| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:18
- Nahlásit
Je tu někdo na diskuzích? Asi ne co, všcihni vypadli z města do přírody a jen ty trpaný jako já trčíme dnes večer a zítra celý den v práci. Aspoň někdo, prosííím. Hafíka sem musela kvůli práci dát k našim. Ona si užívá na zahrádce a já umírám a strašně se mi po ní stýskáááá
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:43
- Nahlásit
Ahojky, zrovna jsem se vrátila z přírody ... Ježiš kde děláš, že musíš být v pátek večer a v sobotu v práci? To tě obdivuju, já bych to asi nepřežila, stačila mi te´d brigáda a jsem moooc ráda, že ještě studuju ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:48
- Nahlásit
rendik
ja taky studuju, delam brigadu v jdny technicky firme na hotline a pokryvam dobu kdy tu neni druhy clovek - tudis pondeli az patek 17:00-23:00 a sobota a nedele 8:00-17:00. Nastesti je nas tu pet a stridame se, ale na me ted vysel patek a sobota a misto toho abych byla nekde venku sem tady :/
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:52
- Nahlásit
younglady
Aha, tak to jo, ale stejně to musí bejt hrůůůza, to tam večer neusínáš?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:59
- Nahlásit
rendik
kdyz je prace tak to jde, toto utece rychle, ale kdyz je den jako dneska a nemam do ceho pichnout tak sem fakt hotova a chci domu
Mas taky pesana?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:02
- Nahlásit
younglady
To věřim. Pejsana mám, novofundlandskýho puberťáka, pár fotek najdeš na fóru "tanec se psem - učení otoček". Ty máš co za hafíka? Já nějak ztrácím přehled kdo tady na fóru má jakého psa..
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:07
- Nahlásit
rendik
Novofundlanďani sou hezký, moc se mi líběj. Já mám Parson russell teriérku (http://www.abbyprt.wz.cz). Vy děláte dogdancing? Není na to moc velký?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:15
- Nahlásit
younglady
Super stránky! Abbynka je boží, mám parsony ráda, ale jsou na mě moc akční ... I když Kima když to popadne, tak je jak borderka, až si říkám kde se v něm bere tolik energie! No, o dogdancing se pokoušíme, fundlák není sice ideální plemeno, ale zatím nám to docela jde. Ono to u nás bylo tak, že jsme si nejdřív pořídili psa a pak jsem objevila dogdancing. Všude psali, že je to sport pro všechna plemena, známí mě sice odrazovali, že k tomu není, že je moc velký, líný a já nevím co ještě, ale lidi z Dogdancing klubu mě podporovali, že to mám zkusit, že není důvod proč by nemohl tancovat, že v cizině taky tančí i novofundlanďani...Tak jsem ho začala učit otočky, slalom,atd. Baví mě to čím dál víc, dokonce jsme na táboře složili zkoušky dogdancing. Kdybych ale nejdřív propadla dogdaning a pak si pořizovala psa, určitě bych měla něco menšího. Možná, že by to byla škoda. Sice nemůžem dělat přeskoky, chůzi po zadních a tak podobně, ale zase na něm krásně vynikne chůze - couvání, chůze do boku nebo "jen" chůze u nohy s otočkami... Jé, to jsem je rozepsala ...Kdybys o nás (teda spíš o psovi), chtěla vědět víc, mrkni na naše stránky - www.nfpeskim.ic.cz. Než to pročteš, tak určitě pár minut zabiješ, já jdu jetště cvičit, teď večer jak začne být chladno je ta moje obluda nejakčnější ...Tak za hodinku se vrátím ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:31
- Nahlásit
younglady
sice nejsem v práci, ale doma... ale sedím u ntb a doháním staré resty, co jsem si řekla, že přes prázdniny dodělám jsem teprve na začátku a prázdniny skoro končí. (ještě že my jdeme do školy až v říjnu ) Eda je utahaná a spinká, my máme naší chuďoučkou stránku tady www.eda.unas.cz (to je taky jeden z restů čekajících na nápravu )
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:36
- Nahlásit
Eda
ja jdu taky do skoly az v rijnu, ale musim do te doby napsat deset stranek bakalarske prace a jeste sem nezavala :/ to zas dopadne a musim se doucit spanelstinu, dalsi prusvih
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:45
- Nahlásit
younglady
pockej, ja jeste bakalarku nezacala ani psat a kdy odevzdavas, resp. koncis? vzdyt se standardne konci v cervnu, tj. odevzdani mesic pred. nejsi nahodou moc pilna? a co delas za skolu?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:49
- Nahlásit
Eda
ne ja to mam jako soucast predmetu, abych dostala zapocet, musim napsat deset stranek Bc. prace, jinak m,i ten predmet neuznaj :/ delam VSH (vysoka skola hotelova) obor reklama a marketing a ty?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:53
- Nahlásit
younglady
hmm, zajimavý, a ta škola funguje při "starý" hotelovce v Podskalský? nebo je to něco úplně jinýho? nevěděla jsem, že v existuje speciální vysoká hotelová... já jsem zatím na FF UK, Ústav inf. studií a knihovnictví a je to fajn obor. sice jsem se k němu dostávala oklikou, ale jsem tam...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 20:55
- Nahlásit
Eda
jj presne tak, má to souvislost s podskalskou, tu skolu založil byvaly reditel podskalky, ale spolupracujeme s VSE
aq co tam vlastne studujes?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:00
- Nahlásit
younglady
mno, to se těžko vysvětluje takhle narychlo tak základem je knihovnictví, ale už jen okrajově, protože dneska už je to o knihovnách jen "okrajově". no, a obecně asi práce s informacema, databáze, rešerše, nějaký aplikovaný obory, humanitní... jak říkám, moc zajímavý, pro každého trocha. jen já jsem měla krapet problémy s logikou
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:02
- Nahlásit
Eda
tak logika me jde, ale asi by me v tom nebavili ty knihovny, ale jinak to zni fakt super
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:04
- Nahlásit
younglady
asi na každém studiu tě baví něco míň a něo víc...
tak se měj a vydrž to v práci, já jdu ještě pokračovat ve svojí práci...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:08
- Nahlásit
younglady
Eda
Vy se máte, že jdete do školy až v říjnu, mě to ještě čeká už v září !
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:13
- Nahlásit
Eda
okie, papa
rendik
a co studujes ty?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:23
- Nahlásit
younglady
Já jsem na gymplu (a ještě dva roky budu)...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:47
- Nahlásit
younglady
Budeš s hafinkou něco cvičit? Jako agility, flyball, tanec nebo tak něco?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:49
- Nahlásit
younglady
Neumírej,to by byla škoda
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:55
- Nahlásit
rendik
a bavi?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:56
- Nahlásit
abby
oo dekuji vis, ze se nasi pesan i jmenujou stejne?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:58
- Nahlásit
younglady
myslíš školu? nejdřív mě to vůbec nebavilo - nechtěla jsem tam, nahnali mě tam naši. No, ale teď jsem hrozně mooc ráda a neměnila bych!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:59
- Nahlásit
rendik
a kde studujes?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:02
- Nahlásit
V Písku, gymnázium s rozšířenou výukou cizích jazyků - výuka vybraných předmětů ve francouzštině (nebo tak nějak se to oficiálně jmenuje). je to docela záhul, ale fakt mě to baví, máme belgický profesory (na pár předmětů) a to je úplně o něčem jiným než Češi .
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:03
- Nahlásit
Jupíííí už jenom hodinu a jdu domuuuu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:05
- Nahlásit
rendik
ja studovala jazykovej gympl v praze takze vim o cem asi tak mluvis bylo to docela husty, ale super.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:05
- Nahlásit
younglady
No vidíš jak to uteklo...
|