták se hesky vylázňujte, odpočiňte....
děkujemééé

PetraK
Mám v lednici asi štyry bílky. Co jinýho se z nich dá vyrobit než blbý pusinky? Muselo by to bejt naprosto jednoduchý, aby to zvládnul i debil jako já a rychlý, abych s tím netrávila zbytek svého uprchlého mládí
nehodláš zase něco péct? Třá nějaký koláč? Pokud budeš péct buchtu(bábovku), tak je do ní přidej, nic se nestane. Pokud budeš péct koláč, tak chvíli před konce´m pečení našlehej bílky do sněhu, ten rovnoměrně rozprostři po koláči, jemně posyp třá trochou drcených oříšků a dej to zapéct ( sníh musí dostat světle růžové zabarvení). Mno a máš hotovo

seš fakt pitomá
potřebuju to dodělat.... kdyby malá nebyla na tom tak, jak je, tak to nehrotím, ale je na tom dost mizerně a tak jí chci udělat radost

Jo někdy to nejde, to je fakt, jeeeenže -esli si pamatuju, co tady tak na sebe prásknul a připočítám-li k tomu, že to je hošíček, tak prostě to ani nezkusil. Nezkusil tomu tělu dopřát řád, aby se to tělo mělo o co opřít.
ti nevím, nevím...asi bych tak přísně nesoudila. Zvlášť když vím, že kolikrát člověk chce a fakt nemůže...

no v tomdle dost teda.

vim, však taky už celej svět ale ví, kdože mi pomstychtivě tudleto daroval
celej svět? Jůůůůů, holkýýýýý, sme známý po celým světě

ne, ne, ale to jsou obyč malůvátka, jen dětský. Ono to pro mě taky stačí, páč to co vyrobim, dost jako dětsky i vypadá
tak pak bude chybka ve výběru barviček... jo a k tvému dotazu, že když uděláš červené a nasypeš šípky, tak zmizej... každej to ještě obtahuje konturou, pak jsou šípky vidět, i když je tam máš

počkej, až to stáhnu z teleféna a hodim to na rajče
se těšííííííííííííím

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

Fajka
když to tak čtu jo... neměl by sinechat udělat vodběr krve i číííf???? essi náááhodou nemá probléma takychlamýdijovýho?
určitě měl...máš v ruce nějaké výsledky, či alespoň zprávu? Mělo by v ní být přímo napsané, o jaký druh jde.... pokud tomu nerozumíš, tak mi to pošli na mejlík, přeložím

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

brut
nene, záda v háji

jo taková civilizační nemoc na hovno. Mám kamarádku, ta má taky velký problémy se zády, teď začala chodit na akupunkturu, operace by jí prý nepomohla...ach jó.
Mně se teda občas blokne krční páteř, chodila jsem k fyzioterapeutce a to bylo super.
(teď budu vypadat jak hypochondr ucho, čerf záda)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

Fajka

kokoskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

pani, ste hodná ale!! sem psala, že nechci pusinky!! A kokosky sou - teda podle mě - jen převlečený pusinky.

když to tak čtu jo... neměl by sinechat udělat vodběr krve i číííf???? essi náááhodou nemá probléma takychlamýdijovýho

asik jo, já jsem si tak jako myslela, že se to může týkat aji hošíčků, ale nebyla jsem si jistá, esli nefabuluju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:22
- Nahlásit

brut
určitě měl...máš v ruce nějaké výsledky, či alespoň zprávu? Mělo by v ní být přímo napsané, o jaký druh jde.... pokud tomu nerozumíš, tak mi to pošli na mejlík, přeložím

no že jo, když si vo tom ted tak čtu tak bych si mmyslela že to může mít taky

jeéé tak jaá to naskenuju a pošlu ti to, bo tomu hobelec rozumím dííík

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

denyk
(teď budu vypadat jak hypochondr ucho, čerf záda)

žjooo tak tu uš sme tu dvě aspoň budem mít vo čem pokecat

PetraK
pani, ste hodná ale!! sem psala, že nechci pusinky!! A kokosky sou - teda podle mě - jen převlečený pusinky.

pusinky sem si myslel že je to jen cukr sních a nic , něco jako to sněhový pečivo co se dřív hodně dávalo na stromeček.... pusinky nejsou kokosky přece nééé ??????a nebo jooooo, zas nějakej podvod na mě.... a řeknou mě to až ted na starý kolenna

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

denyk
taková civilizační nemoc na hovno. Mám kamarádku, ta má taky velký problémy se zády, teď začala chodit na akupunkturu, operace by jí prý nepomohla...ach jó
mno, ono je to u mě o něco složitější...ale je fakt, že devadesát procent lidí má potíže se zádama a jen necelá čtvrtina s tím něco dělá ( cvičí, chodí na masáže, snaží se sedět a stát rovně atd)

teď budu vypadat jak hypochondr ucho, čerf záda
myslím, že sem docela dobře zapadáš

