| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:20
- Nahlásit
younglady
jo jsou, Je mu 6, teda 17. května mu bylo 6 a jmenuje se Monty.
No jak jsme se rozhodovali pro hafana tak jsem uvažovala mezi westíkem a Jackem Russel teriérem.
A co Abby, kolik ji je?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:30
- Nahlásit
rendik
s dogdancingem zaciname za 14 dni, sem na to zvedava, jak to bude Abby bavit
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:31
- Nahlásit
Monty
Abby je 8 mesicu. Ja myslim ze jak znam par westiku tak pomalu povahove vyjdou nastejno jako jackove, oboje stejny streva ja se ted snazim sehnat domov pro jednu jack russellku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:34
- Nahlásit
younglady
Nechceš poslat ty propozice na ten den dogdancing? Povede to Šimona Drábková, nejdřív budou zkoušky, pak závod a pak seznámení s dogdancing pro začátečníky. Plus mám propozice na kurzy dogdancing, ale ty jsem ani nečetla bo nejsem z Prahy...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:37
- Nahlásit
rendik
no pod simonou budeme trenovat, propozice urcite ne, dostala sem je taky, ale opravdu se na nejaky zavody teda necejtim, holt tak brzo, myslim ze jeste pockame tak do pristiho roku pod simonou delame i agility
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:38
- Nahlásit
younglady
jo jo teriéři jsou super hafani, jsou tak neuvěřitelně živí, jak já říkám, že ten můj je ďáblík s tváří anděla. Ty jo já bych si vzala hned druhého psa, ale nemůžu, už jsem několikrát doma nahodila, že bych chtěla druhého westíka a reakce byla taková, mamka, že jo a tata, že druhý pes ani náhodou, a přitom nevím o co se mu jedná, starám se o něho dobře. Řekl, že až budu bydlet ve svém tak ať mám třeba 10 psů, že mu to bude jedno, takže tento rok odmaturuju (teda snad) a pak si najdu práci a byt a padám ihned pryč abych mohla mít konečně svého vysněného druhého psa
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:41 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
younglady
Aha, tak to jo, to znáš určitě i Andreu s Arwen že jo?... Já nemyslela na ty závody, ale třeba na to seznámení, vysvětlení pravidel a tak... Šimona je super, byla jsem s ní na táboře a byl to nejlepší tábor mýho života
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:44
- Nahlásit
Monty
no to ja mela stejny s nasima - kdyz sem bydlela s nima, meli sme vzdy jen jednoho psa. Kdyz sem se odstehovala, koupila sem si Abbynku a kdyz sem k ni aztouzila po druhym, tak tu byl zas pro zmenu pritel, se kterym bydlim, a ten je totelni nepejskar a rekl ne :/
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:45
- Nahlásit
rendik
ja tam byla poprvy takze zatim neznam nikoho, ty zaklady nam myslim vysvetli i na prvni hodine takze to bude v pohode Myslis na tabore co byl na zacatku leta? tak tam sme meli jet taky, ale Abby zacala harat :/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:49
- Nahlásit
younglady
no ještě, že už je to jen rok, no u mě pokud chlap bude proti hafovi, tak mu ukážu kde jsou dveře.
Máš od Abby nějaké webové stránky???
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:50
- Nahlásit
Monty
jj mam - http://www.abbyprt.wz.cz
no jo, jenze ja sla hlavou proti zdi uz u Abby a zas si nechci znicit dobre fungujici vztah kvuli pesanovi
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:51
- Nahlásit
younglady
Jj, tábor ve Zvánovicích,začínal první neděli v červenci, týden dogdancing a na to navazovaly dva týdny agility. No jo, tos vlastně psala, že jste byly s Abbčou poprvý...To víš, mě než něco dojde ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:57
- Nahlásit
rendik
no to je presne ono - tak presne ty tri tydny kdy to cely probihalo sme harali, fakt na prd :/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:58
- Nahlásit
younglady
jé, ta je vážně krásná.
A myslíš, že ho neukecáš? Ty hlídáš psy?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:00
- Nahlásit
Monty
myslim ze ne, ale rozhodla sem se, ze pockam az bude mit Abby stenatka a pak se holt jedno neuda a budeme si ho muset nechat
jj hlidam, ted budu mit doma skoro tri tydny kamoscinyho 6 mesicu staryho jack russella, to bude sranda
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:01
- Nahlásit
younglady
Ty jo, tak tomu řikám smůla... Snad vám to příští rok vyjde, snažili jsme se Šimonu ukecat aby byl i dogdancing na tva týdny, doufám, že bude, to by pak byl ten tábor i s agility na měsíc
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:02
- Nahlásit
rendik
pokud mi bude Abby harat pravidelne tak nam to pristi rok zase nevyjde ironie osudu
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:04
- Nahlásit
younglady
No, tak třeba to nebude hned na začátku července, může to být klidně jindy... Ani závody nebývají ve stejnou dobu (třeba MR bylo loni v říjnu, letos se plánuje na prosinec)...Takže máte šanci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:05
- Nahlásit
younglady
no vidíš to, a to, že hlídáš psy to mu nevadí??? Ale s těma štěňata to je dobrý nápad, to já takhle nemůžu udělat, když mám psa
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:07
- Nahlásit
rendik
ja nevim, jestli by sme chodili po nejakych zavodech nebo tak, aztim to beru spis pro zabavu, unaveni Abby a pobaveni pratel
ja tu v ty praci vazne umru, nikdo nevola, cvakam klavesnice, takze me uz bolej palce, panove hrajou strilecky na PC a maj u toho komentare na vodstrel a na netu nic neni :/
jdu na cigarko, hned sem zpet
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:08
- Nahlásit
Monty
no on nevi ze hlidam psi, proste kamoska ho nema kam dat tak me poprosila a proti tomu nemuze nic namitat, prece kamosku neshodim (to ze treba hlidam uplne neznamymu cloveku mu samozrejme nerikam - kazdej je kamoska a ty nemuzu rict ne )
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:09
- Nahlásit
younglady
Já myslela spíš ten tábor, na závody se určitě vypravíte když vás to bude bavit . Zahraj se Garfielda ve staršidelným domě! Já jdu taky pryč, ještě na chvilku za hafanem...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:16
- Nahlásit
younglady
aha tak to jo, asi si pořídím štěně a řeknu, že ho někomu hlídám, pak řeknu, že se ten dotyčný neozval a budu mít druhýho psa. ale sranda by byla kdybych za hafa dala asi 15 000Kč a on by ho pak někomu daroval
tak na tento nápad asi rychle zapomenu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:19
- Nahlásit
Monty
tak to si chce privezt psa a rict zes ho nasla u popelnic a ze se o nej postaas nez mu nejdes novy domov a pak rict ze si nikoho nenasla ze ho nikdo nechce a ze uz si na vas zvykl a ze by to pro nej bylo psychicky spatny dat ho nekomu jinymu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:20
- Nahlásit
rendik
ja uz hrala Garfielda asi 5x, uz vim vsechno kde co je a moc uz me to neba okie pozdravuj hafana
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:25
- Nahlásit
younglady
no on se moc ve psech nevyzná, ale myslím, že čistokrevného westíka by poznal, když taky jednoho doma mám
no a dát za hafa 15 000Kč a pak se klepat strachy aby ho někomu nedal, tak na to bych asi nervy neměla
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:32
- Nahlásit
Monty
hehe no jo no ale i westik se muze najit u popelnic ne?
tak uz ti asi nezbyva nez pockat nez se teda odstehujes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:38
- Nahlásit
younglady
no to jo, ale moc často se to nestává a ještě k tomu s PP
No stejně bych si ho pořídila až příští léto, protože teď začne škola, ještě k tomu poslední rok , vlastně ten nejhorší, protože se budu muset učit na maturitu a ještě mám k tomu brigádu a smlouvu mám až do konce tohoto roku, tak bych na to štěndo moc času neměla a to bych mu nemohla udělat a stejně teď nemám na štěndo 15 000Kč ale to příští léto chci štěně na sto pro, ale horší to bude jestli si najdu byt a nějakou solidní práci abych uživila sebe a dva psy
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:44
- Nahlásit
Monty
hehe no to ne no
no to je zakladni problem, taky sem si nejdriv hledala byt, kdyz sem ho nasla, tak sem vlastne cekala 9 mesicu nez sem si koupila psa, ale stejne jdu vzdycky s penezma nadoraz, ale to je proto ze jsem blazen a Abbyne kupuju vsechno nej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:50
- Nahlásit
younglady
já toho pro mou osobu taky nějak neutratím, ale kolik peněz už jsem dala do Montyho, to bych snad ani nespočítala a ani mi to nevadí, jsem ráda, že když mu něco koupím a má z toho radost no a teď když si představím, že budu mít dva hafany, tak to abych si našla nějakou hooodně dobře placenou práci.
|