Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Umírám v práci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:52
- Nahlásit

Monty
jj taky nez domu privedu toho druhyho (jestli nekdy) budu muiset nejdriv zacit opravdu poradne makat, ted jen brigadnicim a delam u toho vejsku

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:02
- Nahlásit

younglady
taky jsem si musela najít brigádu, protože už jsem to jaksi nedávala, no to víš, když ten můj si pěkně žere, má každý den kuře s vločkama + samozřejmě vitamíny, otec kolikrát říká, že kdyby se měl v dalším životě narodit, tak by chtěl být Montym. Minule se mi na výstavě líbil takový gaučík pro psy, tak jsem mu to musela hned koupit stál přes litr, samo sebou, že můj milý Monty v něm skoro vůbec nehajá, protože postel je lepší. Tento měsíc musím na veterinu na očkování a ještě mi příjde poukázka na zaplacení za psa, no ještě, že to mám rozdělené na dvě částky, protože vypláznout 1 500Kč to už bych asi fakt nedávala.
Jakou VŠ studuješ a co máš za brigádu?

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:12
- Nahlásit

Monty
no jo to muj tasta taky rikal o nasem predeslim psovi
delam hotelovku, obor reklama a marketing a jako brigadu sem na telefonu a na PC v jedny techniky firme, docela pruda ale penize dobry

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:14
- Nahlásit

younglady
Tak už jsem zpátky...Já Garfielda zkoušela a moc mi to nešlo, hrála jsem to asi jen dvakrát a rekord mám dvoje donuty

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:27
- Nahlásit

younglady
no to já jsem si našla brigádu, úplně na h....o, placené je to mizerně, mám tan šílené nervy. Dělám totiž pokladní.
Já jsem chtěla na VŠ veterinární, ale asi tam nepůjdu 1) moc mi nejde fyzika a chemie a tam se právě dělají z toho přijímačky
2) na koleje psi nesmí, takže bych si musela v Brně najít nějaké levné ubytování, kde bych mohla být se psem
tak si asi nakonec udělám rekvalifikační kurz a budu stříhat a trimovat psy. Chci totiž dělat něco se psy

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:28
- Nahlásit

rendik
ja t zvladla cely hned na poprvy, dvojku az na podruhy, takovyhle hry me bavi, ale jen chvili

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:34
- Nahlásit

Monty
ja sem chtela taky na veterinu, ale nesla sem z toho samyho duvodu, fyzika a chemie mi nesli vubec

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:34
- Nahlásit

younglady
Tak to seš dobrá, já tam pořád chodila a otvírala všechno možný a všude byli jen ti strašáci až se Gafi sebral a zdrhnul...

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:36
- Nahlásit

rendik
)))
a jak se ma pesan??

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:37
- Nahlásit

younglady
no mě taky vůbec nejdou, jen snad ta biologie, teda aspoň měla by mi jít, když z ní budu maturovat, tak snad mi výjde to stříhání a trimování

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:41
- Nahlásit

Monty
tak drzim palecky ja bych si spis zalozila nejradsi nejakou prispevkovou organizaci na pomoc utulkum a opustenym pjskum

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:41
- Nahlásit

younglady
Pesan zchroupal granulky (doufám) a už asi chrápe... ten tábor mu neprospěl, pochytil tam od borderek nějakou hyperaktivitu...

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:45
- Nahlásit

younglady
děkuju
tak to by bylo super, kdyby se ti to podařilo.
Já jsem tak nedávno uvažovala, abych měla nějakou praxi v tom stříhání a trimování, že bych chodila do útulku a tam ty pejsky česala a stříhala, možná by to i trochu zvýšilo naději, že by si je někdo vzal.

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:47
- Nahlásit

rendik
hehe no Abbyna to tkay nekde pochytila vcera sme litali dve hodiny po lese a pak jeste hodinu na gility a moc ji to teda neutahalo

Monty
no to je super napad, urcite kdyz ten pejsek hezky vypada tak se o nej hned nekdo zajima (ne kazdyho vzdy zajima ze je pejsek hodnej, ale spis hodne lidi zajima vzhled)

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:51
- Nahlásit

younglady
Tak to je jasný, to byla někde s borderkou ne? Oni mají na psy ňáký špatný vlivy nebo co, bacha na ně

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:56
- Nahlásit

younglady
no zkusím se poptat, jestli by to šlo a uvidím jak to všechno budu stíhat, ale určitě bych si na to alespoň chvíli našla čas.
Do kdy jsi dneska v práci?
Já už to mám dneska za sebou, no vlastně jsem dneska měla jen hodinové školení, po kterém jsem odešla pěkně otrávená

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:57
- Nahlásit

rendik
no to asi pochytila od starsich parosnu ktere jsme tuhle potkali

Monty
no mam to tu jeste na hodinu :/ uz me to tu nebavi fakt na pest

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:59
- Nahlásit

younglady
Parsony osobně neznám, takže nevím jestli jsou taky hyperaktivní, ale vzhledem k tomu, že jsou to teriéři, tak k těm borderkám asi nebudou mít daleko...

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:05
- Nahlásit

rendik
sou to takovy mensi borderky a nejsou na ovce ale na lisky jinak povahou sou podle me stejny streva a energie maj na rozdavani

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:10
- Nahlásit

younglady
sou to takovy mensi borderky a nejsou na ovce ale na lisky,super přirovnání! Tak to od Kima dál s nima, ten by od nich ještě pochytil zájem o lišky a to nemůžu potřebovat!

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:12
- Nahlásit

rendik
no Abbyna se ani moc o lisky nezajima, ale momentalne projevuje velky zajem o zajice

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:15
- Nahlásit

younglady
tak hoďka, to už není moc a ještě k tomu když můžeš být na netu, ale raději by jsi byla s Abby že? No blbá to otázka

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:18
- Nahlásit

Monty
jj presne tak ted vyrazim jeste na jedno cigarko a pak uz asi zacku pomaloucku polehoucku nenapadne balit veci

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:21
- Nahlásit

younglady
no vidíš to, a kdy jdeš zase do práce?
Já si oddělám jednu směnu v pátek a pak mám 9 dnů volno, aspoň si ho užiju s Montym, otrimuju ho, zajdu s ním na veterinu (po tom mě asi nebude tak milovat)

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:22
- Nahlásit

younglady
Zájem o zajíce Kimouš bohužel projevuje taky, ale pořád menší než o kočky... zajíce nestopuje, kočky jo a na stopu lidskou na konci s masíčkem mi povětšinou docela kašle...

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:23
- Nahlásit

younglady
a zapomněla jsem, že s ním budu chodit na jeho milované, dlouhé procházky

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:23
- Nahlásit

Monty
no to jeste nevim, chci si ted dat tri tydny volno abych se pustila do ty bc. prace

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:28
- Nahlásit

younglady
aha, tak to si teda moc neodpočineš

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:33
- Nahlásit

Monty
no odpocinu si od prace a zase se trosku zaborim do prace do skoly jestli to stihnu v tech trech tydnech tak mam pak dalsi mesic casu nez pujdu do skoly a nemusim nic resit a muzu si vydelat jeste hodne penizku nez pudju do skoly

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:38
- Nahlásit

younglady
tak to zas nemáš až tak špatné, no já už se teda fakt těším, až nás budou terorizovat ať se učíme, že teď musíme abychom odmaturovali atd. Už se fakt těším až budu ze školy, a ty to máš ještě na jak dlouho?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání