Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Umírám v práci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:10
- Nahlásit

rendik
no jo, pet hodin za mnou jedna predemnou, jeste ze tu tenhle pokec je, jinak bych asi vazne umrela

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:14
- Nahlásit

younglady
To věřim... Ale na druhou stranu - sedíš u počítače a kecáš tady s náma a pak za to dotaneš zaplaceno, to se mě jentak nepovede...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:15
- Nahlásit

rendik
ja vim, v tomhle smeru je to super, jen bych tu chtela mit jeste tu moji potvoru flekatou a byla bych 100% spokojena

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:17
- Nahlásit

younglady
jo, nemůžeš mít všechno...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:19
- Nahlásit

rendik
ja vim, chci byt s Abbynkou a zaroven potrebuju penize, no jo, chtela bych praci jako ma kamoska, ktera si psa muze brat d prace

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:27
- Nahlásit

younglady
jo, to znám, potřebuju peníze a zároveń se chci o prázdninách co nejvíc věnovat psovi... Já teď s brigádou skončila, většinu peněz utratim na hafíka, už to vidim... Co dělá ta tvoje kámoška?!

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:29
- Nahlásit

dela v portalu stratosfera.cz, dela tam neco s fotka - vybirani fotek k clankum a pod.

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:38
- Nahlásit

younglady
Aha, no to bych brala taky... Příště si dám inzerát - "studentka s velikým černým psem hledá brigádu na léto" Myslíš, že mě někdo zaměstná?

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:41
- Nahlásit

rendik
nooo to nevim, ale byla by to zajimava recese, treba by se nekdo chytil

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:46
- Nahlásit

younglady
No, možná jo, ale nevim, radši to zkoušet nebudu..Já jdu pomalu spinkat, dneska jsem naposled vstávala do práce - v půl šestý, to je dřív než do školy... A domů jsem se dostala v pět, takže jsem mrtvá...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:48
- Nahlásit

rendik
jasne ja uz se pomalu balim domu. Tak packo a zase nekdy

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:52
- Nahlásit

younglady
Papa, třeba zítra - budeš v práci ne?

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:53
- Nahlásit

jj celý den až do pěti

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 10:54
- Nahlásit

Tak už zase umírám v práci, ještě že zítra už mám volno!!

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

younglady
Ahoj, četlas "to co se děje u nás v obci vážně nemá obdoby!" je to fakt síla, člověk by ani nevěřil, že to někdo myslí vážně.

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 11:06
- Nahlásit

rendik
jo cetla to je fakt mazec, docela sem se zasmala

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 11:37
- Nahlásit

younglady
To já teda taky, něco tak vtipnýho už sem dlouho nečetla! A co máš v plánu dneska po práci? Půjdeš s pejsou někam do přírody?

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

rendik
nene Abča je u našich, je jí tam líp když mám takhle dvě směny hned za sebou. Ale zejtra s ní budu celej den Už se těšim. Dneska jdu ke kamarádovi, pořádá menší akci, třošku se aspoň odreaguju. A co vyvádíš ty dneska?

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 11:57
- Nahlásit

rendik
4 hodiny za mnou, 5 předemnou a podle posledních zpráv od rodičů to vypadá, že zánět co má Abbynku ustupuje, no prostě super den

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 12:56
- Nahlásit

younglady
Já dneska odpočívám... A zejtra jdeme na cvičák. To bude Kim pak zase až do večera spát jak zabitej...

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:02
- Nahlásit

rendik
no jo nas taky cvicak vzdycky vyridi, ale jinak moc bavi, Abbynka se tam vzdycky super vyradi

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:07
- Nahlásit

younglady
Nás cvičák většinou vyřídí oba... Kimouš se tam taky vyřádí jako nikde, hlavně se štěňátkama, který miluje. Teď tam začala chodit bernardýnka, to bude zejtra rodeo

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:11
- Nahlásit

rendik
no jo, my chodime primo do stenatek a moc si to uzivame, spis si tam stenda hrajou nez se uci. je to fakt super

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:13
- Nahlásit

younglady
My už právě ve štěňátkách nejsme, ale stejně se tak pořád chová...

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:16
- Nahlásit

rendik
no my uz ve sve podstate taky v osmi mesicich by sme meli jit do dospelaku, ale ja bych s ni chtela zustat ve stenatkach tak do roka a pak rovnou na agility. Snad nam to vyjde

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:48
- Nahlásit

younglady
ve štěňátkách je to nejlepší, pes se tam naučí chovat ve smečce, hra je pro ně moc důkežitá. Myslím, že není důvod pospíchat do dospěláků... My taky v roce a půl utíkáme na hry ke štěňátkům...

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 13:51
- Nahlásit

rendik
hehe jojo ve stenatkach je to fakt nejlepsi byjt to jen na nas tak tam chodime jeste tak pet, sest let Doufam ale ze ji budou bavit i ty agility, jednou sme to zkouseli a moc ji to slo

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:00
- Nahlásit

younglady
U nás na cvičáku teď máme málo výcvikářů, takže to tam není tak rozdělené jako dřív, to byly štěňátka, začátečníci dospělí a pokročilí dospělí. Teď mají stálou skupinu v podstatě jen štěňátka. ostatní cvičí buď všichni v jedné skupině nabo každý sám. Mě to ale docela vyhovuje, procvičím si s ním co potřebuju a pak si jde hrát ke štěńátkům. Prý je to dobré pro obě strany, jak pro štěníky tak pro toho mýho puberťáka... Já myslim, že jí to bavit bude

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:13
- Nahlásit

rendik
no u nas cvici stenata i dospely zvlast a sou pak jak dospely tak stenata rozdeleni na jednu az tri skupiny podle pokrocilosti. Mame tam pet vycvikaru, ale ne vsichni vzdy muzou takze se podle toho urcuji pocty skupin a pejsku ktery muzou prijit

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

younglady
na to u nás neni dost lidí, ale ani tam nemáme tolik psů...teda lidí se psem tam chodí dost, ale pokaždý tam někdo neni, všichni se tam nesejdou nikdy, takže se to takhle v pohodě zvládá...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání