| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:59
- Nahlásit
abby
tak to ti zavidim, ja svyho ukecavam aby se vubec zvednul a umyl nadobi, nekdy ma rapla a vsechno dela ochotne sam, ale vetsinou ho musim do vseho nutit a o vsem ho ukecavat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:01
- Nahlásit
younglady
hned jak neco budu vedet, ozvu se ti
wami
jj asi tak..co neni zakazano je poveleno...to sedi
pritel ma taky rad zvirata, ale asi tak trochu jinak nez ja..zkratka pro ne tolik nezije..a taky je spis kocicak kocky miluje a psy nikdy nemel a tak ani nevedel jak se k nim chovat...jinak u me hned od zacatku vedel ze jsem v tomhle magor...stacilo kdyz videl muj mysinec zverinec doma
younglady
ano je to o ustupcich a o toleranci..ja si poridila druhyho pejska ale slibila jsem ze uz si nebudu porizovat dalsi hlodavce a haveti...necham je dozit a mam stop stav
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:01
- Nahlásit
wami
Takže to máš taky doma dobrý
My oba milujeme psy a oba jsme psa chtěli.Jen já o tom víc mluvila.A pak to najednou přišlo.Abby jsme naplánovali a máme ji.Znáš to,vidíš psa a víš,že patříte k sobě.A najednou je jedno,že na to nejsi připravená,není správná doba .... A takhle to bude asi s naším dalším psem. A mám slíbeno,že až budeme mít jednou baráček,tak si můžu založit třeba chovatelskou stanici Ale vzhledem k tomu,že na výstavy moc nejsem,tak to vidím spíše na útulek
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:03
- Nahlásit
younglady
Ta to prrr,s nádobím to máme podobně Na domácí práce ho neužije a já si to stejně udělám líp
Myslím to tak,že mám třeba kámošku,která už několik let touží po děťátku,ale přítel nechce.Já vím,že až to chytne mě,tak ho prostě mít budem
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:03
- Nahlásit
Orry
takze si vymenila Rockyho za celou zoologickou jo? tak to je husty, ale myslim, ze s Rockym si urcite neprohloupils, je super!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:04
- Nahlásit
younglady
tak mám stejný problém jako ty, akorát že Aša už má devět a není to pes na výcvik, ale to přítel nechápe,jeho stanovisko je, že až po Aši. Pořád argumentuju tím, že ani nepozná, jestli mám jednoho nebo čtyři psy, práce je s tím pořád stejná, on se jich stejně ani nedotkne...ale nic...nechápe, že Aša mi nestačí, že je důchodce. Já si připadám jako vězeň a taky kvůli tomu máme poslední dobou rozepře. Před týdnem sjme byli venčit, šli jsme přes les a on začal vykládat, že pes nemá v lese co dělat. Že má být uvázaný u baráku. Normálně jsem sedla na bobek a začala brečet a on šel dál. Pomalu to ve mně začíná vřít.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:05
- Nahlásit
wami
jooooooooo konicek byl taky muj velky sen , v mych podminkach trochu tezko zrealizovatelny...ale snit je tak krasne
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:05
- Nahlásit
abby
A najednou je jedno,že na to nejsi připravená,není správná doba ....
Ja si takhle poridila Lumpa. A ver mi - fakt NEBYLA ta spravna doba... Malem jsem i se stenetem skoncila happy, ale pod mostem. (Pravda, nebylo to ale jen kvuli psa, meli jsme v ty dobe i trosku vztahovou krizi.)
A muzu rict, ze nas vztah zachranil prave diky tomu, ze akceptoval me i se stenetem. Pochopil tehdy mimo jine, ze kdyz neco myslim smrtelne vazne, tak za tim pujdu i pres mrtvoly... A je lepsi me podporovat, nez jit proti mne.
Diky tomu ho mam rada jeste vic a spokojene spolu fungujeme...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:06
- Nahlásit
abby
vis docela ti zavidim, ja se snazim delat pritelovi ustupky, nezakazuju mu vikendy s kamosema, hospody, akce z prace, kolo v kuchyni uz jsem taky presla, proste se snazim byt super pritelkyne, ale chybi mi to samy obcas i z druhe strany. Proto si proste delam co chci ja, ale on uz si zvykl a vzdycky kdyz mu neco oznamim a zeptam se na nazor tak uz se jenom zepta:" zmeni se neco kdyz reknu ne?" a uz vi ze stejne nezmeni
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
Normálně jsem sedla na bobek a začala brečet a on šel dál.
To, co ted napisu, vyzni strasne blbe...
Ale znam to, o cem pises. Takhle to zacina. Mozna, se to dal nedostane, ale jsem dost poucena byvalym chlapem...
Jdi od nej! Je to tezky, ale ja jak tohle slysim, to co pises,... promin, je mi to blby, ale myslim to dobre, treba nebude, ale jestli bude hur...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:09
- Nahlásit
younglady
ja miluju vsechny zvirata a vzdycky jsem jich mela hodne protoze jsem nemohla mit pejska, coz byl vzdy muj nejvetsi sen...uplne spokojena bych byla jeste s vlastnim konem, ale to uz vim ze je i trochu moc a tak jsem se s tim smirila
zoo jeste snad dlouho budu mit... kdyz vezmes ty jestery..agamu..tak ty se dozivaj secsakra dlouho a osmaci a piskomilky jsou mladi
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:10
- Nahlásit
Mucholabka
ja taky rikam, ze kdyz uz mame jednoho psa tak nepozna ze tam bude ten druhej, ze ja naopak budu mnohem stastnejsi a nase fenule bude mit kamaradku a taky bude min hyperaktivni protoze bude mit porad s kym dovadet. No aspon ze jde s tebou na prochazku, ja kdyz mu reknu at jde se mnou na hodku na kopec tak rekne ze je moc unavenej a cumi na bednu a muze to byt ve dve odpoledne nebo ve osm vecer.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:11
- Nahlásit
wami
abych řekla pravdu, někdy nad tím přemýšlím. Takového cohvání jsem si užila už od otce a dost mě to zraňuje. K našim bych se ale už nemohla vrátit...když ještě studuju. Za rok by to byla úplně jiná situace.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:11
- Nahlásit
Mucholabka
mozna pritel na psa zarli...a treba to tak ani nemysli
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:12
- Nahlásit
Orry
no vidis, takze si vlastne udelala dobrej kauf hehe tak trosku si je vlastne vsechny oblafla Ale je to super ze muzes mi takovou zoo. ja si sotva u rodicu vybojovala krecka natoz nejaky plazy, ty by sli z bytu a ja s nima
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:12
- Nahlásit
younglady
Jak dlouho jste spolu? My budeme v listopadu 4 roky. Nikdy předtím jsme problém neměli-třeba to překlenem...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:14
- Nahlásit
Mucholabka
když ještě studuju. Za rok by to byla úplně jiná situace.
Ja tohle vydrzela dva roky (z celkem 6letyho vztahu), ale to byly pak uz 2 roky pekla...
Tim, co pises, to zacinalo, trebaze neslo o psy...
A prestoze je dotycny stale nekde hluboko v dusi zaseklej (proste prvni a rovnou velka laska), tak rozhodnuti od nej odejit, i kdybych se mela past a bydlet ve stanu, bylo to nejlepsi, co jsem v zivote udelala...
A jen diky tomu mam svehou soucasneho pritula - a ver mi, existujou lidi, kteri pochopeni maji, kteri umi podporit a umi milovat tve psy... a mnohem vic...
(Jenze taky vim, jak je tezky hledat k tomu odvahu a vrhnout se do neznama... )
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:14
- Nahlásit
Mucholabka
jsme spolu tri roky, osm mesicu spolu bydlime. Driv sme se hadali kvuli blbostem, ted uz jen kvuli psovi, ale spis jen ze Jirkovi vadi ze mu kecam do toho jak ji ma vychovavat (vzhledem k tomu ze o tom nic nevi, tak mu do toho kecam porad).
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:15
- Nahlásit
younglady
Tak to jo.Jestli to máš takhle,tak to asi jinak nejde.Asi jsem měla štěstí,že mám doma chlapa,kterej vyznává stejný hodnoty a chce od života to stejný,co já.A navíc,mě hrozně miluje
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:15
- Nahlásit
No aspon ze jde s tebou na prochazku, ja kdyz mu reknu at jde se mnou na hodku na kopec tak rekne ze je moc unavenej a cumi na bednu a muze to byt ve dve odpoledne nebo ve osm vecer.
hmm tak tohle je dost tezky..protoze jste asi v tehlech vecech asi dost odlisni..zkus delat s nim a abby neco co vas spojuje?!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:16
- Nahlásit
Orry
myslis hrat hry na pocitaci nebo koukat na telku? to uz delame ne ted vazne, pritel vzdycky tvrdil ze ho bavi priroda, ale od ty doby co pracuje tak ho bavi jen compy a kdyz ho taham do ty prirody tak skutek utek
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:18
- Nahlásit
abby
jo presne takhle to u nas vetsinou vypada :/
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:21
- Nahlásit
hele jen dotaz, jak jsou vase protejsky pohotovy? pred hodinou jsem ho poprosila aby mi privezl do prace veceri (byt - prace = 10 minut) a ještě tu neni
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:21
- Nahlásit
younglady
jj byl to skvelej kauf...mam ted vlastne vsechno mamka kdyz zjistila ze je na me spoleh a o zvirata se dobre postaram, tak mi nikdy nic nezakazala vlastne i ona je velka zviratelka..agama i potkan jsou jeji...ja mam osmaky, piskomilky, gekonciky a pejsky (ikdyz rockyska jsem ji jako oficialne koupila k narozkam, ale uz ted vime, ze pejsci jsou proste nasi)
my se tak obcas dohadujem kvuli psovi..taky mi nekdy vadi jak ho vychovava..a tak jsem to vyresila tak, ze martin venci Orryho (ten vse umi ) a ja mam rockyse a je klid...Martinek je spojeny ze orry slape jak ma a ja si mezitim vychovavam jinak mame super vztah a myslim ze se pomalu ale jiste uci byt pejskarem...ikdyz ja pro svy psy proste dycham...dycham i pro nej...a vim ze to vi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:22
- Nahlásit
younglady
hm, a psalas mu to jen jednou...? tak to je spatny...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:23
- Nahlásit
younglady
ale tak musite mit prece neco co vas spojuje, nejaky zajem...neco proc se mate radi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:25
- Nahlásit
youngladywami
ale holky..to jsou proste chlapy..za to nemuzou fakt
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:27
- Nahlásit
younglady
To je těžký vztah je sice o toleranci a kompromisech,ale z obou stran.Budeš si to muset vyřešit sama,ale na světě je plno chlapů,takže radím neztrácet čas s někým,kdo za to třeba ani nestojí.
Fakt je,že v každým vztahu jou těžký období,člověk je buďto překlene a jde se dál nebo ne.Ale to,že to překonáte,ještě nemusí nic znamenat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:29
- Nahlásit
abby
a ty jsi s pritelem jak dlouho??
mnoo kdyz se sejdou dva totalni pejskari..to je pak radost
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:29
- Nahlásit
Jé, budu to tu muset pěkně pročíst a pak to zkusit aplikovat na mamku, taky bych hrozně moc chtěla druhýho hafa - hlavně na tanec se psem a agility, fundlák je přece jen trochu velkej. Tanec se s ním dělat dá, ale agility ani omylem. Mám už vybráno - strakáče, choďáka nebo útulkáče. Teď "jen" přemluvit mamku...
Orry
Taky máme doma docela zvěřinec, ve druhý třídě jsem za vysvědčení dostala morče a pak už to jen přibejvalo - další morče, pak jsem měla různý hmyz, brouky, pakobylky, strašilky...pak pískomily, pak umřeli, tak jsem si koupila osmáka, potom si mě získali papoušci. Teď už toho ale tolik nemám - "jen" tři papoušky (chovný pár + mazlíka), osmáka a psa.
|