| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
Číííííf
Jak to fšecko stíháš?
nějak musím, nic jinýho mě nezbývá... potřebuju žít "normálně", takže si vše upravuju tak, aby to nějak šlo.
Navíc spoustu věcí dělám přes bolest ( za což pak samozřejmě platím dvakrát takovou )
Kolotoč už odjel a vynechávky jen vyjímečně (skoro vůbec)
Ale celej den záchvat jak...
skvělý že už to máš za sebou.... hlavně ať to co nejdýl vydrží!!
Za chvilku budete vstávat Dámy!
jak si odhadl, že budu za chvíli vstávat ? Sem vstávala v 5.15
Dyby něco - vodpočívám f pokoji...
tuhle srandu nemám ráda... bohužel se občas splní
denyk
jsem vstávala 8 minut po posledním příspěfku od Číííífa...pomóc
taktéééž
čikulká..ty wogo, jak venčíš o berlích
blbě , ale i magory naučíš na berle a ke mě se chovají ohleduplněji než k ostatním, nějak ví, že nemůžu
PetraK
nějaked krypl od 4!!! ráno!!! něco zatloukal na celej barák. Já fakt nemůžu prostě mít lidi ráda. To nejde. sem totál K.O. aspoň, že dneska není žádný jednání, když už vypadám jak tři dny mrtvá nevěsta
hlavně kvůli takovejm blbcům sem ráda, že jsme ve svým... tě lituju, asi bych ho pořádně proklepla berlí, aby se vzpamatoval
paráda, tak a teď si dej oddech a nedělej kraviny
neboj, dneska mám odpočinkovej den... přijede návštěva a budeme debatit o dětičkách, tetičkách, chatě a hlavě o pomoci malé Verunce
nésu degen. nebo aspoň úplnej
to bych si ani nedovolila pomyslet natož říct
papacha je neobarvená, takže... no, nenosim , páč prostě přes tu růžovou to nejde
jééé, ty naděláš s trochou růžový ... mám se zkusit pozeptat na tu barvičku, že by jsi to vyzkoušela?
tak fajn, budu s tím počítat, jo?
ok , dej vědět v kolik .... kde asi nemusíš, viděla bych to na naše oblíbené místo, co říkáš?
tak co vykřikuješ, žes taky hošíček?
podle kouknutí do spoďárů jsem holčička, ale podle toho, co píšeš sem asi i chlapeček
sem myslela, jako že já sem nepočala
jo táááák ... ovšem, to je děsná škoda
a to máte za trest, nemáte mě zlobit
já stejně na telku nekoukám, takže je mi to fučííííík ... navíc sem dodělávala fusekláčky, tak ani nebyla nálada
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Fajka
achjoooo
mno jo, já s tím počítala, ale ne až tak...
to je taky hrozný nejen že se lidi musej bát svejch nemocí ale ještě aby se báli že jim nebude mít kdo pomoct
tohle je snad ještě horší... nemůžeš si pořádně vybrat, protože de spousta věcí do pé*dele... navíc díky "odcházení" je to ještě horší
PetraK
do pr........!
jo
máš reference kde jsou lepší?? sakra!!! Hlavně aby tě vzali, aby bylo místo! Musíš honem, honem!!
nemám reference... nejdřív je musím získat, pak obvolat, kde co a jak... nepůjdu do ničeho, pokud nebudu mít jistotu ... místo nebude stejně, od března bude omezen provoz všude ( myslím tím plánované operace a co vím, tak už je odkládaj teď)
kachna_
ale Homolka i Střešovice jsou dobrý,
dobrý jsou, ale já potřebuju víc jak dobrý... vzhledem k tomu, že mám několik dalších problémů, které budou muset řešit a díky nim to bude o moc složitější
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
Morgen morgen nur nich Heute
sagen allen faulen Leute.
brut
Zlatej Bechtěref
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
brut
navíc díky "odcházení" je to ještě horší
kamarád bydlí na Vysočině a právě dneska je na zákroku, nevím s čím. Nejbližší nemocnici budou mít v Pelhřimově, to je 60 km.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:31
- Nahlásit
inu
Morgen morgen nur nich Heute
sagen allen faulen Leute.
českýýý, prosím .... rozumím akorát půlce a moc smyslu mi to nedává
Zlatej Bechtěref
ti nevím... ono každý je jiný a kdybych k tomu neměla yx dalších problémů, tak by to šlo, takhle je to na houbeles
kachna_
právě dneska je na zákroku, nevím s čím. Nejbližší nemocnici budou mít v Pelhřimově, to je 60 km.
hlavně aby mu to dobře dopadlo, ostatní se poddá ... ovšem nikomu z těch "odcházejících" nedošlo, že uspíšili selekci nemocnic a spousta se jich zruší nebo ztenčí, hlavně že jsou přes "mrtvoly"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
brut
hlavně aby mu to dobře dopadlo
no já hlavně doufám, že to není nic vážného, páč má tři malé děti (3-7 let). A i tím, že nevím o co jde, tak doufám, že je to "jen" prostata, nebo tak něco, s čím se člověk moc nechlubí.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:42
- Nahlásit
brut
akorát půlce a moc smyslu mi to nedává
"Zítra, zítra, jenom ne dnes, říkají všichni lenošní lidé"
Ale protože je to německy a je tam slovo Morgen.. tak proto
kdybych k tomu neměla yx dalších problémů, tak by to šlo, takhle je to na houbeles
ani nemluv
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
kachna_
hlavně doufám, že to není nic vážného, páč má tři malé děti (3-7 let). A i tím, že nevím o co jde, tak doufám, že je to "jen" prostata, nebo tak něco, s čím se člověk moc nechlubí.
určitě to bude jen něco, co je mu nepříjemné zveřejnit, stopro ... věř tomu
inu
Zítra, zítra, jenom ne dnes, říkají všichni lenošní lidé"
aháááá , tu první část jsem jažtakž dala dohromady, ale "všichni lenošní lidé" už fakt ne
ani nemluv
Jinak musím říct, že se kazí počasí. Ještě před chvílí svitilo sluníčko, teď už se dělají tmavé mraky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:33
- Nahlásit
brut
týjo sem nepostřehla že simě fotila když jdu z práce
mám kuli TOBĚ kafe fklávesnici!!
musím říct, že se kazí počasí. Ještě před chvílí svitilo sluníčko, teď už se dělají tmavé mraky
já nechcuuuuu , nechcuu néééééé..má se vrátit zima a dneska bylo tak krásně jarně ... to urče zařídila Ešuska!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:41
- Nahlásit
brut
operace nezbytně nutná, hrozí ochrnutí... bohužel na třech místech páteře.
Ach jo držím palce ať se to vyřeší a je líp
dnes den na hovno kamarádce umřel brácha....po chřipce, nemohl dýchat, slehávali mu plíce, teď byl cca. 3 týdny v nemocnici....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:52
- Nahlásit
Fajka
mám kuli TOBĚ kafe fklávesnici!!
to sem ráda, že nejsem sama
já nechcuuuuu , nechcuu néééééé..má se vrátit zima
já vííím a vůbec jí nechci... chci teploučko a spoustu sluníčka
to urče zařídila Ešuska!!
stopro!!!
denyk
držím palce ať se to vyřeší a je líp
děkuji
kamarádce umřel brácha....po chřipce, nemohl dýchat, slehávali mu plíce, teď byl cca. 3 týdny v nemocnici....
šak říkají, že ta chřipka je hnusná a stačí na tohle málo ... je mi líto
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
denyk
dnes den na hovno kamarádce umřel brácha....po chřipce, nemohl dýchat, slehávali mu plíce, teď byl cca. 3 týdny v nemocnici
poslední vobdobí je vůbec celý na houno
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
brut
eště před chvílí svitilo sluníčko, teď už se dělají tmavé mraky
tady ještě zoncna svítí.. dokonce jsem dneska s Olafákem šla kolem stromu, který byl obsypaný kočičkama.. ale prý má brzy vše pomrznout :-/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
inu
tady ještě zoncna svítí.. dokonce jsem dneska s Olafákem šla kolem stromu, který byl obsypaný kočičkama.. ale prý má brzy vše pomrznout
tady už je šedavo , kočičky přežijou, horší bude zlatý déšť a jiné napučené křoví nebo stromy a že jich je
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
Jó těch zasranejch nemocí je proklatě hodně....
