Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak si vyprosim druhého psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:32
- Nahlásit

younglady

Tak jídlo by mi přinesl asi hned.Ale kapat kohoutek nechá klidně rok.Až se naštvu a nadám mu,tak se do toho pustí.Ale utěšuju se tím,že on je přes to intelektuálno

Orry
My jsme spolu 9 let.Ale známe se dýl (jsme spolužáci ze střední).Jsem s ním od 17 let.

Orry
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:36
- Nahlásit

rendik
jeee vitej chovatelko
ja toho behem detstvi taky mela dost..krecky, zelvu, rosnicky, leguana, rybicky, morcata, mysky...
vetsinou jsme taky vsechno meli ze jsem to zachranili...treba sousedi si koupili piskomila ale jejich mamka se stiti mysi, tak ho odnesli k nam...kamaradka mi dala svoje morce...a mysky jsem koupila predtim nez je sezral had
jedine co nemusim jsou pavouci a hadi brrrrrrrrr

Orry
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:38
- Nahlásit

abby
tak to je super...at vam to vydrzi

rendik
jeste jsme meli i kocicaka...jinak aktualni zverinec najdes na webovkach www.rocky.wbs.cz

Orry
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:42
- Nahlásit

tak ja jdu ted s psiskama, pak se vratim

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:42
- Nahlásit

tak takhle diskuze me vazne potesila a dost pobavila, chlapy jsou fakt v podstate vsichni stejny prispeju taky svoji troskou do mlyna, takze tady je pribeh, jak nase rodina vztah k pejskum nasla...
ja se od malicka psu bala, ale jeden z tisice rozmaru a prani, co jsem jako mala mela, byl pes, no a mama mela zrovna novyho pritele, kterej si me chtel predejit...ucitelka ve skole mela stenatka krizence a sly jsme se na ne s kamoskou podivat...v tu chvili bylo moje premlouvani tak intenzivni, ze mamin pritel rekl, ze krizence ne a poridil mi kokra...vychova byla v podstate na me, takze pejsek si delal, co chtel a jeste ke vsemu kokr, takze zadna slava...mama si psa prvni 4 roky vlastne vubec nevsimala a nemela k nemu zadnej vztah...pak prisla moje puberta a pes sel stranou, mama se rozesla s pritelem a pes ji zustal a stal se jeji...kdyz letos Peg v 11letech umrela na rakovinu, mama to nesla asi nejhur z nas vsech...dlouho jsme vedeli, ze prijde konec, byl zazrak, ze s rakovinou lymfatickej zlaz zila jeste dalsi pul rok uplne v pohode...pak se to rapidne zhorsovalo a my vedeli, ze brzo prijde konec...taky se blizila doba, kdy jsme meli odjet s pritelem na tyden na hory do Francie a mama se bala, aby na ty posledni chvilky s Peg nebyla sama...nakonec se situace vyhrotila tyden pred nasim odjezdem a Peg jsme nechali uspat (nejtezsi rozhodnuti v zivote, ale zaroven velka uleva...berem to tak, ze se ji ulevilo a zbytecne netrpela)...mama samozrejme strasne nestastna...takze na net a hledat stenatka, aby mame nebylo smutno, no a nasli jsme nasi malou Saru, do tydne k odberu...mame jsme to nevydrzeli nerict, takze jsme pro ni jeli uz vsichni 3 den pred nasim odjezdem na hory, prvni noc stravila u nas a pak sla k mame...platba pesana byla nasledujici: 1/2 mama, 1/4 ja, 1/4 pritel, psa ale dostala mama k narozeninam, Sara ma svatek v den jejich narozenin a dohoda byla takova, ze tyden budem mit psa my a tyden ona (btw. timto vsim se vysvetluje, proc chodime na Hafbo ve 3 jak blazni .)))...no jenze se obavam, ze tahle situace je neudrzitelna a taky nevim, jak to resit...mama se snazi smirit s tim, ze je teda pejsek nas a ona obcas hlida, ale je ji smutno...tak cekame na Sarina stenda, ktera ale buh vi jestli nekdy budou

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:43
- Nahlásit

Orry
Pavouky taky nemusim, i když od tý doby co jsem si pohladila sklípkana mojí nejlepší kámošky, už se jich tolik neštítim...No a hadi mi navadí, plazy celkově mam moc ráda, ale mamka ne, takže mi zatrhla gekončíka. Jinak kočikáky máme taky, bydlíme na vesnici, takže to jsou spíš takový ty polodivoký číči. Vždycky si jedno kotě ochočíme, je z něj mazel, celou zimu spí na gauči a na jaře se vydá na silnici kde ho něco přejede. Vždycky to udělá ten mazlík, těn kočkám divokým se málokdy něco takhle stane. Tak mamka řekla, že už kočku na mazla nechce když to takhle končí. Tak zkusím místo mazlicí kočky prosadit mazlicího psa.

abby
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:43
- Nahlásit

Orry

Dík.Snad jo.My už máme oba projitou záruční dobu,takže nám už asi nic jiného nezbyde,když nejdem vrátit

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:52
- Nahlásit

Orry
no jo tak to mas stesti ze mas oporu v mamce. Ja mam v tomhle oporu v tatovi, ale to bych musela bydlet s nasima, ale to uz je pisen minulych let
Ja myslim, ze kdyby Abby vic Jirku respektovala, tak by to bylo ok, ale nutit ji k tomu nemuzu a on ji s tim moc nepomaha.

wami

psala jsem mu to 2x a jednou volala, ale uz dorazil, po hodine, jidlo studeny, ale dorazil

abby
jo, mohla bych si najit stejnyho psiho blazna jako sem (o jednom i vim, ma tri psi, mel by zajem a je i hezkej a milej) ale ja toho svyho prste miluju a pokud to uz fakt nebude krize tak si ho necham
Krize uz sme meli dve, ale zvladli sme to, tak snad to zvlaneme zase

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:55
- Nahlásit

no a ted k mymu pritelovi .)
cela rodina bez vztahu k psum, ackoli maj barak, jen rybicky a zelva, kterou milujou tak, az mi to leckdy pripadalo usmevny .) no a do toho jsem prisla ja a pritel se seznamil s nasi kokrici, kterou si casem oblibil tak, ze kdyz jsme spolu zacali bydlet, tak jsme ji casto hlidali a brali na hory, vetsinou z jeho popudu, tak moc si ji zamiloval! no a kdyz prisla Sara, tak se z nej stal velkej milovnik psu a za Saru by i dejchal...nedavno jsme stali pred velkym rozhodnutim, skoncila jsem skolu a nastupuju do prace, kde budu min. 9 hodin denne a na psa uz nebudu mit tolik casu jako driv...takze slo o to, jestli do toho mam jit s tim, ze se o ni bude muset pres den postarat on, ma vlastni firmu, takze to pro nej neni takovej problem a k memu prekvapeni se vsim souhlasil...vencime oba, casto spolu, ostatni veci jsou spis na me, na cvicak musi mit naladu, ale zas ji cvici kazdej den sam, vystava a loveckej vycvik jsou taky na me, coz je skoda, protoze pod jeho vedenim Sara slape jako hodinky (no jo, fena a chlap .)) ale zas me rad na cvicak vezme a je tam se mnou a pojede dokonce i na Hafbo sraz, coz teda fakt cumim...jo a byl ochotnej jet i mezi sami myslivce na sraz .)
nicmene vse ma i sve minusy, takze obcas slysim, ze psa pohladim a jeho ne apod. takze zarlivost, zde bohuzel je pritom zarlit bych mela ja, protoze jeho Sara bezmezne miluje...no a kdyz je velka hadka, tak uz jsem se taky dozvedela, ze muzu bejt rada, ze mam psa, jinak by se mnou uz nebyl coz je zas dalsi extrem .)
no a nakonec si Saru zamilovali i jeho rodice a to se maminka psu boji

abby
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:59
- Nahlásit

younglady

No vidíš,že se něco našlo Ono to nějak dopadne.

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:00
- Nahlásit

edita
to je peknej extrem oproti tem nasim bych to do nej ani nerekla pri tom jak se na cviceni vetsinou tvari

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:02
- Nahlásit

abby
no jo doufam ze pozitivne pro me

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:02
- Nahlásit

younglady
rada z toho vlastne nevyplyva zadna...chlapa nepredelas, bud se to v nem nekde je nebo neni a pokud se to u nej neprojevilo u Abby, tak uz ta laska ke psum asi neprijde...pes moc dobre vi, kdo a jak se o nej stara a podle toho taky rozdava svoji lasku...pokud na Abbinku prdi, nemuze cekat, ze ho bude respektovat...docela chapu, ze je to v tuhle chvili dost problem...co mame Saru, tak se ze me stal psi maniak a je to ted pro me velkej a jedinej konicek, na nic jinyho nemam cas a kdyz tohle ten druhej nesdili, je to tezky kdyz prijdes z Hafba plna dojmu, je dost tezky o tom s tim clovekem nemluvit...stejne tak chapu tvoji touhu po dalsim pejskovi...asi bych to nechal ulezet, treba se to vyvrbi samo...u nas to bylo tak, ze nas Sara zase hodne spojila a prerusila stereotyp spolecnyho bydleni, diky bohu za to! zkus se zati spokojit jen s Abby a casem proste uvidis...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:04
- Nahlásit

Jupíííí už jenom hodinu a jdu domuuuu

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:04
- Nahlásit

younglady
je kyselej jo? no to je asi tim, ze mu tam mama vzdycky vykeca diru do hlavy

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:05
- Nahlásit

younglady
ty mas na ty patky docela smulu co?

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:07
- Nahlásit

edita
ja sem s Abby maximalne spokojena, neni to tak ze by me nestacila, ale prijde mi, ze i ona by nekoho k sobe potrebovala. Vim ze ma me, ale asi vi, ze Jirka k ni tolik netihne a obcas mi prijde ze na nej kouka strasne smutne. Treba s to jen namlouvam, ale je to muj dojem.
Jak uz sem psala predtim, az bude mit Abby stenatka tak se holt asi jedno (chudinka maly ) neuda a budeme si ho muset nechat, prece ho nedame do utulku

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:08
- Nahlásit

edita
no prijde mi takovej otravenej
jj ale pristi patek mam volno, teda z prace, jedu na tri dny uklizet byt po rekonstrukci, takze taky zadnej odpocinek. Bouzel tenhle vikend sem tu i zitra a to sem chtela jit pomahat na ten novej pozemek hafbo :/

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:10
- Nahlásit

younglady
to je urcite schudny reseni .) ja si strasne moc preju mit maminku a jeji stenatko, jenze Peg byla netikavka a zadnyho z napadniku si nepustila k telu, no a Sara ma vrozenou vadu srdce a ja bych nereda sirila tenhle nesvar dal

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:12
- Nahlásit

edita
koukam, ze sme na tom podobne. chtela sem stenatko po moji predesly kniracce, ale byla natykavka se srdecni vadou a astmatem (to se clovek az divi ze zila 14 let), takze cekam co potka Abby (vim ze maluju certa na zed, ale proste bojim bojim)

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:12
- Nahlásit

younglady
ona se taky Abby za rok nebo vic uklidni a uz nebude na kazdyho psa a hrani takova hrrr a bude to lepsi...ted nam holt nezbyva nic jinyho nez lovit ke hre ostatni pesany .) ja kdyz vencim u nas v parku, tak vypadam, ze lovim chlapy, protoze se furt rozhlizim, jestli nejde nekdo, s kym si bude moct Sara pohrat

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:14
- Nahlásit

edita
jo to doufam, ze se trosku sklidni. Vsichni rikaj ze urcite po stenatech, ale co kdyz je mit nebudeme, to mi nikdo nerekne
Ja si pripadam uplne stejne, taky se porad rozhilizim a kdyz k nekomu "nenapadne" zamirim tak si podle me i ty chlapi ke kterym jdu musej myslet ze je jdu balit

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:15
- Nahlásit

younglady
certa na zed nehazej! ja se co mame Saru nestacim divim, jaky vsechny nemoci muze pes mit...a papirovej! ale proste to hazime za hlavu a delame vsechno jako driv...jen s tema stendama uz je to velky rozhodnuti a nerada bych, aby moje touha prevazila nad rozumem uvidime, jak se to srdicko vyvine dal, treba to byla jen planej poplach

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:16
- Nahlásit

younglady
koukam, ze mame stejnou uchylku .) to je hrozny, co svechno clovek pro toho pesana neudela

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:18
- Nahlásit

edita
je jeste mladounka takze si myslim, ze je velka sance na uzdraveni. Hlavne ze jste to zjistili takhle brzo a ne nekdy za dva roky kdy by to neleceny preslo v neco horsiho. Ja myslim ze Sare to jeji nemocny srdicko vubec v zivotu nevadi, ma ze vseho uzasnou radost hlavne ze zdrhani co
Presne, jen aby se pejsek zabavil a pohral si tak ze sebe obcas uddelam uplnyho debila, treba kdyz na poli vidim jednoho jedinyho pejskare a zmenim smer o 90 stupnu jen abych se k nemu dostala

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:20 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

edita
koukam, ze mame stejnou uchylku .) to je hrozny, co svechno clovek pro toho pesana neudela
jj, to je nás víc

edita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:30
- Nahlásit

younglady
no strasne moc doufam, ze az pujdem za rok znova na sono, tak tam ty dirky uz nebudou...
pro dnesek se loucim, prezij posledni pul hodku, papa a dobrou

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:31
- Nahlásit

edita
budeme urcite drzet palecky!! Papa a zdravime Sarinku

micsa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:33
- Nahlásit

younglady

Myslim abys to vzala klidne, pokracuj porad s vyroky jak by se pejsanka mela kdyby mela kamosku, a jine takove vyroky, urcite si zvykne a za cas mas druheho pejska. Vypada to jak pises, ze ten tvuj pritel je sympa clovek. Urcite povoli!! Drzim palecky!

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:35
- Nahlásit

micsa
jo snad na to casem prijde sam, ze jeden pes neni ono

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání