Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Příprava na zkoušky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

...a když mu chci nadat, směje se mi do očí.

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:39
- Nahlásit

Mar3
mno, melo to byt ted 9. ale ma to byt 10.
žanda
hele, maso jako maso ne? moje ma taky na cumaky bily znaky po stretu s jednou velkou cernou co nema rada stejny pohlavi

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

michal-to my je máme od zrzavce.......proto nerad černý-logika fakt)

Mar3
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:43
- Nahlásit

michalm
takže teď neděle?

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:44
- Nahlásit

Mar3
Ano. Vražedný termín zní NEDĚLE.

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:46
- Nahlásit

Vidím, že je asi normální, že si téměř každý z vás před zkouškama říká "proboha, proč mají všichni normálního psa, jenom já mám mišugena". A asi si každý jako já říká "no, zatímco všichni ostatní to říkají jen tak, tak já ho mám doma doopravdy..."

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:49
- Nahlásit

Grafielde, škoda že nás neznáš osobně,abych ti pozvedla sebevědomí......

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:52
- Nahlásit

Garfield
Ty mi vidíš do žaludku! Takže neboj, slepica bude excelovat v tom pozitivním smyslu. To jen Bert se rozhodne nepřijít na přivolání, nebo po povelu VOLNO se na mě přilepí a neopustí paničku ani náhodou. Zato mě opustí při cvičení bez vodítka.

Mar3
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:00
- Nahlásit

Meta
můj společně s odepnutím vodítka ztráí i sluch , kterejžto se mu vrací až dyž ho zase připnu

Mel
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:01
- Nahlásit

Garfield
Hele, viděla jsem, jak máš s Gafem poslušnost, takže v klidu, ZOPky uděláš... pokud teda nesežere Gaf v košíku "přenašeče". Hlavně, nevím, teda jak u vás v Brně, ale u nás na ZOPkách, když jsem viděla, že tam třeba přišel týpek, kterej začal shánět košík až když byly speciální cviky a o zbylé poslušnosti ani nemluvím.... tak jsem si tam připadala málem jako nejmakanější pár člověk-pes

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Garfield
jo jenze ja si rikam, bude lepsi se ztrapnit pred uzasne poslusnym Garfieldem kterej skace jak panicka piska rychlosti blesku nebo az po nem?
Mar3
tak tak nedele

Anu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Garfield
v celku tě obdivuji.Já v práci díky cz-pes udělám velké hov.....mít tam ještě čokla vedle sebe,tak můžu rovnou říct zaměstnavateli ať mi výplatu posílá domů složenkou,že je zbytečné abych ráno stávala

jinak tady nemachruj,že to neuděláš. Ty s ovčounem. JSem to tvé nevychové zvíře viděla.Akorát tady deptáš normální

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:27 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Garfield
michalm
třeba vás uklidní, když napíšu, že s Berni jsem skládala ZOPky taky - na jaře. a hlásím, že Berni neposlouchala nikdy PŘED ani nikdy PO zkouškách tak jako na zkoušce ... v tu chvíli jsem ji fakt nepoznávala, dodnes lituju toho že nás nikdo nenatáčel - byl to prej výbornej výkon... pouštěla bych si to před spaním ovšem ty dny před zkouškou a ty dny a měsíce po zkoušce - pes prostě na zabití takže se s tím, že zkoušku máme, nikde moc na veřejnosti nechlubím

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:30
- Nahlásit

Janiii
A jak jsi ji motivovala?

Anu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:31
- Nahlásit

Meta
že jestli to neudělá tak ji určitě zabije

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:33
- Nahlásit

Anu
Tak to zkusím taky...I když po včerejšku po mně asi pes ani neštěkne, natož aby si ze mně něco dělal.

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:36
- Nahlásit

Garfield
tak mi prave volala Mirka a mam prej hezkej vlastorucni podpis... aneb me to uz nemine ...

Anu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:36
- Nahlásit

Meta
hele já vím jak ti je.Já seděla včera na cvičáku a holebala se že bych si jako mohla na zkoušku zkusit ty závody v říjnu.Jasně budu tam jen do počtu,ale jak on i já snesu nervozitu.A paní mi řekla,jasně zacvič si a pak se stav pro přihlášku.No a já si zacvičila-nebo spíše se vytočila a pes se ulízal a potomto výkonu jsem sklopily krovky a řekla,že radši ne,že komedii nebudu dělat a nepřihlásila se. Ale u tebe strach nemám. Dost jistý hlas,pochvalu a budeš to mít v kapse neboj.