Takže je potřeba žít každej den naplno
u nás ešče polojasno...ale zítra hlásí NDR chcanec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:38
- Nahlásit
brut
. tě lituju, asi bych ho pořádně proklepla berlí, aby se vzpamatova
no jo, jen vědět, kde to je, proklepnu ho, to se neboj, jenže ono se neví kde a je to slyšet až ven, Brtnik byl venku, ve všech vokne tma. tjo magor nějakej prostě!!!
nemám reference... nejdřív je musím získat, pak obvolat, kde co a jak... nepůjdu do ničeho, pokud nebudu mít jistotu ... místo nebude stejně, od března bude omezen provoz všude ( myslím tím plánované operace a co vím, tak už je odkládaj teď)
hergot, hergot, hergot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je něco jinýho, co bych sakra mohla napsat??
dobrý jsou, ale já potřebuju víc jak dobrý...
kdybych já měla někoho známýho!! Ale nemám. říkám si, že snad ta Homole???? I když zase ve vojenský by měli být větší profíci - jenže- když nebudeš voják, jak to budou brát?? To je hrozný dneska fakt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:44
- Nahlásit
brut
hlavně že jsou přes "mrtvoly"
copak těm šmejdům záleží na něčem jiným, než na sobě samých? Mluvím o těch co jdou "pryč" .
kachna_
že to není nic vážného, páč má tři malé děti (3-7 let).
tak držím palce.
Fajka
brut
týjo sem nepostřehla že simě fotila když jdu z práce
GDE, GDE COOO? TAKY SI CHCI DÁT KAFE DO KLÁBOSNICE!!
musím říct, že se kazí počasí. Ještě před chvílí svitilo sluníčko, teď už se dělají tmavé mraky
já nechcuuuuu , nechcuu néééééé..má se vrátit zima a dneska bylo tak krásně jarně ... to urče zařídila Ešuska
stopro!!!
co zas jááááááááááá!!! já nic, nic, nic, já muzikant!!
denyk.
dnes den na hovno kamarádce umřel brácha....po chřipce, nemohl dýchat, slehávali mu plíce, teď byl cca. 3 týdny v nemocnici..
panebože!!!
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
PetraK
nějaked krypl od 4!!! ráno!!! něco zatloukal na celej barák
Žiš promiň, já sem nevěděl, že to bude slyšet aš u vás...
kachna_
no nebo měl takovou návštěvu a proto opravoval
Fajka
chtě nechtě to po půl roce kdy už manželka řve že to není možný chlap přidělá ...a protože je noční sůva tak samo v noci
Na co jako nárážíš! Na co jako! Na co!
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:09
- Nahlásit
PetraK
Brtnik byl venku, ve všech vokne tma. tjo magor nějakej prostě!!!
Hele, já myslim, že jen někomu utek datel z klece. To víš, neš ho chytneš...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:17
- Nahlásit
Číííííf
Žiš promiň, já sem nevěděl, že to bude slyšet aš u vás.
tak tos byl teda ty, kdo klepal na svou bábu ?
Na co jako nárážíš!
na nic si tak myslim. ale když se zadívám jako ta- jak se menovala? jo Líba!!, tak když se zadívám do budoucnosti, tak nevidim ani tak město veliké, jako průůůůůser obří, jehož velikost hvjézd se dotýká.....lítající dříví z vokna, lítající nářadí z vokna a křik převeliký , takže pak by moch třá někdo narazit na zeď
Já vim, do Bedřicha nepojedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
Číííííf
To víš, neš ho chytneš.
jen si ze mě dělej srandu, dělej, a věř že dříf než voni chytnou toho datla, ty chytneš pohlavek
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:25 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit
PetraK
ty chytneš pohlavek
Do hlavičky prosín nééé!