PetraK
A kokosky sou - teda podle mě - jen převlečený pusinky.
ty si trupkááá

Fajka
no že jo, když si vo tom ted tak čtu tak bych si mmyslela že to může mít taky
a nejen on, podle toho, co máš za druh

tak jaá to naskenuju a pošlu ti to, bo tomu hobelec rozumím dííík
vůbec není zač... pokusím se ti to přeložit do srozumitelného jazyka
stejně nechápu, že ty zprávy nepíšou tak, aby se v tom vyznali i obyč lidi, vždyť z toho musí být zmatení a i nervozní

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

brut
a nejen on, podle toho, co máš za druh
hmmmm tak jetli pozná jestli je to něco co by mohl mít i on tak by to bylo fakn že by mohl hnet tlačit na dochtorku at mu udělá vyšetření krve přesně na to co mám jááá...

Sova s emilem už sou na cestě...

že ty zprávy nepíšou tak, aby se v tom vyznali i obyč lidi, vždyť z toho musí být zmatení a i nervozní
no jak čék nemá někoho kdo by mu to vysvětlil tak je fprdeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

NO NE-VY-SVĚT-LÍŠ.

nebude mě mít rád, viď? nebude. Asi ... teda... do Bedřicha... nemám jezdit??

brut

Třá nějaký koláč? Pokud budeš péct buchtu(bábovku), tak je do ní přidej, nic se nestane. Pokud budeš péct koláč, tak chvíli před konce´m pečení našlehej bílky do sněhu, ten rovnoměrně rozprostři po koláči, jemně posyp třá trochou drcených oříšků a dej to zapéc

aháá gůůt.

světle růžové zabarvení).

aha!! tak vodtama vítr vaje. A já myslela, že mi chce dobře poradit
sme známý po celým světě
kdyby malá nebyla na tom tak, jak je, tak to nehrotím, ale je na tom dost mizerně a tak jí chci udělat radost

ale jo, já to chápu, tak máš teda výjimku, no. nejsi pitomá. Tak ať se ti to aspoň podaří rychle dodělat.
sme známý po celým světě
..asi bych tak přísně nesoudila.

já sem přísná!! nepodporuj ho f tom!! Bude si hledat pak výmluvy. NEZAPOMÍNEJ, ŽE JE TO HOŠÍČEK, ne holčička. víš

sme známý po celým světě

ne, ste profláklý

každej to ještě obtahuje konturou

to sem taky uďála, ale ....nijak výrazně to nepomohlo. Asi sem jí měla udělat tlusčí

se těšííííííííííííím
no že mě to nepřekvapuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:50
- Nahlásit

Fajka

pusinky sem si myslel že je to jen cukr sních a nic ,

no to je, a f kokoskách je snad jen navíc kokos, ne? či se pletu??

. a řeknou mě to až ted na starý kolenna

čék přichází vo ilůze celej život

tak je fprdeli

8x krát prosimtě to vezmi, 8x!!

brut

ty si trupkááá

proč zas?? dyk to tak je ne?? sních, cukr a kokosky takže převlečený hubičky, ne? co? nebo je to jinak?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 14:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no to je, a f kokoskách je snad jen navíc kokos, ne? či se pletu??
no právě!!! ježíš pani..když je tam navíc kokos tak to přece nemůže bejt pusinka !!! a když tam kokos chybí nemůže to bejt kokoska ! muší to bejt pusinka

děláte mě v hlavě kuláááš koláče

8x krát prosimtě to vezmi, 8x!!

voe dyk to všecko neunesu !

světle růžové zabarvení).

aha!! tak vodtama vítr vaje. A já myslela, že mi chce dobře poradit

tyjo ta Bruuut je úplná liška podšitá ! sem si toho taky všimla až teď

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

KOKOSKA

PUSINKA

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 14:10
- Nahlásit

Fajka

a když tam kokos chybí nemůže to bejt kokoska ! muší to bejt pusinka

já nevim, no, pro mě je to převlečená pusinka a na těch vobráscích to vypadá vobojí příšerně hnusně

kokosovej

voe dyk to všecko neunesu

tak vem zatim teda jen dvě, stejně se tam ešče párkrát podiváš

je úplná liška podšitá ! sem si toho taky všimla až teď
ne, svíííň převlečená za kamarátku to mě to praštilo do kokosa hned

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 14:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
já nevim, no, pro mě je to převlečená pusinka a na těch vobráscích to vypadá vobojí příšerně hnusně
no jo a to sem to ani nepekla já

no pusinky nemuším ale kokosky teda jooo

kokosovej

tak to můžeš !

tak vem zatim teda jen dvě, stejně se tam ešče párkrát podiváš

ne, svíííň převlečená za kamarátku
to píšeš vo sobě že jo???

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání