| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:04
- Nahlásit
V lednu mi umřel pejsek a protože nemumí bez psa být tak sem si hned v únoru přivedla domu Parsonku. Přítel, se kterým bydlím, byl hodně proti, protože neni pejskař, ale nakonec ustoupil. To ale asi neměl dělat, protože tím se moje touha ještě víc rozrostla a já bych chtěla k tý mojí lotrandě kamarádku. Ale přítel se zapřel a odmítá ustoupit. Už jsem mu naslibovala, že je budu venčit jen já, že ho nebudu nutit chodit na cvičák a na jiné psí akce, že mu budu vařit a sama uklízet celý byt a ono nic. Nemáte někdo nějaký fígl jak na něj. Přitom Abbynku (Parsonku) má moc rád, pořád si s ní hraje a zlobí se spolu a když ji dlouho nevidí tak se s ní moc vítá.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:20
- Nahlásit
younglady
proste o tom mel tak dlouho, az se jednou ve slabe chvilce podrekne... :
ja mam takhle "povoleni" na tretiho psa do akcni tazne a pracovni dvojky (ale planujem ho az za rok), pojedem si pro nej do utulku...
Ale je fakt, ze za ten rok bych se ho asi stejne nijak zvlast neptala, a az bych mela pocit, ze fakt TED je ta spravna doba a ja chci a muzu a nejake zvire me chytne za srdicko, proste bych si ho privedla. A on to vi, takze je prece lepsi se mnou predem souhlasit, nez se koukat na my kysely a trucovity ksichty...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:22
- Nahlásit
wami
on uz mi ve slabe chvilce odsouhlasil, ze jestli druheho psa tak jedine malamuta, ale ted coufa ze prej to nebyl zadny souhlas
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:23
- Nahlásit
younglady
tak tohle je staaaaaaasne moc tezky (ikdyz ja dva pejsky mam ) ale nez jsem dostala Orryho, tak jsem taky musela slibovat hory doly...byla jsem mala a o psa taky drencila..byla jsem zoufala, ze mi ho rodice nechteji dovolit..mela jsem ho slibenyho za same jednicky..ja je mela..a pes jen plysovy...nakonec jsem si ho fakt vydrencila a to kdyz jsem hlidala 14dni pejska znamejm a pak jsem stropila hysterckou scenu a nechtela psa vratit...
s rockym to bylo jednodusi...vlastne jsem jen premluvila mamku a to nebylo vubec tezky protoze russllici se ji uz dlouho libili....tata s tim nesouhlasil a pritel do toho nejak nezasahoval...a tak ho mame doma ale pritel na nej obcas zarli noooo taky neni uplne pejskar a kdyby bylo na nem tak by mi taky ten druhy pes neprosel...
jinak jsem ted tak trochu zmatena, neb mi napsala chovatelka od ktere mam rockyska, ze Laidinku (rockyho mamku) bude muset prodat, protoze ji zacala napadat civavy (ma chovnou stanici) a jestli ji pry nechci.... ja bych ji strasne moc chtela..je to mila fenecka..moc krasna..hodna...a navic ji ta chovatelka uz predtim od nekoho odkoupila..takze by zase menila domov...je mi ji lito...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:26
- Nahlásit
Orry
a kolik ty fence je?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:27
- Nahlásit
wami
jooooooooo lecba sokem byva taky dobra tata mi taky vsechny zvirata zakazal...a presto mam doma zoo, zkratka to pritahnu a hotovo...a on se to pak nauci mit rad na rockyho taky nadava jak muze...ale vecer si ho bere do postele a povida si s nim, ale to ze ho ma rad neprizna a neprizna, protoze on byl proti jeho porizeni
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:27 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
younglady
ja nevim, ja moc neumim pouzivat zensky zbrane...
mam to jednodussi, u nas vicemene sefuju ja, a pripadny tuhy odpor lamu systemem kapky vody... (ta prolomi i kamen, kdyz je vytrvala)...
Orry
No, ja uz se do jiste miry na rodice ohlizet nemusim...
Ale treba s pritulem je mi jasny, ze nechce, protoze ma realny strach, jestli to budem zvladat. Ale az to bude doma, bude to milovat stejne, jako my soucasny sedivaky, z cehoz jeden milacek fakt moc neni...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:29
- Nahlásit
younglady
stara moc neni...myslim tak 2-3roky
psala jsem ji at mi napise vic, ze se ji poptam znamejch a tak....ona ji ma asi na mnozeni..bych rekla...stenata mela v unoru, a ted za tyden bude rodit dalsi... ale jsou to fakt jackove..ikdyz bez PP
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:31
- Nahlásit
Orry
na ji ma asi na mnozeni..
asi urcite...
co si hodla poridit misto russelky...?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:32
- Nahlásit
wami
ja v podstate taky sefuju, protoze pritel bydli u me, vydobila jsem si potkana tim stylem, ze mu ho kamoska dala k narozkam, Abbynku mam diky tomu, že sem proste rekla, ze i kdyby rekl ne, tak ma smulu, ze si ji domu proste privedu a byla doma. Ale ted proste uz vi, ze ho trosku moc terorizuju vsim tim pejskarenim a podobnym a chtela bych polevit, ale ja toho psa chciiiiiiiiiiiiii
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:34
- Nahlásit
Orry
uz zase stenata? no to je baba, ta ji ma fakt jen na mnozeni!! Za kolik by ji dala?
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:37
- Nahlásit
wami
OT dělám si starosti o tvá studia, a ty se ani na beněnském fóru neukážeš (dělám si legraci, ha ha), tak tě pozdravím aspoň tady a ty tvoje vlky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:39
- Nahlásit
Puna
ahojky...
no, ja se srotim...
- na brnenskem foru jsem byla, dyk ja pocitam, ze ve stredu jdem vecir vencit...
podrb za me Luckyska...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:39
- Nahlásit
wami
tak to nevim...ma chovatelskou stanici civav
younglady
jj tohle znam...kdyz jsem mela jen orryho, tak on uz je stary a na zadny akce s nim moc nechodim, protoze nema rad hodne lidi a nervuje se...tak bylo vse ok...ted kdyz se venuju rockymu, tak Martin teprv vidi co jsem za psiho blazna ale to jsem byla i predtim
ale ted kdyz reknu..pristi rok vezmem rockyska k mori..tak se mi dostane odpoved: tak to ale beze me ...a vystleni je to, ze by to nebyla dovca, protoze se mu musim venovat a omezovat se kvuli nemu...chjooooo
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:41
- Nahlásit
Orry
no ja uz rovnou Jirkovi oznamila, ze pristi rok jedeme na dovolenou na slovensko nebo na sumavu na hory do penzionu kam s nama muze i Abby, ze k mori nejedu. Kupodivu jsem neslysela ani slovo protestu a vzal to jako dobrou obmenu dovoleny.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:41
- Nahlásit
younglady
ale ja toho psa chciiiiiiiiiiiiii
no, tak se prestan chovat jako mala...
a proste ho ted nech dachnout, nerikej mu o psech vubec nic, at nema zadny starosti, nic, co se tyka psu, at neresi on (leda tak drbani) a pak zvolna a nenapadne zacni...
nekdy je lepsi dat vecem na cas...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:42
- Nahlásit
younglady
joooo to me taky zarazilo....pry protoze kdyz mela rockyho tak byli stenata jen dve, tak ted ceka dalsi
tu cenu nevim..psala jsem ji o tom..zatim neodpovedela
PS: kdyz jsem u nich byla tak pusobila moc mile..takova stara hodna pani..a o jackach toho taky hodne vi, a pejsci meli skvelou peci...tohle me ale zarazi...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:43
- Nahlásit
wami
ok, nebudu ho nikam tahat, mluvit o psich akcich a cvicaku (coz bude pro me jako psiho magora trest) a dam mu volno. A budto s tim zacnu zase treba pristi rok, nebo az bude mit aby za rok a pul stenatko, tak se proste naaaahodou stane ze se jedno neuda ("chudinka maly nikdo ho nechce, prece ho nevyhodime na silnici, asi si ho budeme muset nechat") a bude to
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:43
- Nahlásit
wami
ja se srotim...
tak ať ti to jde do hlavičky a máš to brzo za sebou...
Tak to jsem teda zase mimo já, tak se už na Tebe a skorovlčka(y) budem těšit ve středu, Lucky děkuje
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:44
- Nahlásit
younglady
wami
Teda holky já nevím,ale u nás to takhle nefunguje.Nikdy bych si nepořídila psa,pokud by s tím přítel nesouhlasil.A tím nemyslím ve slabé chvilce,ale pokud by nebyl přesvědčený,že ho opravdu chce.Nejde o to,že až je pes doma,tak ho bude milovat.
Taky bych chtěla dalšího psa,ale v tomlhle je z nás dvou rozumnější přítel,který mě usměrňuje,protože já bych dotáhla všechny psy z ulice.Ale až po něm budu opravdu toužit,tak vím,že mi ho přítel "povolí".U nás to prostě takhle funguje.Všechny důležitá rozhodnutí děláme spolu,protože se nás obou týkají.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:44
- Nahlásit
younglady
to my byli s rockym v jizerkach
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:45
- Nahlásit
Orry
pokud by byla cena rozumna, tak bych se zeptala nasich. Asi bysme ji nechali vykastrovat (at ma od stenat pokoj) a fenka by sla do baracku se zahradou, spala by s nasima v postylce a vladla by okolnim lesum a polim. To si myslim ze je idealni misto pro pesana
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:46
- Nahlásit
abby
jenze takhle by se toho pejska taky nemuseli vubec dockat...a uznej sama co je to za zivot bez psiho chlupace??
younglady
no jasne...jen tak nahodou zbylo me takhle jednou zbylo morce....a ostatni jsem orvala..ja bych stenata mit nemohla
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:48
- Nahlásit
abby
no jo, u vás to možná tak funguje, ale já co si neudělám to nemám a čekat na souhlas přítele, to bych do tý doby taky mohla skončit dva metry pod zemí. Ne ted vazne, pritel ma rad zvirata na obrazku a u cizich lidi, ne u sebe doma a ja zvirata miluju. Kazdej mame svoji uchylku, ja mam dve zvirata, on haldu her na comp a kolo uprostred kuchyne, proste se musi delat ustupky a jinak to nejde
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:48
- Nahlásit
younglady
to by bylo skvely!!!!!!!!!! chtela bych pro ni lepsi zivot..ikdyz tam nevypadala ze by vylozene stradala..ale to stema stenatama je hruza!!!! my bysme ji vzali...ale tri psy uz i ja rikam je trochu blaznovsti
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:51
- Nahlásit
Orry
ja se bojim ze stenata taky obrecim. Ale kdo vi jestli je vubec budeme mit, cekaji nas alergeni testy, testy na klouby a ocni dedicny vady. a taky nevim jestli mi ji vubec uchovni - nevim jestli by mi nebylo vazne lip s pesanem z utulku
Pokud zjistis nejaky podrobnosti o ty jack russelici tak dej vedet, nasi chtej pejska, ale boji se jit do stenatka, tak by tohle bylo treba lepsi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:54
- Nahlásit
younglady
jestli budete mit stenata, tak to ho asi zlomi...
Puna
dekuju...
a uz se tesim!
abby
Mozna jsi me spatne pochopila...
Mimo jine muj chlap vi, ze jsem clovek silne orientovany na prirodu. Vi, ze bez zvirat to proste nejde. Nebo resp. mam ho rada, ale kdyby mi ZAKAZOVAL zvirata, tak s nim fakt proste nebudu. Takze ano, on je ten rozumnej, kterej me usmernuje, jinak bych opravdu mela tech zachranenejch psu uz aspon 10. Jenze taky vi, ze az to pujde, tak si proste budu chtit toho druhyho psa na tahani "zachranit". Vi, ze me bavi musherina, a se dvema si myslim, ze je to lepsi, vi, ze dedek uz tahat moc nemuze. Vi, ze proste pro uspokojeni myho zivota potrebuju aspon 2 akcni psy.
Proste vi, ze mi to nezakaze. A co neni zakazano, je povoleno...
(Jo, a podobne to bylo, kdyz jsem mu poprvy rekla o svym snu, ze bych casem chtela na pozemek u baraku kone. Zdesil se, byl proti. Nechala jsem to plavat. Pak se mu ta myslenka zalibila. Kdyz jsem naposled v zachvatu pesimismu rekla, ze toho kone si stejne neporidime, byl to on, kdo me presvedcoval, ze jo... )
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:56
- Nahlásit
younglady
Orry
Tak v tomhle mám asi výhodu,protože mě přítel udělá,co mi na očích vidí Ale musí vědět,že to opravdu chci.Je to zlatíčko.A fakt je,že bez něj bych Abby asi neměla.On to za mě vlastně rozhodnul.A jsem mu vděčná
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:57
- Nahlásit
wami
jo taky doufam, ze ty maly kulicky ho dostanou, myslim ze i Abbynka ho dostala nejvic kdyz jsme ji videli poprvy ve ctyrech tydnech, to sel do kolen, snad budou mit i ty jeji stenda stejn efekt
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:58 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
abby
jinak - taky je to o tom, ze ja chlapa netaham na dogtrekkingy, a on me netaha na bunkry. Ale ja mu nezakazuju bunkry, a on me nezakazuje psy...
younglady
nejspis jo...
teda pokud to nebude jako u nas, kdyz jsme si jeli pro skorovlce... Onui meli predtim doma jen malinkaty pejsky, takze kdyz ho privitala banda stenat, vicemene stejne velkych, jako jeho biglice v dospelosti, byl z toho malinko v soku...
|