Walda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

Janiii

Když jsme dělali ZOPky, říkal jsem si: Den před zkouškama už nebudu cvičit, abych chlupáče neznechutil. Jenže ten den ráno se probudím a koukám: všude prvního podzimního sněhu jak ... .
Tak jsem vzal vodítko a šli jsme si zvykat na sníh, aby nebyl tak zajímavej, a znova všechno na sněhu přecvičit.

Druhý den ráno zase padal a padal. Všechno šlo dobře, až přišlo přivolání. Odpoutal jsem psa, dal "volno" a on se s chutí rozběhl k oblíbené feně připravené na odložení. Rozhodčí s gustem povídá: "Přivolejte psa". Já nasadil nejtvrdší hlas jakej umím, vydal povel, a Indy se ku podivu otočil od feny a vydal se ke mně. Já v duchu jásal: BUde to za deset. Jenže on si cestou všiml nějaké zvlášť povedené vločky, zalomil to a jal se ji lovit ze vzduchu. Na druhý pokus už jsem ho pak dopřivolal a bylo to za 6.

Takže v tom nejste sami.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:20
- Nahlásit

Meta
kdyby to bylo motivací, tak ji motivuju i dneska - tím to nebylo ... já jí nadávala, že je trubka, krůta, husa, čůza, že je úplně vypatlaná ... tak si asi na truc řekla, že mi ukáže kdo je blbej - a šlapala jak hodinky
Walda
den před zkuškama jsme taky necvičili - dělala jsem je na táboře ... a dovolím si sem zkopírovat to, jak jsem to popsala za Berni u sebe na webu ...
" Panička Janička ze mě byla na nervy, protože jsem jí dělala psí kusy - při odložení jsem se radši pásla trávou, nechtělo se mi lehnout - stát je přece mnohem lepší,... takže prohlašovala, že zkoušky ani zkoušet nebude ... ale stejně jí domluvili, ať je se mnou zkusí ... a bylo to tu. Panička byla od rána divně nervózní, dokonce mi přinesla od snídaně rohlík namazaný marmeládou - meruňkovou, to byla dobrota. Najíst jsem jinak nedostala, prý abych poslouchala - jako by to, jestli budu nebo nebudu jíst, na to mělo nějaký vliv Pak přijela paní rozhodčí Míša Martinů a šlo se na věc. Panička byla pořád tak nervózní, že když mi dala při společném nástupu povel k noze, radši jsem zůstala sedět za ní - v tu chvíli z paničky se slovy "tak na to se můžu vykašlat, to nemá cenu, jdem tam jen ze srandy, protože tohle zvíře si dělá co chce" spadla veškerá nervozita a strach a já zpozorněla - řekla jsem si, že na truc ji budu poslouchat, aby všichni viděli, že mě jen pomlouvala, když říkala, že nic neumím - a šla jsem na věc! Panička mi dala volno a já viděla dvě kráásně vyhrabaný díry - šla jsem si k nim čuchnout a asi jsem i na chvíli přestala vnímat - najednou jsem slyšela jak někdo zahulasil - byla to paní rozhodčí s povelem "přivolat psa" - a já se tak lekla, že jsem něco prošvihla, že jsem nadskočila a fofrem k paničce - ta teda ihned po zavelení paní rozhodčí dala povel "ke mě" takže to dobře dopadlo ale ostatní jsem tím prý hodně pobavila Pak už jsem šlapala jako hodinky, hlídala jsem si paničku a ta byla ze mě úplně paf - první část jsme tak zvládly s počtem 48 bodů a bylo jasné, že pokud to hodně nezvrtáme v druhé části, tak máme vyhráno - a dopadlo to! Sice jsem pokládala za nedůležité, na povel "vstaň" opravdu vstát a jen jsem si sedla, ale i tak jsme zkoušku zvládly s počtem 95 bodů ze 100!..."

takže asi tak no

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:23
- Nahlásit

jé my měli taky M.Martinů.....)

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:25 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

žanda
a jak se ti zdála? mě jako přísná, ale spravedlivá ... už jsme ji viděla rozhodcovat asi potřetí a přišla mi výborná

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:29
- Nahlásit

Jani, přísná byla,to jo.....v každém případě má určitě ráda psy typu bull,jelikož nás si muchlala a ani mě moc nenadávala) ne vtip............bylo ten den velké horko, moc jsem nekoukala, jak posuzuje ostatní, ale kam šoupnu psa,než bude náš další výstup.......ale v každým případě jsem z ní nebyla nijak výrazně nervozní.........z mého pohledu z ní nejde "strach".

Walda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:00
- Nahlásit

Jo a taková informace: u nás ze 14 psů rozhodčí vyhodil od zkoušek jen jednoho.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání