| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:36
- Nahlásit
Fromeli
To by taky mohlo pomoc Ale bacha, někteří samečci bývají na své špeky moc opatrní
Eimy
Děláš to špatně, musíš křečka nechat doma (aby mamince nebylo líto, že jde pryč) a přítelovi koupit nového... a tak postupně rozšiřovat domácí zoo. V krajním případě se pak dá navrhnout, že výměnou za druhého psa dáš pryč všechny ty křečky,morčata a tak...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:11
- Nahlásit
Biluška
V krajním případě se pak dá navrhnout, že výměnou za druhého psa dáš pryč všechny ty křečky,morčata a tak...
tak takhle jsem to udelala jaaaaa mam ted stop stav na ostatni zvirata...ale vlastne ted mam vsechno...i toho druhyho psa
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:24
- Nahlásit
já mít dva psi nedejbože typu Anubise tak ani nebudu potřebovat antikoncepci...a babičky se můžou rozloučit s vnoučaty..
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:37 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
Pro ty, kdo mi zde radili a podporovali me - BUDU MÍT DRUHÉHO PSA. Přítel z ničeho nic souhlasil a dokonce se prý i těší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:38
- Nahlásit
younglady
Jé a jakýho? A kdy? Mám štěndo, sháníme parťáky na hraní...Zas parsona?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:50
- Nahlásit
younglady
Gratuluju. Že by něco trochu většího?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:12
- Nahlásit
younglady
super...
Walda
Lucie od Arta
myslim ze RR
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:13
- Nahlásit
younglady
jinak chudak Abby..to bude sok... a bude to fena nebo pes?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:54
- Nahlásit
Lucie od Arta
Walda
Orry
v zimě/na jaře, tak abych ho odebírala mezi dubnem a červnem. Parson to nebude, už se nechci mezi lidma od Parsonů pohybovat, ale to j nadlouho... Určitě něco většího, zatím vede RR a Velký černý knírač, dál přemýšlím o Briardovi, ale tam je pár mínus, no tak uvidim. Kámoš mě tahá i do nějakýho málopočetnýho plemene, tak se podívám jaká existují a uvidím. Zatím vybírám rodiče a podobně
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:55
- Nahlásit
Orry
určitě fenka, i když koketuju s myšlenkou na psa, zvládla bych ho, ale uvidím Abby nebude mít šok, ona miluje štěňátka mezi 6-12 týdny, ty nechá všechno a pak už na něj bude zvyklá
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:07
- Nahlásit
younglady
Velký černý knírač, dál přemýšlím o Briardovi
Co ruský černý teriér? To jsou miláčci.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
younglady
no aspon se nebude nudit a "znici" se sama...vis co myslim...unaveny parson=hodny parson
ale myslim sok...jako ze uz te nebude mit sama pro sebe
lidma od Parsonů pohybovat, ale to j nadlouho
tak az budes mit cas..by me to zajimalo
hodne stesti pri vyberu...(rodice uz maji fousandu??)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:13
- Nahlásit
Walda
hmmmmm, ty mě tolik nedostali :/
Orry
jo hodný parson to mám málo kdy skoro mají 1.7. si pro ní jedou, už se moc těšíme
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:29
- Nahlásit
younglady
no na rockym citim ted jiste "uklidneni" doma zacina byt "gaucak", ale staci rict a je zase na vsech ctyrech..venku porad stejny...vcera se predvadel u fontany u tesca...vyjadroval svou radost z vody tak, ze se stal hlavni atrakci kolemjdoucich
skoro mají 1.7. si pro ní jedou
preju hodne stesti a radosti...taky jsem kdysi chtela knira...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:34
- Nahlásit
younglady
To byl jen pokus....
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:03
- Nahlásit
Tak u nás bylo vyprošení druhýho psa záležitostí asi dvaceti minut, cestou do hospůdky jsem to navrhla, skorotchán se svou chotí mě pdopořili a bylo to...
U prvního psa jsem příteli v poledne oznámila že si večer jedem pro štěně... čekala jsem různý věci co by mohl odpovědět... a on řekl: já vím, už předevčírem jsem viděl ve skřini obojek, vodítko a misku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
Pavla1
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:11 - Změnil/a: Pavla1
- Nahlásit
Orry
já myslela že jsem to dobře schovala...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:16
- Nahlásit
Pavla1
asi hledal dobre
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
Pavla1
jooo to ja se zminovla doma fdurt o psu...a pak zniceho nic mama zacla koukat co se kde nabizi a tak...ale jen nezavazne...a ja se toho hneeed chytla....a druhej den uz jsem doma taky mela vsechno pripraveny
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:23
- Nahlásit
niko00
U nás to bylo ještě kurioznější o to, že jsme se stěhovali, takže první noc v novým bytě už jsme měli v posteli štěndo... Naš ztrácet čas že...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:35
- Nahlásit
younglady
a jak jsi to dokázala, potřebovala bych poradit, taky chci druhého chlupáče
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:39
- Nahlásit
Monty
no hele ja zacla polemizovat s myslenkou druheho psa kdyz si orry porizovala druheho...taky jsem chtela ale rikala sem si ze to sandynce nemuzu udelat....
ale hrooozne jsme chtela...no a pak dnu na to jsem vencila sandynku a nasel si nas sam a uz mi zustal...
Pavla1
no dobry....aspon ste to vzali vsechno z gruntu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:40
- Nahlásit
Monty
heh no vlastně ani nevim, měli jsme s přítelem krizi, takže sme si sedli, že si vše vyřikáme, co nás trápí a pod. a já mu vytkla, že mě nepodporuje v koníčkách a už to vypadalo na rozhcod, a protoze me nechce ztratit tak couvl a psa povolil
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:55
- Nahlásit
younglady
No tak mě zachrání asi jedině se odstěhovat, bydlím u rodičů a otec nechce o druhém hafovi ani slyšet... Jsem to chtěla uhrát jako, že za maturitu a že bych si ho jako koupila já, jen mi šlo o to povolení a to mi radši koupí hodinky za 3 000Kč a tak by ho to vůbec nic nestálo, jen prostě JO
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:04
- Nahlásit
Monty
otec nechce o druhém hafovi
muj tata taky s druhym psem nesouhlasil...ale me stacilo prekecat mamku a mit jeji svoleni a tata se s tim smiril a ma ho rad
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:12
- Nahlásit
Orry
no on nebyl nějak nadšený ani z toho co máme teď, ale má ho rád...to zas jo... on má totiž názor, že pes patří na zahradu(asi to má od mala, protože měli psa taky na zahradě) mamču bych ukecala, vlastně jsem ji ukecala, předhodili jsme to otci, ten se na nás nas.al a řekl mi až budeš mít vlastní byt tak si jich měj i deset, no on by mě asi vyhodil i s druhým štěnětem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:21
- Nahlásit
Monty
no je to tezky...tata mi rekl to same, ale me se povedlo prosadit svou...a mamka byla pri me...chvili stavkoval, ale kdyz jsem stene prinesla domu tak byl klid. (podle me v zasade proti nebyl...jen si to jako chtel prosadit...) ale o novyho psa se vubec nestara..nevenci...nic..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:39
- Nahlásit
Orry
no on se taky o Montyho vůbec nestará, venčit ho venčím, vařím mu a prostě starám se o něho co nejlépe to umím
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:46
- Nahlásit
Monty
no s Orrym (prvni pes) chodi i ven a dava mu nazrat (tedy prezira ho ikdyz mu to zakazuju) o maleho se nestara vubec...jen ho podrbe..pomuchluje..pohraje si s nim
sama musis vedet jestli by to tata ustal...ja vedela ze ten muj dela jen bububu a mela jsem oporu v mamce
|