Nastavím vám zadeček a můžete si kopnout (s rozeběhem).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Číííííf
Do hlavičky prosín mééé!
to je fakt, tak jinak - za trest bude ten vobývák a je to
Spojíme nepříjemné s užitečným a ešče bude mít Fajfka radost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
ČííííífPetraK
ty chytneš pohlavek
Do hlavičky prosín nééé!
nebij ho, dyk je nemocnéj
Já huš jsem doma. Dnes máme naplánovanou prochajdu se zrzafčím bráchou....pár měsíců se neviděli, tak se snad nepobijou.
Háraj feny, tak musím na druhý konec "města" mám doma zpěváka, ale hlavně nežrafce jestli zas nebude 4 dny žrát, tak mi ho odfókne vítr....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 15:20
- Nahlásit
PetraK
hele paníK jako klíkrová, myslíš, že je dobrej první povel na klikr učení daun - jako lehni s čumákem na zemi s tím, že do toho čumáku na zemi navádím pamlskem? U nás totiž konečně skončilo období "hárám, dejte mi pokoj" a nastává oblíbené "dělejte se mnou někdo něco nebo exploduju"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 15:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Spojíme nepříjemné s užitečným a ešče bude mít Fajfka radost
svatá pravda
Číííííf
mám už asi nějakou deformaci..koukám na monitor a všecko co je bílý třá wordovská stránka vidím pruhovaně....prostě vidím na tý bílý šedý pruhy a to sem nepožila prosím ...už asi blbnu blázním co já vím co eště.. no těch 20 MMSek dneska je důkazem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 15:56 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
kachna_
yslíš, že je dobrej první povel na klikr učení daun
my se učili "kuk" teda ne jakože říkám kuk, ale Orisláfka se měla na mě podívat.. aby jako pochopila, co to kliknutí znamená, a že ho to povede. Ale ona celý tři hodiny čučela ouplně jinam
---
Jinak já mám dneska radost. Protože jsem konečně objevila, jak múžu bejt užitečná "liškám" a estli to klapne, mohlo by z toho vzejít mnoho dobrého
Moudro dne: Staré nápady nezapomínat a nevyhazovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 16:04
- Nahlásit
inu
jsem konečně objevila, jak múžu bejt užitečná "liškám"
???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
kachna_
týhle lišce fakt ne, myslela jsem jiný lišky, třeba tydle:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
nebude 4 dny žrát, tak mi ho odfókne vítr....
si ho móžeš póštět místo draka
Fajka
svatá pravda
myslíš, že nás ešče bude mít rád, když po něm tak dem? ¨
no těch 20 MMSek dneska je důkazem
nechci se jako vytahovat,ale..... já sem svýmu šéfovi jednou cestou do práce.... poslala 69 prázdnejch SMS. Melounem . Šéf řikal, že u čtyrycátý(nebo tak nějak) si řikal, esli mu chci napsat aby šel do.... a nebo esli mu chci napsat, že ho miluju když se to zastavilo na nebezpečný číslici 69 začal se bát
kachna_
hele paníK jako klíkrová,
hele a už jste klikrovali, nebo jste na začátku úplným? Ví už co a jak?? Pokud jste na začátku a žádný cvik jsi jí tím neučila, tak bych začla něčím úplně jednodušším asi. A navíc něčím co jsi s ní naprosto nikdy nedělala. Např. ten oční kontakt třeba.
EDIT, tak jsem si to přečetla znovu a pořádně. No myslím, že takhle ne, takhle to nepochopí, páč ono je to o tom,že si to musí vymyslet sama, tady bys jí naváděla. Zkus fakt klikat za to, že se ti dívá do gezichtu, nebo za to že se ti třeba dotkne nohy nebo tak něco.
a Lišák nemá chybu
|