| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:31
- Nahlásit
rendik
no sem chodi hodne psu a prave ze se vetsinou sejdou vsichni prihlaseny a nekdy dorazi i nekdo navic, takze to byva docela hukot
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:35
- Nahlásit
younglady
to věřim, to víš, my sme malý město...k vám ale chodí i hodně lidí jen na agility co? to my nemáme, teda překážky máme skoro všechny, ale nemáme nikoho kdo by tomu rozuměl, takže u nás se dělá v podstatě jen poslušnost a obrany...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
rendik
my jeste agility nemame, ty se teprve chystaji, cvicak do ted nemel svuj pozemek, ted uz ho ma, takze agility teprve budou
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:46
- Nahlásit
aha, to sem nevěděla...takže vám lidi bubou spíš přibejvat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:56
- Nahlásit
rendik
jj presne tak, bude to docela husty
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:58
- Nahlásit
younglady
to teda, ale aspoň bude Abbynka mít nový kámoše (no a ty určitě taky) ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 15:29
- Nahlásit
rendik
jj ja porad shanim lidicky na venceni a na pokec o pejskach. nebavi nas s Abby chodit samotny tak hledame kde se da
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:31
- Nahlásit
younglady
jo, to znam, bohužel bydlíme na vesnici kde moc lidí neni a ty co tam jsou, tak mají psy úplně asociální, zavřený na dvoře...jedinej s kym můžu jít je moje sestřenice, která tu taky bydlí a má úplně super kolii. Já tu holku sice vůbec nemam ráda, ale kvůli hafovi s nima chodíme ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:47
- Nahlásit
rendik
no jo to samy je u nasich. Taky bydlej na vesnici a vsechno tam sou retezaci. Kdyz sem tam s Abby tam tam docela trpime, ale mame tam aspon dva dalmatiny a jednu jack russellici, ale to je bouzel vse
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:50
- Nahlásit
younglady
No, my tu máme právě jen tu kolii, ostatní jsou řetězáci, Kima už třikrát napadli (dva kříženci NO), a to byl ještě malé štěně... Takže na cvičáku si to vždycky užívá ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:53
- Nahlásit
rendik
ty retezaci to je nestesti, to bych zadnemu psovi neprala. Kazdej tvrdi, ze pes v byte = chudak, ale podle me, je naopak v byte s panicky psovi nejlip a chudaci sou ty co sou cely dny a noci sami na zahrade
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:56
- Nahlásit
younglady
moje řeč, ale vykládej to těm lidem tady na vesnici..."pes patří na dvůr" a hotovo
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 17:59
- Nahlásit
rendik
jj pes tam asi patri ale odsad podsad.. ale to jim clovek nevysvetli
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:11
- Nahlásit
younglady
nevysvětlí, fakt to nemá cenu...celkově mají lidi na vesnici na psy dost zastaralý názory, ale s tim asi nic nenaděláme ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:15
- Nahlásit
rendik
jo v tomhle ohledu jsem opravdu rada ze bydlim ve meste Ale ani tady nepejskari nekoukaj na pejskare zrovna nejlepe
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:21
- Nahlásit
younglady
to věřim, taky bych s hafem radši bydlela ve městě, vím, že ani tam to mezi pejskařema a nepejskařema neni ideální, ale pořád lepší než ti ignoranti na vesnici... Třeba kámoška co chodí na cvičák byla se psem ze městem v lese. Pustila ho tam na volno aby se moh proběhnout. No a ňákej chlapík na ní zavolala policajty a platila pokutu. Přitom pes nikomu nic nedělal...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:27
- Nahlásit
rendik
to se mi zda divny, teda pokud nema to mesto primo vyhlasku ze pes musi byt vzdy a vsude na voditku, to pak jo, ale jinak v lese muze pes behat bez problemu bez voditka, pokud nehoni zver a je ovladatelny (tudiz vycviceny na privolani)
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:29
- Nahlásit
younglady
bylo to na kraji města, bydlí tam chlapík co má psa za plotem -pořád jen za tím plotem, kolem venčí lidé svoje psy a ten jeho chce za nima, tak ničí plot no a chlápka to štve, tak volá policajty a navíc tvrdí, že mu tam ti puštění psi ničí plot ... Podle vyhlášky by asi měl pes být na vodítku, ale potkávám i v centru psy navolno a pokud nikoho neobtěžují, nevidím důvod proč by museli být na vodítku...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:35
- Nahlásit
rendik
no jo, holt to nikde neni idealni, a kompromisy se v takovyhlech vecech delaji tezko
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 21:14
- Nahlásit
younglady
zvlášť když někteří na kompromisy nechtějí přistoupit... No, ale abychom tady nepomlouvaly jen nepejskaře, oni jsou pejskaři a "pejskaři"...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 23:29
- Nahlásit
rendik
jj ted resime s kamoskou jednu mnozitelku, ty bych taky strilela
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 18:16
- Nahlásit
opět umírám v práci, kdo pokecá?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:04
- Nahlásit
younglady
třeba já, jsem tady chvíli, tak tady nikoho neznám
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:06
- Nahlásit
Monty
obvykla otazka, o mas za pesana: Ja se, tu taky chvili, znam tu jen par lidi z cvicaku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:07
- Nahlásit
younglady
ahoj, zase v práci jo? to ti nezávidim... jak sis užívala víkend, bylas s hafinkou?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:10
- Nahlásit
rendik
ahojky, nojono, ale ted tu tri tydny nebudu (teda az na jeden den, budu se flakat, naordinovala sem si ucebni pauzu - tzn. budu psat bakalarku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:13
- Nahlásit
younglady
dobrá pauza ... o čem budeš psát?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:13
- Nahlásit
younglady
Mám westíka a ty???
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:15
- Nahlásit
Monty
jee ty sou sladky ty mam rada. Ja mam parson russell terierku jmenem Abby. Kolik mu (ji) je?
rendik
pozitivni aspekty reklamy v televizi - to je tema, ale o cem budu psat vubec nevim :/
vcera sem byla s fenuli poprvy na agility, docela ji to bavilo, tak asi zacnem chodit trvale
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:18
- Nahlásit
younglady
to je teda téma...já myslim, že reklama v televizi moc pozitivních aspektů nemá.. . To je dobře, že jí to baví, obdivuju lidi co dělají agility a jezdí na soutěže, já bych se na tom parkuru nejspíš ztratila a akorát bych to psovi kazila jak se znám ! Mě včera přišly propozice na soutěž a zkoušky dogdancing, tak musíme začít trénovat a taky musim přemluvit rodiče aby nás tam dovezli...
|