Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Příprava na zkoušky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 21:13
- Nahlásit

wami
Uvidime, vyzkoušíme, nebudu na ni takový "pasti" chystat úmyslně, ale pokud se naskytne, budu to dělat jako do teď, třeba ji to časem v ty jeji makovičce secvakne

No já doufám, že kdyby se rvala a skákala po hlavě aspoň trošku bych věděla jak na to, ale tyhle její úlety... Prostě nenormální chování nenormálního psa - pardon, veverky

A musim se pochlubit, zitra deme po asi dvou měsících agilitit, no to bude komedie asi

wami
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 21:37
- Nahlásit

Eimy
prosime te, ber to tak ze sou horsi uchylky, nez ma Veverka...

zitra deme po asi dvou měsících agilitit, no to bude komedie asi
Jooo, ja byla po mesici ve ctvrtek na obranach, no tojsem zas byla za voskovou figurinu, stejne akcni a stejne tupa... Hned na zacatku mi Lump strhl karabinu na voditku a ja tam akorat stala jak hnup a tupe zirala na to voditko, zatimco se mi tam pes rval o korist...

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 21:50
- Nahlásit

wami
No jooo, když já bych chtěla normálního psa, s normálníma reakcema... I když maminka mi říká, že u nás platí "Jakej pán takovej pes", když o Eimy řikam, že je magorek Asi má pravdu no

No já mám strach, co tam budu vyvádět já a co Veverka, ta bude jak urvaná ze řetězu, bojim bojim

wami
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 22:02
- Nahlásit

Eimy
normalni pes s normalnima reakcema... chtela bych takovyho aspon jednou videt...

bojim bojim
no boooze, v nejhrosim pripade tam budete za komiky...

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

wami
Za komiky jsme skoro vždycky Jen dneska to asi bude tak 10 krat horší

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:38
- Nahlásit

Hele Garfielde, jdete na tu ZOP? A taky bojim, bojim - jako já? Nevíš něco hodně povzbudivýho?

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

Meta
jde, pac jestli neprijde, tak dostane na prdel

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:55
- Nahlásit

michalm
Chudák, mít to ještě komplikované tělesným trestem

Anu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:57
- Nahlásit

Meta
kdy to máš?

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:00
- Nahlásit

Meta
Povzbudivýho?
Že jsem šla včera vyzkoušet "fotbalisty" a skončilo to výpraskem. Prostě se je rozhodl sežrat i s kopačákem.

Že aport, který byl zprvu slušný, teď odmítá pustit a vzteká se u toho.

Že při obratech na místě skáče o 90° vzduchem jak na pérách a odmítá se uklidnit.

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:04
- Nahlásit

Anu
V sobotu závody, v neděli zkoušky. Dnes mi to cvičitelka upřesnila podle uzávěrky - lidí je přihlášeno dost a tak to rozdělili. Má to jednu výhodu - až proletíme v závodech, nemusíme se ke zkouškám obtěžovat Nebo musíme? Když nás přihlásila? To bude děs běs.
Garfield
V ZOP není aport. Nestraš! Co se týče obratů, tak na ten vlevo na místě nás určitě vyloučí.

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:09
- Nahlásit

Garfielde ty máš ZZO,ne?

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:12
- Nahlásit

žanda
ZOP, doufam teda pac me k tomu taky ukecala....

Meta
komplikovane? ono aby se ji to jeste nelibilo

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:12
- Nahlásit

Meta
tak na ten vlevo na místě nás určitě vyloučí.
myslíš jako když uděláš "obrat na místě" tak asi třemi kroky ve snaze nasměrovat zadek psa k noze? Neboj, tak za to tě nevyloučí

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

michalm,tak proč tedy honí fotbalisty? to u Zopek není)) nebo trénuje už do předu)

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:16
- Nahlásit

michalm
žanda
Meta
Ano, jdeme s Michalem na ZOP, kde sice aport není, ale chci se co nejdřív pokusit o ZZO, kde už je.

Ináč obraty vlevo si troufám tvrdit nám jdou fakt dobře, protože děláme přivolání a k noze vždy s přisednutím a nikdy neobcházíme. Takže uskočit o pravý úhel doleva je jeho nejsilnější stránka. Horší je to s obraty vpravo, to má občas tendence předsedat úplně přede mě.

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

Terri
Úkrok stranou je nadějná korekce, kterou to aspoň napodobíme. Další varianta je, že pes mě radši oběhne, než by posunul zadek. A pokud usoudí, že je horka a moc ho týrám, místo posunu si lehne.

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

...je vidět,že neobcházení pak má zase své výhody u psů,co jim nejde do leva.......blbý že mě to došlo až teď)

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:20
- Nahlásit

Meta
Můj idiotek když usoudí, že je moc horko a že ho to vlastně vůbec nebaví a že ztratil pracovní knížku, tak si prostě sedne, zabejčí se a začne na mě štěkat. A štěká. A štěká. A štěká. U toho skáče a hrabe a pořád štěká.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

Meta
to oběhnutí je problém...no jo, když oni to splní a my je buzerujem za způsob...
No body dolů, ale ZOP uděláš

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:22
- Nahlásit

Garfield
To je skvělé, aspoň máš povel "Štěkej" v kapse. Bert si lehne na zem, položí hlavu a je "mrtvý" a zvedej padesát kilo...

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:25
- Nahlásit

Terri
Kéž by. Jinak už vidím manžu, jak dí: Tak skoro rok tě vozím na cvičák a ono je to úplně k ničemu!!!! Choď si pěšky!

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:26 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Meta
neboj manžel bude mít důvod vozit tě tam další rok na další zk.

Anu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:26
- Nahlásit

Meta
držím palce.Měla jsem původně na závody 7.10.ale s oddychem jsem zjistila že máme mistrovství.Když to tady čtu tak m běhá mráz po zádech

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:27
- Nahlásit

Terri
Nebo taky deset...

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

Garfield
neboj, my zas mame problem s otocenim vlevo, kdyz pochypi co chce, tak me obehne
žanda
tak proč tedy honí fotbalisty? to u Zopek není
bych to videl na doplneni vitamu kvuli DKK... krvavy maso je prej nejlepsi

Meta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

Anu
A což až to budeš číst v pondělí, to bude teprve horor. Kterak byl nadějný pes znectěn neschopnou paničkou...

Mar3
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

michalm
kdy to děláte? kolikátýho?

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

michalm
Teď jsem se na něj otočila a hlásím: "Jen počkej zajíci, půjdeš makat jak voteklej, arbeitslager čeká...."

podíval se na mě typicky psím přiblblým pohledem

Já nic, já letadlo!

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:35
- Nahlásit

michal-jak mi ted odlehlo,že nemáme DKK nic moc.a fotbalisty považuje za nejedlý.........ale to nevadí,máme zase jedlý velký černý psy.........ti si ale nekopou)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání